Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
De jobb a motorja!

modellmaker
<#eljen>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ranGer2
nekem olyan 52-55 1 átlag kör 😛 nahde majd az ÉÉN saját kocsimmal.. ilyen kukoricapelyhes dobozból kiszedett mecsboxokkal nemis lehet 😛

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Jagi
Kerestem A Macky-t is de sehol sem találtam! 😄DDD

DJ Skyline
ez így jó szerintem!!!!

modellmaker
Szerintem kb. a fele bannert el kellene foglalnia annak a dátumnak. Mer' nem látnak! <#merges2>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ranGer2
NEMIZS!!!!! 😛

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Jagi
Perc alatt a kör. (azóa volt már jobb is, de 55 alá nem tudok menni!

ranGer2
mi a gond? 😛 Burger king?

DJ Skyline
rx8 az nem olyan jou',plána azokkal a hátrafelé nyíló hátsó ajtókkal!😄D...RX7 szebb...

ranGer2

nah igy jó?

Jagi
LOL!!!

DJ Skyline
akkor talájj' ki valamit!😄D😛P

ranGer2
úú de állat lesz elõre várom! Meg az ééén kis pici gyönyörû rx8 asom 😊

ranGer2
Hát az ughy elég hülyén hangzik hogy nov 15 ig? 😄DDDD

DJ Skyline
én meg nem driftezek 350Z-vel...majd Subaruval a teljesben!😄DD
1ben jól lehetett vele driftezni...

ranGer2
OKKKÉ 😊

ranGer2
R3aLis3 nevü barátom 320 000-et csinált 😊 én meg csak pislogtam a kis 260 000-emmel nahmeg lehetett volna több is mert 30 000 et baszott el a végén 😊

DJ Skyline
én is arra gondoltam,csak ugye nem tudjuk mikor jön ki...és minden nap mást kéne akkor beírni kezõértéknek...tehát ma Nov2-15 holnap 3-15 és így tovább!😄DD...vagy lehetne azt is hogy "Megjelenés: Nov.15-ig bármely nap"<#idiota>

ranGer2
megcsináljam?
szerintem valam 2 szélsõérték kellene 😊

ranGer2
IGENNNN! 😄

DJ Skyline
hy...np!

Jagi
Hi, ALL! Azt hiszem javítanom kell magam, a driftes értékeimmel kapcsolatban, forgalomban a 170 000 is húzós. A 273 ... érték forgalom nélkül lehetett, (hajnal 02:30 volt) sztem összekevertem valamit. ELNÉZÉST KÉREK

DJ Skyline
biztos megkérdezik még egy páran majd annak ellenére is de talán vannak annyira ügyesek hogy a szemük elkapja azt a kis infót ahogy belépnek...

DJ Skyline
hy...kikéne írni a bannerba a megjelenést mint a GTA SA topikban...Mittudomén "in Nov.15"...<#nemtudom><#conf><#fejvakaras>

modellmaker
frunozókat=fórumozókat

modellmaker
Szvsz arra gondolt, h az ilyen kérdéseket feltevõ kedves frunozókat vissza tudná dugni a jó édes anyukájukba. Kb. 1-2 oldalankánt van 1 aki +kérdezi.

CSOCSO
???😊
ranGer2
Hát hogy az anyjától kérdezze meg, hogy mikorra jön ,mert õ biztos tudja 😊

Szerintem megfeküdte a gyomrát a vacsi 😉.

"vessetek a mókusok közé" :)

CSOCSO
gameboy?😊
CSOCSO
most komolyan..ezzel a mondattal mire celoztal???
CSOCSO
WOW!!! ez coolos lesz!!! csak az a kerdes hogy lesz-e hatasa?? vagy allitgass hulyegyerek, valtozni ugysefog mer nem 2 dvd-s a jatek?
CSOCSO
nahja!!!!!! igy lenne a legjobb.. meg ha nyomogatod a nitrot akkor faszan felrobbanna a mocika
broáf<#wow1><#eljen>

hát csak 1 lett belõle de asszem ez is pazar!

hogy én se maradjak ki, én is beollózok pár képet:

http://pocketmedia.ign.com/pocket/image/article/561/561086/need-for-speed-underground-2-20041027053920309.jpg

ranGer2
Ezt szerintem az ANYÁDTÓL kérdezd meg.. 😊

2 héten bellül.<#eljen>

examinee
Full mikorra várható?

ranGer2
Én nem azt mondtam hogy za 1 ben lehetett hanem azt hogy a 2 ben majd lehet 😛 loller.

Amse
<#wink>

Sadist
Ok, akkor nem is szóltam. De az én szememben még mindig a 4. rész az etalon, (de ez még változhat)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Amse
És ha mindent beállítottál tesztelheted is.

Sadist
Meggyõztél 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Amse
Még a nitrót is!

Amse
Hmmm?

Sadist
Jóvanna, nem kell úgy bepöccenni 😊 Szerintem is elég hülyegyerek dolog, hogy a falat használják kanyarbevételhez, de hát úgyis lesz olyan, aki így akar majd nyerni.
Megcsinálhatták volna mondjuk olyanra, hogy a nyilakon át lehetne menni, szal csak az irányt mutatná, a sok wallrider meg kirepülne a pályáról 😄

Amse
Vagy ez!

Amse
Ez milyen?