93
Online Baseball
-
antijedi #93 reklám rulz... :) -
#92 /OFF/
nezzetek meg, es olvassatok el az elso uzenetet pls.
Conquer
/OFF/ -
#91 meghalt topic -
antijedi #90 jókérdés..., én csak azt mondom hogy ilyen bugosan semmi értelme... -
#89 elvesztetted azt a 10-et? hogy? -
antijedi #88 én meg szereztem 39-t aztán ugy kibaszot velem a progi hogy még azt a tizet is elvesztettem ami volt..., ezek után inkább del csak idohuzásra jo a game... :/ -
#87 én meg ekrestelek :-/ -
#86 én most szereztem 21-et :) -
antijedi #85 nah én smot del a gamet, kurvára nicns semi értelme bugparádé az egész, xp-t meg elhetetlen szerezni mert mindenért levon... -
antijedi #84 hát köynvböl sok értelme nicsn tanulni fizikat... :)
de mongyuk fénytan az csak fügvénytábla + egy kis józan paraszti ész és készvan :) -
#83 Könyved is van nem? :) -
#82 ja, csak éépen gáz, ha nincs meg a fele cuccos, amit meg kéne tanulni.... -
antijedi #81 amugy fizikáol a fény, tükrök prozmák fénytörés-es rész az egyik legkönnyeb szvsz :) -
antijedi #80 akkor mégse én vagyok a hülye ennek azért örülök :DDD -
#79 ooppps. fizika... véletlen kémiát írtam... mind1, túl sok mindenre gondoltam akkor éppen -
antijedi #78 kémia? az nem fizika inkább? bár már rég volt lehet hogy keverem :) -
#77 Sajna nemtom mikor elszek fennt, mert holnap kémiadoga a fényből és a tükörből, és a fele anyagom nincs is meg... :-/ -
#76 megerősítem :DD -
antijedi #75 de azé valaki más is magyaráza el neki mert nekem magyarázás nem az erőségem :D -
antijedi #74 várj felmászok ircre... :) -
#73 Ja de most jut eszembe, az szalad aki üt... De van még valaki aki szalad. Hőőőő -
#72 Rászánom már magam, hogy leszedem ezt a gamet. De azért valamit mondjatok róla úgy konkrétan. Mit kell benne csinálni? Gondolom ütni meg szaladni? :D Mert én ennyit értek a baseballból. Meg van külön ütő meg szaladó kaszt? :D -
Gumbo #71 hát egyszer nagyoon vesztettünk, és egy csomó expet levont -
antijedi #70 tényleg az expek real time számolodnak vagy ha pl az ember bukik mecset akor bukja expet is? vagy hogy van ez? elve xp-t lehet veszteni? -
#69 most meg kilökött a helymről egy cigány -
#68 kedz már az idegeimre menni, hogy folyton ellopják a pontjaimat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kibaszott 2 óra alatt szerztem 3 expet! -
antijedi #67 oks :) -
Gumbo #66 igyen az egy fok, egy megjelölés. Ezzel ki lehet zárni a jezdők játékából az ultraprofikat :) -
#65 úgyártem, pl egy lvl 1-es kari, mégcsak városi játékos, míg már egy vl 51-es már országos. -
antijedi #64 énis de szerintem az nem fok, bár nemtom -
#63 hát sztem az, hogy milyen fokú az az embörke.
én pl city vagyok -
antijedi #62 egy kérdés:ez a city és countre dolog mit jelent? (leforditani énis le tom cask a gameban mi a lényege mi a különbség... :P) -
#61 akkor találka 16,fél 5-kor? -
#60 jó-jó, ezt értem, de mikor van szint? -
#59 nah majd várok mindenkit kb olyan 4-5 órakkor:) -
Gumbo #58 Ha ütsz egy jót és nem ejtenek ki, azért jár XP. Xp jár a kiejtésért, és a jó dobásért is.
Ha szintet lépsz kapsz skill pontokat amiket el lehet osztani. pont mint 1 RPGben -
#57 Gumbo, ahogy elnéztem, te már léptél szintet. mi van akkor?
ki lesz holnap majd bennt a gaméban? -
antijedi #56 hmm érdekes ez a game, kicsit még bugos :) -
antijedi #55 tényleg xp miért jár? mert eddig én majdnem midnig catcher voltam gondolom azért nem kapok tul sok xp-t :) -
#54 na jó, inkább előbb megtanulom majd a szabályokat :)