93
Online Baseball
-
Gumbo #53 nah akkor game most? -
#52 CeeMeeiR néven fut a karim -
#51 ok mostmár muxik... csak az az érdekes, hogy tegnap reggel enélkül is működött.. -
Gumbo #50 azt nem lehet kipróbáéni, csak játékban -
#49 esküszöm azt gyakorlom, ha megmondod hogy lehet kipróbálni a dobót -
Gumbo #48 azt mondják nem érdemes dobóval kezzdeni, és ez igaz, mert kezdetben csak olyat tudsz dobni amit mindenki elöt és azért nem jár xp. Gyakorold az ütést -
#47 elég érdekes 10ből ha 3szor eltalálom a labdát
lehet valahogy dobó játékossal is gyakorolni? mert erre még nem jöttem rá -
Gumbo #46 itt lépj be a regelt accoddal, és csak nyomjad hogy agrre meg submit meg yes -
Gumbo #45 a bétára jelentkeztél? vagy csak regeltél egyet? -
Gumbo #44 most game? -
#43 a tieddel miért megy?:(
enyimmel miértnem? -
Gumbo #42 ok -
#41 megpróbálhanék belépni a tieddel? elküldenéd priviben? -
#40 nemjó, nem emgy se a ceemeer-rel, se a ceemeeir-rel, se a lawahun-nal. -
antijedi #39 csinálj uj id-t -
#38 -
#37 de nektek megy?:( -
antijedi #36 amugy egyszer tényleg kéne valami magyar mentetet szervezni jo lenne :) -
antijedi #35 na az az ami nem létezik :DDD -
#34 persze privátban -
#33 ird már meg gumbo a te id-d és passod, megnézem hogy azzal müxik-e. -
#32 szar érzés, hogy mindenki tud gamelni, csak én nem! -
#31 nálam nem működik, de mi a faszé?? -
#30 jövök, csak előbb megnézem a kocka 2-őt. mindjárt vége -
Gumbo #29 nem jösz most játszani? -
Gumbo #28 nekem megy -
Gumbo #27 mindjárt megnézem -
#26 Gumbo, neked megy? -
Gumbo #25 én is csakk ennek a játéknak a hatására értettem meg :), ha valaki nem ért én elmagyarázom -
Gumbo #24 Nekem tetszik ez a game. Egyszer meg kéne szervezni, és mi magyarok kihívhatnánk az amcsikat :) minimum 3 ember kell egy csapatba. Sztem én és Lawa jövünk :) minél több ember, annál jobb -
#23 Sephi, ahogy elnézem, te nyitottad meg a fórumok felét. -
#22 Hat en meg nem lattam olyan embert aki ertett volna a baseball-hoz. Ugyertem nem talakoztam meg senkivel :)
Valahol kapizsgalom hogy hogyan kell jaccani mert Ps2-on nyomtuk egy idoben de a szabajokkal nem vaok tisztaba. -
#21 mondj egy jót, ami ingyenes is. -
antijedi #20 épp ezaz hogy ezer egy jo game van..., amugy én rendes alapján itéltem emg practice csak észrevétel volt... -
#19 nincs más gám, ezzel kell beérni, és ez egész jó szórakozás.. ne a practice alapján ítéld meg. -
#18 nekem most még mindig nem müxik. -
antijedi #17 akkor nálad van a hiba..., mongyuk szvsz én a helyedben nem sajnálnám nem oylan sokat vesztesz... :) -
#16 nekem foylton invalid user id. ...:( -
antijedi #15 hát én msot jáccotam..., érdekes egy game...
lagzik mint állat, meg arra se jöttem rá hogy lehet practicenel barmi mast gyaksizni az ütest kiveve... -
#14 hát énis.