Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cement
Videószerkesztõ progi

respect to the man in the ice cream van

Smuge
Mi az a Sony Vegas elmondana valaki?

Nézz az oldal aljára/közepére!!!

MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4

Na lejött a Sony Vegas Végre nekem is!

MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4

es ezt honnan veszed??

Úgy látszik nincs itt senki biztos mindenki videót vág! a Vegas-sal!<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

Hétvégére már meglesz mindenkinek!!!<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes> úgy értem vasárnapra!<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

MÁR CSAK 2-3 nap és nyomhatjuk a teljessel !!! Akkor lesznek ám a jó videók!!!<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

levolt halkítva a kép? azt hogy csináltad?

CSOCSO
az azert volt levagva mert.... mert ugy jott ki😊
a masik videon mar le volt halkitva a zene es a kep is! most megprobalom a legjobban megcsinalni..az a zene lesz alatta es majd a vegen odairom a zene cimet is..
csak a tehenesz fiunak segitenie kellene mer par dolgot nemvagom a vegas videoban.. de remelem megcsinalom pikpak
Amse
Persze!Szivesen nézegetem õket.Mi az a zene amit beraktál a driftvideók alá?És ne vágd el a végén a zenét.Halkítsd le azt jóvan.

CSOCSO
haaaaaat.. most mit mondjak.. marmint.. csinaltma egy csomo videot.. de most csinaljak egy ujjab gigavideot??? erdemes-e?😊
CSOCSO
nah meg lehet oldani azt hogy hanggal egyutt ertelmes sebeseggel vedd fel!

szal bemesz a beallitasokba! szinte mindent vegyel le low ra vagy minuszba.. tudod.. es egy ket dolgot tegyel csak vissza

pl:

auto lampai vilagitsanak
fust legyen!
es a lampak csillogjanak vagy mizu..
en ezt meghagytam egesz pofasan nezett ki a jatek es tok ertelmes sebeseggel csinaltam videot!!!

ui:
SZERINTEM low grafikan szarabbul megy a jatek mint high qualitin!!!

ugyanis low grafikanal nem tudtam megkulonboztetni csomoszor hogy most a fraps veszi a videot vagy nem!!!!! KOMOLY!!!!! nah mindegy.. kicsit lol...
Szerintem a képet tölti be legkésõbb a böngészõ --> Leállít gomb hasznos lehet.

SuperCow
Hát a felvétel ugy van beállitva hogy half size legyen . nincsen értelme 800x600 ba teljes képet rögziteni mert ugye nem 800x600 as videot fogsz kirakni netre hanem jobb esetben 640*480 vagy 400*300. Akkor már érdemes ugy rögziteni., hogy késöbb ezzel ne keljen veszõdni.. Igy jobb minõséget is lehet elérni.

egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...

SuperCow
He he.. <#eljen> <#taps> ( örülök hogy tetszett )

CSOCSO
ez eszembe se jutott.. mindjart meglesem hogy a hangot jo ha kulon rogzitem -e
CSOCSO
nem mondom meeeeg ekaf😊
ScoobyDoo
Ajánlom figyelmedbe a #4635 -ös hozzászólást. Thx.

modellmaker
Hú gecccii! Ez NAggggggyyyyyyyooooonnnn Durva lett!!!!!!!!<#felkialtas><#felkialtas><#eljen><#eljen><#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#felkialtas><#eljen><#worship>

Sokkal jobb, mint valami gyári videjónak sem nevezhetõ izé! Kib*szlottul tetszik!!!!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Légitalálkozó

CSOCSO a #4743-t hogyan is csináltad?

IMYke2.0.0.0
HM. Ez eszembe se jutott. Van visszajátszás alatt egérkurzor is?
Megnézem!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ScoobyDoo
egérkurzor?

IMYke2.0.0.0
Bár én megkaptam a feltört FRAPS 2.33-at is

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ez engem is érdekelne.
Nekem is csak extra fos grafika mellett, half size-on megy a rögzítés, igaz, én hangot is nyomok hozzá - FRAPS 2.00 B 1777

Linkeljetek má ' ti is képeket.
Hülye taxis:

CSOCSO
pppff.. nekem is az van .akkor nemtom mi a szar van...

nekem ful grafiukan 1-2 fps el megy a fraps felveves!!!!
hany fps? gondolom half size
SLICK
Olvass vissza vazze . Most már berágtam a s*ggetekbe ragadt a kezetek lusták vagytok? OLVASSATOK VISSZA VAZZE

megjelent már a teljes verzió? ha igen honnan lehet letölteni?

SuperCow
Fraps 2.0 Build 1777
Ezek szinte tömörítetlen avik nem is tudom hányas Bitrate-val veszi fel de valami kib*szott magas. Valami 45 000 kb/s.

CSOCSO
???
IMYke2.0.0.0
Szóval: hogyan lehet használni a Demo-ban a visszajátszás (Replay) menüjét, melyet a visszajátszási folyamat ideje alatt a képernyõn látunk?

Enter = indít, leállít.

De a többi funkciót (többek között a Hide-ot) mivel csalogatom elõ?

ranGer2
Mi is csináltunk régen ilyen fragmovie kat 😊 ilyesmik lettek azok is..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

SuperCow
igen van bennne igazság.
2 jelenetnél haszáltam ezt a technikát. DE csak annyira hogy ne legyen túlságosan szembeötlõ. Tul sok volt a dinamikus fény meg mozgás és 18fps re leesett a felvétel közben , és ezt korrigáltam igy.

CSOCSO

nem ertem.. hanyas frapsal vetted fel???
CSOCSO
nahja.. de 3szorosara vagy mi?
mer nekem leglowebban is gyorsitani kell mert cska ugy lesz jo...
SuperCow
A gépem . : AMD 1800+@2400 , 768MB (400) DDR , Epox 8k3a+ alaplap , ATI radeon 9500pro..

Beállítások. Alapvetõen minden HIGH beállításon volt. 2 dolog van kikapcsolva. ( Rain Splatter, Enchanced Contrast )
4X Élsimítás , 8X anizotrópikus szûrés
800x600 ba hogy, meglegyen a 25 FPS felvétel közben. ( Felvenni pedig a FRAPS nevü programmal )

IMYke2.0.0.0
Szerintem õ is lassan vette fel, és valószínûleg gyorsított a felvételen a videoeditorral. Ezt tûnik logikusnak.

CSOCSO
jo volt ez azert😊 megprobalok en is osszevagni egyet de kitudja milyen fasza lesz.. meghat ott kezdodik a problema hogy az atomgepemmel is minuszra kell tennem a grafikat hogy fel tudjam venni a cuccost.. te mivel vetted fel??????????? milyen geped van? milyen bealitasok mellett vetted fel?
DannyL
Azt nem ismerem 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

IMYke2.0.0.0
Sony Vegas-al vágta.

A Replay alatt azt az átkozott menüt miként lehet használni? Milyen gombokkal? Enter-el tudom, megállít, folytat és a többi?
Eddig nem volt szükség rá, de most én is szeretnék videot összedobni 😊))

DannyL
Mivel vágtad? Adobe Video Premier?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

SuperCow
Hát tény hogy nem vagyok egy NFSU fenomén, nem irányítom profi modon az autókat. DE videot vágni szeretek 😊
Örülök hogy tetszett.

Nem tudjátok miért van az, hogyha játékon kívül állítok élsimítást, akkor a neon átlátszódik az autón?

Hogyha meg a game-en belül állítom, akkor meg az egész teljesen fekete lesz.

4.9-es Omega.

CSOCSO
hulye... nem igy gondoltam hogy reagalj ra...
CSOCSO
mar telepitem is.. az a sample project az mi?
Sadist
Mákos 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ScoobyDoo
nahát!! isten vagy!!4 😄

CSOCSO
nah.. 40 mega.. 2 perc😊
CSOCSO
erre miert nem reagaltatok meg?