Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amik tetszetõsek lehetnek...:
2004 pontiac gto
lexus is300
mazda rx-7
mitshubishi evo-k
nissan skyline
subaru impreza
toyota supra...😄
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
CARLIST:
'04 Pontiac GTO
'05 Ford Mustang GT
Audi A3
Audi TT
Cadillac Escalade
Ford Focus ZX3
Honda S2000
Hyundai Triburon
Infiniti G35 (Coupe or Sedan)
Lexus IS300
Linclon Navigator
Mazda MX-5 Miata
Mazda RX-7
Mitsubishi 3000GT
Mitsubishi Eclipse
Mitsubishi Evo 8
Mitsubishi Lancer Evolution
Nissan 240SX
Nissan 350Z
Nissan Sentra SE-R Spec-V
Nissan Skyline GT-R R34
Opel Corsa
Peugeot 206 S16
Subaru Impreza WRX / STi
Toyota Celica
Toyota Corolla
Toyota Supra
de azé nem kéne street legal mert abban azé a motor szétszedése kissé körülményes. meg a tuing is...
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Na jó, csak vicceltem, de már azt is nagyon várom (jobban, mint az NFSU2-t)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

)