Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eisenhower
De Brothers in Arms Road to Hill 30 demo zal ongeveer een week voor de game release uitgebracht worden en bevat twee levels.

Het eerste hoofdstuk is "Rendevouz with Destiny", waarin de bekende luchtdropping op D-Day centraal staat. In dit level leer je ook de belangrijkste karakters en het controlesysteem kennen.

Het tweede deel "The Fall of St. Come" is de derde dag (D+2) van D-Day, in St. Come-du-Mont. Je zal hier de kenmerken van je squadleden ontdekken en door tactisch te vuren en manouvreren tegen verschillende eenheden moeten vechten. Alles is zo accuraat mogelijk nagemaakt. Alles wat er toen stond, staat er nu weer exact hetzelfde... op jouw computerscherm!

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

ez ember 😊 nagyságrendekkel jobb mint a mulkori német szöveg 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Eisenhower
azért írom háétha vki le tudja fordítani <#hehe><#nyes><#banplz><#help>

Eisenhower

Nahar
Emberi nyelven is jók lennének ezek...<#eljen>

Motorola Defy

Eisenhower
Brothers in Arms is played in "Chapters"

A chapter is a segment of game play that's usually focused on one of the key locations.

Chapters are titled appropriately:

- Ambush at Exit 4
- Objective XYZ
- Dead Man's Corner
- The Fall of St. Come
- Purple Heart Lane
- Cole's Charge
- Push into Carentan

etc...

There are 20 chapters in the game

Each chapter varies from about 20 minutes to 70 minutes of game play - depending upon where in the narrative you are and what kind of squad leader you turn out to be.

Most veteran gamers can complete the game for the first time in about 12-15 hours on Normal skill level, assuming they spend no time examining the extras they unlock as they go.

There are about 5 to 10 hours of bonus materials that are unlocked as you go.

There's also a multiplayer game which features ten (10) missions of squad leader versus squad leader or team vs. team combat for a more cooperative on-line experience.

Every human in the multiplayer game commands a team of AI controlled squad members and you should use the team to employ fire and move tactics if you hope to win.

The multiplayer game provides infinite hours of play and it supports on-line (LAN or Internet) for all platforms (PC, Xbox, PS2) and split screen play for the consoles.

Eisenhower

Eisenhower
+javult

Eisenhower
mellesleg a hivatalos honlapot nem lehet elérni.... ^.^

Eisenhower
Jeder, der sich mit Brothers in Arms auseinander setzt, wartet gespannt auf das Spiel, das am 17.März.05 erscheinen soll. Doch vorher soll es gefälligst noch ne Demo geben, so der allgemeine Tenor in der Community. Das sich diese Fragen auch in Forum in letzter Zeit und im speziellen nach der 0 Fehler Meldung extrem vermehrt haben, hat sich der Präsident von Gearboxsoftware, Randy Pitchfort zu diesem Thema zu Wort gemeldet:

Every resource spent on a demo means that the game would either take more time to complete or would have less quality when it was completed (or both).

These are unacceptable trade-offs to us. So, here we are. There will be a demo. We will release it when we can. If it's ready before the final game reaches shelves - great. You can try before you buy. If it's not ready before the final game reaches shelves, you can always wait until the demo is ready before you buy. That's your choice as a customer.

We made the decision that was best for the game because we feel that is the best decision for our customers and for us.

Damit sollten sich alle weiteren Fragen bezüglich einer Demo ab sofort erledigt haben. Jungs.... u. natürlich auch Mädels: Es sind doch nur noch ein paar Tage hin bis Weihnachten ( Release ) ;o)

Igen.
A hungs.hu szokott majdnem mindíg az elsõ szerver lenni.
Ezen teszteljük a játékokat, és a szerverrészét a játéknak.
Kb. 1hétig szokott menni aztán leállítom, mert ha jó a játék akkor ez idõ alatt bezizzennek a Magyar szerverek, ha nem akkor az a játék halálra van ítélve (multiban). 😊.
Sajnos mostaniban keveset vagyok, és nem tudok a honlappal foglalkozni (lerobbantottam), de mostmár csak ráveszem magam 😊.
rezsofiz
<#mf2><#mf2><#idiota><#banplz>

sazl : c

rezsofiz
Wow .D

rezsofiz
Te inditod a hungs.hu szervereket?

rezsofiz
Ja bocs akkor benéztem. Sry. Félreértettem.
Egyébként igazad van, lehet hogy jo lesz a grafikja, csak azt emlitettem meg hogy kicsit tulzásba vitték a blurt. Na mind1 majd meglátjuk.

fitutufi
<#lama><#falbav><#nevetes2>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Eisenhower
http://www.brothersinarmsgame.com/uk/index.php
ezen az oldalon a based on a true felirat felett ott van egy kis minivideo igaz ps2-es de sztem nem néz ki rosszul, fõleg hogy ps2-es

Eisenhower

Honnan szedted ezt az irományt?
Örömmel látom, hogy a nagyon várt gammám is ut motoron fog csücsülni
(Stargate SG-1 : The Alliance)
Duddits
* Brothers in Arms 2 - (uncertainty yet)
Hehe.

Postal 3 is? Na azt megnézem majd!

bricsi01
azt akarja hogy adjam a gyereknek a codot és oda adja a biat.😊)<#mf2>

Eisenhower
UnrealEngine2.5

Builds 3000-?: Enhanced version of UnrealEngine2. current-generation hardware support and including normal mapping and multipass bump-mapping(normal map/bump map/specular map/diffuse map/gloss map/opacity map/mask map/cube map/etc texture mapping) support, diplacement mapping support, phong(per-pixel) lighting and shading support and more rendering tech support, optimized rendering codes. new UnrealEd4 support(soon, but indefinite), new support 64-bit windows and 64-bit linux and more OS and platform and another version UnrealEngine2X, UnrealEngine2X also it has the XBOX optimized code
Announced Games

* Star Wars : Republic Commando -
* Advent Rising -
* The Regiment -
* -
* Duke Nukem Forever - ❤️D Realms>
* - Epic Games
* Hoop World -
* SWAT 4 -
* -
* Vanguard : Saga of Heroes -
* Tom Clancy's Splinter Cell 3 : Chaos Theory -
* Tom Clancy's Rainbow Six 4(PC&XBOX Version using the Unreal Engine, PS2 Version using Red Storm Own Tech)(uncertainty yet)
* BioShock -
* Brainbox Games's New Game -
* Postal 3 - (indefinite)
* Brothers in Arms - (uncertainty yet)
* Brothers in Arms 2 - (uncertainty yet)
* 鐵血三局地(Blood and Iron The Three Kingdoms(Taiwan MMORPG) -
* Ragnarok 2(MMORPG) -
* Vampire Hunter : The Dark Prophecy -
* ETC...

Én Unrealenginere tippelek.
Mániákus ubi 😊
Ha bármelyik lesz a kettõ közül akkor nem lesz gond szervert csinálni belõle. 😊
Keresd vissza a legjobb FPS játékok topicjaiban 😉
(COD,Far Cry,RavenShield,UT2004,BFV,Star Wars: Battlefront,...stb
a világon az elsõ: HL2alfa, Stalker alfa, Star Wars: Republic Commando demo...stb
😊
Nyers
A kezdetekkor feltûnt az Unrealengine-nel dübörgõ játékok oldalán, azt gyorsan le is került, utána meg mindenki (laikus gamerközönség) a FarCry-t emlegette, de úgy tudom, hivatalosan még nem nyilatkoztak a dologról ...

My Life for Freedom!

Ha tényleg jó játék lesz akkor biztos.
Én sem tudom megítélni sem shotokból sem videóból 😞
A történet jó,shotok jók, amit ki tudtam venni a tré felbontásu videókból nem lesz rossz.
Ettõl az UBI-tól viszont reszketek.
Igaz megoldottuk a RavenShieldet, és a Far Cry-t is, de ez nagyon engine függõ.
Milyen engine lesz alatta?
Errõl tudtok valamit?
Bocs ha már volt róla szó...
fitutufi
<#ravasz1>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Eisenhower
az hogy elsõ magyar szerver lifeforce-é lesz? megnyugodhatsz hogy nem beszél hülyeséget^^

fitutufi
arra kíváncsi leszek...<#miaz>

Eisenhower
😊 lifeforce powa^.^ mwhahahaha

Glpetyus
Azt mondtam,hogy OTT okádék a graf,...máshol látni,hogy szép (viszonylag)

Félre értettél.
Én megszoltalak, hogy úgy ítélsz grafikát, hogy még egy demót sem láttál.
Leszoltál, hogy ide jövök mint egy tudatlan ("Látszik hogy nem vagy tapasztatalt" (#1697)).
Erre felvilágosítottalak, hogy nem biztos, hogy tudatlan vagyok,
és meghívtalak elõre, a valószínüleg elsõként indított Magyar szerverre.
ebben nincs semilyen kivetni való. 😊
Hihetetlenek vagytok, komolyan... 😊
Miért ítéltek meg egy grafikát shotból vagy egy 320x240-es vacak szétkódolt filmbõl...
Ennek ellenére, lehet, hogy vacak lessz a grafika, dehát nem láûttunk még belõle semmit.
rezsofiz
Lol megint félrebeszélsz. Ki mondta hogy nem veszem meg? És egyáltalán ki mondta hogy engem érdekel a multi? Nemtom honnan veszed ezeket a dolgokat. Ez persze nem zárja ki hogy törttel fogok játszani és multizni fogok. Csak megint alapozatlanul beszélsz.
Más: ha neked ez okozza az örömöt hogy te játszhatsz Brothers in Arms multit én meg nem akkor sok szerencsét a játékhoz-egyszer ugyis ugyis lesz szervertörés 😊

rezsofiz
Splinter cell , Raven Shield , Far Cry, Prince of Persia

Glpetyus
Most nézetm meg egy számomra új múvit,amiben többek közt egy városban "sznájperkedik" a gyerek.
Na ott vmi olyan okádék a grafika,hogy az hallatlan.

Tapasztalat ide vagy oda, biztos lehetsz benne, hogy a hungs.hu szerveren fogsz legelõször játszani. <#nyes>
Nem sorolom, hogy melyik játékokból indítottam szervert legelõször az országban, de sokszor a világon 😊
Szóval ennyit a tapasztalatomról.
Az én (C😎 és az OBI-s fiuk tapasztalatától függ, hogy te a tört játékoddal, milyen gyorsan fogsz tudni játszani multiban addíg, amig nem csinálnak egy szervertörést.
UBI-ról lévén szó, biztos lehetsz benne, hogy nem 1-2 nap <#hehe>
Eisenhower

fitutufi
az csak egy kis föld 😛

Duddits
Az árnyékot nézzétek az egyik barna ruhás csávó alatt!! <#nyes><#hehe>

Eisenhower
már végig is játszottam ^>^ most a kieg lemezt nyomom de elakadtam egy helyen^^ <#mf2><#mf2><#vigyor1><#vigyor1><#nyes><#banplz>

fitutufi
há megvan mi , és ingame skrín , te áruló<#mf2><#hehe>

Glpetyus
Raven Shield asszem,...meg a többi Tom Glancy gém.

Nahar
téényleg,de ott a multi az központi serveren megy

Motorola Defy

Glpetyus
Ez aztán a közelharc 😊

Serpa
pl. Far Cry

Nahar
Ubisoft eddig melyik game-eket adta ki?!(igy hirtelen nem vágom) Hogy ott milyen volt a multi

Motorola Defy

Eisenhower
itt az a baj hogy ugye ubisoft-os game tehát valszeg az ubisoft központi szerverén keresztül lehet majd játszani.....

Eisenhower

na ezen a képen van árnyék^.^

Nahar
KOMOLY??????Az jóóó, pár nap!!!! Gondolom eredeti game-el megy a MULTI! De remÉlem nem,mert nincs kedvem megvenni.....<#wink>

Motorola Defy