903
-
#863 milyen gamepadod van?bennevan az alap beállítható gamepadok között? -
#862 Hi all!
Lenne egy problémám.
Gamepaddal nem megy a cselezés, és a labda simán eldobása, pedig be van állítva.
Vki segítsen. -
G.Freeman #861 KG21 nekem megvan live 2005 és live 2004 zenéje is, icqn megkeresel atkuldom a szamot ami kell
más: aki jól játszik 1-1be az jöjjön versenyezni : http://fbl.jatekok.hu/_1on1 -
#860 mondjuk tök poén lenne.na majd nba live 2006 hoz -
#859 Minek? Olyan sok angol szöbeg van benne! :) -
Godman #858 Hi all.. Nem tuggya valaki hogyan lehet elöhozni a pattintós Zsákolásokat billentyüzetre???? (azt irja hogy a "CROSSOVER/SPIN + Fel" gombal lehet de nem csinál semmit.. ) -
daláry #857 MAGYAROSÍTÁS KÉNE -
#856 áh...én már nagyon rég játszottam....
amugy meg nekem nem szokott sikerülni ez az IP-s változat
-
#855 játszunk egyet? Én szívesen játszom, eddig nem nagyon játszottam csak géppel, jó csata lenne. benne vagy? -
#854 hmm..én kiváncsi lennék,hogy hogy szerepelnék egy ijen mecsen(=bár szerintem kikapnék mer béna vagyok)
de a gép ellen meg az a baj,hogy akáérmilyen zsarul probálok jáccani ,mindig nyerek :(
és zavar,hogy hibátlan mutatóm van...
bár lehet h azért van mert a Phily-vel megyek... -
#853 vagy jobb lenne, ha icq-n írnál -
#852 adj ip-t privátba és megyek -
#851 le hát, gondolom bizony:) -
#850 szó sincs róla, csak tanulnom kellett, de ha gondolod, ma lerendezhetjük a dolgot. -
#849 igen? és velem mikor akarsz játszani az okítás előtt vagy után?
Persze nem érsz rá. Az első jele a megfutamodásnak. -
#848 ma rohadtul nem érek rá, de hétvégén szivesen okítok nyúbikat :) -
#847 szted igen? toljunk már egyet. Eddig még csak gép ellen játszottam NBa-t, igaz azt évekig. Jössz egyre? hogy kell? ip-n? -
#846 az ilyenek szoktak 2-3 50-es zakó után morcosan kilépni :DDD -
#845 nincs ICQ számo. minek az???? -
#844 jó, megverlek titeket! -
#843 #828 hozzászólás! -
#842 van vhol online liga? vkivel játszanék ip-n -
#841 a játékon belül
game modes-ban play online vagy valami hasonló.
és be kell irni a másiknak(akivel játszani szeretnél) az IP-jét asziszm... -
#840 hogy lehet interneten játszani??? -
#839 Mért késik a hang a játékban? eddig nem volt. Más játéknál programnál nincs ilyen -
jordan #838 léci valam infót a multihoz. jordan
-
jordan #837 NBA LIVE 2005
FHM389HU80 - összes cipő
1NVDR89ER2 - összes csapat
PRYI234N0B - Hardwood Classics
YISS55CZ0E - 50.000 Dynasty pont
XVLID9895V - Air Unlimited cipő
09B4ADF90P - BG Rollout cipő
VNBA60230T - Huarache 2K4 cipő
23B8HDFCBJ - Nike Shox Elit cipő
234SDJF9W4 - Zoom Generation Low cipő
1KENZ023XZ - Zoom LeBron II cipő
HDI834NN9N - Atlanta Hawks
XCV43MGMDS - Boston Celtics
AAPSEUD09U - Dallas Mavericks
NAVNY29548 - Golden State Warriors
JRE7H4D90F - New Orleans Hornets
JRE7H4D9WH - New Orleans Hornets
BHD87YY27Q - Seattle Supersonics
itt van egy két kód
jordan
-
jordan #836 tud valaki a multiplayer módhoz olyan filet vagy címet amivel lehetne ingyenessen multizni?jordan -
#835 melyik a legjobb NBA liga? Szívesen játszanék multiba! Kell vmi patch, vagy hasonló? -
#834 Nem tudtok egy patcht amelykben a magyar allstar csapat van benne? Meg kódokat az NBA LIVE2005-höz? -
#833 At the moment this song isn't available for free download, but you can buy this and many other... így nem sokra megyek ezzel a linkel :/ -
#832 http://audiofind.ru/soundtrack.phtml?id=17736 -
#831 Audiofind.ru
ott fennvan. megtaláltam ma délelőtt. Csak most nem ingyenes.... -
#830 ez engem is érdekel, próbáltam mindenféle convertereket, de nem jött össze. DC-n sincs meg senkinek a játék zenéje.
Egyébként engem a Carolina Pride - Nomb szám érdekelne leginkább. -
#829 Hogy tudom kiszedni a játékból a zenéket????? A game mappájában lévőket nem tudja lejátszani a WINMEDIAPlayer 10 -
#828 gondolom sokak nincsenek netes ligába szal adok 2 linket de ezen van több liga is. FBL sztem ez a legjobb hobl,mokl stb... ez is jó bár oldal annyira nem tetszik de jó -
#827 kekkszike keress rá torrent oldalon vgy DC-n -
#826 a játék alatt a menüt meg a kinézetét meg monnyuk a dynasty módot gpondolom mai elég jóra megvan csinálva...szerintem. -
#825 szerintem mind2 jobb..maga a játék ebben jobb de a meccseken belül már lehet h a 2004 jobb.. -
Thrill #824 Nekem vhogy jobban tetszett a 2004.