14991

[ Garage | FAQ ]
  • CSOCSO
    gameboy?:)
  • CSOCSO
    most komolyan..ezzel a mondattal mire celoztal???
  • CSOCSO
    WOW!!! ez coolos lesz!!! csak az a kerdes hogy lesz-e hatasa?? vagy allitgass hulyegyerek, valtozni ugysefog mer nem 2 dvd-s a jatek?
  • CSOCSO
    nahja!!!!!! igy lenne a legjobb.. meg ha nyomogatod a nitrot akkor faszan felrobbanna a mocika
  • Gear
    broáf
  • ZsirosKenyer
    hát csak 1 lett belőle de asszem ez is pazar!
  • ZsirosKenyer
    hogy én se maradjak ki, én is beollózok pár képet:

http://pocketmedia.ign.com/pocket/image/article/561/561086/need-for-speed-underground-2-20041027053920309.jpg
  • ranGer2
    Ezt szerintem az ANYÁDTÓL kérdezd meg.. :)
  • Gear
    2 héten bellül.
  • examinee
    Full mikorra várható?
  • ranGer2
    Én nem azt mondtam hogy za 1 ben lehetett hanem azt hogy a 2 ben majd lehet :P loller.
  • Amse
  • Sadist
    Ok, akkor nem is szóltam. De az én szememben még mindig a 4. rész az etalon, (de ez még változhat)
  • Amse
    És ha mindent beállítottál tesztelheted is.
  • Sadist
    Meggyőztél :)
  • Amse
    Még a nitrót is!
  • Amse
    Hmmm?
  • Sadist
    Jóvanna, nem kell úgy bepöccenni :) Szerintem is elég hülyegyerek dolog, hogy a falat használják kanyarbevételhez, de hát úgyis lesz olyan, aki így akar majd nyerni.
    Megcsinálhatták volna mondjuk olyanra, hogy a nyilakon át lehetne menni, szal csak az irányt mutatná, a sok wallrider meg kirepülne a pályáról :D
  • Amse
    Vagy ez!
  • Amse
    Ez milyen?
  • CSOCSO
    gratulalok...irtovicces irtojofej vagy seggfejkem
  • Sadist
    4-ben lehetett állítani a felfüggesztéseket, a leszórítóerőt meg még csomó mindent. Én a finomhangolást erre értettem. Az Underground 2-vel kapcsolatban még nagyon nem hallottam ilyen dolgokról, csak az új cuccokról (pl. hangcucc, low-rider stb.)
  • [HUN]FaTaL
    miért az egyben szerinted lehetett?
  • ranGer2
    De figyelj már egy kicsit szerinted az Nfsu 2ben nem lehet majd minden alkatrészt finomhangolni?
  • Sadist
    Arra hogy hülye láma vagy, mert nem használod ki a játék adta lehetőségeket
  • Sadist
    Hát igen, eléggé tökéletességre kellet törekedni. Ha egy kanyart rosszul vettél be, úszott az egész verseny.
  • CSOCSO
    most ezzel mire akartal celozni?
  • CSOCSO
    nahja.. de az idegesito is volt. mert ott ha veletlen mentel is neki akkor is lelassultal mint az allat:(
  • Sadist
    De a 4. résznek valahogy sokkal illegálisabb szaga volt. Főleg az üldözéses résznek. Meg az is tetszett, hogy voltak olyan versenyek, ahol az ellenfél kocsiját lehetett elnyerni. Ha akartad a kocsiknak hozzányúlhattál a finombeállításaihoz is, amit a mostani részekben nem lehet. Csak belerakod a jobb mocit, váltót, nitrót és hadd szóljon. Amúgy tuningolásban a Porsche Unleashed volt eddig a legjobb, bár az is elég lineáris volt, de lehetett minden kütyüt venni az autódba, kezdve a slick gumiktól, át a benzinbefecskendező ECU-n, a motorig. Plusz még ebben a részben is ott volt a finomhangolás lehetősége. Az előző részek inkább a "ki a tökös legény és a jobb sofőr" stílusúak, míg a mostani az "akkora mélynyomó van a kocsimban, hogy az aszfaltot szétbontom".
  • neozed
    Azt nem akarom kikapcsolni
  • cement
    phew. a lexus az isten tuti azzal fogok nyargalni :)
  • Mikiller
    Hi!
    Nem tom nálad miért ír ki olyat,hogy unregistered, mert nálam registered "Stafan Stenholm"
  • ranGer2
    Hmm van azért ebben is valami :P nem mind1 ugyanis hogy egy széttuningolt Rx8 al vagy egy posche 911 szarrera-val megyek neki annak falnak :P
  • ranGer2
    a stability controlt kapcsold ki! nah majd akkor nézel :)
  • ranGer2
    köszI! :P
  • Skyline
    Na azért az se kutya ha odaragadsz a falnak 250-nél ha súrolod...
    Az autó nemtörik ez van akit szíven üt van akit nem....De sebességet veszítesz mert 260-al ha falrahúzod kanyar elött akkor olyan 150-170 körül jössz ki...
    Ezt a játékot amúgy meg nem hasonlítanám a többi nfs-hez mivel teljesen más jellegü...Míg a többiben általában utcai sortkocsikkal kellett menni,néhanéha luxuskocsikkal amiket tuningolni lehetett (én már nagyon untam de ez ízlések és pofonok) addig itt tuning gépekkel...
  • neozed
    Én 51-es átlagokat megyek.
    Egyébként meg csúszkál, mint állat.
  • joe69
    kaparj ossze igy egy 47 alatti koridot!nem hiszem hogy sikerulni fog
  • barret
    Nekem is a 4. rész tetszett a legjobban!!!
  • Sadist
    NFS 4-ben persze nem volt ilyen. Ott ha nekimentél a falnak, mintha odaragadt volna a kocsi, összetört, plusz még sebességet is vesztettél. Szerintem ezidáig a 4. rész volt a legjobb. De még a Porsche Unleashed is megállta a helyét, azóta viszont mintha csak visszafelé fejlődnének :(