Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-ha jókat csúszol sok pontot kapsz vissza
-nagy sebességgel haladsz el egy szembejövõ vagy elkerült autó mellett
Egyébként a leghoszabb üldözésem 12-43
A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Már majdnem fel is adtam - nitrom már nem is volt... 😊)))
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az elõbb 8,5 percig kergettük egymást a géppel, de csak meglett <#wink>#wink>
"Az pedig kulonosen okos osztas volt, hogy 11-12-es idoket utcai autokkal is futnak, a Skyline szerinted nem utcai? :-)"
Az utcai autó fogalmazás nem volt túl szerencsés. Átfogalmazom: nem sport vagy versenycélra gyártott utcai autókkal nyomulnak ilyen idõket. Ha erre azzal jössz, hogy a Skyline sem az, akkor nézz utána, hogy hogyan változott meg az idõk folyamán a japók hozzáállása a vashoz (családi autóból csináltak bevallottan sport autót).
Egyébként valóban a muscle car-ok azok amik sztem az autót jelentik. Nagy motor, nagy nyomaték. Azon tudok elfeküdni, amikor az autóban több a LE mint a nyomaték (gy.k. a teljesítmény úgy jön ki, hogy a nyomatékot össze kell szorozni a fordulatszámmal. pl. 200 Nm 2000-es fordulaton ugyanaz, mint 50 Nm 8000-en, nem kérdés melyik hagyná ott a másikat). A játékban is néztem, hogy az RX8-nál is ez a helyzet, azaz csak szarrá pörgetett motorral lehet haladni. Sztem az üveghang nem szép hang, a Skyline pedig pont ennek a vonalnak a vezetõ autója 😊
szvsz. az a jó, ha hallod a motor hangján, hogy ebbe van bivaj és nem csak a "szája" nagy(pl: swift dirctszõrõvel+sprtkipuff)......szerintem
ez lehet hogy faq<#idiota>#idiota>
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
de a saját verdánkkal is meg vagyok elégedve. megy oszt jóvan
thx a helpet! 😉
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Belövöd a Játékban a grafikát, de kihagyod a Full AA-t és a Light Trails-t.
Ezután KILÉPSZ a játékból és újra elindítod - megoldódik a gond.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Miért van az, h a beton és az égbolt úgy néz ki mintha software-es lenne? Full pixel tulajdonképpen minden effekt.
66.93-es nvidia driver van fent, és GF 4 MX 440 64MB-os kártyával nyomom. van még 256 ddr ramom is (ennek ellenére 800x600 minden medium beállítással jól fut a gém).
szal. mit tehetnék, h ne legyenek 10x10 cm-es kockák a játékban?
thx a segítséget elõre is...
(havernál gyengébb konfigon nincsen ilyen gond, ugyan ezzel a driverrel)
Egy 70es Hemi 'cuda 428as motorral, meg shakerrel. Na az autó 😊
Vagy Baldwin Motion Phase 3 Camaro szintén 69bõl.
Akkor tuningoljunk:
ha szép autóba akarsz ülni, vonzod a zsarukat, mert assziszik gyosulni, versenyezni v mittomém hova mész és tuti akkor jönnek amikor egyszer 100 felé mész mert a felüljáróról el akarod még érni a zõdet. Vélemény: Na, Bazzeg!Hát iyen. F*sz*m*t stb...
A többi túl nagy lenne nekem - és túl erõs, nem bírnám ki, hogy ne hajtsam õket...
A 318-as is gyors, tudom, a tudat megvan, hogy "nem annyira"... 😊
Én vagyok az az ember, aki UTÁLJA a sárga autókat. De télleg. Amúgy a FATF egésze egy mese, télleg vált 80at a fickó, és közben nem halad. Lehet persze hogy jó autó a skyline, de csak azér vettem hogy megnézzem mit tudnak.
Amúgy meg felesleges tuningolni a kocsikat ennyire, mert mész vele 2 kört és szétég a motor. Lehet hogy addig kurva erõs, csak ráköltöd a gatyádat is ha tönkremegy vmi. Nem véletlen találták ki az amcsik a muscle car-okat annó. Na mind1.
Ha európában mûködõ tuning játékot csinálnának, akkor tele lenne VWel, BMWvel, Mergával, Audival, Skodával (OctaviaRS ownz), stbstbstb.
De ez akkoris egy árkád játék csak. És végigjátszva, sztem az 1 sokkalsokkal hangulatosabb volt.
NÉZZE MÁR MEG!!!<#shakehead>#shakehead>
Na GT-R32. Mellesleg már a '80-as években is gyártották a Skyline típust. Nagyon zsír mind (kiv. GT-R35) és most csak optikailag elemezzük. Nekem nem azért tetszik, mert 325139856189 lóerõ, csak mert jól néz ki. De ma divat a Skyline-t sztárolni.
Jó, jó kocsi, de mint már mondtam "American muscle" rulez!!!
siman belefert volna a jatekba egy M3 vagy M5
Mar csak azt mondd el ,hogy ha a trainer-el adtam amgamnak lovet, vissza lehet csinalni? Azota ahanyszor megnyitom a jatekot, mindig 999.999 penzem van. (mielott beszol a fel tarsulat, nem jatszom neten, nem erdekel masok eredmenye, csak ejjel lusta voltam penzert versenyezni, h tuningolhassam a masodik verdat.)
De jöhetett volna egy utcai Porsche is!
Az elsõ részben az volt a csúcs, amikor Mitsu megelõzött egy Nissan-t 4-500 méter távolságból, na az nekem betette a kiskaput 😊
Ja, és a 2. rész is nagy gány! 😊
Na, kezdjuk azzal, hogy a Skyline-t nem eppen ma kezdtek el gyartani, a GT-R verzio is megelt mar par sorozatot es kurvara nem 1-2db van belole ami 1000LE kornyeki vagy boven 10 alatt futja a 1/4 merfoldet. A japanok/amcsik/ausztralok orrba-szajba tuningoljak es nem is a jelenlegi verzio (amit az NFSU1-2-ben is van) a legnepszerubb, hanem az elozo ketto R32 es R33.
Mellesleg az exvitermini-s csapatnak is az R33 van 1300bhp felett, mig az R34-uk (jelenleg nincs irva), ev elejen meg 450bhp kornyeke volt. Az F&F autokat meg hagyjuk mar. Az a film egy vicc. Az elso versenyen pl. valt vagy 8-at a csavo es a vegen csutka gaznal, nitroval se megy 200 felett, ha nezed az orat. Kozben pedig a kulso ford. szam mero 0-at mutat. Mellesleg abban leharcolt es felcsicsasitott autokat hasznaltak, egyik sem volt tuning modell.
Az pedig kulonosen okos osztas volt, hogy 11-12-es idoket utcai autokkal is futnak, a Skyline szerinted nem utcai? :-)
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nincs jobb a Skyline-nal, nyilvan ezer mas autot tuningolnak es mennek vele drag-on, csak kicsit felment bennem a pumpa a sok megmondo ember miatt, aki baromira otthon erzi magat Skyline ugyben...
Na tovabbi kellemes esz osztast... Ovi