14991

[ Garage | FAQ ]
  • examinee
    Nekem is Reloades van!! És mi a gond vele? mért kell patch??
    Amugy hol találom meh a 3. URL-es versenyt mert ahogy néztem az hiányzik de ki nem írja??? Nem tudom valamivel kiiratni hogy mik vannak hátra teljesítésre?? Mert jobot nekem már nem ad és így nem történik semmi:(
  • Andie
    Olajkályha? Isten örizz! :)
    1.8i + csip + direktszürö + egyéb okosságok.
  • Callisto
    Bocs ha már volt róla szó, de honnan lehet leszedni az 1.1 patchet? Egyet találtam a neten, de azzal nem megy (US). Nekem a reloados verzió van meg. Visszaolvastam jópár oldalt és agyonkeresgéltem magam, de nem találtam megoldást vagy másik patchet. Köszi előre is!
  • Bandy
    ez a hidraulikus biszbasz odabasz nagyon :D alapbol a J gombot nyomva tartva + bal jobb előre hátra gombal lehet aktiválni. Ilyenkor azt az oldalt emeli vagy ereszti vissza melyik gombot megnyomtad. A H gombal pedig ugyan ez csak ezzel ugráltatni lehet a kocsit :D. Csak azért irtam le mert valaki nem tudta ha jól olvastam...
  • robotnyk
    hát mondjuk a szerződések teljesítése után 1 ingyen van.
  • davos80
    Mi értelme az audio-nak?
    Nem is szól, v igen?
  • cSuwwi
    Az új kocsikat miből lehet vásárolni, vagy mibe kerülnek?
    Az rendben van, hogy bemegyek és megveszem, de miből von le ilyenkor? Vagy ingyenesek?
  • BlackWolf
    hat en a spec eventeket is megcsinaltam semmi uj kuldetes kozben azt irja game complete 23% ez kicsit fura sztem ...
  • Eisenhower
    menj a special eventhez ^.^ ah már az se lesz akkor versenyezgetni kell a városba^^
  • B@dsector
    Hány lóerős a kicsike, ha szabad megkérdezni?
  • clio1616v
    mi motor van benne? remélem nem dízel... ;ÐÐÐÐÐ
  • clio1616v
    ja a kresz az maxpontos lett.
  • clio1616v
    Sponsorokat hogy kell cserélni? már voltam a TOYOnál az kész voltam a YOKOHAMAnál kész de hogy kell lecserélnem őket most a BREMBOnál vagyok..

Én azt vettem észre hogy új verda vásárlásánál a régi felülírásával nem megy át a tuning... Most 3 verdám van, a 2 + verdát ingyen kaptam a Sponsoroktól.
  • tmate6
    Inkább majd kiherélnek :D
  • CUCLI
    kövezzetek meg de mikor lesz má tournament???
  • tmate6
    Látod látod
    CoolStuff, szégyeld magad!
    Most ülj le tanulni és majd kikérdezem :DDDDDDDDDDDDDDD
  • examinee
    A vicc meg az hogy minden versenyen 300 pénzt kapok! jó asszem volt egy 700-as és 2 1100-as de a többi 300!
  • examinee
    Nos ez van nekem is mint #6935-be!
    Kijövök és nincs küldetés.. autókázom pont ezeket találtam meg én is és többet nem találok!! Cseréltem az autót, Honda to Hammer mert ugye a csaj elkérte.. erre Leszed minden tuningot.. mondom oké... megcsinálom Hammert vagy lincolnt nem is tudom... megint elfogy a feladat... erre jó mondom akkor a Hunday.. tuti végig kell vinni az autókat ugy kapok jobot! Tradelem vagy browselem asse tudom mi a kül de mindegy és megint nincs tuning! Feltuningolom megint semmi küldetés mert elfogyottt.. mondom vissza lincoln terep és megint leszedi a hundayrol!! Most ott tartok hogy sehol mert nincs job és minden tuning elfogyott mindenről!
  • clio1616v
    1szer buktam a rutinin mer átcsúsztama vonalon a satunál :)))))))
    nem 40 ről fékeztem hanem 60ról. utánna meg a városin kaptam 4 hibapontot, de már nem tudom miért... 7 éve volt.
  • BlackWolf
    na enig elakadtam ott a screenshot :)
  • fitutufi
    mi van akkor ? részletessebben hogy kell mit és merre ??? pls !
  • Pyx #6947
    szépek!
  • examinee
    heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    Nekem is ugyanez nem hiszem el!! nincs uj köldetés mi a szart kell csinálni!! Lécci ti akik már olyan autokkal mentek pár sorba plz seítsetek!! Meg azt is mondjátok meg hogy mért veszi le a tuningot mikor kicsrélem az autot!
  • CUCLI
    verdám

• examinee
    ezaz nekem se ad több futamot!! Egy órája kocsikázok és mint előttem szóló mondta a cigók lelopták az automról a tuningokat mikor a garázsba kicseréltem az autot!! A Récsel is jól átbaszott!
  • [NST]Cifu
    Egyébként tudja valaki, hogy hova ment a játék, jó lenne biztonsági mentést csinálni róla, ha már külön menteni nem lehet benne...
  • fitutufi
    nah itt tartok és hogyan kell tovább lépni hogy adja a további futamokat mert má mindent megcsináltam a csillagosakat is csak most kiléptem a gameből is vissza ez a 3 shopom van és megcsináltam minden futamot meg anyám kínját és nem enged tovább ! hogyan kell továbbmenni? itt a kép róla hol vok !
  • Maxi
    Én még ne mnagyon játszottam most, de carrer módba mindig csak el kell menni egy ponthot pl. kék és akkor ott pl. gyorsulás van és igy kapok pénzt ? ( mert az egybe nem igy volt)
  • Hyder
    hát jobb mint a cicusmintás :-)

őőő, na igen, ez is cicus...de vágod hogy értem ;-)
  • CoolStuff
    Sok cigó lelopja!:DDD
  • Maxi
    Kössz !
  • examinee
    Nem hiszem el! Volt egy Hondám.. aszondta Récsel hogy kell neki vigyem be! Leváltottam egy Hammerre... mire visszaviszem egy szar honda van ott! Akkor mondom legyen a hunday... ráköltök megint valamennyit... megint nincs job mondom akkor vissza egyet terpre! Kijövök vele egy job és megint semmi! Vissza hunday és tökre megint szar az autóm és semmi optikai meg egyéb tuning nincs rajta!! ráadásul nincs semmi jobom amit tudok csinálni!! Mit kell csinálni??::PPP
  • NiGhTM4R3
    Hi!
    Mitkell kikapcsolni h nelegyen fekete a képernyőm játéknál? (ha lehet úgy h a grafika maxon legyen)
    Másik, vettem neont vagy micsodaát, és a kocsim átlátszott - ami elég randa, ötletek miért van?
  • BlackWolf

nemvagom most mi van nemkapok uj kuldit :( :( :( pls help
  • Andie
    AJándékba kaptam, de gyorsan lecseréltem :)
    A mostani hogytecc?
  • CoolStuff
    Nem tőled kérdeztem!:P
  • tmate6
    Egyszersem :DDDDDDDD
  • Hyder
    az a tigrincsmintás üléshuzat nem semmi
  • CoolStuff
    Figy, te igazából hányszor buktál a jogsi megszerzésénél?:D
  • RelakS
    uw-re! Htx! :)