14991

[ Garage | FAQ ]
  • Andie
    Na.

Ha igy se megy, akkor fakultative ITT meg lehet nézni az egész albumot.
  • Tatyla
    Miért nem mész ide egyszerübb!
  • clio1616v
    A videókarid beállításainál húzz mindent quality-re és jó lesz.
  • clio1616v
    Nyugi Andi majdcsak sikerül ;Ð
  • Tatyla
  • clio1616v

Ez a mostani verdám. Iszonyat a hangja. 2. Level motortuning és ECU után
  • Maxi
    Hali ! Láttam kérdezgették már hogy mitúl iylen szar a Graf, de nem nagyon olvastam azért vissza valaki megtudja mondani ?
  • Andie
    Picsa.
    Átköltözök az ATW-re,mingyár jövök
  • clio1616v

Légyszíves méretezzetek át... legközelebb kösz.
  • BlackWolf
    meg azt nem vagom hogy ha van egy kocsim feltuningolom maxra es utana tudok uj kocsit venni akkor nemtudom eladni a felesleget vagy valami mert mos van 2 faxan feltuningolt kocsim meg egy alap supram ami mar igy jobb mint a 2regi de semmi zse hogy tuningoljam a kulsejet a supranak meg ilyenek...
  • examinee
    Valaki plz segítsen! Megvannak már ezek a terep autok.. elég rég óta job nélkül bolyongok! minden tereppel ki kell jönni gariból és azokkal kell a jobot megcsinálni?? Aztán tudok továbblépni?
    a másik meg ha valaki belinkelné a mappot hogy hol mi van mit talált meg -akinek sok van- azt nagyon megköszönném és lehet nem csak nekem hanem sokaknak segítene vele!

• clio1616v
    :DDD
  • Andie
    Faszom ebbe a rohadt x3-ba, hogy nem enged linkelni.
    Kép1
    Kép2
    sorry
  • Andie
    Akkor hagy frenkizzek már énis

A többit gondolom megtaláljátok
  • clio1616v
    igen de a lexuson karbon van :)))
  • Tatyla
    Pontosan ugy van újrainditáskor töltötte be nekem is!
  • BlackWolf
    na bocs lehet mar volt
    most mi van megcsinaltam a repuloteri kuldeteseket es mar azota nincs semmi az volt a bonus hogy megcsinaltam mindent hogy megvehettem a suprat meg is van minden szep es jo de semmi uj kuldetes nincs csak face to facezni tudok az utcan most mi van?
  • clio1616v
    azok már régi képek, azóta volt ültetés új gummák zene...
    Itt egy éjszakai kép :)))))))))))))

És két újj...

• ZsoltiMC
    királyos :)
  • AMD Norbee
    Sziasztok!

Bocs ha ez a kérdés már volt de nincs kedvem visszaolvasni...

Miért van az hogy a gamában nekem miinden pixeles?? az aszfalt a füst meg minden kivéve az auto. Kurva ronda.
  • Andie
    Ja, és az elözö kérdésemhez még egy : hogy lehet screenshotot csinálni? (F9 nemmegy, vagy legalábbis nemlátom hova teszi)
  • gPROject
    mivel a másik cd-t simán kicsomagolta és mert évek óta ezt használom anélkül, hogy eddig bármi problémám is lett volna vele, ezért nem hiszem, hogy ez lenne a baj
  • CoolStuff
    Oks, csak letöltések miatt később jelenik meg minden, szal nem láttam!:D
  • DJ Skyline
    tető beömlőt is lehet színezni?
  • arty
    már megtaláltam, reagáltam is rá, kösz ;)
  • CoolStuff
    Semmi pízé nem váltanék csellóra!:P
  • CoolStuff
    A honlapján az infójában pl...:)
  • B@dsector
    Akkor kb. játsszál vele 1 órát és kész:)
  • arty
    akkor kb. fél orát fogsz játszani, mert az elején megkapod :D
  • tmate6
    Ha meglesz a game addig nyomom amíg meg nem lesz a Hummer H2-esem :DDD
  • Andie
    Sziasztok!

Reggel nyomtam énis kb 4 órát a gammával, már minden 1. szintü cucc megvan, kis focus felspécizve, minden kiráj (mediumon diff).
    Kicsit énis meglepödtem, hogy az út és az ég olyan pixeles volt, mint valaki itt találóan megjegyezte : a Terep2-ben, de leginkább a játékélményre figyeltem. Aztán most olvasom, hogy nem csak nekem van bajom a pixeles földdel/éggel/utcákkal, igy újra elinditottam a játékot, hogy kiokosodva álligassak ezt-azt a videó settingsben. Gef3Ti200-am van, 800x600-ban nyomom. Elöször mindent felraktam csumára, minden On volt. Nézem, tökéletes a kép, az út csillog, nem kockás, a házak szépek, a fények csak úgy csillognak. Aztán elkezdtem minden vissza levenni, odáig, hogy már csinte minden minimumon van, és még mindig szép az út és az ég! (bár a felbontásuk változott, kicsit recésebbek lettek, nem csillognak, stb). Igy most 2 lehetöség van. Vagy csak újrainditáskor tölti újra be a textúrákat (ez a valószinü) és most azért nem látok különbséget, vagy a délelötti inditáskor hibásan olvasta be a textúrákat.

Egyébként a game nekem nagyon bejön, föleg ez a Midnight Club-os feeling, hogy az utcán el lehet kapni a tesókat egy sprintre, meg itt ott meg lehet állni a boltban cuccért. Ámbár lehetne mcdrive is, ahol hambit vennénk :)
    Meg hamár "fogócskázni" lehet az utakon,akkor megcsinálhatták volna, hogy pl piros lámpánál megállva az ellenfél mellett motortúráztatással vagy dudával, vagy bármivel jelezni lehessen neki a szándékunkat, és akkor pl 30 mp-es drag!
    Teccik, hogy itt - ott van egy-egy verseny a város egyes pontjain, szinte mint a péntek esti partikon itt Bp-n :) Csak akkor már az is kellett volna a feelinghez, hogy ne ilyen homályos fényfoltnál lehessen már csekkolni, hanem tényleg egy lezárt útszakanál ott álljanak a verdák, az emberek tapsoljanak, stb. Aztán odakanyarodnánk, és a raszta sérós csávónál becsekkolnánk a versenyre. A csajok kiállnának, mi manuálisan odagördülnénk, és kész. Sztem simán meg lehetett volna csinálni, az eddigiekhez képest ez csak egy kis finomság.
    A hanghatások überbrutál hangulatot adnak a játéknak. a turbó tényleg sziszeg, a nitrónál lehet érezni hogy kiszabadul a nyomás (bár ezt még életben nem hallottam sajna). A zene már nekem nem jött be annyira, mint az elözö részben. Ott több dübörgös muzak volt, amik télleg passzolnak ezekhez a neonos verdákhoz. Itt meg csak kettöt hallottam ilyen stilusban. Node izlések és pofonok.
    A grafika igy, hogy már be tudtam állitani, megüti a lécet, szerintem jobb nemkell, mert itt nem ez az elsödleges. Szerintem.

Lenne 1 kérdésem is.
    Mire való ez a H meg J betün lévö pattogtatás? Bevallom negyed órát elkinlódtam velük, de még azt sem sikerült kideritenem, hogy melyik szabályozza az elsö és melyik a hátsó kereket. Pattogott a verdám össze vissza, egyszer még a seggére is állt :) Aztán néha beragad a pattogás, akkor meg úgy lehet menni az úton, mint a Spirit a marson : méteres szökellésekkel. Szóval ennek van valami jelentösége is, vagy csak jól néz ki? (netán ezzel lehet hátsó kerékre kapni a verdát induláskor? még nem sikerült!!)
  • Hentes Bill #6897
    cselló adott a szarnak egy pofont, megduplázzák a letöltési és feltöltési sebességet, de az adatforgalmat is csak a duplájára növelték :P
  • Carlos
    MOTORHEAD!!!
    Mekkora isten játék az!!!
  • arty
    jajlátom... éjszakai kép kellene, valami állat beállitással !!! a felnik a rönón nagyon tetszenek !!
  • tmate6
    jah van 60 giga de soha nem használom ki a mostani asszem 30at
  • RelakS
    szvsz a csillogás tényleg kicsit túlzásba van víve, de legalább rájöttek, hogy a valóságban hogyan csillog egy aszfalt. Csak az autóknak szvsz nem kéne tükröződni, meg semmi másnak a közelben, csak a refiknek... Mondjuk nemtom, hogy mekkora texeket használnak, de ha 512x512-eseket, akkor bekaphatják...
  • Hyder
    asszem 60 gigára növelik a korlátot...

ha jól emlékszem
  • CoolStuff
    A cselló is dupláz, mint az ADSl, szal ugyan annyiért dupla sebesség?
    De van még letöltéskorlát a csellónál, igaz?
  • arty
    az aláirásodban levő kocsirol nincs képed? :)
  • arty
    sztem a gépigény alacsonyantartása okán áldozták fel a texturák felbontását... engem borzalmasan zavar, hogy az ut 6 éves játékok szintén mozog ... :(

inkább azt kapcsolnám feljebb, a sok fény-nyálat meg lejjebb ... :(