192
Black Sabbath, Jethro Tull, Uriah Heep stb... Van aki még hallgat ZENÉT?
-
Lillacskah #142 a black sabbath egy túlértékelt szar, igénytelen fos -
Dolenci #141 Nem fejeztem be, még csak most kezdtem! A black sabbath meg egy szar, vén hugyos lúzerek szar a zenéjük és nyomorék mindenki aki szereti azt a borzalmat amit a témanyitó zenének mer nevezni. De egyébként is megdögölhetnének a black sabath tagjai úgyis vén buzik már. Ünnepnapként fogok tekinteni arra a napra amikor ezek végre felfordulnak. -
Dolenci #140 és amúgy is ozzy úgy néz ki mint egy buzi, szarok a black sabbath dalszövegei és nagyon gagyik a zenéik Hát ennél még a Tokio Hotel (amit alapból nem bírok) is jobb basszus. Előbb hallgatnék meg 100 Hooligans számot mint 1 black sabbath-ot. De a black sabbath amúgy is gagyi, ósdi, igénytelen hányadék szar, amit beképzelt emós lányok és buzi fiúk hallgatnak. A black sabbath rajongókat kb a plázacicákhoz tudnám hasonlítani , mert mindkettő lenézi azt aki nem olyan csicska mint ő. Így az összes plázacica és black sabbath fan csicska. -
Dolenci #139 Alapból is utálom. Egyáltalán nem jó zene ez. Sőt a black sabbath egyenesen szar. Már régen lecsengett kiment a divatból , a black sabbath zenéjét eladják 10-15 éves buzi kultúrsznoboknak akik keménynek képzelik magukat. -
Dolenci #138 majd akkor fejezem be ha kedvem tartja -
#137 befejezted? -
#136 tehát azért utálod a black sabbath zenekart, mert a rajongóik beszólogatnak?
te mégis mit csináltál? idejöttél, és beszóltál mindenkinek. demagógia mesterfokon. -
Dolenci #135 remélem most már meghal ozzy úgyis öreg. -
Dolenci #134 Nagyon utálom a black sabbath-ot , előbb rajonganék Hooligans énekeséért (akit alapból nem bírok) mint ezért a ganéért. -
Dolenci #133 Az lehet hogy ő volt a rock úttörője , de amíg a fanjaik nekem beszólogatnak meg divatrockernek neveznek addig szidni fogom a black sabbath-ot. És én legalább felvállalom , HOGY ROCKER LÉTEMRE GYŰLÖLÖM A BLACK SABBATH-OT!!!! De mivel az együttes még talán a 60-as években keletkezett , remélem most már feloszlanak végleg. -
Dolenci #132 Nem vagyok troll drágaságom. Tudod mit utálok jobban a black sabbath-nél ? A rajongóikat!!! Majdnem mindegyik nagyképű egoista csicska akik mindenkinek beszólogatnak. Plusz az összes rajongója elvakult kultúrsznob, akik a saját zenéiket istenítik a másét meg fikázzák. És mondom nem lenne bajom velük ha nem fikáznának másokat. Ami meg felháborító, hogy ők fikázhatnak másokat mert ezzel menőnek érzik magukat, de ha én fikázom a black sabbath-ot akkor meg én vagyok a köcsög.... Az ilyenek miatt utáltam meg az a bandát. -
#131 nem kell vele foglalkozni, csak egy idióta troll -
IXEMGabeo #130 hát te ki vagy?
Pedig ő volt a kemény rock egyik űttörője -
Dolenci #129 Gyűlölöm!!! -
Dolenci #128 Utálom a black sabbath-ot , mindig is gyűlöltem és utálom a buzi ozzy osuerborne-t is vagy mi a rák a neve....
És a sok kultúrsznob még ezzel a szarral jön hogy mennyire jók, ássa el magát az összes. -
Dolenci #127 Utálom a black sabbath-ot , mindig is gyűlöltem és utálom a buzi ozzy osuerborne-t is vagy mi a rák a neve....
És a sok kultúrsznob még ezzel a szarral jó hogy mennyire jók, ássa el magát az összes. -
#126 Na, vajon miért? :D -
#125 -
Thanatos #124 -
Dougie #123 gondolom mindenki látta már, de ez megunhatatlan
Dirty Women -
Firebat #122 jah, most olvasom hogy már volt :) Dió-val, Ozzy-s jobb lett volna :P
nah mind1^^ -
Firebat #121 amúgy, ahogy így olvastam, és ténylege lágyult a zenéjük olyan 4.-5. album után , bár még nem sikerült az össze albumot végig hallgatnom ( elsőnek rojtosra hallgatom az első 5-öt 6-ot :D:D ) de mindenesetre amik így kevésbé kemények, azokat is szeretem ,tehát ez nálam nem von le az érték és minőségből :P
BS 4ever!
budapestre nem akarnak jönni vmikor?:D -
#120 jól tetted ;) -
Firebat #119 hali all
mostanában kaptam rá a BS-ra, és nagggggggggyon jóóó =)
volt koncert?!?!?! :O -
#118 mért??:((
csinálunk egy ilyen sg topic talit koncert alatt XD
najó nem inkább POGÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, ha lesz :)
mondjuk kispálon is van szal akkor itt mér ne lenne :DDD -
#117 meséljétek majd el milyen volt :) Én nagyon szeretnék, de nem hoszem hogy el bírok menni :( :( -
#116 :D az jó
engem remélem apám visz fel és vki befér a kocsiba szal jönnek :D
-
Thanatos #115 hát én valszinű magammal rángatok pár ahvert is, ha akarják ha nem, hehe :P
-
#114 jó már ketten vagyunk xDDDD -
Thanatos #113 én tuti megyek :) -
#112 jaja. én remélhetőleg megyek:D kiváncsi vagyok rájuk! hasonló oncin még nem voltam szal jó lesz!! ki jön még?? -
#111 El kéne menni.. Csak nemtom hogy mászok fel a fővárosba :\ -
HunButyok #110 Hát igen: Érdekes cikk!
Dio is kicsit szembeköpte magát benne.. na de sabaj. Habár a pénzért csinálják, biztos feledhetetlen élmény lesz a bulijuk... -
#109 Halihó Sabbath fanok!
Ezt a cikket a Rockinform számából fényképeztem, remélem sok kérdésetekre ad választ!
http://img183.imageshack.us/img183/483/sabbathcikker2.jpg
-
#108 cool már alig váromsejted h mennyi lesz a belépő??? -
#107 ez jó kérdés.
de legalább lesz.csak nem sabbath néven:) ennyi -
Thanatos #106 -
HunButyok #105 Micsoda örömhír! :) Éljen Dio és a Sabbath...
Amúgy hogyhogy nem Black Sabbath néven nyomják? Ozzy bekevert? -
#104 Most már hivatalos!
2007. július 4.
PeCsa szabadtér
LiveSound -
Thanatos #103
thx!