14991

[ Garage | FAQ ]
  • Hmuda
    Akkor passz. Én mindig sokkal hamarabb odaértem mindenhova mint kérték.
  • rasch
    Be van kapcsolva, de nem érek oda. Full tuning 10.00 ratio Rx-7 ???
  • Hmuda
    Használd a GPS-t. Mikor rámentél a csilalgra, csak hozd be a térképet, akaszd rá a GPS-t a célpontra és az szépen elkalauzol oda a legrövidebb úton. Én így minen eventre nagyjából feleanyni idő alatt értem oda mint amit adtak.
  • rasch
    halihó! az 5.stagen van két special event, sehogy nem jutok a végére. Az egyiket 1:15, a másik 0:45-re kell teljesíteni! Van-e valami tippetek?
  • Hmuda
    Menj el boltba és ott vegyél. Az alap garázsban semmit nem tudsz venni csak a meglévő cuccokat buherálni.
  • manoG
    Szijjaztok!
    Lehet még az elején vagyok, de nem tudok vásározni semmit pedig van 4000 usd a bugyellárisomban. Meiez gagyi?
  • Atika :o)
    Hello mindenkinek nekem lenne egy olyan kerdesem hogy a tort valtozattal lehet neten keresztul jatszani van ra valamilyen patch??
  • rasch
    köszi próbálom!
  • Jagi
    Vágólapra rakja, alt+tab, ha van fenn photoshop v hasonló progi (asszem worddel is megy)új doksi, ctrl+c és ott lesz.
  • rasch
    Bocsi félreértettél! Nem a játékból szeretnék képet menteni, hanem a monitor bármelyik képéről!!
  • RelakS
    nm
  • RelakS
    Hogy érted? Mindig a játékból csinálod, az érdektelen, hogy career módban, freerunban, vagy hol vagy.
  • Jagi
    de, több a zsetonom.:)))
  • tujon
    THX!!!
    megvan a 6 csillag sőt még több is van mint 6.00!
    Mégegyszer köszi!
  • Jagi
    70%-nál vagyok lenyomtam az uccsó versenyt, outrunoltam vagy30-at de nem történik semmi 4 helyett 3-man vannak az O.R.-osok.
    Most mi van? <10-es a verdám is>
  • rasch
    akkor is amikor nem a játékból csinálok ilyet????
  • Jagi
    Én eddig úgy tudtam, hogy csak a dx9 támogatásuak tudják(nfsu1), meg azt is, hogy átláccik az üveg.
  • RelakS
    Oda, ahol a speed2.exe is van. pl c:\ea games\needforspeedunderground 2
  • RelakS
    Ja, meg mellesleg a body vinyl (lehet, hogy inkább így irandó? :D), a zászlók, meg a tribal adja a legtöbbet. Én úgy oldottam meg, hogy felraktam egy body-t legalulra, majd a 11-es összetett tribal három különálló elemét a maradék három vinyl szintre.
  • rasch
    S.O.S. A gép hova teszi a Print Screen-nel mentett képet?
  • RelakS
    Tedd mind a 4 rétegre ugyan azt a matricát. Megkapod a pontokat, de olyan, mintha csak egy lenne felrakva.
  • RelakS
    Ha nincs vynil a gépeden, tegyél rá! A vynil összesen akár 30%-ot is emelhet, vagy többet, a szponzorok meg matricánként egyet.
  • tujon
    matrica az van rajta bőven már undorito a kocsi! tudom hogy ad rá % ot de nem sokat!
    már nincsennek kocsikakiket ki lehet hivni!
  • TORO
    OUTRUN!!! Kapsz Unique-t és örülsz. Egyébként a matricákat sem árt feltenni, ad rá %-t, csak ronda.
  • tujon
    sehol sincs semmi új cucc amitől jobb lenne a kocsi!
  • tujon
    segitsen valaki!
    47% nál járok nem jön össze a 6 csillag sehogy már mindent végigjártam kivéve a matricás műhelyt meg az autoszalont!
    mit csináljak???
    ha valki itt elakadt és már tudja mi volt a hiba vagy valaki aki tudna segiteni légyszi irjon!
    5.81 es a kocsi amugy!
  • TORO
    Ne foglalkozz vele. Az 1. stage egyik rejtett pályája után jön ez az sms.
  • berlinboy6329
    53-54%
  • berlinboy6329
    pls gyors válasz! csajnak kéne a kocsija. nem tom hol van.melyik?Honnan hozzam el.53-53%-a kész.Én azt mondam "anyád", oszt nem viszem el neki baj?
  • RelakS
    Már én is, viszont a rejtettcuccok keresésénél is jól jön
  • Hmuda
    Hehe, jó ötlet, de én már betéve tudom mindegyik üzlet helyét. :-)
  • RelakS
    oks, este megcsinálom, de előre szólok, hogy mivel nem tudtam az origi textúrákat kivenni, eléggé gagyesz :D

Mellesleg fogtam, kinyomtattam, és jegyeztem, hogy merre jártam a verdával, mikor boltot kerestem :)
  • Hmuda
    Az kira lenne.
  • RelakS
    Jah, megmondja, hogy melyik kerületben kell keresni. Felrakjak majd egy képet a kerületek nevével, és hozzávetőleges határával? (néha nem ugyan ott szól a határokért
  • TORO
    Vanegy nem ideillő kérdésem:
    A NFS UG 1-ben mi alapján adta a magazinokat? Le van ez írva valahol, mert nekem soha nem sikerült az összes címlap. Esetleg a Unique-ok az 1-ből?
  • Hmuda
    Az oké hogy telefonon mondja a srác, de pl mikor mondja, hogy a stadionnál van verseny, akkor az elég tág fogalom sajna.
  • Csori
    Erre valaki azt mondta, h telefonon is mondja a helyét merre kell keresni, de angol tudás hiányába nekem marad a keresés. Amit nem találok azt megnézem WorldMap-on, onnan elindít verseny elkezd, esc, restart és akkor a pont is já rá. Ha rögtön végigfutod nem ad pontot.
  • Hmuda
    Nem lehet, megpróbáltam. Unique spoilert nyertem a TT-re, de a többire nme ment ár, mint ahogy a body kitem se.
  • TORO
    A Unique-t ugye csak arra a kocsira lehet feltenni, amelyikkel megszerezted? Azaz nem lehet mind az öt kocsira felrakni, nem? Jó lenne, ha lehetne...
  • Hmuda
    Van valami egyszerűbb módja a rejtett versenyek megtalálásának az eszetlen keresésen kívül?