Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
de a 3000gt az kira nagyon

gercse
nem vagy hule,ezt nem értettem én sem,az evo 8 az a lancer szériával együtt jár,de igy magában hogy mitsu evo 8,és lancer evo ez kevés

Bercy
hmm. lehet en vagyok hule, de a Mitsu lancer evolution 8 az nem ugyanaz mint a mitsu evo 8 ???
DJ Skyline
mért' és egy Linclon Navigator,vagy egy Cadillac Escalade...ugyanolyan böszme állat kocsik mint a H2...

DJ Skyline
hmmm
amik tetszetõsek lehetnek...:
2004 pontiac gto
lexus is300
mazda rx-7
mitshubishi evo-k
nissan skyline
subaru impreza
toyota supra...😄

Dzsega
ezt azé nem firkáltam ide mert nem vágom hogy egy hummer hogy kerül ide!?!?!?!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

CoolStuff
Egyik sincs benne!😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

XeeN
+
AM General Hummer H2
Mazda RX-8 (ez utóbbi a kedvenc járgányom )

Dzsega
forrás: nfs planet

Dzsega
Hej ewrrribady!
CARLIST:

'04 Pontiac GTO
'05 Ford Mustang GT
Audi A3
Audi TT
Cadillac Escalade
Ford Focus ZX3
Honda S2000
Hyundai Triburon
Infiniti G35 (Coupe or Sedan)
Lexus IS300
Linclon Navigator
Mazda MX-5 Miata
Mazda RX-7
Mitsubishi 3000GT
Mitsubishi Eclipse
Mitsubishi Evo 8
Mitsubishi Lancer Evolution
Nissan 240SX
Nissan 350Z
Nissan Sentra SE-R Spec-V
Nissan Skyline GT-R R34
Opel Corsa
Peugeot 206 S16
Subaru Impreza WRX / STi
Toyota Celica
Toyota Corolla
Toyota Supra

karikusz

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Dzsega
jajajajajaja
de azé nem kéne street legal mert abban azé a motor szétszedése kissé körülményes. meg a tuing is...

Hentes Bill
idén

Boldog Karácsonyt!

fitutufi
mikor jelenik meg a gamma ?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

CSOCSO
autok teren nagyon ott van a juiced kis autok (punto, clio, crx, golf stb... nagy autok teren is ott van skyline 300zx, nsx, supra es amcsi autok teren is : viper, corvette stb.. alladek lesz remelem
CSOCSO
persze lehet hogy nem lesz jobb
CSOCSO
pppff.. allatok nagyon a kepek... kovezzetek meg de ma rjobban varom mint az nfsu2-t...
karikusz
csáó!

Raktam fel a autosjatekok lapra egy pár Juiced Screen-t...majd kukk meg

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

CSOCSO
LFS cuccos nem biztos hogy kene.. en nagyon szivesen osszerakatnam a MEGFELELO fizikat... ahol erezni azt hogy van loerod.. ahol lehet driftelgetni akkor amikor te akarsz stb
Cobra.
Crashday?
Na jó, csak vicceltem, de már azt is nagyon várom (jobban, mint az NFSU2-t)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Bercy
mondjuk akkan enis orulnek. egy nfsu grafikajuk lfs fizikaju street legal szeru jeteknak
Pyx
Egy nfs grafikáju lfs fizikáju játék mondjuk tényleg jobban bejönne, de ez van. 😄

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

karikusz
na ez ami nem lesz igaz a gaméra..)))

Bercy
arra varhat...azt mondjak h az nfsu2-nek jobb lesz a fizikaja mint az LFS-nek. minden teljesen valosaghu lesz. pl ha neki mesz 200-al egy patkanak 3meteres repules utan egy haladni keptelen roncsal ersz foldet
karikusz

Pyx
<idegyült, árkád gémre vár>

Pyx
Szépek oldal.

karikusz
nem vigyori Pyx Mester.😊)

karikusz
Feltettem egy szerverre, a cím ugyan az..)

Pyx
hi

DJ Skyline
OK,de majd írj egy körlevelet ha bekapcsoltad a géped,mert addig nem tudjuk megnézni sajna!😄

karikusz
Új Screenshotok kerültek fel az www.autosjatekok.hu honlapra vagyis eddig 168 db..😊+ 12 videnyó ...holnap a juicedrõl is rakok vagy 140-et

karikusz

RelakSfromhome
Inkább legyen egy szaftos lengyelpiaci hamburger 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

karikusz
majd icq-n egy sör mellett megbeszéljük..))

RelakS
naezthogyan? Privibe elküldöd?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

karikusz
mert csak akkor megy még, amikor be van kapcsolva a gépem.😊

RelakSfromhome
szép fehér

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

DJ Skyline
nekem nem tetszik...

karikusz
alakuló lap..:

www.autosjatekok.hu

karikusz

DJ Skyline

Laciiiiiii
Hy.Megjelent már PC-n ?? Ha igen akkor honnan lehet letölteni?? Köszi

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

DJ Skyline
és a PC-s verzióból nem lehet kihagyni?vagy legalább ki be kapcsolni hogy akarom e azt hogy feltöltõdjön e vagy maradok egy kis realisztikánál hogy ha üres akkor üres...

Bercy
hat jah. de ez kell a PS2-on elo begyoposodott agyu amcsi kolkoknek
DJ Skyline
nekem tetszett az Lego Racers...a maga mûfajában jó játék...de ilyet hogy a nitró feltölrõdik...juj ne...nagyon tré...

Bercy
Lego Racers Underground
DJ Skyline
olvastam gamestarba...meg még neten valahol...hát öcsém én nem verném nagy dobra ezt az ötletet...lassan olyan lesz mint a Lego Racers..átmész egy upgraden és lõ a kocsid,meg gyorsabb lesz!

Bercy
huhh, azt nem is vettem eszre(hal istennek)
na meg 1-2 ilyen jo 5let es vege
DJ Skyline
és az milyen hogy a style pont feltölti útközben a nitróT?szerintem kicsit gyerekes egy NFS-hez...😄