14991

[ Garage | FAQ ]
  • Cujo01
    Unique cuccokat outrunra ad... gondolom a 9 győzelem is outrun kell, hogy legyen!
  • Varenga
    Én nem panaszkodom a pécém teljesítménye miatt, mert csak a vidkártyám gyenge, de akkor sem fogsz tudni közönséget méjkingelni
    MX-es kártyánál....Az ATI meg teljesen más...
    A GF3-ban meg alapból benne van az az "effect" ha már nem mai gyerek akkor is.
  • fulcrum
    Hogy lehet megszerezni a wide kit-et? Outrunnal vagy versenyekkel?
  • TORO
    Sub-Urban-Vehicle (más fordításban Sport-Utility-Vehicle)
    Városi egyterű kocsik amerikai elnevezése. eszjúvi
    A H2, az Escalade és a Navigator elvileg városi terepjáró, az igazi SUV az egyterű.
  • RelakS
    SUV?
  • RelakS
    1: megkérdezi, hogy nem óhajtod-e újra próbálni
    2: csak unique esetén, de akkor megmondja, hogy hova menj
    3: passz
  • TORO
    Hali!
    1. Mi van akkor, ha nem "érek" oda a fotózásra? Örökre elveszik a lehetőség? Eddig mondjuk sikerült, de volt olyan, hogy csak 3-4 mp maradt. (Meg olyan is, amikor 1 perc is megmaradt)
    2. Tényleg van különbség a boltok között? Még nem tapasztaltam. (52% gameplay, 75% unlocked)
    3. Egy német oldal írja, hogy a Unique cuccok mikor jönnek. Pl. 9 győzelem a 4. szinten. Ezt egyhuzamban kell elérni, vagy a kilencedik győzelemre mindenképp megadja, függetlenül attől, hány futamot futottam?
    Thx
    (Ha a FAQ-ban van rájuk válasz, csesszetek le, én is azt szokatm!)
  • Duddits
    Amint látod!

A mentéseket rejtett könyvtárakba teszi ide: C\Dokumentumok\Neved\Local Settings\Aplication Data. Ha jól emlékszem. De ha nem akkor a FAQ-ba is benne van.
  • Vlala #10792
    Megvan a downhill drift, a másik autóval (400 pacis TT)!
    A mentéseket talán a C:\Dokumentumok-ba teszi, de könyen rákereshetsz, ha a ma módosított fájlok között nfsu-ra vagy undergroundra emlékeztetőt keresel.
    Szvsz a SUV versenyek a legdurvábbak, van egy H2-esem.

Nem volt szó törésről? Valami törésmodell híre keringett a megjelenés előtt. Ezt végül is kivették belőle?
  • Veno
    Két gépen(otthon és melóhely) nyomom a gémet. Az a problémám, hogy nem találom hová is teszi a játék a mentéseket. Valaki segítsen, hogy az adott file egyik géprol a másikra való másolgatásával folyamatosan tudjak a játékban haladni.Köszi.
  • Duddits
    És a CD-n is van egy generáló progi! Ennyit erről! :-)
  • 12346
    5S5V-WWBH-NY5S-CYJT-RLD0
    WNX7-3THG-8XKW-NE2B-RLD0
    6Z6N-3PSX-LPPN-3VXB-RLD0
    LCGG-P72R-2HCK-KYUZ-RLD0
    ZY5V-X9EE-J4EL-AMC5-RLD0

mellesleg ezek a gaméhoz járó nfo fileból vannak, no mind1.
  • Tetsuo
    Elvesztettem szériámat.. ha vki, thx.
  • Csori
    A 3. szintű csomagokat abba a boltba próbáljátok meg beszerezni ahol utoljára jártatok érte, nálam is volt ilyen h még a zárolt pakk se látszott, de ahol igen ott később meg tudtam venni, és amit feloldott az adott bolt azt minden autóra megvehettem ugyanott.
  • zombi
    nálam is hasonló a helyzet 100%-nál.lehet hogy némely cuccot csak bizonyos autókra lehet tenni? az viszont már bug gyanus hogy eltünt az extreme package.
  • Csori
    A nézők nem kártyafüggőek !!! Ugyanúgy bekapcsolható funkciója a játéknak mint a NFSU1-be volt. Nekem is GEF3 van (lehet, hogy nem e világról való kártya, de helyes beállításokkal még ez a játék is elmegy rajta gond nélkül, aki + nem tudja beállítani annak szvsz lehet akármilyen csúcs szuper kártyája) mind2 gépembe .. az egyiken vannak nézők a másikon nincsenek, ennek annyi a magyarázata h nincs bekapcsolva ez a dolog, mert a 2 gép között erőbeli külömbségek vannak és a gyengébben amivel csak lehet spórolom az energiát, h ne akadozzon a játék ha 1 mód van rá.
  • cement
    Attól kérdezném aki már 100%-ra végigvitte, hogy nektek megadta a Career-ben a wide body kitet, és pl a Lancer EVO VII-ashoz a 3-as szintu tuningokat? Nekem lakat van a wide body kiten, és a Lanceremet meg nem is tudom 3-asra tuningolni, mert csak Street és Pro csomagok vannak, nincsen Extreme abszolut, még lakattal sem. Customize-ban pedig tudom 3-asra tuningolni.
  • Duddits
    Véletlenül nem tudod hol van a faq?
  • Seat
    hi all!
    nem tudjátok véletlenül,hogy a játékban lévő zenéket le lehet-e már tölteni valahonnan?
  • Hentes Bill #10781
    no reklám, thx
  • Hentes Bill #10780
    nekem is az van, és van minden :P
  • bitubo
    a geforce 3 csodakártya,nem e világrol valo
  • RelakSfromhome
    nincs semmi teendő, megcsináltál az első háromból egy pályát (2 kint volt a térképen, egy rejtve volt)
  • lolka123
    Hello!
    Lenne egy kérdésem. Visszamenöleg a garázsba megcsináltam a stage1-es küldit és a Rachel irta, hogy kéri vissza a kocsiját és menjek a car lotba most. Odamentem de semmi. Mi a teendő? Please help!
  • Blint
    haver gepeben Geforce 3 van, es van nezo kozonsege! Pedig az nem mai kartya!
  • Bergkamp
    NEm ennyire ilyen csak szar a jpg minősége. Mellesleg én hülye mos jöttem rá hogy éppen hogy csak lassu 1024x768-on maximális displayel, mert eddig csak játék közben állítottam a grafikát és utána szaggatot de ha kilépek és újra be majdnem tökéletes (mellesleg MX 440-em van). Eddig 800x600-ason játszottam a medium és a low közötti displayel, de mostmár 640x 480-on maximális displayel, de lehet megpróbálom a 800x600-ast...
  • Duddits
    Köszi! Tehát ez a kódok trükje. :-)
  • Tibor
    sajnos nincs:(
  • MoLc
    NFSU2 online-ba ? Kinek megy ? Me nekem nem akar öccejönni :(
  • RelakSfromhome
    kalapáld be a kódot a filmek után, mielőtt entert ötsz a villogó press enter feliratra
  • Duddits
    Enter the following codes without spaces at the Press Enter screen before loading a profile:

ez mit is jelent?
  • RelakSfromhome
    asszem GF mx 440-en is van Crowd menüpont, de jelenleg nem vagyok száz százalékosan biztos benne (lebutítás rulez)
  • Shongi
    Hülyeség!!!
    Nekem ati radeon 8500-am van DX8.1 és van tömeg.
  • Varenga
    Na figyu!
    Akinek max. DX8-as vid.kártyája van, az ne is álmodjon közönségről,
    mert nem tudja a kártya azt az "effectet" amitől lenne. Nekem sincs
    és az UG 1-ben sem volt....DX9-es vidkártyával műxik....
  • Magic Boy
    Na ja!
    Én vezettem erre a cél előtt nemsokkal belémszált az addigi második és mivel addigra kiestek a többiek(hathatós közreműködésemmel)így én nyertem!
  • Pyx #10764
    winamp.com
  • RelakSfromhome
    Miaf? Mindenki totaled? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Sehonnan.

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
  • Tigerson
    Hello!

Olyan progit honnan lehet letölteni, amivel a zenét ki lehet cserélni a játékban?
  • IMYke2.0.0.0
    A közönséghez a BEÁLLÍTÁSOK között kell machinálni!:

Options - Display - Customize Display Settings - Crowds: On

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap