Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tibor
légy szíves megadni a fraps 2.33 final cracknak a linkjét

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Sil3nt
patch-re még nem mondtak el semmit, hogy mit javít

fitutufi
remélem rájöttetek arra h kell továbbmenni ha nem ad küldetést !
nah akkor elmondom aki még nem tudná !
ha kész vagy minden küldetéssel beleértve a csillagokat is akkor cirkálni kell a városba és a narancssárga pöckök a radaron vagyis a többi versenyverdával kell egymást kihívni (mellémész és enter) és párat kell kihívni én úgy 4-6-ot kihívtam de gyõzni is kell de lehet pár× veszteni is és akkor jön egy telefon hogy yeeee meg minden és jön utána egy múvi és sóóótájm , mehetsz a köv küldikre !
yeah<#wink>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

RelakSfromhome
Álló helyzetben nitrózz

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Sil3nt
Patch: http://www.pcdome.hu/download.php?id=1815
Nocd Crack: csak torrent linket találtam: http://66.90.75.92/suprnova//torrents/3005/Need.for.Speed.Underground.2.NOCD-RELOADED(1).torrent

Na, léci!

mármint hogy nem tudod ezt felinstalálni?
ranGer2
nekemis UGYAN EZ!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

thx

ranGer2
alt

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

hello
nem tudja vki hogy miért nem tudok instalálni 1 bun. kiterjesztésû file-t?
hmm vettem a gépbe ilyen göz kifujó lofaszt azt mivel lehet használni vagy csak dizájn elem ?😊

Atika :o)
es mire jo az a patch??

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

3P
Linket tudsz adni apatch-re és a no cd crackre?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Sil3nt
feltettem a 1.1 patchet ---annyi az egész hogy letöltöd a patchet..az eredeti speed2.exe legyen ott akkor felmegy a patch és utána a nocd cracket (reloaded) felülírod ésmár jó is....

Yoyoyo
Thx <#worship><#worship>

a mentések helye : c:\documents and settings\felhasználó\local settings\application data\nfs underground 2\a mentések helye : c:\documents and settings\felhasználó\local settings\application data\nfs underground 2\

Sil3nt
nahh belepillantottam a játékba....(8 óra játék) és megkell hogy mondjam hogy nekem jobban tetszik mint az 1. Város nagy és ez nagyon jó hogy arra mész amerre akarsz és azt a versenyt csinálod meg amelyiket akarod, vagy legalábbbis a sorrendet....tuning részében sokkal részletesebb, iszonyt jó, a verseny társáaid már nem csalnak úgy mint az 1-ben illetve a civilek már nem úgy helyezkdenek el hogy pont belédfussanak stb...mondjuk már találkoztam futamok során egy-két civillel aki direkt úgy kanyarodott hogy én beleszállhassak....néhol nekem is pixeles, pedig 1024-ben és medium grafikába nyomom... hangok jók, zenék nagyon jók...tehát jobb lett a játék (street X versenymód a kedvencem --isszonyat izgalmas)...nahh kb. ennyi kb. 8 órai játék után

nem tom kicsit bugos még a game 😊 amúgy nincs mit.

Hmuda
Ez lesz az. Csak tudnám hogy ez miért befolyásolja azt, hogy a legalapvetõb filtereket lehagyja a textúrákról. Köszi.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Valaki nem adna mentéseket?

jah... minden második kérdés az hogy miért szar a textura és miért sötét a kép <#falbav>

RelakSfromhome
Kéne egy faq, nem?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

arty
régota igérgeted, de mikor mész már el TÉNYLEG gémelni? 😉))

Forza.

light trailst ezt kapcsold ki...

RelakSfromhome
light trails -> off!!!

3P
Hali!

Miért csinálja azt a játék, hogy install után elindítom, be jön a kép, ahol a csaj van, majd kivág a desctopra?

A demonál semmi hiba nem volt...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

sikerult tovabbjutni 3csillag utan annyi kuldetes szakad a nyakamba fuuuu 😊

Yoyoyo
Nem tudjatok hogy mi lehet a megoldas a kov. problémára:
A menu megy jol a menuben az autot is berendereli, de amikor elkezdek jatszani tok sotet minden csak az autok fenyszoroit latom, meg a terkepet.

CSOCSO
nah mentem gamelni... mivel nemtom meddig leszek ha valaki flamelni akar akkor priviben megtalal😊)))))
CLINT EASTWOOD9
Nektek a játékkal nincs semmi bajotok?
Vgayis simán indul nem kell hozzá nocd meg ha van hozzá másolási kd akkkor azt megmondanátok?

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Atika :o)
en meg nem vettem eszre 😊 ha elofordul szolok 😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

CSOCSO
fogalmam sincs.. viszont en sem csinaltam semmit a jatekkal es nekem elmult a gusztustalan textura.... szerencsere nem jott vissza.. hogy mitol... nemtom
Ezt próbáltad már? Húzd a videókari beállításainál a 3Dnél Quality-re mindent és jó lesz. mipmapping ;´)

Egy kis HELP kellene! Állítgattam a grafián (1024ben csak lowon élvezhetõ nálam és pixeles ezerrel <-- erre már láttam megoldást visszaolvasva) és ráraktam véletlenül 1280ra és azonnal out of range és mikor újrapróbálom indítani akkor is azonnal írja megint... aztán nem tudom vissazaálíltani mert nem látok semmit.
CSOCSO
egyaltalan nincs valosagalapja es ha szemlyeskedsz akkor.. .. akkor.. kabbe a bal...nem is.. kopogj az ajtomon ha tudsz.. mUHAHAHAHA
Hmuda
Aki nem érez állandó késztetést a konstans flémre, az léci válaszoljon a 7194-re plz, hogy csak nálam ilyen-e.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

CSOCSO
akkor privizz ra kocsog<#mf1>

mindenki hulye ma?

ne haragudj hogy hozzad mertem szolni o nagy tiroxine...<#worship>

---
<#gunyos1><#levele>
RelakSfromhome
tttttt

mármint ték 😉

RelakSfromhome
6-ot írunk!
sry!

arty
jaa, azt csak személyeskedésbõl mondtam 😉 (és csak részben van valoságalapja ...)

Forza.

CSOCSO
nah mentem jatszani😊 bye all!! ne irjatok 5 oldalt pls😊 koszke
Nem tõled kérdeztem! <#eplus2>
CSOCSO
arrol hogy kitalaltad hogy nemtok beallitani egy torrentet.. nemtom ki mondta neked mibol szurted le de gratulalok ha ennyi eszed van...
Hmuda
Nem értem ezt a játékot. Egyszer be van kapcsolva a textúra szûrés (szépen össze vannak mosva a pixelek), egyszer meg nem (minden textúrán kirajzolórnak a pixelek és rusnya). Valakinek van ötlete? Minden beállítás maxon van.

Amúgy kira a játék, csak a zene nem egy szinvonalas (ami a Doors számával csináltak az valami rettenetes).

arty
milyen történetekrõl beszélsz ?? 😊

Forza.

CSOCSO
ja light trails nekem sincs... a gepem meg a hozaszolas aljaban
arty
van

Forza.

RelakSfromhome
Radeon 9700 128MB RAM

Van alá még egy 3000+-os AMD, 1giga dual channel (2x512M) rammal

CSOCSO
en igen.. minden fullon van kiveve az AA.. ami csak kozepesen van