Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
gratulalok...irtovicces irtojofej vagy seggfejkem
Sadist
4-ben lehetett állítani a felfüggesztéseket, a leszórítóerõt meg még csomó mindent. Én a finomhangolást erre értettem. Az Underground 2-vel kapcsolatban még nagyon nem hallottam ilyen dolgokról, csak az új cuccokról (pl. hangcucc, low-rider stb.)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

[HUN]FaTaL
miért az egyben szerinted lehetett?

http://goo.gl/gd6Zi5

ranGer2
De figyelj már egy kicsit szerinted az Nfsu 2ben nem lehet majd minden alkatrészt finomhangolni?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Sadist
Arra hogy hülye láma vagy, mert nem használod ki a játék adta lehetõségeket <#mf1>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Hát igen, eléggé tökéletességre kellet törekedni. Ha egy kanyart rosszul vettél be, úszott az egész verseny.

CSOCSO
most ezzel mire akartal celozni?
CSOCSO
nahja.. de az idegesito is volt. mert ott ha veletlen mentel is neki akkor is lelassultal mint az allat😞
Sadist
De a 4. résznek valahogy sokkal illegálisabb szaga volt. Fõleg az üldözéses résznek. Meg az is tetszett, hogy voltak olyan versenyek, ahol az ellenfél kocsiját lehetett elnyerni. Ha akartad a kocsiknak hozzányúlhattál a finombeállításaihoz is, amit a mostani részekben nem lehet. Csak belerakod a jobb mocit, váltót, nitrót és hadd szóljon. Amúgy tuningolásban a Porsche Unleashed volt eddig a legjobb, bár az is elég lineáris volt, de lehetett minden kütyüt venni az autódba, kezdve a slick gumiktól, át a benzinbefecskendezõ ECU-n, a motorig. Plusz még ebben a részben is ott volt a finomhangolás lehetõsége. Az elõzõ részek inkább a "ki a tökös legény és a jobb sofõr" stílusúak, míg a mostani az "akkora mélynyomó van a kocsimban, hogy az aszfaltot szétbontom".

neozed
Azt nem akarom kikapcsolni <#vigyor3>

cement
phew. a lexus az isten tuti azzal fogok nyargalni 😊

respect to the man in the ice cream van

Mikiller
Hi!
Nem tom nálad miért ír ki olyat,hogy unregistered, mert nálam registered "Stafan Stenholm"<#buck>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

ranGer2
Hmm van azért ebben is valami 😛 nem mind1 ugyanis hogy egy széttuningolt Rx8 al vagy egy posche 911 szarrera-val megyek neki annak falnak 😛

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
a stability controlt kapcsold ki! nah majd akkor nézel 😊

ranGer2
köszI! 😛

Na azért az se kutya ha odaragadsz a falnak 250-nél ha súrolod...
Az autó nemtörik ez van akit szíven üt van akit nem....De sebességet veszítesz mert 260-al ha falrahúzod kanyar elött akkor olyan 150-170 körül jössz ki...
Ezt a játékot amúgy meg nem hasonlítanám a többi nfs-hez mivel teljesen más jellegü...Míg a többiben általában utcai sortkocsikkal kellett menni,néhanéha luxuskocsikkal amiket tuningolni lehetett (én már nagyon untam de ez ízlések és pofonok) addig itt tuning gépekkel...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

neozed
Én 51-es átlagokat megyek.
Egyébként meg csúszkál, mint állat.

kaparj ossze igy egy 47 alatti koridot!nem hiszem hogy sikerulni fog

barret
Nekem is a 4. rész tetszett a legjobban!!!

Bérbe vehet? reklámfelület...

Sadist
NFS 4-ben persze nem volt ilyen. Ott ha nekimentél a falnak, mintha odaragadt volna a kocsi, összetört, plusz még sebességet is vesztettél. Szerintem ezidáig a 4. rész volt a legjobb. De még a Porsche Unleashed is megállta a helyét, azóta viszont mintha csak visszafelé fejlõdnének 😞

ranGer2
netessék bántani! 😞 nem csinálom többet megigérem! 😄DDDDDD
de télleg .... (elég aljas dolog.. legalább valami rúd lenne ott vagy valami ami megakadályozza hogy csússz mint a szar.. 😞

CSOCSO
nahja.. legjobban az erdekel hogy a supra hangja miert nincs benne? es miertvan ferrari hang??????????
CSOCSO
van egy olyan trukk hogy nekivezeted a kanyar odlalfalanak az autot. es akkor nem kettesben veszed be a kanyart hanem 3 asban vegigvezet a fal... tehat gyorsabb koridot tudsz menni... (aki 40 es idot megy az igy megy)
CSOCSO
en is igy csinaltam es unregistered lett.. hja a hangok nalam igy is jok ( lasd lowrider videom)
barret
Menni fog! 😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

Naja de ez elég dúrva azért :-) én nem szoktam ilyen hülyeségeket írkálni fórumokba, nemtudom mire jó ez neki. Biztos erre élvez, vagy kisebbségi érzése van, mert így azt hiszi hogy mindenki figyel rá. Tököm tele van az ilyen emberekkel.

Atika :o)
nem baj az a lenyeg hogy vannak hiszekenyek es elhiszik 😊)

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

addig nyomom 1el, úgyis keveset játszottam vele :-) valaki olyan faszságot mondott egyik fórumban, hogy elkapták azt a hacker csoportot aki éppen feltörte a gamet, így késni fog a cucc :-) Ekkora lolt, és még el is hiszik neki, pedig semmi valós háttere nincs a dolognak :-))))

Sil3nt
http://www.nforce.nl/forum/viewtopic.php?t=5333 itt van hogy fake...de itt van hl2 is LOL

Amse
Ebben viszont nincs egy csomó ami a hangoknál van.

Amse
- 2003 Acura RSX Type S
- 2004 Audi A3
- 2004 Audi TT
- 2004 Cadillac Escalade
- 2003 Ford Focus ZX3
- 2005 Ford Mustang GT
- 2000 Honda Civic Coupe Si
- 2004 Hummer H2
- 2003 Hyundai Tiburon GT
- 2004 Infiniti G35
- 2002 Lexus iS300
- 2004 Lincoln Navigator
- 1999 Mazda Miata - MX5
- 1995 Mazda RX-7
- 2004 Mazda RX-8
- 1999 Mitsubishi 3000 GT
- 1999 Mitsubishi Eclipse GSX
- 2003 Mitsubishi Lancer EVO VIII
- 1992 Nissan 240sx
- 2003 Nissan 350Z
- 2003 Nissan Sentra SE-R Spec V
- 1999 Nissan Skyline R34 GTR
- 2003 Peugeot 206 GTI
- 2004 Pontiac GTO
- 2004 Subaru WRX STI
- 2003 Toyota Celica GT-S
- 1987 Toyota Corolla GTS (AE86)
- 1998 Toyota Supra
- 2003 Volkswagen Golf GTI

RelakSfromhome
Nekem volt elõtte egy törött 2.0.0 fent. Azt nem szedtem le, ezt rányomtam, és megy, viszont szaggat a felvett vid...

Szerk: de legalább a kép és a hang szinkronban van <#hehe>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

ranGer2
Egy autólista kéne pls lusta vagyok visszaolvasni 😞

basta002
???

..::S::L::M::..

Scrat
Hi all!

Én is nagyon várom már a gamet, de ha a magyarok bénák az oldalukat tekintve, akkor az Amazon.com is az???
Ugyanis náluk már rendelhetõ a cuccos! <#nemtudom>

Mindenesetre ha kidobja valamelyik warez oldal, jól fog keresni azon a héten! <#papakacsint>

CSOCSO
nektek ez a fraps jo?? mer en feltettem es unregistered verzio..
CSOCSO
nah.. szep es jok ezek az idok.. gondolom mindenki nyomta a falnak baszodom oszt majd az jol tovabbiranyit trukkot....
fujj.. alljon be a ***************** versenyezni igy
SLICK
NA eddig megvagyok elégedve a 2-vel. Jól néz ki, jók az autók (bár SEAT-ot tehettek volna bele igazán), szép környezet. Csak nem tudom mennyire lesz bugos, nehogy az legyen mint az elõzõnél, hogy hamar jött ki és tiszta bug. Szerintetek AMD 2000+, Radeon connect 3D 9200 128 Mb, 256 Mb memóriával hogy fog menni a game?

ScoobyDoo
+ iránygombok

ha all az auto akkor nekem is megy de neten latom hogy az arcok 200-nal pattognak, amivel gyujtik a nitrot

IMYke2.0.0.0
H és J gombok

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hogy kell menet kozben pattogtatni az autot?

Én most akarom kiprobálni a demot, de:
"A(z) speed2demo.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük."
(XP irja ezt a hányást <#mf3>)
Járt már igy más is ?
Eisenhower
Need.For.Speed.Underground.2.DVD-RELOADED

csak az a böki hogy fék ^>^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

valaki kipróbálná online-ban a játékot? kiváncsi vagyok hogy mennyire lagos

addig marad a demo. de a törést tényleg megcsinálhatták volna ;-)

dikki*yysw
me 2

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

DJ Skyline

The game will be available under the EA GAMES™ brand on November 15, 2004 for the PlayStation®2 computer entertainment system, Xbox® video game system from Microsoft and Nintendo GameCube™, PC-CD and Game Boy® Advance.

a f@szom kivan az ilyen emberekkel