14991

[ Garage | FAQ ]
  • ranGer2
    Tudom ezért vagyok egy kicsit felháborodva!
  • robotnyk
    ezek voltak az elsőben is
  • ranGer2
    Nah valaki!!!
  • ranGer2

ezt nézzétek mit találtam!
  • Dzsega #52
    jah alatt egyet értek. a többi külön megjegyzés.
  • Dzsega #51
    jah. elég egy város csak akkor kapjunk szabad kezet össze-vissza autózgatni meg ilyenek. legyen olyan mód mikor nincs megadva kijelölt útvonal csak el kell jutni a-ból b-be.
  • Adam II
    Hát nemtom az első nagyon bejött ez szebb lesz de nem hiszem ,hogy újat tudna mutatni.De a második részek általában így vannak.
    Remélem most már nem csak egy városban fog játszódni mert a végére nagyon untam a pályákat és kiszámíthatók lettek és csak a csaló AI jelentett nehézséget NEHOGYMÁ BEVEGYEN EGY 90 FOKOS KANYART HÁROMSZÁZZAL!!!!!
    Engem nem zavart ,hogy nem törtek az autók mert az Unleashedben is szívrohamot kaptam ha belapult a motorháztető (én nem vagyok az a fajta aki azon élvezkedik ,hogy széttör egy marha szép kocsit) + a sérülést ki kell javítan ami pénzbe kerül.Az autók lehetnének drágábbak mert semmi akadályt nem jelentett a cserélgetésük.Lehetnének nappali pályák is meg zsaruk (de nem olyanok mint amilyenek a 6-ban voltak azoknál kicsit rámenősebbek)
  • Dzsega #49
    hali! egyik része WoW a másik no cop :(((((. na mind1 majdcsak kibírjuk rendőrök nélkül kár hogy a mindennapjainkat meg tönkreteszik.
  • karikusz
    Nesztek ide is..))

• rezsofiz
    Szépszép
  • grebber
    Ez hatalmas lesz.
  • karikusz
    Tessenek a címet betenni a kedvencekhez!!!!!

Need For Speed Underground 2 HUN
  • M@TriX
    egy kis képhalmaz
  • arty
    nyilvan LAN sem lesz... imadom az EA supportot :D
  • ScoobyDoo
    Nem lesznek zsarukákok?? Nee mááá...
  • AMD Norbee
    Az ausztráliai Hyper magazin fülön csípte Chuck Osiejat, akit nem engedtek távozni a kínpadról, míg el nem árult pár újdonságot a Need for Speed: Underground 2-ről. Az köztudott, hogy 2004 őszére várható a kicsike. Hasonlóan az előző részhez, amit látunk, arra rámehetünk (már ha nem egy daruról van szó :]), így elég nagy szabadságot kapunk, ami a teret illeti. A megmérkőzések módjai is nagyjából az előző részben megszokottakkal egyeznek majd. A tuningolás a tuning shopokban történik majd, ahol vadiúj részeket és csomagokat pakolhatunk autónkra, például az oly nagyon szeretett intercoolert. Egyáltalán nem lesz lineáris a játékmenet, azaz olyan sorrendben és módszer szerint haladunk, ahogy kényelmes. Hét féle lehetőségünk lesz arra, hogy száguldozzunk. Az elődben megszokottak mellé újabb módok társulnak, melyekről egyelőre hallgatott emberünk. A csúnya, kék ruhába öltözött bírásgoló rendőr bácsik valamilyen furmányos módon nem kaptak jogosítványt az NFSU 2-ben. Így nem kell aggódnunk a jelenlétük miatt sem :).
    Thanks mafia2!

Forrás: Gamestar
  • ranGer2
    hehe!
  • sniper
    "ez 1 Arcade játék...tehát nem várhatjuk el azt hogy csak az antennának 5 különböző leesési módot csináljanak"
    Dehogynem. Ha mar tolunk is elvarjak hogy fizessunk erte.
  • ranGer2
    Igen nem elhanyagolható tényező .. ;)
  • Stranger
    "a kialakítható variációk száma laza 70 milliárd"
    Ja! Csak remélem különbség is lesz közöttük, nem pedig az összes gyártó pl. turbója ugyanolyan lesz...
  • ranGer2
    Remélem a hangon is javitanak mert szvsz SZ@r volt az öszzes hang... a Tutorial videó alá bevágtak egy normális hangot a Skyline hoz de az a játékban egyáltalán nem olyan volt.. ranem randa berregés... meg AI pff inkább ne is beszéljünk róla..
  • DJ Skyline
    ez eddig kaj ua. mint a sima Ug!
  • DJ Skyline
    a játék nem arról szól hogy roncsderbizzünk...ezért értelemszerűen nem azt a réteget célozák meg akik zúzni akarnak,és nem versenyezni...jó az eléggé gáz tényleg,hogy (pl Underground) betörik az ablak,meg a visszapillantó leesik...meg ugye ott vannak az autó cégek...ha ők nem adják meg a jogot hogy törjenek akkor nincs mit tenni...de azért a 4-ben,meg az 5-ben eléggé rendesen hazalehetett vágni a kocsikat...lényegében ez 1 Arcade játék...tehát nem várhatjuk el azt hogy csak az antennának 5 különböző leesési módot csináljanak...sajna ez van...
  • Bucser
    Törés ??? Need for Speed-ben??? Ne röhögtess:))) De azt azért remélem, hogy a csaló AI-t is lecserélik:))
  • CrucifX

A kép nagyobb változata, szintén HC.Gamer
  • grebber
    Itt már nem beszélnek a törésről.
    De nem is nagy baj mert ha lenne törés akkor kicsit nehezebbek lennének a futamok.
    Ha lesz benne és még jobb grafika lesz akkor sem fogok letörni.
  • zaki
  • zaki
    NSFU2 HIVATALOSAN!

[2004-04-23 @ 15:57 - ZeroCool] (kommentek: 11)

No, kéremszépen. A mai naptól már hivatalosan is bejelentette az Electronic Arts, hogy valóban készül a Need for Speed sorozat nyolcadik epizódja, az Underground 2. A folytatásban a városkánk öt nagyobb kerületre lesz osztva, ezekben randalírozhatunk kedvünkre. Teljesen új játékmódok, tuning lehetőségek, 30 licenszelt járgány, és továbbspécizett grafikus motor várja a játékosokat. Ezúttal olyan sok tuningolási lehetőségünk lesz, hogy a kialakítható variációk száma laza 70 milliárdra ugrott!!! A legszebb az egészben, hogy már idén ősszel megérkezik, többek között PC-re is.

Info: Gamestar
  • CrucifX
    2004/04/23 16:24 - Wilson
    NFS Underground 2

Az Electronic Arts alig pár perccel ezelőtt végre hivatalosan is bejelentette a Need For Speed széria legújabb darabját. Ahogy az várható volt, a tavaly megjelent és szép sikereket elért Underground második epizódja öregbíti tovább széria hírnevét. Az NFSU2 már idén ősszel megjelenik, az alapkoncepció változatlan maradt, továbbra is az észvesztő, illegális éjszakai versenyek állnak a középpontban. 30 licenszelt verda és több kilónyi spoiler, kipufogó, felni és egyéb eszköz várja, hogy a négykerekűekre aggatva a lehető legegyedibb és legextrémebb külsőt kölcsönözzék a benzinfaló masináknak.

forrás: HC.Gamer
  • 12346
    valahogy úgy érzem, hogy ezzel is kb max pár napot fogok játszani, utána meg már csak a lámák fogják isteníteni:( az a "törésmodell" szó azért jó. legalább nem írták oda, hogy realisztikus:) úgyis tényleg max vmi ratyi porschés lesz sztem is. mondjuk egy nfs-től többet nem is kell várni. sose törekedtek szimulátorra, de azért nem voltak rosszak, csak ez az utolsó 2 rész nem nagyon feküdt nekem. 6 szar lett minden téren, nfsu meg a divat "tuningereknek" lett kitalálva, akik most eljátszhatják, hogy értenek is vmit az autókhoz:))
  • M@TriX
    hát ha szerinted az törés volt, akkor jó.
    kb. én most ilyenszintűre számítok, ha lesz, persze jobb, mint a semmi.
  • M@TriX
    de ezek a az nfsplanet chatlogján alapultak amit már levettek.
    Én ezért miondtam az NFSU topicba, hogy ne nyissanak még topicot, mert az E3-ig semmi nem biztos majd utána lesz infó.
    Eddig csak nem hivatalos infók jelentek meg!!!

Ennyire nehéz felfogni?!?!?!!?
  • Hmuda
    Bocsi, csak nem tudok szennylapok mellett elmenni szó nélkül. Sajna neten szókimondóbb vagyok mint valójában, de ki nem?
  • DJ Skyline
    hát azért törtek ott is rendesen(Porsche)
  • DJ Skyline
    akkor tessék!nem csak a géjmsztáron van fenn a hír...(2004/04/16 13:38-as hír)...ennyit erről hogy most gamestar vagy nem gamestar!
  • DJ Skyline
    minek ilyen hamar megnyitni a topikot???
    elég lett volna az NFS U topikba beírni hogy jön a második rész,és majd ott megdumáljuk...
    nincsen kép,nincsen megjelenési időpont csak 5 sor...
  • pityogo2
    sztema gamestár eléggé gány egy lap. pl a legjobb gámra is adnak mondjuk 70%-ot.
  • tigeroo
    MOst mért kell szarozni? Eh, nem értelek! Én nem mondok semmit, aszittem értelmesebb vagy.....
  • 0ppika
    A NFS 5 a Porsche Unleashed volt, ott csak Porschek voltak és épphogy törtek, de a NFS 4 High Stakesben rendesen törtek a modellek, már nem volt realisztikus.
  • Pyx #17