Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
ja mondjuk akkorával mint amekkora a banner mérete!<#idiota>

Bucser
Minden URL más autót ad elõ. egyébként a sorban,ha a meglessz minden autód megnlzed a Skyline után áll a subaru...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

TORO
Sziasztok!
Valaki azt mondta, hogy a legutolsó kocsi a Subaru. Ehhez képest nekem Subarum már van, Skyline-om még nincs. Mi az igazság az utolsó kocsival kapcsolatban?
<#conf><#lama>

RelakS
meg NAGYOBB betûkkel 😛

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

DJ Skyline
FAQ-ot pirossal kéne inkább kiírni nem kékkel...mindjárt jobban látszódna,és szembetûnõbb lenne!😊

IMYke2.0.0.0
Tessék már használni a bannerben lévõ FAQ-ot
Ezekre a kérdésekre mind választ kaptok benne!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nem tudja vki mi lehet a bibi a beállításaimmal a játékban? Minden max-ra van állítva, minden nagyon szép, kivéve a környezetet + a talajt, ami nagyon pixeles.
vki help!!!
hitman 1911
hogy lehet képet beszurni?

HONDA-The Power of Dream

hitman 1911
nektek is van plyan hogy grafikai bug-ok? Nem látszik a neon, meg a nitronak a csóvája?????

HONDA-The Power of Dream

Duddits
Semmi. Menj egy másik boltba!

McGrady
kezd kiürülni a topic....mennyünk inkább veszett jócsajba😄D

Kuss!-magyarázta.

McGrady
hello, figy mivan akkor hha TT-vel mentem sokáig és kaptam engine 3-at....utána nyertem stock EVO-t és azzal csak 2-ig engedi tuningolni....ilyenkor evo-val is addig kell nyerni amíg nem engedi a 3-at??
kösz

Kuss!-magyarázta.

de nyem nyekem kejj.
ez csak jáváslát volt

IMYke2.0.0.0
http://nfsu2online.uw.hu/ - NFSUG 2 Online

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Duddits
Kérem szépen, vagy valami? <#worship><#wink>

add oda neki!<#fogmosas><#taps><#email>

Duddits
Nekem van! :-) Egy szélesített Luxusom van ami fullos, egy fullos H2, egy fullos Rx-8, és egy 9.98 csillagos A3. Ja és egy Peugeot 206 amit sajnos pénzszûke miatt nem tudtam fullra tuningolni. De majdnem fullos.

Panjabi Mc
na mind1 azért köcce

Rotary & Dypee production

jah....
kerestem de nem találtam 😞

Panjabi Mc
Meghalta gépem😄

hogy szát el?

Panjabi Mc
Valaki nem tud egy 100% os mentéast adni mert az én mentzésem elszállt és nem akrom elõrõl kezdeni

Nemtud valaki egy listát vagy linket adni azokról az autókról amik szerepelnek a játékba?

Alien
Most így hirtelen nem tudom, de elég sok versenyt csináltam már, de még bõven nem vagyok 100%-nál. Legutóbb amikor megnéztem, alig hittem a szememnek, mert nekem úgy tûnt, hogy sokat mentem, de rohadt kevés százalékon álltam 😄 Azóta nem is néztem rá 😄D De Car Lotban van már viszonylag sok autó, meg asszem van a Civic-en kívül egy H2-esem meg egy Audi A3-asom a garázsban, de a H2-t csak egy kicsit tuningoltam optikailag, az Audit meg még sehogy sem.

áz lehet!
hány százaléknál jársz?

Alien
Igazából én még mást nem is próbáltam tuningolva, csak a Civicemmel megyek, de lehet, hogy érdemes lenne mást is kipróbálnom 😊)

szomorú vótam<#rinya>

,nekiláttam tuningolni nagy boldogan mert az U1be ezzel mentem azt erre kiderül hogy nem is megy jól

ok 😄DDD

Alien
tudom, hogy nem azzal mentél olvastam 😄 Csak azért neked válaszoltam, mert írtad, hogy alapból volt Civiced, erre írtam, hogy nekem is 😄

lol megin!
én írtam hogy nekem volt civicem de nem azzal viszem.
nekem most a3am, tt-m, mx5-öm, meg egy szar corollám van.
Gratulálok nektek hogy nektek jobban megy a civic mint nekem.

Alien
Nekem is, azzal is kezdtem és azzal viszem végig 😄 Civic rlz! U1-ben is azzal mentem.

de én nem 😄DDDD

IMYke2.0.0.0
Én is azt vittem elejétõl.

nekem alapbó vót honda civicem

IMYke2.0.0.0
Volt már.

Alien
Nem tudom, hogy volt-e:

NFSU2-höz egy apró kiegészítés, amely a különbözõ verziók eltéréseit hivatott kiküszöbölni. Ez annyit tesz, hogy az US verzióból kimaradt autókat is letölthetjük már a játékhoz.

(from pcguru.hu)

Letölthetõ innen

RelakS

Ezmiez???

crowds vagy mi a szösz...
Elolvastam a fakut, van benne egy-két elszállt kérdés...

csak ne azzal kezdõdne, hogy "letöltöttem" (ok, abbahagyom :-) )

bld
"Amugy hogy hívják a nézõket a beállításokba?"ez jó kérdés😊)
fõleg azért mert egy ismerõsömnél ugyanolyan beállítások mellett a kocsi színei is tompábbak és neki nincs közönség...

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

bld
ígyse mûxik nézdd meg mégegyszer

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Duddits
Miért nem jó. Na mind1. Itt A link: http://img121.exs.cx/my.php?loc=img121&image=d7tnfsu2008elsllyedt.jpg

Hentes Bill
na fuss még neki mégegyszer <#idiota>

Boldog Karácsonyt!

Duddits

Duddits
Háhá! Ez nekem U.R.L-be volt.

Na és ez? Beértem majd beadta ezt a képernyõt és a csávó meg szó szerinte elsüllyedt! <#vigyor>

Amugy hogy hívják a nézõket a beállításokba?

bld
olyan jó érzés amikor mentek és amelletted hajtó kocsi egyszercsak a másodperc töredékrésze alatt eggyé válik aszembejövõ forgalommal😊)))

RelakS
Én az egyik versenyen azzal szórakoztam, hogy a mellettem levõt felkentem a szembejövõ civilre

bld
a kedvencem az volt amikor öcsémnek streetX ben beakadt egy ellenfél a falba de az se rossz amikor kivágnak jobbra és felcsapódnak a falra

Duddits
Öcsém! Ez a játék kész Bughegy! Mostmár van nekem is Stage 5-öm. <#vigyor2>

Imremagdi
milyen 5. szakaszon ? hol ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1