Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
minek a csíít?ehez a játékhoz miért kell csíít?😊))))

fitutufi
<#banplz><#taps><#falbav><#fejvakaras>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

examinee
Ha a sponzor ad egy autót tudom hogy elvileg a slotba teszi! de be kell menni valahova érte hogy megkajam vagy kell valamire rányomni ha kiírja hogy teljesítettem a cuuccost vagy automatice beteszi?

<#idiota>

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

SASboy
Van hozzá mentésetek vagy cheatet le lehet szedni valahonnan hozzá?Fontos lenne pls válaszoljatok.

nice legs. what time to open?

20TYA
Részlet egy Initial D mangából motion effektel.
Csak azért, mert szeretitek a Corollát!<#crazya>

BLUE FLAMES --> RACE PRO

Szerintem meg röhejesen ocsmány a grafikája.
Az autó fasza, de a többi rész valami hihetetlenül összecsapott szar.

KUrvára lehuzza a gamet:😞(

Robogo
Ez meg mi akar lenni?<#nemtudom>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Robogo
Na nagyon jó kis game lett belõle!És nagyon jó a grafikája!És az a jó,hogy teljes grafikán sem akadt a game!<#eljen><#worship><#worship>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Dikkma
20TYA

BLUE FLAMES --> RACE PRO

Ronaldo07
Piros!!

HOl a jóistenbe van a PAint shop??

Milyen színû kör?

Ronaldo07
Hogy tudom megnézni a screenshotjaimat???
Valami furcsa kiterjesztésük van!!

De én nem irtam ki CDre hanem emuláltam deamonnal és úgy raktam fel talán ez a baj?

Pedig nekem a 44% nál van a hiba 😞

dikki*yysw
MD5sum is jó?

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

a doxon levo az mukodik!!!

Az életben vannak fontosabb dolgok a pénznél, de azokhoz a fontosabb dolgokhoz pénz kell...

báttyó02
www.suprnova.org

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Patesz
Lécci valaki mondja meg honnan lehet lehet letölteni??

Hi!Amit én lehúztam Dox ról annak hibás az elsõ CDje amikor rakom fel kiirja hogy nem találja pls adjatok egy olyan linket,ahonnan a mûködöt lehet leszedni thx!

Shongi
Lenne egy elsõre igen fura kérésem. Meg tudná nekem valaki tenni, hogy elküldi jpg-k ben a cd1 és cd2 összes könyvtárának a képét( fõkönyvtárral eggyütt) RÉSZLETEK módban, úgy hogy minden fájlnév végig ki legyen írva? Azért kéne mert rájöttem hogy a progi
(isbobuster), amivel kitömörítette a haverom, elbaszta a könyvtárak és fájlok neveit, és ezért nem akarja felrakni. Ha valaki segítene írjon ide és elmondom az e-mailomat. THX

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

RelakSfromhome
hol tartasz a carrier módban?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
de nem ám! Abban nincsenek bótok

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Shongi
Valaki mondana egy OMEGA 4.9 linket???

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Shongi
Please valaki csináljon képeket nekem a cd-k mapáinak tartalmáról mert így nem tudom instalálni

Hali!

Nekem is 5 masodperc feketeseg van aztan ujra desktop. Szuletett mar erre megoldas?
VAn egy honda civic-em , és megcsináltam vele az összes küldetést , mármint versenyt , carrier modban. Marmint addig csinaltam amig el nem tunt az osszes , és most csak ugy boklászok a városban és nemtok semmitse kezdeni mert nemtörténik semmi. Ja és mellesleg full alap cuccal , mert a motoron kivul mast nemtudtam tuningolni. Gyors meg van benne nitro meg minden viszont a visualis effect-ek lockedolva vannak és nemtudok se neont se spoilert se semmit rátenni a garázsban. Valaki segitsen lecci lecci micsinaljak.
Beniboy
azt tudom hogy az inetriorban van de le van lakatolva!
Beniboy
mi van ha azt hiszed hogy idegbeteg vagyok tévedsz de azelõbb senki nem figyelt rám!
streeter
Erre már nem lehet mit mondani. <#banplz><#banplz>

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Shongi
Hát az inetrior parts-oknál van, de hogy miért.
Valaki mondana egy OMEGA 4.9 linket???

<#lama><#banplz>

Beniboy
Hogy lehet neont és más optikai cuccokat beszerelni ????
streeter
Na megnéztem a képet és rajta lévõ helyeket. A garázs ott van de nincs fény. Én quick race be és Free Run ba mék. Vagy nem abba kéne????

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Carlos
Az én vasam:

Þór vígi þessi rúnar

létezik hozzá magyarosítás?
Shongi
Please valaki nem tudna segíteni a korábbi kérésemben?

meglesz az a 100 oldal még a héten!<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#smile><#eljen><#eljen><#eljen>

MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4

RelakSfromhome
Alternatív megoldás a fekete képernyõre:

Ha az alábbi négy dolog közül BÁRMELYIK OFF vagy MINIMUM, akkor NEM lesz fekete a képernyõ:
Light Trails: a fények nyomvonala, ami olyan effekt, mint a régebbi kamerákon a lámpák csíkhúzása. Ezen kívül ha egy mûhelyben vagy, akkor minden világos dolog körül "fényudvar" van.
Light Glow: a fények becsillanása
Full Screen Antialjasing: a tárgyak ferde éleit kisimítja
Horizon Fog: az égre vonatkozó köd. Szvsz ha a vidkártya sebessége megengedi, akkor ezt ajánlott kikapcsolni.

95 oldalon vagyunk!

MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4

De nyagyon rosz lesz a gorsulása a top speed-je elég jó!

Tuti mert nekem is oda ment!

Mellé megy!

Beniboy
Hogy lehet neont berakni a kocsiba???
lenne egy kérdésem: ha mér a Car Lot ban tok veni terepjárót, akkor megvegyem? a kocsim helyett,vagy mellé lesz ? (garage ban a sponsors car nal irva volt h mennyek el erte, sztem mellé megy, de semmi se tuti) pls valaszoljatok!

Foszfor - jo arc :o)

4.9-es omega

KOXX
opciókba van a gond sztem

Shongi
Ja lenne még egy kérdésem, miért ilyen csúnya a föld meg a táj? Radeon 8500asom van.( az 1 mérföldekkel szebb volt)

IMYke2.0.0.0
Az autón kivül minden gyenge grafikailag - nem vetted észre?

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.