Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wukifi
A karid miatt biztosan nem lesz jobb...

A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.

Azt szeretném kérezni hogy nektek is kockás az út vagy az képhiba!
vagy ezen a gépen nem lesz jobb?
p4 2400mhz 512mb ram Ati9200
Valaki mondja már meg miért kockás az út?

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Wukifi
Valszínüleg a karid driver-vel van probléma próbáld meg letölteni a legujjabbat.Nekem )Ati 9100-el vaszán fut.

A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.

Köszi<#worship>
ScarY MAN
Hi.
Nekem az a bajom hogy a grafikát nem dudom felvenni csak medium-ig(közepéig .... )
Szal nemtom mér van.
800x600 ban van ... ATI 9600 os vga...mi lehet a baj?
Ja majdnem elfelejtettem mondani mit csinál .....Beszürkül a kép és csak a bal oldalon és felül 1 mm-es csíkba van kp...miért????!!!!!
Ez a pacth megjavítja??????

Válaszoljatok.majd 2kor megnézem<#vigyor2><#vigyor2><#circling><#circling><#ravasz1><#ravasz1><#vigyor3>

...

RelakS
Néhány outrun, és utána örülsz

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Hy

lenne 1 gondom:

fennvan a game, a 1.1-es update, és van kormányom is, de ha felrakom a kormányt, akkor a játék tökre szaggatni kezd(a menü is, minden), nem is lehet vele játszani..
Valaki tud segíteni?
Sajnos elakadtam, a játék 28% tartok elfogytak a pályák, csak a vásárlóhelyeket jelzi a nagytérkép, a játék amugy nagyon cool.Valaki könyrüljjön meg rajtam légyszi.Elöre is köszönöm a segitséget<#integet2>
RemX
Erre már rájöttem... ha a szponzor felajánl egy autót akkor autmatice berakja új slotba... nem kell trade-elni... Kár hogy nem lehet eladni kocsit, mert azért úgy fel lehetne nyomni a verdát rendesen.

examinee
Nade akkor mit csináljak ha pl nyerek egy autót a sponzortól?? Bemegyek a Car Lotba és ott trada vagy browse hogy ne veszítsem el az automat a régit mit kell nyomni?

Smuge
biztos nem olvastad el szöveget és tradet nyomtal

examinee
Mert nekem a régi nem maradt meg!

examinee
És hogy teszem be egy slotba???

veszel ujat es azt megint tuningolhatod de a regi is megmarad nemnagyon lehet eladni oket 😞

Smuge
Nemkell. A garázsodba vannak slotok ujjabb kocsiknak. Ahogy haladsz elöre a játékba annál több Elöször 1,2,3 és igy tovább. Ha kell uj auto elmész szalonhoz, kivállasztod majd beteszed egy slotba vagy kicserélheted egy másikra ( trade ) igy a régi is megmarad. Az ujat meg felkell tuningolni alapszintröl. Ennyi

RemX
Válaszoljon mán nekem valaki plíííííZ! 😊)))
Mi van akkor ha szeretnék új kocsit?! El lehet adni a régit?! Mert ha csak úgy veszek egyet akkor nagyon sokáig tart feltuningolni az újat is... de ha eladnék egyet akkor annak az árából azért menne bele stuff....

DJ Bee18
Köszi, rájöttem 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Tehát a cue-t nyissam meg mondjuk Wordpaddal és illesszem be ezt a 3 sort?

Morpheus
AZ 1-es cd cue fájldát másold át valahová, nevezd át "rld-nu2b.cue"-ra. Majd másold be ezt itt. De ha jól megnézed, majdnem ugyanaz, mint az 1-es cd .cue fájl tartalma.

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

DJ Bee18
Köszi! És ezt hová kell beírni?

RemX
Mi van akkor ha szeretnék új kocsit?! El lehet adni a régit?! Mert ha csak úgy veszek egyet akkor nagyon sokáig tart feltuningolni az újat is... de ha eladnék egyet akkor annak az árából azért menne bele stuff....

Morpheus
FILE "RLD-NU2B.BIN" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

DJ Bee18
Sziasztok! Valaki elküldené a RELOADED CD2-jének .cue fájlját? [email protected] -ra, nagyon megköszönném! 😊

ZsoltiMC
Az fasza. Én nem a magyar környezetre gondoltam, hanem pl Londonra, ahol 2 font egy menet egy ilyen zsírúj géppel 😊 És a forgalom nem kicsi. Fõleg a Piccadilly Circus-on, van egy 3 szintes bevásárlóközpont méretû játékterem. És tele volt, amikor ott jártam 😊
CSOCSO
szamolni felesleges...
ugyse tudsz megcsak gondolni se azokra a dolgokra amiket fizetni kell egy olyan hely fenttartasaert...
nahde mindegy...
nem messze tolunk van egy olyan hely ami rohadt nagy jatekterem.. es kedden meg csutortokon ugy van hogy kifizetsz nemtom hany dolcsit... (max 2-3 ezer ft) de egesz nap azzal jatszol amivel akarsz es amennyit akarsz
ZsoltiMC
kb 1 hónapon belül megtérül 😊) számold ki
CSOCSO
hjaaaaaa... de az nissan...nahja.. annak vegulis jol all... talan ennek is.. de pont az tetszik hogy bukolampas...
RelakS
Fényszórókat a garázs topikban

CSOCSO
mit lattam?
CSOCSO
$1436088.64 HUF
enyibe kerul 1 darab F&F arcade gep.. nem lehet olcso egy ilyen hulye jatektermet osszehozni.. igaz utanna kokemenyen lehet szedni a zsozsot
RelakS
De láttad, milyen lett, nem? Mindenesetre a négy felkínált közül három búnronda volt, és a szemöldök típus sem az, hogy ráraknak egy belógó fémdarabot a bukólámpára. Szvsz az lett volna...

CSOCSO
WOW

majdnem 8 ezer dodo..
RelakS
Törpe a gyerek, vagy elrajzolták a verdát? <#idiota>

Jagi
kössze, majd kiderítem.

CSOCSO
😞 szegyen....

nahde mindegy😊 en nem fogom lecserelni semmikeppen sem
CSOCSO
fogalmam sincs.. az elobb talaltam a goggleba😊
ird be hogy trueno 86 es kepeket keress...
CSOCSO

ez pedig a jatektermi gep... ilyennel mar jatszottam
valami kartyas rendszer is van hozza.. de nemtom hogyan muxik..csak azt lattam hogy be lehet dugni valami kartyat... de hogy minek es miert?
RelakS
Én a bukólámpa cseréjével indítottam 😊

Jagi
Ki gyártja?

CSOCSO
Initial D

autoversenyzos Anime...
tuneres.. arrol szol hogy van egy srac egy ilyen kis corollaval, nagyon zsirul megcsinalta az autot, es senki nem tudja lenyomni... jon a sok nagyokos es csak pofaraesnek hogy a csako ugy driftel hogy vegig tokeletesen vezeti a kocsi orrat az iven..
sok sok zene is van a verseny kozben...
CSOCSO
köszi

AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0

CSOCSO
nem ertesz a dolgokhoz ahogy elnezem... az a corolla az jo lesz 20 evesnek is.. es az a corolla hiresebb marad mint akarmelyik corolla...
ugyanis az egy hatsokerekes corolla, es nagyon is szeretik azt az autot a kis japan tunerek!

pl en AZONNAL azzal a toyotaval kezdtem...
nahja.. valaki leszarja.. nekem meg pont ez a Toyota AE86 Trueno tetszik... annyira hogy addig le se cserelem amig nem fontos...(gondolom a vege fele megenn csak az ilyen skylineval lehet nyerni)
nahmeghat varok a suprara.. de mas auto nekem nem is kell.. Trueno RULEZ es Supra RULEZ!!!!

Initial D anime-t ismeritek?
BaLeeX
www.gamershell.com

Eredeti exe-re simán rámegy és már van fixed exe is hozzá én is így nyomom.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
EBben egyetértek.
Pl az elsõ szintû visszapillantók közül mindegyik rusnyább, mint a Civic alap visszapillantója mégis le kell cserélni mert azért ad pontot...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

1.1-es hivatalos peccset honna lehetne letölteni?

AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0

CSOCSO
tiszta sux hogy mindig le kell cserelned mindent hogy jobban nezzel ki.. marmint hogy azert kapsz pontot mer ujabb es ujabb dolgokat teszel ra.. de pl... nekem nincs kedvem cserelni a motorhaztetot sem.. es foleg nincs kedvem lecserelni a bukolampat😞(((((
Szerintem is a kicsit exluzívabb autókat is lehetne bele tenni!!!!!!!
BaLeeX
Na tegnap elkezdtem én is. Összességében nem rossz de azt azért kicsit hülyeségnek tartom, hogy szinte ugyanazokat a kocsikat tették bele elsõnek választhatónak, mint az 1-ben.
Pl. ott a Pug206 szerintem a 307-est simán beletehették volna és akkor ott vannak a többiek amik kimaradtak (BMW, Opel, Fiat, Mercedes stb.) na meg beleraktak valami 10 éves toyotát... Az új Corolla sokkal jobb döntés lett volna tuti azzal kezdtem volna de így megint maradt a Civic, mint az elsõ részben... <#shakehead>

Egy ekkora és ennyi pénzt hozó játéknál nem azon kellett volna spórolni, hogy inkább belerakják az elõzõ részben már beletett kocsikat amire 1x már kifizették a jogdíjakat.

mennyit kell jáccani vagy miket kell átvinni hogty kapjak új kocsikat?