14991
-
#376 -
#375 Ezek is gyengeelméjűek..) -
#374 képzeld ahogy a pótkocsid is nitrós...nyomod a nost és a kocsiból,pótkocsiból is jön a cucc -
#373 ezt neeeeeeeeeeeeeeeeee -
#372 ilyen nem lesz a játékban?
-
#371 Mivel az első résznél elkezdtem csinálni egy kocsik és csajok részleget, így jó hagyomány tisztelő emberként itt is folytatom
...sajna kezdek pilledni (így 4 óra derekán),így csak a felét tudtam linkelni a nagy képeknek, majd holnap folyt.köv....
..tehát addig is míg nincs játék ott tudtok csemegézni... [sm14]
Need For Speed Underground 2 HUN
-
#370 Feltettem a lapra az eddig kiadott videókat...aki még nem látta eddig az leszedheti...
-
#369 jaja -
#368 Egy másik Sky!!!:
-
#367 srs törni fog jól
weblapján overview/features alatt van rola kis kép is -
#366 amilyen gyors olyan ronda!:PPPP -
gerx #365 amelyik seggfej nem hisz az 1300 hp-s skylineban
azt csak sajnálni tudom mert olyan hülye de hogy azé elhigyétek itt egy honlap -
#364 jaja..egyszer belefogtam hogy megtanulom, de beláttam hogy 10 évig még hülyeség hozzáfogni...és le is szedtem... -
#363 ?
Ha van hozzáértő, aki jól beállítja, akkor már csak az lehet a gond, hogy a népszerű cuccok jobbára vindows alá vannak -
#362 Hát én a Linuxot szeretem a világon a legjobban..))))))))))))
ennél gagyibb és szarabb cuccot még életembe nem láttam... -
#361 :))) -
#360 tiszta nfsu a grafikaja, meg az utiranyt jelzo nyilak is. de a video vegen van egy erdekes dolog, egy win pink slips online felirat. neten el lehet majd nyerni 1mas autojat, tehat rendes karriered lesz neten is es nem csak pontgyujtes. -
#359 Kérek 1-et :)
Duke-osban is lehet? Lehetőleg rádióaktív legyen! Aktívan fogja a juventust! :) -
#358 Mozilla, merhogy melóhelyen linux megy -
#357 cool koszike! -
#356 Valamit ír ki a óvideó a damage-ről.. -
#355 majd beszkennelem az oldalakat és felteszem aztán elolvashatod mi is van...egyébként csomó olyan dolog ami ígéretesnek néz ki... -
#354 nemmondom meg:) amugy mivan a cikkben? -
#353 Normális fizika és törés? -
#352 hát jah -
#351 nézted az E3 videot....végén csajok is bejönnek a képbe...ami irdatlan pozitívum! -
#350 kész ennyi volt az NFS U,NFS U2...szerintem most abba lehet hagyni a fejlesztgetéseket...neeem...de ahogy elnéztem a képeket,videókat...hát...kicsit jobb... -
#349 NFSUnak befellegzettt!!
Mehetsz össze vissza...vannak zsaruk...mi kell még???? -
#348 najó...nem mondom hogy 6x jobb de zsaru már van benne...és ez pozitívum! -
#347 6x jobb mint eddig az nfs u2...nézzétek meg a hivatalos oldalánoldalán az E3 trailert! -
#346 érdemes megnézni -
#345 siman. az a legjobb. en kempingel akarok menni :D
(most elkepzeltem ahogy potkerekes bringakkal cspatjuk es kozben brummogunk) -
#344 oksa...:))...nekem van egy hátsó deffektes csajszi bicóm...vigyem?..:DDD -
#343 ok. de lehet h akad a padlason is egyket potkerek, akkor nem kell penz se :] -
#342 ja meg flash kell hozzá... -
#341 Nekem is...összedobjuk a pénzt rá és a hősök terén csapatunk eg ypár kanyart..)) -
#340 Milyen böngészőt használsz??...IE 3??.::)) -
#339 OFF
----
EZt az idiót F*szt!!!
Gép -
#338 Hiba: nem támogatott böngésző A böngésződ nem alkalmas a site megtekintésére. Kérlek használd az Internet Explorer 4-es vagy fejlettebb változatát.
Szar az oldal -
#337 hmm. teccik eza hobbi. assszem enis elkezdem csinalni MO-n a szebpenzembol. veszek potkerekeket a biciklimre es az akkor mar quad