2027
Jó vagy rossz autó?
-
#58 Mint minden Japán motor ez is pörgős. Szal' gyorsúl mint állat!:) Az megint más, hogy 3. után már csak elsuhanni látom az SLK-t! -
#57 A Suzuki is tizensokéves,más árkategória,más súlycsoport,és a Bmw-ben is súlyosan sérültek... -
magnum #56 Azt modogatják, hogy jól megy. Hány kg? -
#55 Ehhh...
Nos én egy VW után tértem át az Ignisre... A külömbség tényleg az esztétika illetve a biztonságérzet. A sebességel illetve a gyorsulással viszont semmi gond! Hidd el nekem!;)
Városban főleg Pesten kimondottan előnyös! -
#54 ráadásul egy 10ensokéveshez... -
magnum #53 De tudsz viszonyítani a bmw-hez. -
#52 Nincs odaírva, hogy milyen sebességgel ütköztek.
Ha mondjuk 100-zal frontálisan összemegy két pl. Renalult Laguna, akkor azok is megszívják, pedig az 5*-os biztonságú. -
#51 de suzuki :-) és arról szól a topic nem konkrétan a wagon r+ról -
#50 meg nem is Agila -
#49 csakhogy ez nem Wagon -
#48 A piroslámpás erőfitogtatást én sem bírom, de most őszíntén:
Szerinted nem megy jól?
Már hogy ne menne jól, hát városban 50-60-70 a megengedett (van, ahol kevesebb) és országúton meg 90.
Autópályán 130.
Mondjuk fater azt mondja, hogy csak 120-szal meg a Swiftje, mert utána erőlködik, de gyárilag a 150-et azért bírja szerintem. -
#47 Én erről beszélek. Tudom hogy nem 1 kategória a 2 autó, de azért ijesztő látni azt pl. hogy hova bement a kormány a Suzukiban... -
#46 akkor nézzétek meg Agila töréstesztjét
mert a két autó tök ugyanaz -
magnum #45 Rákerestem, téllek van. -
#44 Suzukiek!!!
-
magnum #43 ne turkájj a fejembe! -
#42 Isuzuki! :D -
#41 :)
Akkor itt is olvastam. De asszem az index fórumain is volt téma a 4x4 vs. Ignis. Ha az emlékeim nem csalnak sokáig úgy volt, hogy a Subaru fogja adni a 4x4 technikát, de végül nem az lett, így szar lett az egész :) -
#40 Suzukiak! -
magnum #39 A #33-ban olvashattad :D -
#38 Asszem van 4x4-es Ignis. Mondjuk ezt egy Suzuki-fan jobban meg tudja erősíteni vagy cáfolni, én csak emléxem, hogy talán hallottam valahoil :) -
magnum #37 Ezt a fílinget csak a viszonylag magas hasmagasság erősítheti, egy terepjárónak ugye mindkét tengelye hajtott, itt erről szó sincs, a gyakorlatban a merev tengelynek csak hátránya van, ez fokozottan igaz a budapesti utakra. -
#36 Az Ignis egyik marketing alapeleme a városi terepjáró fíling (bár nem kifejezetten így említve). Ezt erősítendő talán még jól jöhet az, hogy merevtengely van hátul (a komolyabb terepjárók mind merevtengelyesek). -
#35 Én Swiften tanultam vezetni és halálfélelmem volt kanyarokban, igaz annak a darabnak a hiányosságai inkább az oktató hanyagságának volt tudható be.
Tényleg! észrevettétek, h rohadt sok "tanuló" suzuki volt?
egy időben (2-3 éve) csak azt láttam.
Mér nem maradtak csak a motornál?
Abba jók. -
magnum #34 Amúgy szvsz az Ignissel semmi baj, leszámítva a merev hátsó tengelyt, amit nem tudom hogy gondolhattak komolyan. -
magnum #33 Olyan, hogy tisztán Suzuki nem nagyon van. Lejjebb linkeltem két Daewoot, de a Swift például egyben Subaru Justy is, ahogy most az Ignis, és talán régen a Marutit is szerelték négykerékhajtással, csak a jelvény volt más. Tehát kevesen tudják, de magyarországon Subarut is gyártanak.
-
#32 na,akkor jól tudtam,köszi az infót :-) -
magnum #31
Volt a kocka wagon, eredetileg a japán piacra, ahol a kocsi alapterülete alapján fizetnek adót (vagy biztosítást, nem tudom), emiatt néz ki úgy, ahogy. Ennek a frissített változata az Opellel közösen fejlesztett R+/Agila páros.
-
#30 Nekem 2 gondom van a magyar suzukikkal:
- biztonság terén szinte egy papírautó is jobb
- a kiserik által említett efeektus: sokan azt hiszik, hogy a suzuki jól megy, és ezt igyekeznek is a többi autóssal tudatni (piros lámpás erőfitogtatás és társai). Aztán országúton és autópályán kiderül, hogy mégsem olyan jó... -
#29 Én személy szerint utálom a Suzukit (Swift, WagonR+, Ignis). Egyrészt csúnyák, de az a kisebb gond. A másik, hogy a sok hülye, lecserélvén a trabantját, beül egy Szuzukiba. Tökig nyomja a gázt, mert má' mér' ne, az autó olyan könnyű, mint egy pihe (mert tele van biztonsági berendezésekkel), menet közben a szél majd lefújja az útról, és szépen törik halálra magukat benne a faszagyerekek (meg sajnos másokat is törnek). Városban még csak-csak elmegy (nem tud olyan nagyon összetörni ó, ha 50km/h-val megy). Én nem is értem, hogy mernek úgy száguldozni vele az emberek.
(ui: Tisztelet a kivételnek.) -
#28 4L ??????
Nekem egy Ignis-em van, de ha 7 liter alá tudnám vinni a fogyasztást 1 hétig részeg lennék az örömtől!
Egyébként elégedett vagyok vele, igénytelen autó, és nem kell minden percben szervízbe rohangálni vele.
Szal' 4 évig még megtartom!:D -
#27 az a wagon r simán,nem?vagy az is + volt?mert az új az opellel közösen van sztem -
Braveheart #26 A Wagon R+ előbb volt asszem, mint az Agila. -
#25 na de a wagon r+ az az ami az opelnél az agila,szal az nem is suzuki,csak félig,nem? -
#24 nekem egy G-astrám volt meg egy suzuki samurai-om egy éve eladtam mind2t és vettem egy mazda b-2500st,na most a samurai elég jó volt terepen,de belülről hááááááááááááát annyira full igénytelen vmi volt,hogy siralmas,de a szőlőhegyre jó volt,csak az a gond,hogy nem az összes suzukit arra tervezték,hogy ki tudjál menni a szőlőhegyre,ehhez képest mind max arra jó
az opel klasszisokkal jobb mint mondjuk az a baliana vagy mi,pedig kisebb kategória,és még a mostani mazdám is klasszisokkal jobb mondjuk egy grand vitaranál pedig egy árkategória és a mazdám ráadásul teherautó,mégis levezettem vele a budapest-brüsszel távot 3x,egyszer meg még pesten se álltam meg,hanem egyenesen jöttem brüsszelből egerig,és kényelmes volt légkondival mindennel,haver vitarájában meg a szentendre budapest távon szétültem mindenem -
Braveheart #23 Nekünk Szuzuki Wagon R+ 1.3 GC van, és én meg vagyíok elégedve vele! Amire tervezték, arra jó. 155-öt vitt autópályán, és volt, hogy 4 litert fogyasztott csak 100 km-en. Belül jó nagy, bár a csomagtartó kicsi. Nemtom miért fikázza mindenki a suzukit. Ráadásul relatív olcsó is... -
#22 egyik haveromnak suzuki vitaraja van,hát az is pont ugyanolyan igénytelen legolcsóbb műanyag szar belülről,mint a swift(ami egy másik havernak van),úgyhogy nemkell szétbontani típusonként a suzukikat... -
magnum #21 Suzuki Forenza és Suzuki Verona fantázianevekkel. -
magnum #20 Azért ez elég gáz:
=Daewoo Nubira II
=Daewoo Evanda -
magnum #19 Most a Suzukiról beszélünk, vagy a magyar Suzukiról, a kettő szerintem messze nem ugyanaz a téma.