Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.
vagy ezen a gépen nem lesz jobb?
p4 2400mhz 512mb ram Ati9200
Valaki mondja már meg miért kockás az út?
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.
Nekem az a bajom hogy a grafikát nem dudom felvenni csak medium-ig(közepéig .... )
Szal nemtom mér van.
800x600 ban van ... ATI 9600 os vga...mi lehet a baj?
Ja majdnem elfelejtettem mondani mit csinál .....Beszürkül a kép és csak a bal oldalon és felül 1 mm-es csíkba van kp...miért????!!!!!
Ez a pacth megjavítja??????
Válaszoljatok.majd 2kor megnézem<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#circling>#circling><#circling>#circling><#ravasz1>#ravasz1><#ravasz1>#ravasz1><#vigyor3>#vigyor3>
...
lenne 1 gondom:
fennvan a game, a 1.1-es update, és van kormányom is, de ha felrakom a kormányt, akkor a játék tökre szaggatni kezd(a menü is, minden), nem is lehet vele játszani..
Valaki tud segíteni?
Mi van akkor ha szeretnék új kocsit?! El lehet adni a régit?! Mert ha csak úgy veszek egyet akkor nagyon sokáig tart feltuningolni az újat is... de ha eladnék egyet akkor annak az árából azért menne bele stuff....
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
ugyse tudsz megcsak gondolni se azokra a dolgokra amiket fizetni kell egy olyan hely fenttartasaert...
nahde mindegy...
nem messze tolunk van egy olyan hely ami rohadt nagy jatekterem.. es kedden meg csutortokon ugy van hogy kifizetsz nemtom hany dolcsit... (max 2-3 ezer ft) de egesz nap azzal jatszol amivel akarsz es amennyit akarsz
enyibe kerul 1 darab F&F arcade gep.. nem lehet olcso egy ilyen hulye jatektermet osszehozni.. igaz utanna kokemenyen lehet szedni a zsozsot
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
ez pedig a jatektermi gep... ilyennel mar jatszottam
valami kartyas rendszer is van hozza.. de nemtom hogyan muxik..csak azt lattam hogy be lehet dugni valami kartyat... de hogy minek es miert?
autoversenyzos Anime...
tuneres.. arrol szol hogy van egy srac egy ilyen kis corollaval, nagyon zsirul megcsinalta az autot, es senki nem tudja lenyomni... jon a sok nagyokos es csak pofaraesnek hogy a csako ugy driftel hogy vegig tokeletesen vezeti a kocsi orrat az iven..
sok sok zene is van a verseny kozben...
AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0
ugyanis az egy hatsokerekes corolla, es nagyon is szeretik azt az autot a kis japan tunerek!
pl en AZONNAL azzal a toyotaval kezdtem...
nahja.. valaki leszarja.. nekem meg pont ez a Toyota AE86 Trueno tetszik... annyira hogy addig le se cserelem amig nem fontos...(gondolom a vege fele megenn csak az ilyen skylineval lehet nyerni)
nahmeghat varok a suprara.. de mas auto nekem nem is kell.. Trueno RULEZ es Supra RULEZ!!!!
Initial D anime-t ismeritek?
Eredeti exe-re simán rámegy és már van fixed exe is hozzá én is így nyomom.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Pl az elsõ szintû visszapillantók közül mindegyik rusnyább, mint a Civic alap visszapillantója mégis le kell cserélni mert azért ad pontot...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0
Pl. ott a Pug206 szerintem a 307-est simán beletehették volna és akkor ott vannak a többiek amik kimaradtak (BMW, Opel, Fiat, Mercedes stb.) na meg beleraktak valami 10 éves toyotát... Az új Corolla sokkal jobb döntés lett volna tuti azzal kezdtem volna de így megint maradt a Civic, mint az elsõ részben... <#shakehead>#shakehead>
Egy ekkora és ennyi pénzt hozó játéknál nem azon kellett volna spórolni, hogy inkább belerakják az elõzõ részben már beletett kocsikat amire 1x már kifizették a jogdíjakat.