5546
  • switch
    de 4 év után is megk.rod nem ?
  • robotnyk
    neeeeem! a szépség, az másodlagos téma, a célzás mikéntjére gondolok.
  • FREAK
    tény, hogy jól néz ki, ez nem is vitás, már most ki lehet jelenteni, hogy az eddigi legszebb in-game képek a stíluson belül

de ugyanaz a nő, akit 4 éve kúrunk, csak új ruhába öltözött, remélem, érthető a hasonlat
  • robotnyk
    a tucat játékokból elegem van, de a sokból próbálom megtalálni azt a párat ami érdekelhet, és az a kép, amit belinkeltem, meggyőzött, hogy talán ebből lehet valami.
  • FREAK
    egy idő után minden téma elavul

nem is lenne ezzel baj, ha 5 éve jönne ki egy új WW2 játék, de jelenleg az fps játékok 30-40 százaléka erről szól, köszönhetően pár sikeres Hollywood-i filmnek

múló divat, de vajon mi lesz a következő?
  • Nyers
    Jó lesz ez. A második VH meg mindig téma fog maradni és ez így is van rendjén. Legalábbis sztem.
  • grebber
    jó kis game lesz ez is.
  • FREAK
    nekem nincs veled semmi bajom, csak furcsának tartom, hogy még nincs eleged a témából, ez minden

písz
  • FREAK
    én asszem feladom :)

itt egy új WW2 játék, idén az első, ebben az évezredben a tizedik kb., de ettől függetlenül biztos sok újat fog hozni, igazi úttörő darab lesz :)

utolsó próbálkozás: mindegy milyen jó lesz ez a game, akkor is csak egy sok WW2 fps közül, ha mindet veri - MERT A TÉMA UNALMAS, túl sokan feldolgozták, míg más, talán izgalmasabb témákhoz meg nem nyúlnak a fejlesztők, feltételezem a kiadók nyomására
  • robotnyk
    magam is meglepődtem, hogy miután leírtam mennyi közöm van általában az FPSekhez, mégis úgy kezelnek, mint valami vérengző, retardált hülyegyereket, csak azért mert véletlenül tetszik egy ilyen játék
  • robotnyk
    nekem ez. és itt még "hajszálkereszt" sincs.
  • Lacc
    Lol Robotnyik, Freak nagyjából egy véleményen van veled, de azért neked csak sikerül félreértened :)

Egyébként nekem is elegem van a 2.ww-ből. Egy római kori fps érdekes lenne. A napóleoni csaták már annyira nem vonzanak.
  • zaki
    ez a kép nagyon bejön... azért nem toltam be, mert kicsit nagy
  • robotnyk
    nem az a bajom
  • robotnyk
    világos amiért eddig tucat játékok készültek, ez is az lesz
  • K.András
    Most az a bajod, hogy nem sorolja fel mindet?:)
  • K.András
    Egyébként az autos játékoknál is megvan ez,nem csak FPS-nél..Nem véletlen, hogy egyetlen szimu van ami odaver az 5-6 éves GPL-nek és az a nascar, persze ugyattol a cégtöl,most talán majd törik a jég GTR által,de FPS-ben ennek semmi nyoma,többségében tucatjátékok készülnek minden stilusban.
  • robotnyk
    az előbb még 4 éve elkezdődött láncról beszéltél, most már csak 3-4 játékról van szó?
  • FREAK
    én is elhiszem, de ugyanezt már ellőtték 3-4 másik játékban, erről beszélek

a GPL mai napig egyedül viszi a saját témáját, nincs mihez hasonlítani, a Diablo meg a BG viszont sajnos tényleg tucatjáték, igaz pont kettőjük között kevés az átfedés
  • robotnyk
    nem vagyok hülye, de kösz.

ez olyan kocsma filozófia. a mozdony fütyül. Szókratész fütyül. Szókratész mozdony.
    eszerint Diablo=Baldurs Gate, Grand Prix Legends=Need for Speed, csak azért mert a stílus ugyanaz? tudom, hogy nem így gondolod, csak éppen a logika ugyanaz itt is.

a leírás szerint, és az első képek szerint törekednek az élethűségre, valódi helyszínek, felszerelések lemodellezésére, és addig amíg ezt valami konkrét tény nem cáfolja meg addig elhiszem.
  • K.András
    Igy van,ugyanaz a ruha csak ráraktak vagy elvettek belöle egy darabot...
  • FREAK
    na megpróbálok egyszerűen fogalmazni....

a FC, a PK és ez is csak SOKADIK láncszemei egy már igen unalmassá való "láncnak", ami kb 4 éve kezdődött, és nem akar vége szakadni
  • robotnyk
    mi ugyanaz? ez a játék miért lenne ugyanaz mint a Far Cry, meg a Painkiller?
  • FREAK
    szerintem is ugyanaz, az egyik Serious Sam klón, a másik meg Project Igi, Chrome és társai... itt már csak a személyes ízlés dönt, ami a témát illeti

de a LEHETŐSÉG valami újra adott, csak senki nem csap le rá
  • robotnyk
    micsoda? a stílus, mint FPS ugyanaz, a téma nem
  • K.András
    ???
    Ua mint ez a játék...
  • robotnyk
    én is látom mi történik, viszont sem a Far Cry, sem a Painkiller nem tud érdekelni, még egy demo erejéig sem, mert nekem meg az ilyen témáktól van herótom.
  • FREAK
    egy ideje nem próbáltam egyiket sem, most is csak a farcry meg a painkiller demot néztem meg, mert nagy volt a visszhang körülöttük, de attól még látom, mi történik az iparban
  • robotnyk
    talán nem kéne mindegyiket kipróbálni, nem tűnne egyhangúnak :)
  • FREAK
    játéknak=játékban
  • zaki
    jónak tűnik, kíváncsi vagyok a gammára
  • FREAK
    igen, ez a jó szó, egyhangú

elképzelhető, hogy van még némi pénz a WW2 shooterekben, vagy legalábbis biztosabb, mint egy India vs. Pakisztán témát feldolgozó játéknak (a nyerő hármas egyértelműen WW2-Irak-Vietnam)

csak aki nem mer, az nem nyer, így soha nem lépünk előre, pedig már minden adott az izgalmas újításokhoz
  • robotnyk
    nem kis hanem nagy túlzással.
  • K.András
    Tiz percenként három FPS-t jelentenek be(na jo kis tulzással) és mind ugyanazt igéri,ugyanaz van benne,szinte mind ugyanaz csak más néven,osztom Freak véleményét,kicsi uncsi már ez az egyhanguság...
  • robotnyk
    mondjuk azt nem értem, hogy minek vitázom. általában 2 évente jelenik meg egy darab olyan fps, ami érdekel, szóval nem vagyok az a nagy egérgyilkos fps fanatikus. az elmúlt években a BF, a MoHAA, és a SoFok voltak azok amiket egyátalán végigjátszottam (már amelyiket végig lehet játszani). most végre megint egy olyanra van kilátás, ami egy általam kedvelt témát dogoz fel, és nem egy lesz az atomfegyveres kamu-sci-fi fpsek tömegéből.
  • FREAK
    nem a lövéssel van baj, hanem azzal, hogy minden második fps WW2, ami már kicsit lerágott csont, míg vannak olyan háborúk, amiket egyetlen játék sem dolgozott fel, pedig legalább olyan érdekesek, és talán a terepek is változatosabbak lennének
  • FREAK
    "általában igen"
  • robotnyk
    "az FPSekben általában azért lőni szoktak."
  • switch
    Képek
  • FREAK
    általában igen, de ha kicsit elszakadsz a shooter szótól, hirtelen a lehetőségek hihetetlen sokasága tárul fel előtted :)

pl. a Thief is "taktikai fps", de lőni nem nagyon kell/szokás benne, sőt még ütni se, de ha kardpárbajra kerül sor, az semmivel sem gyengébb, mint egy hangos lövöldözés