Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KOXX
nekem a simsbe volt olyan hogyha az élsimítás be akkor minden tiszta homály

9800pro
Egyébként feltünõen lassabb mindt a demo.

KOXX
mintha drirectx 7 lenne

KOXX
milyen videókarid van?

VAn egy honda civic-em , és megcsináltam vele az összes küldetést , mármint versenyt , carrier modban. Marmint addig csinaltam amig el nem tunt az osszes , és most csak ugy boklászok a városban és nemtok semmitse kezdeni mert nemtörténik semmi. Ja és mellesleg full alap cuccal , mert a motoron kivul mast nemtudtam tuningolni. Gyors meg van benne nitro meg minden viszont a visualis effect-ek lockedolva vannak és nemtudok se neont se spoilert se semmit rátenni a garázsban. Valaki segitsen lecci lecci micsinaljak.
Shongi
Lenne egy elsõre igen fura kérésem. Meg tudná nekem valaki tenni, hogy elküldi jpg-k ben a cd1 és cd2 összes könyvtárának a képét( fõkönyvtárral eggyütt) RÉSZLETEK módban, úgy hogy minden fájlnév végig ki legyen írva? Azért kéne mert rájöttem hogy a progi
(isbobuster), amivel kitömörítette a haverom, elbaszta a könyvtárak és fájlok neveit, és ezért nem akarja felrakni. Ha valaki segítene írjon ide és elmondom az e-mailomat. THX

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

KOXX
az underground 1-hez készített zenekonvertáló jó a 2-höz??
vagy lelehet esetleg valahonnan szedni õket?

Tökön is szúrnám magam, ha nem tenné, eredeti a cucc 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

3P
Nincs mit. Remélem mûködni fog!

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Hm, ha jól emlékszem, fullban toltam fel, de kipróbálom.
Köszi 😊

3P
Van egy érdekes dolog. Feltettem az 1.1 patch-et és hozzá a NOCD cracket, de a játék továbra is ragaszkodik a 2-es CD-hez. Miért? 😊

3P
Valószínüleg nem full installban tetted fel. Nekem is ez volt.

Ted fell Fullban és futni fog.

Srácok, van nekem egy olyasmi problémám, hogy elinditom a játékot, mire 5 mp fekete képernyõt kapok, és ismét a desken találom magam. Mi lehet a gond? Visszaolvastam, ha jól láttam, nem volt még errõl szó 😞

Tibor
ezért kérnék még1 linket imytõl

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

DJ Skyline
nincs fent látom én is...nem tudok mit csinálni vele...

Tibor

DJ Skyline
nekem 250 hozzászólást jelenít meg a fórum szal had ne keresgéljek!😊) egyszerûbb lene ha a hozzászólás számát mondanád!😊)

Ronaldo07
Hahó valaki??!!!

Tibor
nézd meg a 11. oldal felénél van a link

Tibor
nincs bittos

Tibor
akkor tegyétek fel vhova

DJ Skyline
ha nem formatáltad a gépet,meg ilyenek akkor még fent kell lennie...ajánlom a start menü/keresõ opciót...😄

Tibor
lehet hogy a tesóm wót

DJ Skyline
LOL😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

hat megint kaptam uj dvd sponsort de mennyi szart kellett raszenvedni a kocsira hogy elerje a 6csillagot pfujjj mostmar ocsmany inkabb

DJ Skyline
egyszer már kaptál egy fraps linket,nem?és le is szedted,nem?azzal mi lett?

Tibor
lécci kéne a fraps csak eltûnt a gépemrõl és a link sem yoo mert 404 hibát ír ki

Tibor
akkor azt vagy ide 1 mûködõ linket plz

Ronaldo07
Helló!!
A screenshotjaimat mivel tudom megnézni??

GTi Gaga
arra is voot idöm hogy bele olvassak a faqba és van egy nagyon komoly:

ne hari aki kérdezte de ez nagyon lol:

Kérdés: Hát én letöltöttem, de van egy bin-em meg egy cue-m. Mit csináljak ezekkel? Hiába nyomok rá, nem indul a játék! 😞
Válasz: Írd ki mondjuk Nero-val (Burn Image), vagy mountod fel Demon Tools 3.47-tel, majd setup!

nah ez a nem mindegy 😊)))))))))))<#vigyor2>
ténleg bocsi!

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

Tibor
de eltûnt

GTi Gaga
Srácok, srácok... nem hiszem el hogy ténleg ijenek vagytok...

komolyan mondom nem értelek meg titeket, hogy Faq kell csinálni csak azért mert vannak lusta emberek és nem tudnak 1 hejre foly. kattintani és sorokat görgetni...én miért tudtam viisza pörgetni a patc, crak rar keresésénél. kb 5 percbe telett mig megtaláltam!!!!! persze tisztelet a kivételnek... de sabaj, talán igy oldodik a néha igen heves hangulat... : ))))))szerintem köszönetett mondhatnátok a Faq készitöinek. enyit talán megérdemelnek.

nee feledjétek tisztelet! és maradjatok originaltak 😊))))))
szeressük egymást4 és játszunk sokat a gameval...

hja köcce a grapic shopos seget... nem tudtam hogy van ijen, mert nem tartok még ott a game, hogy legyen shoppom... bele kell huznom 😊))))))))))

magyarósitást amugy hol találok? mert csak a kérdés válsz példát találtam meg? esetleg ezt belinkelné nekem vki.

peace mindenkinek

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

szoltan
Mekkora a min gépigény?

Hala Madrid!

IMYke2.0.0.0
Az nem crack, hanem egy FULL REGISZTRÁLT verzió, könyörgöm! 2 egész 2 tized megabájt!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SASboy
Akinek van msn messengere és éert az NFSU2-höz adjon már címet pls.!

nice legs. what time to open?

SASboy
Ja és ti mentetek már multiban?

SASboy
Van hozzá esetleg már cheat?Fontos lenne😊

Tibor
tegyétek be a faqba a fraps 2.33 final cracket

DJ Skyline
nincs mit...

Black krisz
Thx! És bocsi hogy nem néztem jobban körül! <#vigyor0>

splintercellmsk.uw.hu

Hyder
ha kicsomizod ott kell lennie egy original könyvtárnak, abban van az orig exe, elõször cseréld le arra, patch és crack

Steam: [HUN]Feriggno

SASboy
Van hozzá esetleg már cheat?

DJ Skyline
FAQ
"Kérdés: El akarom rakni a mentéseim, nehogy valami bajuk essen. Hol vannak ezek?
Válasz: Itt: <systemroot>\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2"

Black krisz
Vki tudja hogy hova menti a game a profilomat? Mert a dokumentumokban, és a game mappájában nem találtam.....
Ujra kell telepítenem a windowst, és nem akarom telepítés után elõrõl kezdeni.....
VKI HELP!

splintercellmsk.uw.hu

[HUN]FaTaL
Hi. Mindent állítottam a faq szerint meg a játékban is már összevissza és még mindig pixeles az út. van valakinek még ötlete?:/

http://goo.gl/gd6Zi5

IMYke2.0.0.0
K-Lite stabil <1.0> mûködése óta csak a mazochisták használnak ACE Mega Codec-et!

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RemX
Feladtam.... nevetséges! ez hatalmas nagy hiba az EA-tõl! nagyon nagy bug... bár az sem semmit hogy nekem elsõre sikerült generálnom ezt a hibát.... most felidegesített a játék... nem tom kezdem-e elölrõl....

DJ Skyline
az Ace Codec Mega pack hogyan befolyásolja az NFS U2 futását?<#wow1><#wow2>...mert nekem is az van fent!😊

GaVino
A következõ történt: egyszer csak egy küldi után kilépett a winbe. Mondom, sebaj indítom megint de a THX game logo után ismét kidobott állandóan. Újrainstall után ismét minden jó, míg nem hasanlóképp egyszercsak megpusztulni látszik a gamma.
Megoldás: letöröltem az idáig jól mûködõ Ace codec pack-et és megjavult.
Be lehet rakni a faq-ba, hátha más valakinl is felmerül ez a probléma.