14991
-
#3707 gameboy?:) -
#3706 most komolyan..ezzel a mondattal mire celoztal??? -
#3705 WOW!!! ez coolos lesz!!! csak az a kerdes hogy lesz-e hatasa?? vagy allitgass hulyegyerek, valtozni ugysefog mer nem 2 dvd-s a jatek? -
#3704 nahja!!!!!! igy lenne a legjobb.. meg ha nyomogatod a nitrot akkor faszan felrobbanna a mocika -
Gear #3703 broáf -
ZsirosKenyer #3702 hát csak 1 lett belőle de asszem ez is pazar! -
ZsirosKenyer #3701 hogy én se maradjak ki, én is beollózok pár képet:
http://pocketmedia.ign.com/pocket/image/article/561/561086/need-for-speed-underground-2-20041027053920309.jpg -
#3700 Ezt szerintem az ANYÁDTÓL kérdezd meg.. :) -
Gear #3699 2 héten bellül. -
#3698 Full mikorra várható? -
#3697 Én nem azt mondtam hogy za 1 ben lehetett hanem azt hogy a 2 ben majd lehet :P loller. -
#3696 -
#3695 Ok, akkor nem is szóltam. De az én szememben még mindig a 4. rész az etalon, (de ez még változhat) -
#3694 És ha mindent beállítottál tesztelheted is.
-
#3693 Meggyőztél :) -
#3692 Még a nitrót is!
-
#3691 Hmmm?
-
#3690 Jóvanna, nem kell úgy bepöccenni :) Szerintem is elég hülyegyerek dolog, hogy a falat használják kanyarbevételhez, de hát úgyis lesz olyan, aki így akar majd nyerni.
Megcsinálhatták volna mondjuk olyanra, hogy a nyilakon át lehetne menni, szal csak az irányt mutatná, a sok wallrider meg kirepülne a pályáról :D -
#3689 Vagy ez!
-
#3688 Ez milyen?
-
#3687 gratulalok...irtovicces irtojofej vagy seggfejkem
-
#3686 4-ben lehetett állítani a felfüggesztéseket, a leszórítóerőt meg még csomó mindent. Én a finomhangolást erre értettem. Az Underground 2-vel kapcsolatban még nagyon nem hallottam ilyen dolgokról, csak az új cuccokról (pl. hangcucc, low-rider stb.) -
#3685 miért az egyben szerinted lehetett? -
#3684 De figyelj már egy kicsit szerinted az Nfsu 2ben nem lehet majd minden alkatrészt finomhangolni? -
#3683 Arra hogy hülye láma vagy, mert nem használod ki a játék adta lehetőségeket -
#3682 Hát igen, eléggé tökéletességre kellet törekedni. Ha egy kanyart rosszul vettél be, úszott az egész verseny. -
#3681 most ezzel mire akartal celozni? -
#3680 nahja.. de az idegesito is volt. mert ott ha veletlen mentel is neki akkor is lelassultal mint az allat:( -
#3679 De a 4. résznek valahogy sokkal illegálisabb szaga volt. Főleg az üldözéses résznek. Meg az is tetszett, hogy voltak olyan versenyek, ahol az ellenfél kocsiját lehetett elnyerni. Ha akartad a kocsiknak hozzányúlhattál a finombeállításaihoz is, amit a mostani részekben nem lehet. Csak belerakod a jobb mocit, váltót, nitrót és hadd szóljon. Amúgy tuningolásban a Porsche Unleashed volt eddig a legjobb, bár az is elég lineáris volt, de lehetett minden kütyüt venni az autódba, kezdve a slick gumiktól, át a benzinbefecskendező ECU-n, a motorig. Plusz még ebben a részben is ott volt a finomhangolás lehetősége. Az előző részek inkább a "ki a tökös legény és a jobb sofőr" stílusúak, míg a mostani az "akkora mélynyomó van a kocsimban, hogy az aszfaltot szétbontom". -
#3678 Azt nem akarom kikapcsolni -
#3677 phew. a lexus az isten tuti azzal fogok nyargalni :) -
#3676 Hi!
Nem tom nálad miért ír ki olyat,hogy unregistered, mert nálam registered "Stafan Stenholm" -
#3675 Hmm van azért ebben is valami :P nem mind1 ugyanis hogy egy széttuningolt Rx8 al vagy egy posche 911 szarrera-val megyek neki annak falnak :P -
#3674 a stability controlt kapcsold ki! nah majd akkor nézel :) -
#3673 köszI! :P -
Skyline #3672 Na azért az se kutya ha odaragadsz a falnak 250-nél ha súrolod...
Az autó nemtörik ez van akit szíven üt van akit nem....De sebességet veszítesz mert 260-al ha falrahúzod kanyar elött akkor olyan 150-170 körül jössz ki...
Ezt a játékot amúgy meg nem hasonlítanám a többi nfs-hez mivel teljesen más jellegü...Míg a többiben általában utcai sortkocsikkal kellett menni,néhanéha luxuskocsikkal amiket tuningolni lehetett (én már nagyon untam de ez ízlések és pofonok) addig itt tuning gépekkel...
-
#3671 Én 51-es átlagokat megyek.
Egyébként meg csúszkál, mint állat. -
joe69 #3670 kaparj ossze igy egy 47 alatti koridot!nem hiszem hogy sikerulni fog -
#3669 Nekem is a 4. rész tetszett a legjobban!!! -
#3668 NFS 4-ben persze nem volt ilyen. Ott ha nekimentél a falnak, mintha odaragadt volna a kocsi, összetört, plusz még sebességet is vesztettél. Szerintem ezidáig a 4. rész volt a legjobb. De még a Porsche Unleashed is megállta a helyét, azóta viszont mintha csak visszafelé fejlődnének :(