Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ja, és nem értem miért Electronic Arts-ról beszélnek, amikor már rég EA a csapat!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
- a játékban lesz visszajátszhatóság
- sokkal realisztikusabb fizika (????????????)
- jóval több autó
- jobb online rendszer (nem csak 4 játékos nyomulhat)
- törésmodell (????????????)
- online cheat védelem
Hát nem tom, de nem túl sokat tartott akkor be!😛
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
pixelnel jol mondta vki
control panelnel felviszed maxra az antisotropic filteringet meg standard settingsnel qualityre allitod
es igy mar jo 4.10 es driverrel
thx mindenkinek
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
megprobalom a 4.11 et
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
nekem 4.10 es driver van fent
plz help
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
nah régen volt ilyen gondom a fifával (2005) de ott nem ment...
a lényeg: az 1. cd-t át kell másolni a winchesterre valahova, de úgy hogy az egy helyen legyen!Mikor ez megvolt, a 2. cd-rõl a MOVIE könyvtárat , szõröstül-bõröstül átmásolod oda ahova az 1. cd-t!Onnan indítod a telepítés, és menni fog..
/ nekem úgy volt hogy azért a daemon toolsba biztos ami biztis alapon bennhagytam az 1. cd-t, és a 2.-at annak a helyére raktam../
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Segitsetek pls az elmentésem hova teszi megyek át haverhoz és megakkarom mutattni neki😊
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
na és azt!!!
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
pár hszt olvass vissza plz
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
nem koromsötét van, hanem egy idõ után elkezd kivilágosodni.
majd egyszercsak hirtelen visszavált sötétre. :/
shit happens
nektek nem pixeles az aszfalt?
mert nekem igen es nagyon zavaro. ha valakinek volt ilyen problemaja es meg tudta oldani urjon mar lecci.
thx
Forza.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Steam: [HUN]Feriggno
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A Mátrixos Caddillac nagggggyon ottvan 😄😄😄 Igaz lomha mint egy lajhár 😄
Tetszik a gém. Lehet, hogy szar a fizika, meg a textúrák meg a mittomén, de tetszik a hangulata 😊