Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
es eleg kemenyen meg is valtozott... nemtom hogy csinalta de tok mashogy nezett ki a showgirls es az Al/Arc filmben is
letöltöttem a cheat-ot és abba ezt írják :
"At the "Press Enter" screen press the following to activate any of the current cheats: "
Hol kell beírni a cheat szavakat ? (gyenge vagyok angolból"
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Na a lenyeg, hogy van ra megoldas vagy csak sulyos penztarca-konnyitessel kivitelezheto?
Mondjuk sokan toltogetik a patch-et, az pedig tudtommal csak a netes jatekon javit.
Elég jó akis Corolla... ;Ð
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
<#mf2>#mf2>
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Explore mode-ban nem ugyanazokat a versenyeket lehet menni, mint amiket a Garage-ben a World Map-on kiválsztva?! Elmondom mi a bajom... ha explore-ban megyek akkor megkapom a lóvét a versenyért, de ha a garage-ból akkor semmi!!! Ez mitõl van?! és akkor mik azok a versenyek a garage-os map-en?! Segítsetek köszike!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
De végül is meg találtam máshol, ugy h próbálom is beüzemelni 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Bocs de tudnál, vagy vki tudna adni egy linket az 1.1 path crack-jéhez, mert a tüzfalam nem igazán szetette a www.gamecopyworld.com keresõ modulját, és vmért nem enged keresni.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
(Gamegopyworld-ön megtalálod)
Aztán tedd fel a patch-et
(Updater indításával, de mindezt úgy, hogy az eredeti exe legyen
fent, ne a crackelt !)
Aztán ha a frissítés sikerült, crackeld a frissen letöltött 1.1-es
speed2.exe-vel
(Elõtte, gondolva a jövõre, érdemes elmenteni az 1.1-es origin exe-t valahová!)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Az online játékhoz vmi pathet akar leszedni a netrõl.... valaki tete már fel?
Nem igazán mertem feltenni mert, nem nagyon voltak eddig jó tapasztalataim a tört játékok pathelésével.
De ha valaki feltette és megy is, az irjon már.... KÖSZI!
volt meg vkinek oylan problemaja h nem indult a game? speed2.exe hibat eszlelt beszolassal?
SOS Vki please!!!!!!!
Szétb...sz az ideg amiért nem tudok játszani vele.
Az a problémám h amikor feltelepíteném a második cdnél az egyik fájlnál I/O hibát ír ki.NA DE a bátyjámnál meg megy....ez hogy van?!
Ezt már több játéknál is tapasztaltam,és nem tudom h mi a megoldás.
Hiába írom ki cdre vagy mountolom akkor sem megy.
SEGÍTSEN VKI!!!!!!!!!!
Ki ,mivel nyomúl?
Esetleg még nincs olyan progi mivel kilehet szedni a zenéket a gameból?
külön maga Tisztelet Sreeternek { Mega Sreet Legal Racing Fanaticnak }!
Ma sikerülrt megszereznem a gamet! ... bekell vallani nagyonnagyott alakitottak az EA tervezöi... a játék hangulata nagyon komoly! mész a városba és kihivhatcc embereket... csak ugy száguldozhatcc, shoppkat látogathatcc... sokkal jobb mint az elsö underground... ám én ugy emlékezek, ugy igérték, hogy szétlehet szedni majd az autot, mint a sreet legalba, nem csak veszed bele a cuccot, és benne lesz, hanem te rakod bele... ezt igazán bele rakhatták volna... de ez legyen a legkevesseb baja...
kb 3 órát nyomtam most a gamet, és elég kezelhetönek tünik... jó irányitás, látványos szuszások.. kell ennél több egy ijen hangulatu játékba...
mondjuk picit szomuru vagyok, mert a videó kártyám rég ( ati 9000 pro ) és néha katasztrófálisan bekad 1024*768 as felbontásba mondjuk közepes szintü graff beállitásnál( autó tull maxon, köryezet minimumon )de ahhoz képeset élvezhetö... BEKell ruháznom egy uj videó karira : (... de sabaj megéri...
Onlineba megy a game not origin cdvel, ugy mint az egy? probáltátok már?
meg mégegy... és befejezem...
hol lehet verdát festeni... ? ugye nem hagyták belöle ki? már van uniqe hoodom, de egyik shoppba se lehet festeni... : ( tud vki segiteni...
mindenkinek kellemes gamet... jó szorakozást!
Underground RULEZ!
bye all
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
PSN ID.: Beegabor
nem az ujrainditas oldja meg a problemat, hanem az h elkezditek baszkuralni a video beallitasokat is.
tehat Texture Filtering: mediumra v highra. aztan jatekot ujra is kell inditani es maris eltunnek a pixlelek
Nekem most 1024x768 és mindem maxra van húzva meg ba van kapcsolva és nem akad semmi
1280x1024en néha kadt egy kicsit de csak annyi hogy darabosan ment elõre a kocsi.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC