172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Na jó! Neked elhiszem szószátyár!!
De nekem senki más ne akarja bemagyarázni, hogy sok!!!
-
TS Zolly #131845 Dehogynem :DDD -
TS Zolly #131844 Használj alap fegyvereket te faszláma! -
Én azért a helyedben csak megérdeklődném, hogy miért az a neve... nekünk ez bejött, és a HSZ-ek közt az 1 perc szünet nem is olyan vészes...
-
TS Zolly #131842 Honnan is ismerős ez a szitu? :) -
és nem kaptál érte semmit???!!!
Én meg csak a nevét kérdeztem meg, hogy miért az, és egyből kettőt kaptam...
-
Legény volt a felbújtó és Ő nem kapott semmit. 
Egyébként teljesen kulturáltan kezdtünk, csak nem tudták értelmesen lereagálni, ezért az erőszakhoz folyamodtak. -
jaja
THC szerveren alapból van mindenkinek minden -
igen..
B3!
-
az összezörrenést én kezdtem azzal hogy vonalkód gyereknek hivtam a csávót
igazából még mindig nem értem min bukott ki -
Seten #131836
Üdv! Mondtátok korábban, hogy az lock-olt fegyverek közül (egy kasztnak ugye kettőt tüntet fel) csak az egyiket lehet unlockolni az alap játékban, a másikat pedig a kiegészítőkben.
Mégis láttam csapattárs kezében a másik fajtát is. Akkor a kieg-ből át lehet hozni az alap BF2 szerverekre is?
-

-
Az van olyan jó, mint az ügyvéd???
-
n003 #131833 jahh :( nahh mehetek a könyvelőhöz :(((( -
... még mindíg csak második a topik... -
n003 #131831 t -
n003 #131830 é -
n003 #131829 k -
Írtam, hogy lekéstem a bulit, és nem tudtam konkrétan, hogy ki köcsögölt odaát. Már törölve voltak a HSZ-ek... sorry... De azért ott van a te neved is! 
Legény: ...lehet, hogy megérdemelted???
-
n003 #131827 ték -
n003 #131826 akkorgyóvan :D -
elsőként ez a regem kapta ,csak utánna izzitottam a többit:) -
n003 #131824 mert te ijjen hátulról kerülgetős vagy :DD -
a nagy borg összecsapás sokkal több áldozattal járt, ott 3regem kapott bannt -
n003 #131822 te kis pók! méé raktál kérdőjelet mellém?? :O -
n003 #131821 reszt ín písz Deqi+Mesor :))) -
Tabella:
10 x
+ 2 x
Deqwator és Mesor
3 x
OrionHungary
2 x
Boxer
2 x
Bogdogege
1 x
Jag
1 x
Zolly
1 x
noob
1 x
Dzsótata
1 x
Bala
22 tábla + két kitiltás egy topikban, egy nap alatt... ez korrekt!!! -
TS Zolly #131819 Mesor -
az Mesro!!! -
TS Zolly #131817 Ráning vagy Dzsótata!!!négy Ezt a linket kéretik betenni a bannerba!!! -
Jaja, Mesor is ment a levesbe egyből, ezért ő is előre kell, hogy kerüljön. :-) -
TS Zolly #131815 Ne b3!
mesor Dátum: 2007.11.15. 20:40 Adta: gz8
Kérek én is elakadásjelzőt! :)
Tessék, öt darab. Használd egészséggel. -
te pék vagyol e nem?
-
Mesort kihagytad. Igaz, o 4-et kapott ajandekban. :) -
Jah... A gizda meg én vagyok!!!
-
túl sokszor szerepelt a nevem:)
engem mindenki szeret és tisztel ezért nem kapok büntit,
kérni meg nem fogok , nem várok 3percet 2hsz között ,mert soha nem leszünk No1 és amugysem kapnék mert engem mindenki szeret és tisztel:D
-
Én is pont azt nézegettem, rögtön feltűnt, csak azt nem értem edig miért nem
Mindenesetre kiábrándító...
-
Táblagyűjteményes gyógyreggelt!
Összeszedtem a gondolataim, és arra a következtetésre jutottam, hogy a KK hathatós közreműködésével,... ismét fekete napot zártak a moderátorok. Alaposan megdolgoztattuk őket.
Kezdjük hát az abszolult faforittal, Deqwator! Bár a sztori nem itt kezdődött, mindenesetre kétséget kizáróan megérdemli a dobogó legfelső fokát a maga 5 táblájával!!! Igaz csak négyet kért, a maradék egyet ajándékba kapta a modiktól, mert olyan szépen kérte.
A sztori itt kezdődik. Gerzsit, nyomta a Forgotten Hope 2 topik házigizda posztjára Legény, Jag, Zolly és noob(?) a mogyi topikban. Mindezt, (elképzelésem szerint, mivel lecsúsztam róla) amolyan hazai KK-s stílusban, amiért nem maradt el a jutalom sem. Megkapták az elakadásjelzőket, kivéve Legényt. Már megint maga alá csapta a farkát, mint mikor a róka alszik... Gondoltam, mivel lemaradtam a jóról, és a KK-sok bp-vel (büntető pont) díszelegnek, had ne lógjak ki a sorból, ezért átcaplattam a modi topikba, hogy szolidalitásból kiköcsörögjek egy bp-t. Na, olyan jól sikerült, hogy mindjárt kettőt is kaptam. Hurrá! Aztán csatlakozott ORAL B+ Gege is 2 bp-vel, tanácsomra ő is azt a taktikát választotta ami nekem bevállt. (gz8-tól kérdeztük meg, hogy miért az a neve, ami. (amúgy még most sem tudom))! Orion mindenképp dícséretes, a dobogó második helyén landolt, (nem landor) a maga 3 bp-jével. Ekkor már folyamatban volt Joetata táblája is. Tudtuk, hogy nem hagyná a nyáját egyedül szenvedni, tehát önkéntes alapon kötelezö jelleggel... Aztán a késöbbiekben igyekeztünk mindent elkövetni Legény érdekében is, de valamit nagyon jól csinál a modik közt, mert beletört a bicskánk. Felettébb gyanus!!! Aztán még itt van Bala is. Egy volt már neki, ehez gyűjtött be offolásért még egyet.
Összességében megint kitett magáért a BF2 topik!
Ahogy zolly is írta, "...Böske megkapta a gizdaságot. Kiköveteltük a felkiáltó jeleket. Megint azt történt, amit mi akartunk."
Tabella:
5 x
+
Deqwator
3 x
OrionHungary
2 x
Boxer
2 x
Bogdogege
1 x
Jag
1 x
Zolly
1 x
noob
1 x
Dzsótata
1 x
Bala
17 tábla + egy kitiltás egy topikban, egy nap alatt... ez korrekt!!! Ezt csinálja utánnunk akármelyik topik!
Szerintem megvolt minden érintett a listában, köszönjük az együttműködést, a büfé a kijárat mellett jobbra, a söröket Gerzsi és Legény fizeti! Gerzsi, mert ő a történet kezdő láncszeme, és Legény, mert kilóg a sorból, pedig csak kérnie kellett volna a táblát...
Egyébként schrank igazolatlan hiányzása miatt nem lett meg a 2 kitiltás egy nap alatt!!! Zolly: Mi van Mesorral??!! Na megyek, erre iszok egy kakajót, mert annyit írtam, hogy kiszáradt a tollam...
Ha nagyon droidosnak tűnik a HSZ, az csak azért lehet, mert erősen be vagyok határolva a hangulatjelek terén... -
n003 #131808 gyógyreggelt :))
látommá széplassan két újj köcsögérdemrendet kell kiosztanunk :DD -
röggölt