Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolle
Wukifi:
Ha nem tudsz továbbmenni, akkor csináld az autódat szebbre. Remélem érted. Szép=soksok csillag, ami néha ocsmány, dehát a szépség relatív 😄
IMYke2.0.0.0
BANNER!!!!

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zolle
"Lenne meg 2 kerdesem. Mi a StreetX versenyek lenyege?? Tudom meg kell nyerni, de milyen strategia szerint kell vezetni?
A mar meglevo performance upgrade-eket hogyan lehet attenni masik autora?? Vagy minden autora kulon meg kell venni oket?? Akkor mi ertelme, hogy a garazsban le lehet szedni oket?? Elso autom egy 206-os volt, most vettem egy A3-ast. De a garazsban az A3-asnal minden alkatresznel ott a kis lakat!!"

A StreetX verseny lényege hogy ésszel menj, kanyar elõtt fékezz, és ideális íven vedd azokat.

A perf. upgradeket szerintem nem lehet átrakni egyik autóról a másikra. Ha belegondolsz, ez logikus, mert a peugeot pl nem kompatibilis az audival. De így nagyon sok pénznek a seggére lehet verni.

Végigtoltam a játékot, van egy fullos Audi TT-m, 10es csillaggal, egy Escalade, olyan 6-7essel, egy spoilertelen de fullos Skyline meg egy Impreza, és egy gyári RX7. Ennyire futotta a pénzbõl.
IMYke2.0.0.0
A mar meglevo performance upgrade-eket hogyan lehet attenni masik autora?? Vagy minden autora kulon meg kell venni oket?? Akkor mi ertelme, hogy a garazsban le lehet szedni oket?? Elso autom egy 206-os volt, most vettem egy A3-ast. De a garazsban az A3-asnal minden alkatresznel ott a kis lakat!!

Válaszok:
- minden autóra meg kell venned.
- a garázsodban már elérhetõk lesznek
- néhány Megalow és Festés cucc a városban csak!

Értelme: fogd fel úgy, hogy a szponzorod a garázsodba szállítja az alkatrészeket! Mindjárt más a kép, nemde? 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Wukifi
Szeva mindenkinek!
Van egy kis problémám,ami a következõ:
Megcsináltam az elsõ két szponzor álltal adott küldetéseket,és egyébb más küldetés is amit a térkép jelöl,és amit nem jelöl.Az összes autót is lenyomtam a városban akik keverektek,az autómon (A3) meg van minden tuning.
Ez mind szép és jó,csak hogy nem tudok tovább menni mert nem ad semmilyen küldetést.Ja és még a repülõtértõl balra lévõ alsó városrész le is van zárva.Körbejártam már az egész várost vagy 5* de nem találtam megoldást.
Akinek van valami jó ötlete akkor szóljon.
Ja és még valami:Hova teszi a kimentéseket a game?

A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.

#8884 masodik reszere tud valaki valaszolni??
Hogyan van akkor ez a tuning dolog??

TORO
Hát mindesetre elég nehéz, de legalábbis szokatlan...
Köszi!

Jagi
Ja, csak csússz és vigyázz a forgalomra. A demoval lehetett gyakorolni, bár az hosszabb volt, mint amivel eddig találkoztam.
Vagy megpróbálhatod késõbb nagyvérû verdával.

TORO
A zárt pályás drift-tel nincs semmi bajom. Ami viszont közúti forgalomban, hegyrõl lefele jön, azzal van és arra vonatkozott a kérdés. Azért köszi! 😊

Random_
Full gáz nem kell nem lóverseny az. Mind1 mennyi idõ alatt érsz le csak legyen meg a pont. A korlát közelben bónusz rész van ott jobban pörög, de ne ütközz!

Hajtû kanyarok ideálisak erre fõleg ha van kicsi lejtés is szépen kézifékkel csúsztatva a seggét be lehet venni ha nagyon megindulna a korlát fele akkor egy kicsi gáz és elkerülöd a széllét. Ha nekimennél a korlátnak akkor a satufék is jobb mert nem veszted el az aktiális csúsztatásban szerzett pontod.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

IMYke2.0.0.0
Nem lehet kikapcsolni Carrier -ben a Catch Up -ot!

Jagi
Csússzákl ahogy szoktál az 1 ben és szard le a helyezést. + az idõkorlátot is.

Kange
SKacok, de ezt a catch up-ot hol lehet kikapcsolni Carrier módban?
Én sehol sem találom a beállításoknál... :-/

Steam acc: kange82

TORO
Sziasztok!

Mi a taktika a hegyi drifteknél? Egyszerûen a "normál" driftes megoldásokkal csak a szükséges pontszám kb. felét tudom megszerezni...
Stab controll off, full gáz, kézifék, alig ad pontot.
Mi a javaslat?

M@TriX
forgatás scroll, ketchup pedig az, hogy ne maradjanak le és ne húzzanak el nagyon az AIk. bevárnak és rádtapaszkodnak. 😊
szóval, szar 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Jagi
Középsõ egér gomb, agy a görgõ, nyomod és mozgatod.

Jagi
Nem az a probléma, csak nem érek oda idõben, mert nem jelöli az érkezési pontot.(vagy qrva messze van.)

Jagi
Nem az a probléma, csak nem érek oda idõben, mert nem jelöli az érkezési pontot.(vagy qrva messze van.)

Szisztok meg tudná valaki nekem mondani hogy mire szolgál a játékban a Catch up?Illetve amikor a garázsodban van a kocsid hogyan lehet forgatni vagy mivel?(pl:ha hatulrol is meg szeretnem nezni)koszi
http://forum.hwsw.hu/index.php?act=Attach&type=post&id=2181069

Itt a mentésem valaki nézze már meg mit baztam egyszerûen nem tudok tovább menni.
Köszi
M@TriX
mit hogy kell?, az egyik csinál egy gémet és kész, itt a melóhelyen próbáltuk, azaz hivatalosna nem csak nemhivatalosan remélem a fõnök nem olvassa az SGt. 😊
szóval müxik

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Bullet
Ilyen problémával találkoztam már. Új RAMot tettem a gépembe és állandó CRC hibákat jelzett ellõnérzésnél. Visszatettem a régit és ez a hiba megszûnt. Ha teheted próbáld ki másik RAMmal.

Random_
Hát menj oda és nézd meg basszus! Mi ezen olyan nehéz? Ilyenen mér kell leakadni? Vagy csak én vagyok zseni, hogy gond nélkül tolom a gamét?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

sohrking
Hali
Mûködik a game lanban?
Ha tud valaki errõl valami infót, írjátok ki, hogy kell....
thnx

Asus A7N8X, AmdBarton2500@(192*11,5), 2*512DDR400 Club3d Ati Radeon 9500@9700 128Mb

Jagi
Hi all! Segitsen valaki!!! Innen hová kell menni, hol van a "fényképezési" pont. Magyarul csillagól hová kell eljutni?

Ridley
na akinek nem volt metál fényezése:

ha nincs meg az északi részen lévõ graphics shop akkor nem is lesz 😊

ennyi..(ha végén mész oda az is jó)

AmdPower

Random_
A lényeg, hogy nyerj a módszer mind1 érdemes elfigyelni a gép, hogy veszi a kanyarokat. Be kell zárni minden szöget ha elöl vagy akkor nem kell az íveket fogni csak nyomni ami a csövön kifér.

Hova tunt 160 hsz?? Ha oldalt valtok a 8783 utan a masodik oldal tetejen a 8616-os van!!

Lenne meg 2 kerdesem. Mi a StreetX versenyek lenyege?? Tudom meg kell nyerni, de milyen strategia szerint kell vezetni?
A mar meglevo performance upgrade-eket hogyan lehet attenni masik autora?? Vagy minden autora kulon meg kell venni oket?? Akkor mi ertelme, hogy a garazsban le lehet szedni oket?? Elso autom egy 206-os volt, most vettem egy A3-ast. De a garazsban az A3-asnal minden alkatresznel ott a kis lakat!!

RelakS
Elején a kölcsönverda? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

bigapó
Ja és ami legjobb újítás benne, hogy visszatöltheted a Nitró-t 😊))

The Matrix has you...

bigapó
*.tga kiterjesztésre keress rá (egy oldallal visszább írják)

The Matrix has you...

bigapó
Nekem!

Én sem tudtam mit tegyek, mert nem csinált semmit. Ezután mindig vesztettem mikor versenyre mentem, mert jobb autóik voltak. Mikor meguntam, nyomtam egy-két Outrun-t és mindjárt adott, asszem egy turbót😊 Aztán megkaptam a GT6-ost is.

The Matrix has you...

clio1616v
bementem a car lot-ba de semmi... :S

Valakinek már volt hasonló?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
Kicsit mérges lett rám a csajszi 😉)))

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
bocs most látom írtad már...

Unique cuccokat kaptam olyan stílusban kapod hogy elõször megnyered az outrunt és utánna mondja a haver hogy menj a csillaggal jelölt Shopba és ott megkapod a cuccot illetve választhacc a performance és a típusok között.

clio1616v
Lehet hogy volt már de azért beírom hátha kell valakinek. FAQ stb.

Ha bemész a garazsba akkor ott a world map-nél látod a versenyeket Stage 1-5-ig itt látod ha egy verseny nem sikerült illetve sikerült. itt vannak ez elrejtett racingok is ;Ð ha itt minden complete akkor kapsz 100%-ot.

Sephi
Na meg ilyet sem baxtam amiota van Pc-em.

Felraktam a gamat es ment rendesen. Aztan ma kikezdett lepni desktopra jatek kozben. Aztan letelepitettem majd ujra akartam es aszongya hogy nem bir atmsolni egy file-t. Megneztem es a compressed.zip -ben levo filok kozol valoban sokat nem tudtam kimasolni belole. Adtam REPAIRT a csomagolo progival es a felet error-osnak talalta.

Letezhet olyan hogy egy imagen belul megromolyon a file?!?!?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

a játék könyvtárába...

steam, origin: ACE_hun

Kange
sorry skacok, ha volt már:

ki lehet kapcsolni a Carrier módban a Catch up-ot?
Ha igen, akkor pontosan hol?

Köcce!

Sephi
Egyebkent egyre jobbb... most mar a jatekot sem engedi feltelepiteni ... itt mas bajok lesznek ...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Marcell
Bocsi, ha mar volt ez a kerdes (bar rakerestem a topicban es semmi):
- az F12-es kimentett kepeket hova menti le a jatek?

RelakSfromhome
ma sikerült úgy megnyernem egy outrun-t, hogy én kicsúsztam, mire az ellenfél elhúzott ugye a fenébe. Hát nincs mit vesztenem alapon felhajtottam az ellenfél fölött húzódó autópályára. Erre mi történik? Lecsökken a távolság, majd átveszem a vezetést. <#idiota> Én az autópályán, a másik meg egy közúton 😄 A Hotel Plaza negyed északi részén volt egyébként 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Kange
pedig alig 1-2 órája nekem is ugyanez volt...
aztán valahol itt olvastam, hogy az outrun-ok kellenek...
akkor viszont menj a shopokba, és rakj mindent a kocsidra, amit csak lehet...
hangszóróktól kezdve csicsás festésig, a legújabb neonnal, még a számlálólapot is cseréld ki... sõt, még a légrugókat is vagy a sz@rt is rakd bele...
meg lesz az... :-)

Csaó!

lehet, hogy már volt leljebb, de valaki elmagyarázná nekem ezt a tuning dolgot??? Addig oké, hogy ráállok a tesztpadra...De elõtte minek kell beállítani, hogy milyen versenytípusra akarom tuningolni, ha úgy is manuálisan kell majd rajta beállítanom mindent...😊 Vagy csak béna vagyok???magas labda😊) Köszi
Sephi
Humpf... nem tudom most toltom az uj drivereket. Siman kilep windowsba amikor vezetek... kikeszit...

De még mindíg nemtudok 6csillagot meg egy url verseny hiánycikk 😞
Köszi már azok is megvannak olyannyira hogy el is tüntek az outrunozó kocsik 😄
Pyx
legujabb atit ^^

directx9c-d van?

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Sephi
Ti az uj nvidia drivert hasznajatok?

Nem ertem miert le ki folyton ott...

Kange
ok, rájöttem...
nem szóltam... <#falbav>