192
Black Sabbath, Jethro Tull, Uriah Heep stb... Van aki még hallgat ZENÉT?
-
#102 tess, itt fent van, a sopronirock-on már én sem találtam -
#101 :O -
Thanatos #100 azon az odlalon nem tlaáltam erre semmi utalást :D msot meg már be se jön :D
-
Thanatos #99 de a heaven and hell koncert listája...
hivatalos heaven and hell lapon még ennyi sincs... :) -
#98 Ez Heaven and Hell koncert (ami lényegében Black Sabbath, csak Ronnie James Dio-val), a linked pedig Black Sabbath :)
De nézd meg a linket lent, ott azt írják, hogy tuti lesz. -
Thanatos #97 ez tuti?
itt nem irják :S -
#96 2007. július 04. szerda
PeCsa szabadtér
sopronirocks.hu -
#95 mi ez a punyadás emberek?
sabbath 4ever -
#94 sabbath se rossz. nemreg vettem egy video kazit kiarusitasban black sabbath history volume two a nyolcvanas evek sabbathjarol klippekel, riportokkal , koncertekkel. dio nalam jo helyen al. ozzynak inkabb a szolo muveit szeretem. ujra elo kellene kaparni a regi albumokat -
#93 jethro tull nagyon jó :-) -
#92 ha valakit erdekel
http://gambrinusmp3.blogspot.com/2006/10/black-sabbath.html -
HunButyok #91 Már leírtak/leírtunk itt mindent keresgélj nyugodtan Dracco! ;)
Üdv -
Dracco #90 Cervusztok.
Tud valaki írni albumlistát? -
mopar #89 Igaz a hír. Én jobban örülnék ha Ozzy-val turnéznának de ő most az új lemezzel és a készülő rock musicallel van elfoglalva. Heaven and Hell néven turnézhatnak csak Dio-val mivel a Black Sabbath név le van védve. -
HunButyok #88 Sziasztok!
Igaz hogy a Sabbath most Dio-val turnéra indul? Mármint hogy a kisöreg énekel majd? Mer tteljesen begerjedtema hírtől... ÁÁÁÁÁÁLLLAT!
-
mopar #87 http://www.youtube.com/watch?v=njKVQ9f-0Gw -
mopar #86 Sziasztok!
Nagyon örülük, hogy megtaláltam ezt a fórumot! Fokozatosan fordultam a rock zene felé az elmúlt pár évben és nem bántam meg. A régi zenék tetszenek leginkább. A Black Sabbath albumok 1970-től 1978-ig vannak meg mp3 formájában, bár a '78-as album már nem az igazi szerintem. A youtube oldal tele van jó koncertfelvételekkel találtam már 2006-os Ozzfestről is amatőr videót. Volt valaki közületek valamelyik 2005-ös Black Sabbath koncerten? Állítólag Szlovákiában a papok tiltakoztak a kocncertek ellen, ennek ellenére természetesen teltházas koncert volt Pozsonyban és Kassán is.
http://www.youtube.com/watch?v=9C9ZaQhrKmU -
HunButyok #85 Kiwegészítés:
Revival saints live 1992
Ozzy Meets the Priest 1992
Recorded Live in Tokyo 1992
Dehumanizer Europe Live 1992
The Ray Gillen Years 1987
The 8th star 1996
Live in London with Gillan 1983
Live in paris 1970
Angels and Devils live (Ozzy és dio) 1980
Cross purposes Live 1995
The black mass Ep 1999
Nekem még ezek vannak meg pluszban az előbbieken kívül...
sabbath rulez! War & hate - 88! -
corpse #84 Hali!Balázs vagyok,10 éves korom óta hallgatok rock zenét és a Black Sabbath 1992-es Dehumanizer albumával kazdtem,de sajna csak nem rég tudtam leszedni a bitcometről 28 albumot,csak 5 hiányzik,de azok mind koncertfelvételek úgy hogy nem gáz,a Heaven And Hell-nek,a Dehumanizernek és a Mob Rules-nak megvan a szövege de a többi is megpróbálom leszedni majd,ha érdekel vmi,akkor Msn-címem:[email protected] jah és van Purple-től néhány dalszöveg
The Sabbath Stones (1996)
Reunion (1998.)Nagylemezek: Black Sabbath (1970.) Paranoid (1970.)
Master Of Reality (1971.)
Volume 4. (1972.)
Sabbaty Bloody Sabbath (1973.)
Sabotage (1975.)
We Sold Our Soul For Rock 'n' Roll (1976.)
Technical Ecstasy (1976.)
Attention Vol. 1. (1977.)
Greatest Hits (1977.)
Never Say Die (1978.)
Desolation Angels (1979.)
Heaven & Hell (1980.)
Mob Rules (1981.)
Live Evil (1983.)
Born Again (1983.)
Seventh Star (1985.)
The Eternal Idol (1987.)
Blackest Sabbath (1987.)
Headless Cross (1989.)
TYR (1990.)
The Ozzy Osbourne Years (1991.)
Dehumanizer (1992.)
Cross Purposes (1994)
Forbidden (1995)
na mind1 összevissza rakta be!! -
HunButyok #83 Szia! sajna ritkn vagyok msn-közelben... ha a suliba elkezdek járni akkor majd elküldöm őket, ígérem... Mivel végzős vagyok nekem egy kicsit később kezdődik asulim.. De ne aggódj: ami késik, nem múlik... :) -
roli1990 #82 Nekem most fontos lenne ,az hosszó hogy Miért ,de fontos a. Dalszövegeket nem tudnád elküldeni nekem msn-en. Ez a cimem [email protected] -
#81 N.I.B -
HunButyok #80 Sziasztok! Én lefoprdítottam kismillió Sabbath szöveget, majd szeptemberben beírok jópárat... ami csak kell...
-
roli1990 #79 Valakinek nincsenek Black Sabbath szövegek leforditva magyarra,mert nekem nagyon kelenne. Ugy tudom a WAr Pigs és a Black SAbbath cimű számnak jó a szövege, de föleg a WAr Pigs-nek. Ha valaki jó angolbol akkor jó lenne ha forditana nekünk ide a forumba. Vagy ha tud linket amin vannak szövegek magyarul akkor küldjön. Elöre is thx. -
csgj #78 Iron man klip
-
HunButyok #77 Ez az ölős valami micsoda? Nem értem.. Na mindegy... :D Azért tetszik.. csak le ne bukjon Roli... mert elviszi arendúrség... 55 embert megölni? Na jó, tudom, h biztos nem ölt meg annyit... Ez még egy Moszad ügynöknek is rekord gyilkosságszám... :) -
roli1990 #76 http://modthisname.spiderhost.hu/ok/?Roli -
HunButyok #75 Cathedral kéne? Nekem az nagy kedvencem... bár az nem annyira ősi...
Én ajánlom a Black Sabbath "Black sabbath" című dalát... Szerintem az igazi ős doom... keress rá vhol biztosan megleled. -
#74 Tudna linkelni nekem valaki ős-doom-ot? Úgy tudom Sabbath a megteremtője a műfajnak, csak aztán a doom keveredett a deathtel és létrejött az a nagyon jellegzetes zene, a "halálvágy metálja". Ezért érdekelne, milyen volt az eredeti doom. -
HunButyok #73 Én mondjuk nem szeretem a beat-es dolgokat... ;)
Legjobbnak nem nevezném, inkább csak szimplán korszakalkotó... :)
-
roli1990 #72 ÉN csak azt mondom hogy az elsö nagy régi felállás a SAbbath-ban volt sztem a legjobb. Nekem már valahogy a Dio féle nem jön be. Már a Rainbow se tetszik. Atöbbi szerintem még rosszab. DE az Ozzy-s korszak hát az oriási.van egy kis beat beütése egy két jazz dobolás benne stb. Nekem ezt tetszik benne. DE tényleg az Ozzy-s az a világ legjobb zenekara volt.
-
#71 Az a srác kurva jól gicózik :D -
HunButyok #70 Amúgy ez a magyar paranoid állati!!!!!!!
Felér a Megadeth-féle feldolgozással is simán... :D :D :D Marty F. sem tud így pengetni! :D
-
HunButyok #69 Hú, mekkora fatális tévedés: metál lett később? Hát izébizé Ozzyval is írtak pár metál dalt... szinte csak azt...
Nekem Ozzy esetében a szólóalbumai jelentik a csúcsot... Jó az Ozzy-s Sabbath is, de pl. a Headless Cross/Tyr számomra totális orgazmus, de Glen Hughes-al, Ian Gillannel, Ray Gillennel is voltak csodás pillanatai a Sabbath-nak...
Gyakorlatilag még a legszarabb Sabbath lemezen a Forbiddenen is van 3 jó dal... ahogy a Cross Purposes-on is...
A Dio-s Sabbath szerintem annyira fenomenális, hogy csak kamillázok ha pl. a Neon Knights-ot hallgatom és a többi ilyesmi szerzeményt.
A Sabbathban sosem voltak béna zenészek/énekesek... Az az igazság, hogy akkoriban a hardrock albumok 99,9%-ában csak jó zenészek szerepeltek. Ez különösen igaz Gary Moore-ra, Yngwee Malmsteenre, Blackmore dolgaira... és sorolhatnám napestig...
Long live Rock 'N' Roll! -
#68 ne becsuld le Diot
nagyot tud akis ember, de azert Ozzy az igazi. szarnak eppen nem mondanam a tobbit -
roli1990 #67 Hiába a legjobb akkor is Ozzy-val volt.1970-1978 ezek a legjobbak. a többi egyenesen szar oriási változás lett benne. föleg a végén már átment metal-ba.
de az 1970-1978-ig az oriási volt. -
Alíz #66 magyar Paranoid -
HunButyok #65 :) Én amúgy szeretema Gillan-es sabbath-ot... Szerintem nem volt olyan rossz. Fucsának furcsa, de furcsaság igaán Rob halford volt egy koncert erejéig...
-
#64 hat igen, Gillan erdekes eset. Neki koszonheti a Deep Purple hogy ujra osszealt 1984ben. Blackmore nem birta halgatni hogy Black sabbath koncerten megy a Smoke on the water... Igy osszehozta a Deep Purple ujra -
HunButyok #63 Jaj, hát úgy vicces, hogy vannak benne érdekességek. Pl. a japán kalóz koncerten egy valaki a koncerten végig nagyon hülye hangon kiabál, hogy: "Dio!" "Dio!"... Hallani kéne... :)
Jaj, amikor Ian Gillan elcseszi a szöveget, vagy Rob Halford... :)
Én ettől szeretem pl. sok Sabbath koncertemet...