Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem tudsz továbbmenni, akkor csináld az autódat szebbre. Remélem érted. Szép=soksok csillag, ami néha ocsmány, dehát a szépség relatív 😄
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A mar meglevo performance upgrade-eket hogyan lehet attenni masik autora?? Vagy minden autora kulon meg kell venni oket?? Akkor mi ertelme, hogy a garazsban le lehet szedni oket?? Elso autom egy 206-os volt, most vettem egy A3-ast. De a garazsban az A3-asnal minden alkatresznel ott a kis lakat!!"
A StreetX verseny lényege hogy ésszel menj, kanyar elõtt fékezz, és ideális íven vedd azokat.
A perf. upgradeket szerintem nem lehet átrakni egyik autóról a másikra. Ha belegondolsz, ez logikus, mert a peugeot pl nem kompatibilis az audival. De így nagyon sok pénznek a seggére lehet verni.
Végigtoltam a játékot, van egy fullos Audi TT-m, 10es csillaggal, egy Escalade, olyan 6-7essel, egy spoilertelen de fullos Skyline meg egy Impreza, és egy gyári RX7. Ennyire futotta a pénzbõl.
Válaszok:
- minden autóra meg kell venned.
- a garázsodban már elérhetõk lesznek
- néhány Megalow és Festés cucc a városban csak!
Értelme: fogd fel úgy, hogy a szponzorod a garázsodba szállítja az alkatrészeket! Mindjárt más a kép, nemde? 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Van egy kis problémám,ami a következõ:
Megcsináltam az elsõ két szponzor álltal adott küldetéseket,és egyébb más küldetés is amit a térkép jelöl,és amit nem jelöl.Az összes autót is lenyomtam a városban akik keverektek,az autómon (A3) meg van minden tuning.
Ez mind szép és jó,csak hogy nem tudok tovább menni mert nem ad semmilyen küldetést.Ja és még a repülõtértõl balra lévõ alsó városrész le is van zárva.Körbejártam már az egész várost vagy 5* de nem találtam megoldást.
Akinek van valami jó ötlete akkor szóljon.
Ja és még valami:Hova teszi a kimentéseket a game?
A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.
Hogyan van akkor ez a tuning dolog??
Vagy megpróbálhatod késõbb nagyvérû verdával.
Hajtû kanyarok ideálisak erre fõleg ha van kicsi lejtés is szépen kézifékkel csúsztatva a seggét be lehet venni ha nagyon megindulna a korlát fele akkor egy kicsi gáz és elkerülöd a széllét. Ha nekimennél a korlátnak akkor a satufék is jobb mert nem veszted el az aktiális csúsztatásban szerzett pontod.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Én sehol sem találom a beállításoknál... :-/
Steam acc: kange82
Mi a taktika a hegyi drifteknél? Egyszerûen a "normál" driftes megoldásokkal csak a szükséges pontszám kb. felét tudom megszerezni...
Stab controll off, full gáz, kézifék, alig ad pontot.
Mi a javaslat?
szóval, szar 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Itt a mentésem valaki nézze már meg mit baztam egyszerûen nem tudok tovább menni.
Köszi
szóval müxik
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Mûködik a game lanban?
Ha tud valaki errõl valami infót, írjátok ki, hogy kell....
thnx
Asus A7N8X, AmdBarton2500@(192*11,5), 2*512DDR400 Club3d Ati Radeon 9500@9700 128Mb

ha nincs meg az északi részen lévõ graphics shop akkor nem is lesz 😊
ennyi..(ha végén mész oda az is jó)
AmdPower
Lenne meg 2 kerdesem. Mi a StreetX versenyek lenyege?? Tudom meg kell nyerni, de milyen strategia szerint kell vezetni?
A mar meglevo performance upgrade-eket hogyan lehet attenni masik autora?? Vagy minden autora kulon meg kell venni oket?? Akkor mi ertelme, hogy a garazsban le lehet szedni oket?? Elso autom egy 206-os volt, most vettem egy A3-ast. De a garazsban az A3-asnal minden alkatresznel ott a kis lakat!!
Én sem tudtam mit tegyek, mert nem csinált semmit. Ezután mindig vesztettem mikor versenyre mentem, mert jobb autóik voltak. Mikor meguntam, nyomtam egy-két Outrun-t és mindjárt adott, asszem egy turbót😊 Aztán megkaptam a GT6-ost is.
The Matrix has you...
Valakinek már volt hasonló?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Unique cuccokat kaptam olyan stílusban kapod hogy elõször megnyered az outrunt és utánna mondja a haver hogy menj a csillaggal jelölt Shopba és ott megkapod a cuccot illetve választhacc a performance és a típusok között.
Ha bemész a garazsba akkor ott a world map-nél látod a versenyeket Stage 1-5-ig itt látod ha egy verseny nem sikerült illetve sikerült. itt vannak ez elrejtett racingok is ;Ð ha itt minden complete akkor kapsz 100%-ot.
Felraktam a gamat es ment rendesen. Aztan ma kikezdett lepni desktopra jatek kozben. Aztan letelepitettem majd ujra akartam es aszongya hogy nem bir atmsolni egy file-t. Megneztem es a compressed.zip -ben levo filok kozol valoban sokat nem tudtam kimasolni belole. Adtam REPAIRT a csomagolo progival es a felet error-osnak talalta.
Letezhet olyan hogy egy imagen belul megromolyon a file?!?!?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
steam, origin: ACE_hun
ki lehet kapcsolni a Carrier módban a Catch up-ot?
Ha igen, akkor pontosan hol?
Köcce!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
- az F12-es kimentett kepeket hova menti le a jatek?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
aztán valahol itt olvastam, hogy az outrun-ok kellenek...
akkor viszont menj a shopokba, és rakj mindent a kocsidra, amit csak lehet...
hangszóróktól kezdve csicsás festésig, a legújabb neonnal, még a számlálólapot is cseréld ki... sõt, még a légrugókat is vagy a sz@rt is rakd bele...
meg lesz az... :-)
lehet, hogy már volt leljebb, de valaki elmagyarázná nekem ezt a tuning dolgot??? Addig oké, hogy ráállok a tesztpadra...De elõtte minek kell beállítani, hogy milyen versenytípusra akarom tuningolni, ha úgy is manuálisan kell majd rajta beállítanom mindent...😊 Vagy csak béna vagyok???magas labda😊) Köszi
Nem ertem miert le ki folyton ott...