14991
-
#6928 Na.
Ha igy se megy, akkor fakultative ITT meg lehet nézni az egész albumot. -
#6927 Miért nem mész ide egyszerübb! -
clio1616v #6926 A videókarid beállításainál húzz mindent quality-re és jó lesz. -
clio1616v #6925 Nyugi Andi majdcsak sikerül ;Ð -
#6924 #6898 -
clio1616v #6923
Ez a mostani verdám. Iszonyat a hangja. 2. Level motortuning és ECU után -
#6922 Hali ! Láttam kérdezgették már hogy mitúl iylen szar a Graf, de nem nagyon olvastam azért vissza valaki megtudja mondani ? -
#6921 Picsa.
Átköltözök az ATW-re,mingyár jövök -
clio1616v #6920
Légyszíves méretezzetek át... legközelebb kösz. -
BlackWolf #6919 meg azt nem vagom hogy ha van egy kocsim feltuningolom maxra es utana tudok uj kocsit venni akkor nemtudom eladni a felesleget vagy valami mert mos van 2 faxan feltuningolt kocsim meg egy alap supram ami mar igy jobb mint a 2regi de semmi zse hogy tuningoljam a kulsejet a supranak meg ilyenek... -
#6918 Valaki plz segítsen! Megvannak már ezek a terep autok.. elég rég óta job nélkül bolyongok! minden tereppel ki kell jönni gariból és azokkal kell a jobot megcsinálni?? Aztán tudok továbblépni?
a másik meg ha valaki belinkelné a mappot hogy hol mi van mit talált meg -akinek sok van- azt nagyon megköszönném és lehet nem csak nekem hanem sokaknak segítene vele!
-
clio1616v #6917 :DDD -
#6916 Faszom ebbe a rohadt x3-ba, hogy nem enged linkelni.
Kép1
Kép2
sorry -
#6915 Akkor hagy frenkizzek már énis
A többit gondolom megtaláljátok -
clio1616v #6914 igen de a lexuson karbon van :))) -
#6913 Pontosan ugy van újrainditáskor töltötte be nekem is! -
BlackWolf #6912 na bocs lehet mar volt
most mi van megcsinaltam a repuloteri kuldeteseket es mar azota nincs semmi az volt a bonus hogy megcsinaltam mindent hogy megvehettem a suprat meg is van minden szep es jo de semmi uj kuldetes nincs csak face to facezni tudok az utcan most mi van? -
clio1616v #6911 azok már régi képek, azóta volt ültetés új gummák zene...
Itt egy éjszakai kép :)))))))))))))
És két újj...
-
#6910 királyos :) -
#6909 Sziasztok!
Bocs ha ez a kérdés már volt de nincs kedvem visszaolvasni...
Miért van az hogy a gamában nekem miinden pixeles?? az aszfalt a füst meg minden kivéve az auto. Kurva ronda. -
#6908 Ja, és az elözö kérdésemhez még egy : hogy lehet screenshotot csinálni? (F9 nemmegy, vagy legalábbis nemlátom hova teszi) -
#6907 mivel a másik cd-t simán kicsomagolta és mert évek óta ezt használom anélkül, hogy eddig bármi problémám is lett volna vele, ezért nem hiszem, hogy ez lenne a baj -
#6906 Oks, csak letöltések miatt később jelenik meg minden, szal nem láttam!:D -
#6905 tető beömlőt is lehet színezni? -
#6904 már megtaláltam, reagáltam is rá, kösz ;) -
#6903 Semmi pízé nem váltanék csellóra!:P -
#6902 A honlapján az infójában pl...:) -
#6901 Akkor kb. játsszál vele 1 órát és kész:) -
#6900 akkor kb. fél orát fogsz játszani, mert az elején megkapod :D -
tmate6 #6899 Ha meglesz a game addig nyomom amíg meg nem lesz a Hummer H2-esem :DDD -
#6898 Sziasztok!
Reggel nyomtam énis kb 4 órát a gammával, már minden 1. szintü cucc megvan, kis focus felspécizve, minden kiráj (mediumon diff).
Kicsit énis meglepödtem, hogy az út és az ég olyan pixeles volt, mint valaki itt találóan megjegyezte : a Terep2-ben, de leginkább a játékélményre figyeltem. Aztán most olvasom, hogy nem csak nekem van bajom a pixeles földdel/éggel/utcákkal, igy újra elinditottam a játékot, hogy kiokosodva álligassak ezt-azt a videó settingsben. Gef3Ti200-am van, 800x600-ban nyomom. Elöször mindent felraktam csumára, minden On volt. Nézem, tökéletes a kép, az út csillog, nem kockás, a házak szépek, a fények csak úgy csillognak. Aztán elkezdtem minden vissza levenni, odáig, hogy már csinte minden minimumon van, és még mindig szép az út és az ég! (bár a felbontásuk változott, kicsit recésebbek lettek, nem csillognak, stb). Igy most 2 lehetöség van. Vagy csak újrainditáskor tölti újra be a textúrákat (ez a valószinü) és most azért nem látok különbséget, vagy a délelötti inditáskor hibásan olvasta be a textúrákat.
Egyébként a game nekem nagyon bejön, föleg ez a Midnight Club-os feeling, hogy az utcán el lehet kapni a tesókat egy sprintre, meg itt ott meg lehet állni a boltban cuccért. Ámbár lehetne mcdrive is, ahol hambit vennénk :)
Meg hamár "fogócskázni" lehet az utakon,akkor megcsinálhatták volna, hogy pl piros lámpánál megállva az ellenfél mellett motortúráztatással vagy dudával, vagy bármivel jelezni lehessen neki a szándékunkat, és akkor pl 30 mp-es drag!
Teccik, hogy itt - ott van egy-egy verseny a város egyes pontjain, szinte mint a péntek esti partikon itt Bp-n :) Csak akkor már az is kellett volna a feelinghez, hogy ne ilyen homályos fényfoltnál lehessen már csekkolni, hanem tényleg egy lezárt útszakanál ott álljanak a verdák, az emberek tapsoljanak, stb. Aztán odakanyarodnánk, és a raszta sérós csávónál becsekkolnánk a versenyre. A csajok kiállnának, mi manuálisan odagördülnénk, és kész. Sztem simán meg lehetett volna csinálni, az eddigiekhez képest ez csak egy kis finomság.
A hanghatások überbrutál hangulatot adnak a játéknak. a turbó tényleg sziszeg, a nitrónál lehet érezni hogy kiszabadul a nyomás (bár ezt még életben nem hallottam sajna). A zene már nekem nem jött be annyira, mint az elözö részben. Ott több dübörgös muzak volt, amik télleg passzolnak ezekhez a neonos verdákhoz. Itt meg csak kettöt hallottam ilyen stilusban. Node izlések és pofonok.
A grafika igy, hogy már be tudtam állitani, megüti a lécet, szerintem jobb nemkell, mert itt nem ez az elsödleges. Szerintem.
Lenne 1 kérdésem is.
Mire való ez a H meg J betün lévö pattogtatás? Bevallom negyed órát elkinlódtam velük, de még azt sem sikerült kideritenem, hogy melyik szabályozza az elsö és melyik a hátsó kereket. Pattogott a verdám össze vissza, egyszer még a seggére is állt :) Aztán néha beragad a pattogás, akkor meg úgy lehet menni az úton, mint a Spirit a marson : méteres szökellésekkel. Szóval ennek van valami jelentösége is, vagy csak jól néz ki? (netán ezzel lehet hátsó kerékre kapni a verdát induláskor? még nem sikerült!!) -
#6897 cselló adott a szarnak egy pofont, megduplázzák a letöltési és feltöltési sebességet, de az adatforgalmat is csak a duplájára növelték :P -
#6896 MOTORHEAD!!!
Mekkora isten játék az!!! -
#6895 jajlátom... éjszakai kép kellene, valami állat beállitással !!! a felnik a rönón nagyon tetszenek !! -
tmate6 #6894 jah van 60 giga de soha nem használom ki a mostani asszem 30at -
#6893 szvsz a csillogás tényleg kicsit túlzásba van víve, de legalább rájöttek, hogy a valóságban hogyan csillog egy aszfalt. Csak az autóknak szvsz nem kéne tükröződni, meg semmi másnak a közelben, csak a refiknek... Mondjuk nemtom, hogy mekkora texeket használnak, de ha 512x512-eseket, akkor bekaphatják... -
#6892 asszem 60 gigára növelik a korlátot...
ha jól emlékszem -
#6891 A cselló is dupláz, mint az ADSl, szal ugyan annyiért dupla sebesség?
De van még letöltéskorlát a csellónál, igaz? -
#6890 az aláirásodban levő kocsirol nincs képed? :) -
#6889 sztem a gépigény alacsonyantartása okán áldozták fel a texturák felbontását... engem borzalmasan zavar, hogy az ut 6 éves játékok szintén mozog ... :(
inkább azt kapcsolnám feljebb, a sok fény-nyálat meg lejjebb ... :(