903
-
Tüncike99999 #903 xgasdsaj-nanda23nanna
asduhadsab dasd nsad g -
colos92 #902 Tudja valaki a telepítő kódot????? -
#901 menj be a boltba és vedd meg!!!! -
Lehman #900 [IMG]G]C:\Documents and Settings\Ildiko\Dokumentumok\sziv.jpg[/IMG[/IMG] -
Lehman #899 [IM
G]C:\Documents and Settings\Ildiko\Dokumentumok\sziv.jpg[/IMG]
segitsetek légyszi már egy órája várok és semmi!!!!!!!!!! -
Lehman #898 help me -
Lehman #897 Segitsetek légyszi!!![IMG]C:\Documents and Settings[/IMG] -
Lehman #896 please help me!!!!!!![IMG][/IMG] -
Lehman #895 Help mee!!!!!!4
-
Lehman #894 Tudna nekem válaki segiteni? Megszeretném szerezni vagy a fifa2005-öt 2006-ot,
vagy a NBA2005,2006-ot!!!!!!! please help! -
Lehman #893 Tudna nekem válaki segiteni? Megszeretném szerezni vagy a fifa2005-öt 2006-ot,
vagy a NBA2005,2006-ot!!!!!!! please help! -
markszasza #892 sziasztok! Vki légysz írja már le a telepítési kódot! előre is THX
-
bedingfield #891 sziasztok .hol tok letölteni az nba live 06 hoz crack-et? nagyon szükséges lenne köszi -
#890 Sziasztok. Rakerestem a Jordan nevre a forumon, meg lett a megoldas? vagy letezik, hogy olyan gagyi a jatek hogy nincs benne a legnagyobb???? -
#889 ui.:az Info-t KG21-nek köszönd,az ő post-ját másoltam be,mert sikerült 4 oldallal visszanézni..remélem mostmár sikerülni fog) -
#888 a dokumentumok/NBA LIve 2005/configs- ban van egy csomó kfg kiterjesztésű fájl, ezek közül az egyik a saját billentyűkiosztásod mentése. (Ez nálam KG.kfg, attól függ ki milyen nevet adott meg.)
megnyitod ezt a fájlt notepaddel, és bemásolod ezeket a sorokat
bind K_R R_UP
bind K_R R_DOWN
bind K_R RYAXISCHANGE
bind K_F R_LEFT
bind K_F R_RIGHT
bind K_F RXAXISCHANGE
ebben az esetben R és F gombokon van a jobb analog stick két tengelye.
Ha mondjuk a W és E gombokra akarod tenni, a 3 K_F és K_R részt írd át K_W és K_E -re. -
mamilali #887 bazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzze senki sem ír viszzzzzzzzaaaaaaa -
mamilali #886 hogy kell avagy hol kell beírni a kódot
-
mamilali #885 Hali nem tudnátok megmondani hogykell al starba zsákolni mert én csa k a e-s ,s-e, és az x-f-et tudom hogy kell feldobni a lasztit??,, -
Fekete Zsolt #884 ÉN SE TUDOM HOGY KELL FELADNI A LÁBDÁT! Valaki megmondaná kogy kell? kÖSZI -
Monoton #883 most komolyan, te sem olvasnál vissza 880 üzenetet!!!
De ha gondolod tartsd + magadnak!!!!
-
#882 olvass vissza -
Monoton #881 Hogyan lehet átállítani az irányítást???
Amikor átállítom elmentem más néven de nem változik az irányítás!!!!
HELP!!! -
#880 Hello! Visszaolvastam egy kicsit a slam dunkkal kapcsolatban, és bemásoltam a adams.cfg-be a billentyű-kiosztásos alley-oop-ot. Sikerült megoldani, de aztán nem tudok zsákolni! Sikerül feldobni a levegőbe a lasztit, de aztán soha nem sikerül elkapni, meg bezsákolni!! Légyszi segítsetek, nagyon kéne! -
#879 de mostmár felSlegS mert 3nap és kintvan 2006 :P -
Cassell #878 Megmondja az egyikőtök a másikótoknak az Ip címét Msn-n Icq-n Irc-n vagy akár e-mailban szóval aztán kreál aki adta az ip-t a másik fél pedig joinol hozzá.
-
#877 Hy All! Valaki nme tudja hogy lehetnie játszani neten az Nba-vel (crackelt változattal)!!!?? -
#876 le van írva.
pár sorral lejjebb
-
#875 mivan senki nem tud válaszolni
FASZOM -
#874 A Slam Dunkban hogyan kell feldobni labdát(én csak most kezdtem el játszani vele)bocs a tudatlanságomért.? -
#873 Nincsen és nem is lesz! -
#872 valaki magyarítást pls. -
#871 Nincs analog rajta. -
#870 van 2 analóg ugye a gamepadon???én a ballal irányítom a játékost jobbal csinálok ilyen cuccokat amiket te akarsz -
#869 Van gamepadom.
De nem sikerül.
Már végigolvastam, nem találtam, esetleg tudnál segíteni? -
#868 gamepaddal.olvass már vissza -
#867 Valaki meg tudná mondani, hogy hogy lehet a Slam Dunkba, olyan speckós zsákokat csinálni, mint pl, rádobom a palánkra és utána zsák??
Mert nem tok rájönni -
chek #866 Routerrel csatlakook az internetre így az NBA ugynazt az ipt látja...Így csak joinolni tudok hostolni nem... viszont ha két routeres akar játszani akkor mi van? HELP! -
hello #865 Bocs hogy megint felhozom a témát de akkor ilyen pattintós zsákolást nem lehet billennyűzettel csinálni? -
#864 jaj free :P,megint kezdődik a sok csalás 1on1 be :D