Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
NFO-t vagy amit hozzá adtak. Egy szöveges dokumentum.

Duddits
Ugyhogy elolvasod a Readme-t vagy az NGO-t amit hozzá adtak!

SLICK
ja nekem is nem jön be bár ahogy én megcsináltam úgy teccik

áz nekem égy szár áutó

SLICK
még mindig nem akasztottad ki???<#wow2><#hehe>

Sheva
nagyon kell a FORD MUSTANG de még csak 34%kál tartok!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

McGrady
vki nemjön GIT-en multizni?
írjon privátba...

Kuss!-magyarázta.

thx, és most ezt hova kell rakni?

Sheva
kösz de nekem van elég de azért köszike! 😄

DJ Skyline
végre kész van...106 is végig toltam....maradt egy kis ZS-m a játékban...több mint 400.000...nem kér valaki?!😊<#idiota>

Sheva
Köszönöm a segítséget

Sheva
ja én kapom FORZA MILAN

Duddits
Bakker! Hányszor írjuk le?? A FAQ benne van, le is töltheted!

Duddits
Tudom! Már nekem is! Akkor még nem volt! <#beka2>

tep
Remélem te kapod az Aranylabdát 😊 Hajrá MILAN !!!

\"SLICE of LIFE\"

pritscreen
vagy
f12 >de ez tga-ba menti

3P
De kár, hogy most nagyot tévedtél!<#vigyor1>

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Sheva
most felteszek egy lehozós kérdést! hogy kell képet kilopni a játékból?<#zavart1> nem kell leszidni, azért nem olvasok vissza mert nincs idõm mert nem nagyon értek rá! <#zavart1>

Corsa van akkó me nekem csak pözsóóóóóóóóóm van.
kell hozzá akkó valami kis cucc amit le kell szedni?

Tirex
Hi all!
LAN-al kinek sikerült ?megosztanám kérdéseim..

Hentes Bill
<#sniffles><#levele>

Boldog Karácsonyt!

DJ Skyline
mármint úgy 8,hogy 8 URL karika a térképen...

DJ Skyline
f*szomat ebbe a sok URL-be!😊 hihetetlen...zsinórba volt 8(!)..."izgalmas,változatos" egy játék mód...

az nem gyík hanem gyik <#idiota>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Duddits
Bakker! Nézzed már hogy mire válaszól!!!

Amugy nem kell torrent, a FAQ-ban is van egy link.

Sadist
Az aszfalt elképzelhetõ, hogy szebb volt (én undorítónak találtam a csillogó aszfaltot), de a 2. részben a fények és az autók tükrõzõdései messze jobbak, mint az 1-ben.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

nem tudom hogy csak én látom-e így, de szvsz az underground 1-ben sokkal szebben meg volt csinálva a fények visszaverõdése az aszfaltról illetve a tükrözõdõ aszfalt.
télleg?
Valaki nem tud egy oldalt honnan lehet a betétzenét leszedni, vagy progit hozzá????

MSI GX600PX-214hu Notebook

Mit???

honnan lehet ezt leszedni?

A VideoBeálításoknál az uccso elõtti tolható csuszka. Ha evvel megvagy Íindisd újra a gamet és jónak kell lenie+!!

Ja és a Career-ban hogyan Kapod meg a Szélesítést és Az NFSu Sponsort mert nekem 100%-os de csak a Quick Raceban Van!!!?????

nekem az a gondom hogy az autón kívül minden tiszta pixel. Megnéztem a FAQ-ot és ott ezt írják: "tessék megnézni a video beállításoknál a texture qualityt - illetve pecseletlen esetén a registry editor - eagames - nfsu2 (rövidítve) - és itt texture quality (adjunk neki 2 -mert van hogy baszik észrevenni)"
A kérdésem a következõ: 1. hol van a "texture quality"?
2. hol van az a registry editor patch-eletlen játék esetén?
Elõre is köszi
Ki Mennyit csúszott egy Csúszásra a Drtifttel.
Én Ha Jól Emlékszem 256.425 volt a legnagyobb!!

Duddits
Na ha beteszitek a Peugeot 106-ot és az Opel Corsát akkor az ahozz adott mentést rakjátok be a mentéshez és kezdjetek egy ujjat az elõbb említett kocsikkal

Mr van hozza ilyen kieg. de alapból az európai versioban található. Ja meg Peugeot 106 is Meg a Vauxhall Corsa 1.6

corsa lesz benne?

me nekem még nincs csak p206

RelakS
jáj, ettõl még Barbie is rosszul lesz 😄

Otthon ha nem felejtem el, animálok rája de valamit! sry! 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Sadist
Mondjuk valami ilyesmi, amire biztos felfigyelnek 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Random_
Szerintem rózsaszín háttér piros betû és akkor a kecske is jól lakik meg a káposzta is megmarad.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sadist
Még egy kis kontraszt kéne neki. Rikító, de egyben trendi és elborzasztó is legyen 😄

Pyx
muhahha 😄DD

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

RelakS
Milyen rózsaszín legyen?
Ilyen?

Sadist
Pirossal 😄 Vagy nem is! A rózsaszín trendibb 😄DD

DJ Skyline
mindjárt más!😊

RelakS

Megfelel? <#hehe>

RelakS
Olyan kicsivel?!

Bocs, ha olyat kérdezek, ami könnyen kideríthetõ lenne innen-onnan... de nem villany nekem, hogy ha efltelepítem a Corsás-P106-os kiegészítést, akkor a Civic és az Acura eltûnik, vagy ott lesz a két új tütü mellett?

Random_
Szerintem inkább meg kéne tanulni, hogy ha benézek egy fórumba olvassam el a címét és az egyéb közlendõket amit oda írnak pl linken keresztül hátha hasznát veszem.
Ez nem neked szólt hanem azoknak akik itt triviális faq-ban leírtakat kérdeznek.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.