14991

[ Garage | FAQ ]
  • gerx
    nem tudjázook miko fog megjelenn ia játék???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • Dzsega #295
    vajon az a terepjáró csak forgalom???
    jó lenne ilyen verdákat is belenyesni bár inkább PicUp okat szoktak tuningolni...
  • Dzsega #294
    Hali!
    legalább ha kérdezik honnan lehet letölteni akkor lehet velük ordítozni hogy már 3x be van linkelve!
  • RedDragon
    Mikor lessz??
  • 2XP
    Ehh :(
  • DJ Skyline
    nem baj....legalább benn van 3x a link...így a biztos...
  • ScoobyDoo
    Tényleg ugyanaz!
  • DJ Skyline
    szerintem nem!
    de csocsó betette ezt a klippet a #264-ben!
  • ScoobyDoo
    A #278-as hsz-ban lévő trailernél újabb?
  • 2XP
    Újabb trailer...
  • DJ Skyline
    hát...a zenéje nem olyan rossz...jó lenne tudni ki az előadó...de az a Cadillac Escalade nem semmi a múvíban...de a skylinet akkor se hadja ott!
  • Chaos Mad
    azért remélem ebben is lehet majd érezni hogy melyik gép összkerekes és melyik nem.
  • DJ Skyline
    a forgolódást megnézem még1x...!:))))
  • CSOCSO
    elobb kerdezz ne aztan talalgasd ki hogy miert lesz a fizika szar....
    nem fogunk LFS fizikat kapni.. sem komomolyabb simulatort... de a juiced arcade es sim kevereke lesz.. a juiced megprobalja megtalalni az arany kozeputat... ahol meg erzed hogy milyen auto hany loeroval van alattad.. es azert oda kell figyelned hogy vezetsz... melyik autoval melyik kanyarban hol nyomod a gazt..feket...
    nade egy NFSu izig verig arcade fosadek... es a masodik resz bemutatojaban latott forgolodas csak olaj volt a tuzre
  • DJ Skyline
    nem hajlandó...winamp kiírja hogy timed out...pedig a legújabb winamp...
  • ScoobyDoo

Nah azé egy nap után már uncsi...sorban követik egymást a számok. Nem?
  • Shongi
    Hmm, megnéztem ezt a Juiced-et, de a képek alapján főleg a menüben, iszonyatosan konzolosnak tűnik, mátpedig akkor fizika=0, szal honnan szeditek hogy olyan jó lesz mert én nem találtam csak egy gagyi oldalt rólla.
  • ScoobyDoo

[ÁLLANDÓ HALLGATÓJA A KARIKUSZ RÁDIÓ SZEXÁRDNAK]
  • grebber
    [MOVIE] NFS: Underground 2

[2004-06-18 @ 21:25 - ZeroCool]

Idén novemberben érkezik az az autós játék, mely szerintem a leginkább megdobogtatja a hazai játékosok mejjjét :) Bizony, a következő Need for Speed-ről van szó, mely az Underground univerzumot búsztolja tovább. Az IGN csapata levadászott egy finom játék közbeni animációt, melyet máris letölthettek alant. Messzemenő következtetéseket azért ne vonjatok le, mert bár jól ki ez is, a PC-s sokkalta szebb lesz (ez ugyanis a GameCube változat).

Trailer

info: Gamestar
  • Chaos Mad
    majd lesz jo demo is biztos. amugy beta ellenére nem semmi igy elsöre, szerintem legalább is.
  • DJ Skyline
    de azt meg még konfigolni se tudom...buta béta demó...
  • CSOCSO
    ez van.. ha nem tetszik ott a juiced. es legalabb a fizika is ertelmesebb lesz!!!
  • DJ Skyline
    kiszolgáló nem található...
  • DJ Skyline
    de legalább egy legális versenyt is benyomhattak volna...mint a Hungaroringen szokott lenni...400méter és szevasz...nem tudom mi olyan überbonyolult ebben...eddig az összes NFS részben megvolt a nappal...most nehogymár azért mert a lol EA csapat még nem látott nappal versenyt,ezért már tuti nincs sehol a világon és akkor is éjjel lesz non-stop...leaglább akkor essen az eső...
  • DJ Skyline
    miaz hogy nincs nappal verseny???
    ez lol egy ember...de zsaruk éjjel is vannak nem csak nappal...
  • karikusz
    Csináltam egy netrádiót...:

http://amonre.tolna.net:8000

haveroknak..:)....

tudod, winampba, csak add url...és megy is
  • robotnyk
    pedig free roamingolni azért lehet nappal is. vagy ezek a csávók nappal bkvznak? :D
  • robotnyk
    kecsap száksz.
  • CSOCSO
    erre is volt valasz a videomban:
    EA csavo szerint azert nincs nappal.. mert nappal sem latsz illegalis verengest..csak ejszaka van ilyen...

nah amit meg megertettem a szar angoltudasommal:
    az autok verseny kozben veled maradnak..ergo megenn lesz catch up:(

a tuningolas jobb lesz... hurra.. el is vartuk.. a tobbit nem ertettem igazan:( ps2 es is tudnak jatszani pc ellen meg egy ket ilyen kaki info
  • robotnyk
    fizika gázos továbbra is. az jó hogy több kerület lesz, 200 kmnyi úttal, és ha jól jön le a videóból akkor lehet tét nélkül autókázni.
    viszont egy gondom még van. tudom hogy gyorsulási verseny, ami illegális, ezért az éjszaka passzolna hozzá, de olyan nehéz lenne kiizzadni egy szájbatekert nappalt??
  • CSOCSO
    hangulat hangok latvany 10 pont....
    fizikabol meg lejarattak magukat.. az a forgolodas gecc:(((( lego jatekban jobb a fizika mint ebben...
  • CSOCSO
    najo..elobb katt a linkre.. aztan mentes maskent!
  • CSOCSO
    jobb klikk mentes maskent!
  • CSOCSO
    200 megas nfsu2 interju videot szedek le majd megaszondom ha kideulr valami.. sajna linket nemtok adni mert IGN insideres a cucc
  • CSOCSO
    nahja:(
  • DJ Skyline
    meg az a sok kis szar se volt meg...csak a tuning kittek...aztán csak egy 3D-s motort láttál ami változott...ja annyi beleszólás van a tuningba hogy tudod színezni a motort...bravó...
  • CSOCSO
    hat en ugy erzem ha ajuicedet meg az nfsu2-t osszeraknak akkor abbol lenne egy normalis nfsu2....
    de ha az nfsu2 abban fog kiffulladni hogy uj tuninglehetoseg meg mashogy adjak a feladatokat akkor hurra...
    a juicedben mar most sokkal jobb dolgok vannak....
    ilyen pl a dyno...
    tehat itt nemcsak osszeraksz egy autot es a csikokat nezed.. hanem lemerheted hany lovas a kocsid.. .minden egyes kis szar valtoztatni fog az autod fizikajan... mondjuk ez az nfsu ban is volt..csak a fizika nem volt jelen..
  • DJ Skyline
    eddig egyetlen 1 nappali képet,zsarus képet nem láttam...
    kezd a reményem elfoszlani...
  • IMYke2.0.0.0
    Miért érzem azt, hogy ez egy rókabőr?
    Várost kicserélték, megnagyobbították, beletettek egy MOD-ként is felfogható újabb tuning opciót és kész.
    Ez kérem szépen pofátlanul elénk rakott NFS:U 1.5

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
    -----------------------------------------

• zaki