14991

[ Garage | FAQ ]
  • karikusz
    Az egyik haverom még anno felült a repcsire hogy kimegy...és komolyan is gondolta, mert kint is ragadt...:)))

Most van egy új hobbija...kukk meg:

Én is akarok ilyen hobbit!!!:))
  • karikusz
    Biztos jó sokat kamuznak benne..))
  • karikusz
    Jaja...én meg főleg...úgy meghajtanám mint Singer a varrógépét....vagy ő engem....csak a csajom meg ne tudja, mert akkor lenne ajtócsapkodás )
  • Bercy #333
    nembaj, szeressuk az ilyen szakadt ribancokat
  • DJ Skyline
    jelentem meg jött a gamestarom amiben benne van az nfs u cikk...amcsiban te hol vagy?
  • DJ Skyline
    szvsz nem egy nagy téma ez a csaj...mint egy szakatt ribanc...
  • CSOCSO
    igen kint.. es szamlamra kuldesz manit... megadom emilben ami kell.. es elkuldod..aztan megrendelem.. kb 1 het es itt van nalam.. aztan tovabbkuldom...lehet dragan expressben par nap.. es lehet normalisan.. (tobb het)
  • Shongi
    Hogyhogy, te kint vagy Amcsiban?
    A pénzküldést, hogy gondolod?
  • CSOCSO
    tudok segiteni... en mar fogdostam oket .. megbeszelhetjuk hogy kuldesz manit.. es hazakuldom neket!.. max 2 honap es a kezedben van.. lehet ez 1 honap is..csak tobbe kerul kicsit a kuldes...
  • Shongi
    Lenne egy kérdésem bár kicsit eltér a témától, de jobb helyet nem találtam hisz itt van szó tuning autókról.
    Azt szeretném tudni, hogy nem e tudtok segíteni abban, hogy hogyan lehetne beszerezni JADA TOYS-os modell autókat, ezek kifejezetten Amerikai tuning stílusú nagyon igényes modellek, de olyan céget még nem találtam amelyik MO-ra is küldeni. Ha tudnátok segíteni azt nagyon megköszönném.
  • karikusz
    És még egy kép Brooke Baby -ről...
  • karikusz
    Nem tom miért cseszi el a linkelést..((

Need For Speed Underground 2 HUN
  • zaki
    zsír
  • zaki
  • Bercy #322
    ok, akkor tied a rozsaszin rucis. enyim a masik
  • karikusz
    Na felkerültek az új Screenshotok a lapra....

www.nfsunderground2.ini.hu

• Cubemaniac
    Én is
  • Bercy #319
    egy beta test-re enis jelentkeznek
  • Cubemaniac
    Állítólag November 17 minden Platformra De Lehett Pár emberbnek már Október eleje Szeptember Végére Megslesz!!
    Nekem az 1 azt Október 15-én szereztem meg de November és December Közt Harangoztatták Be!
    Juiced Megjelenés?????
  • karikusz
    csajok kiruk..))...megadjam a címem, hogy hova küldjétek őket?...letesztelem aztán mennek vissza..)
  • karikusz
    "Brooke Burke"

emmeg ki a manó?
  • Yskam
    az naggyon jó lesz ha majd lássuk felkelni a napot, az igazán feelinges az lenne ha kiülhetnék a kocsi motorháztetejére egy pohár sörrel és 1 barátnővel:-)
  • CSOCSO
    The open street racing world will also take place over the course of the night, so players can see the sky starting out rather light at dusk, remaining dark most of the night, and growing lighter at dawn. Black Box is implementing a weather system that delivers light, medium, and hard rains, and various speeds of wind. Like real life, the city might be raining in one section, while remaining dry in another, so that as drivers cruise from one section to another, they'll experience an organic, dynamic change in the weather.
  • CSOCSO
    Need for Speed: Underground 2 is, as Executive Producer Chuck Osieja says, "a true sequel, not just a 1.5 upgrade
  • Yskam
    nah igen!
  • DJ Skyline
    csöppet...pláne hogy csak 19 éves!
  • Yskam
    nah igen a te barátnőd is odaver!
  • Yskam
    jelentem nálunk is megvolt és nem volt semmi!
  • Yskam
  • CSOCSO
  • DJ Skyline
    lol...nálunk már megvolt a vihar...jelentem semmi nem volt...
  • Yskam
    mejd erről még beszélünk vihar gyön azt ki kell húzni a gépet nehogy elfüstöljék!!
  • DJ Skyline
    hát nem a legjobb a csaj...én tudok jobbat!:PPP
    ő az
  • Yskam
    dikk mán de ügyes vagyok sikerült belinkelnem egy képet!!
    ez az első:-)
    mán nem vagyok szűz képbeszúrásban!!
  • Yskam
  • Yskam

Brooke Burke az NFS Underground 2 egyik karakterét szólaltaja meg
    Az Electronic Arts Games bejelentette, hogy Brooke Burke „kölcsönzi” majd a hangját a Need for Speed játékok nyolcadik darabjában a főszereplőnek.

A flexbeta.net tudósítása szerint Rachel, egy illegális versenyszervező szólal majd meg Burke hangján – szerepe szerint egyrészt segítséggel szolgál a játékba mostanában bekapcsolódóknak, másrészt pedig a hírek szerint fontos szereplője a játék egyik versenyzési módjában végighúzódó történetnek.

„Teljes mértékben adrenalin-függő vagyok, sőt, még a kocsikat is imádom” – mondta Burke, az eddig számos férfimagazin címlapján szereplő szépség. „Nagyon izgatottan várom már, hogy pontosan mi is lesz a szerepem".

A Need for Speed Underground 2 az előzetes tervek szerint november 17-én kerül a boltok piacára, PC-s, PS2-es, valamint GameCube és Xbox platformokon.

info: mellesleg.hu

gondolom ez érdekel minket!
  • DJ Skyline
    így hatásos!

300!:p
  • CSOCSO
    es ehhez nem lett volna eleg 3 kerdojel?
  • DJ Skyline
    Október-November táján...
  • gerx
    lehet h írtátok de nem láttam