172102
  • Boxer HUN
    Na jó! Neked elhiszem szószátyár!! De nekem senki más ne akarja bemagyarázni, hogy sok!!!
  • TS Zolly
    Dehogynem :DDD
  • TS Zolly
    Használj alap fegyvereket te faszláma!
  • Boxer HUN
    Én azért a helyedben csak megérdeklődném, hogy miért az a neve... nekünk ez bejött, és a HSZ-ek közt az 1 perc szünet nem is olyan vészes...
  • TS Zolly
    Honnan is ismerős ez a szitu? :)
  • Boxer HUN
    és nem kaptál érte semmit???!!! Én meg csak a nevét kérdeztem meg, hogy miért az, és egyből kettőt kaptam...
  • JAG1
    Legény volt a felbújtó és Ő nem kapott semmit.

Egyébként teljesen kulturáltan kezdtünk, csak nem tudták értelmesen lereagálni, ezért az erőszakhoz folyamodtak.
  • Kovács legény
    jaja
    THC szerveren alapból van mindenkinek minden
  • Boxer HUN
    igen.. B3!
  • Kovács legény
    az összezörrenést én kezdtem azzal hogy vonalkód gyereknek hivtam a csávót
    igazából még mindig nem értem min bukott ki
  • Seten

Üdv! Mondtátok korábban, hogy az lock-olt fegyverek közül (egy kasztnak ugye kettőt tüntet fel) csak az egyiket lehet unlockolni az alap játékban, a másikat pedig a kiegészítőkben.
    Mégis láttam csapattárs kezében a másik fajtát is. Akkor a kieg-ből át lehet hozni az alap BF2 szerverekre is?

• uHs Gerzson
  • Boxer HUN
    Az van olyan jó, mint az ügyvéd???
  • n003
    jahh :( nahh mehetek a könyvelőhöz :((((
  • Boxer HUN
    ... még mindíg csak második a topik...
  • n003
    t
  • n003
    é
  • n003
    k
  • Boxer HUN
    Írtam, hogy lekéstem a bulit, és nem tudtam konkrétan, hogy ki köcsögölt odaát. Már törölve voltak a HSZ-ek... sorry... De azért ott van a te neved is!

Legény: ...lehet, hogy megérdemelted???
  • n003
    ték
  • n003
    akkorgyóvan :D
  • Kovács legény
    elsőként ez a regem kapta ,csak utánna izzitottam a többit:)
  • n003
    mert te ijjen hátulról kerülgetős vagy :DD
  • Kovács legény
    a nagy borg összecsapás sokkal több áldozattal járt, ott 3regem kapott bannt
  • n003
    te kis pók! méé raktál kérdőjelet mellém?? :O
  • n003
    reszt ín písz Deqi+Mesor :)))
  • Boxer HUN
    Tabella:
    10 x + 2 x Deqwator és Mesor
    3 x OrionHungary
    2 x Boxer
    2 x Bogdogege
    1 x Jag
    1 x Zolly
    1 x noob
    1 x Dzsótata
    1 x Bala

22 tábla + két kitiltás egy topikban, egy nap alatt... ez korrekt!!!
  • TS Zolly
    Mesor
  • Kovács legény
    az Mesro!!!
  • TS Zolly
    Ráning vagy Dzsótata!!!négy Ezt a linket kéretik betenni a bannerba!!!
  • JAG1
    Jaja, Mesor is ment a levesbe egyből, ezért ő is előre kell, hogy kerüljön. :-)
  • TS Zolly
    Ne b3!

mesor Dátum: 2007.11.15. 20:40 Adta: gz8
    Kérek én is elakadásjelzőt! :)

Tessék, öt darab. Használd egészséggel.
  • Kovács legény
    te pék vagyol e nem?
  • atomboy
    Mesort kihagytad. Igaz, o 4-et kapott ajandekban. :)
  • Boxer HUN
    Jah... A gizda meg én vagyok!!!
  • Kovács legény
    túl sokszor szerepelt a nevem:)
    engem mindenki szeret és tisztel ezért nem kapok büntit,
    kérni meg nem fogok , nem várok 3percet 2hsz között ,mert soha nem leszünk No1 és amugysem kapnék mert engem mindenki szeret és tisztel:D
  • warass
    Én is pont azt nézegettem, rögtön feltűnt, csak azt nem értem edig miért nemMindenesetre kiábrándító...
  • Boxer HUN
    Táblagyűjteményes gyógyreggelt!

Összeszedtem a gondolataim, és arra a következtetésre jutottam, hogy a KK hathatós közreműködésével,... ismét fekete napot zártak a moderátorok. Alaposan megdolgoztattuk őket.

Kezdjük hát az abszolult faforittal, Deqwator! Bár a sztori nem itt kezdődött, mindenesetre kétséget kizáróan megérdemli a dobogó legfelső fokát a maga 5 táblájával!!! Igaz csak négyet kért, a maradék egyet ajándékba kapta a modiktól, mert olyan szépen kérte.

A sztori itt kezdődik. Gerzsit, nyomta a Forgotten Hope 2 topik házigizda posztjára Legény, Jag, Zolly és noob(?) a mogyi topikban. Mindezt, (elképzelésem szerint, mivel lecsúsztam róla) amolyan hazai KK-s stílusban, amiért nem maradt el a jutalom sem. Megkapták az elakadásjelzőket, kivéve Legényt. Már megint maga alá csapta a farkát, mint mikor a róka alszik... Gondoltam, mivel lemaradtam a jóról, és a KK-sok bp-vel (büntető pont) díszelegnek, had ne lógjak ki a sorból, ezért átcaplattam a modi topikba, hogy szolidalitásból kiköcsörögjek egy bp-t. Na, olyan jól sikerült, hogy mindjárt kettőt is kaptam. Hurrá! Aztán csatlakozott ORAL B+ Gege is 2 bp-vel, tanácsomra ő is azt a taktikát választotta ami nekem bevállt. (gz8-tól kérdeztük meg, hogy miért az a neve, ami. (amúgy még most sem tudom))! Orion mindenképp dícséretes, a dobogó második helyén landolt, (nem landor) a maga 3 bp-jével. Ekkor már folyamatban volt Joetata táblája is. Tudtuk, hogy nem hagyná a nyáját egyedül szenvedni, tehát önkéntes alapon kötelezö jelleggel... Aztán a késöbbiekben igyekeztünk mindent elkövetni Legény érdekében is, de valamit nagyon jól csinál a modik közt, mert beletört a bicskánk. Felettébb gyanus!!! Aztán még itt van Bala is. Egy volt már neki, ehez gyűjtött be offolásért még egyet.

Összességében megint kitett magáért a BF2 topik!
    Ahogy zolly is írta, "...Böske megkapta a gizdaságot. Kiköveteltük a felkiáltó jeleket. Megint azt történt, amit mi akartunk."

Tabella:
    5 x + Deqwator
    3 x OrionHungary
    2 x Boxer
    2 x Bogdogege
    1 x Jag
    1 x Zolly
    1 x noob
    1 x Dzsótata
    1 x Bala

17 tábla + egy kitiltás egy topikban, egy nap alatt... ez korrekt!!! Ezt csinálja utánnunk akármelyik topik!
    Szerintem megvolt minden érintett a listában, köszönjük az együttműködést, a büfé a kijárat mellett jobbra, a söröket Gerzsi és Legény fizeti! Gerzsi, mert ő a történet kezdő láncszeme, és Legény, mert kilóg a sorból, pedig csak kérnie kellett volna a táblát...

Egyébként schrank igazolatlan hiányzása miatt nem lett meg a 2 kitiltás egy nap alatt!!! Zolly: Mi van Mesorral??!! Na megyek, erre iszok egy kakajót, mert annyit írtam, hogy kiszáradt a tollam...

Ha nagyon droidosnak tűnik a HSZ, az csak azért lehet, mert erősen be vagyok határolva a hangulatjelek terén...
  • n003
    gyógyreggelt :))

látommá széplassan két újj köcsögérdemrendet kell kiosztanunk :DD
  • uHs Gerzson
    röggölt