14991

[ Garage | FAQ ]
  • DJ Skyline
    össz-vissz annyi hogy van egy tréjler,lelehet tölteni...ennyi...
    igaz a tréjler az egy nagy kalap kaki!
  • Dzsega #95
    nem értek angolul!
  • YencY
    Én szerintem nem rossz csak amikor fölülről mutatják a két szlalomozó autót akkor ott elég érdekes az autok mozgása, semmi tehetlenségi erő.
  • Carlos
    Ismerős dolgokat látok visszaköszönni a játékból... :)
  • DJ Skyline
    tuti nem ez lesz az intró(legalábbis remélem!)....
  • DJ Skyline
    az!
    megnéztem én is!
    semmi nem derül ki a játékról!pfff...
    pedig ez E3-as állítólag...én egy ilyen home made videót nem vinnék ki!:)))
    még a Fix.tv-s Game Over műsor Barkács videói is jobbak ennél!:PPPPPPPP
  • M@TriX
    3x megnéztem most, hááát, hogy a nőn mennek végig, meg a vágás meg minden remélem nem ez lesz az intró.

Pedig jól indul, azt hittem vagyány lesz...
  • M@TriX
    szar
  • DJ Skyline
    én már szedem lefelé az állítólagos tréjlert is!mindjárt kiderül mivan benne!:PP
  • DJ Skyline
    ja...akkor Brand New Renders!:P
  • M@TriX
    de miértnem tudták 1024-be felrakni, akkor meglenne a háttérképem, ez tuti jól néz ki:

de ez sem rossz:

• M@TriX
    ezek inkabb renderek nem?
  • DJ Skyline
    Brand New Screenshots!:))
  • DJ Skyline
    sőt!egyenesen a "videjó" linkje!:)
  • DJ Skyline
    héló--->Wednesday, 19 May 2004--->tessék megnézni a hírt annál az időpontnál!:)
  • Dzsega #81
    ok
  • M@TriX
    ofkorsz
  • Dzsega #79
    mármint rájuk érted remélem.
  • M@TriX
    így jár aki nem olvas SGt. ;)
  • Dzsega #77
    hányszor fogjátok még ugyanazokat a képeket beszúrni???
  • tomasz
    Figy nem tom mivan még mindiga HDC-vel valaki tudja annak az illetőnek a címét aki csinálta az adja meg vagy küldjön neki egy E-mailt hogy mivan!!!legyen olyan szíves!!!
  • Adam II
    Mér nem tudták volna az egyet máris ilyenre csinálni?????
  • zaki
    nincs mit Tomasz

igen Karikusz, most nagyon a lázában égek

na de ez már off... remélem nem fog csúszni a játék, és karácsony körül +jelenik, addig meg el leszünk az 1-el :)
  • tomasz
    Köszi!
  • karikusz
    Nagyon Kill Bill-es lettél Zaki mester..:))
  • karikusz
  • zaki
    tomasz: még idén, de csak az év vége felé
  • zaki
    milyen komoly már, felfelé nyíló ajtók, meg a motorháztetőt is milyen faszán fel lehet majd tuningolni

• zaki
  • tomasz
    mikorra várható a games????kb is elég!!de a pontos a legjobb!!
  • zaki
    aaaaaa, ez marha jó lesz, audio cuccokkal is lehet majd felszerelni a verdákat

• Jabba
    Hmmm
    Ez kelleni fog , má látom :D
  • grebber
    Kegyetlen überbrutális lesz.
  • CaviaR
    Sztem ez brutál kép. Még nem nagyon láttam ilyen szépen kidolgozott mazda popsit...

PC verziót viszont nem említenek a hivataloson...
  • davos80
    A kép alapján a nagy piros nyilak helyett betontorlasz van, az jelzi merre kell menni.Viszont a csillogó aszfaltot kihagyhatták volna.
  • oneal1
    a tuning részen javitanak???
    mer ha nem olyan lesz mint a street legalba akkor kaki az egész!!
  • AMD Norbee
    Guruj rátalált a Need for Speed Underground 2 hivatalos weboldalára. A garázsba lépve plusz információkkal, az E3 idején már közölt képekkel és egy bájos hölggyel barátkozhatunk.
    Főbb jellemzők:

Szabadon bejárható város: Öt változatos kerületre osztott város, elővárosi hegyi szerpentinekkel, kusza belvárosi úthálózattal és a környéket összekötő autópályákkal.
    Játékmenet: Nevet szeretnél magadnak? Küzdj érte! Bárhol, bármikor kihívhatnak. A versenyek után tájékozódhatunk merre találjuk a zaftos tuning megoldásokat, illetve a magas díjazású, elit bajnokságokat.
    Teljesítmény tuning: Több száz licenszelt tuning elemből a nekünk kedvező szettet állíthatjuk össze. A sebesség ördögével paktáló játékosok az áttételek és felfüggesztések beállításaival finomhangolhatják a remekművet.
    A legtáposabb autók: Több, mint harminc közkedvelt tuning autó a legnagyobb gyártóktól. Mitsubishi Motors, Nissan, Toyota, Ford, Volkswagen, stb.
    Látványelemek: Az előző részhez képest kétszer több optikai tuning elemmel cicomázhatjuk autónkat. Hangrendszerek, "olló ajtók", spoilerek, fényszórók, szegélyek, tetők, motorházfedők, szélesítő szettek, neonok, felnik, stb.
    Környezeti változatosság: Mind az öt peremváros egyedi kinézetű és hangulatú. Beleértve a vezetési élményt, a valós idejű környezeti viszontagságokat és rejtező veszélyeket.

Hardwired
  • Serpa
    Need for Speed Underground 2 Official Site
  • BubaMester
    A kicsi kép elvileg NFSU1-es.. Nekem is feltűnt az a vmi rajta.. Gondolom az EA-sek egy kicsit "tuningoltak".
  • Dzsega #57
    nem teljesen! a kicsi képen láccik a km/h alatt egy start finish felirat ami eddig nem volt.