5546
  • lachun
    Nyugi eggyre jobbak lesznek ez tuti:)
  • Gandibá
    Illetve jövőídőben :D
  • Gandibá
    Az bizti! Remélem azért a CoD-nál jobb lesz, ha igen, akkor már bőven megérte megszerezni!
  • FREAK
    a CS is öt éve indult, azóta nem sokat szépült, trónkövetelő is volt sok, de mégis tartja magát stabilan a legnépszerűbb online FPS-ként

a 10 év egy idealista vágyálom, legyen 5, de a lényeg megint csak nem ez, hanem az, hogy elég lenne EGY jó játék a kurva sok középszerű hulladék helyett (lásd GPL, Nascar az autósok közül)
  • lachun
    Nekem a én figyelem, mohaa ,cod ot is bf1942 ofpwwii modokat és minden játékot ami wwii vel kapcsolatos!!!
  • robotnyk
    na végre, vártam már hogy valaki áttévedjen ide a WWII online topicból :) már akartam ajánlani felétek a játékot, de hülyén jött volna le, hogy az első hozzászólással rögtön más programot reklámozok :)
  • Gandibá
    Így van!
  • lachun
    !S sziasztok én is figyelem a játékot nekem mindegy mennyi WWII játék jönn, én imádom öket:)
  • robotnyk
    ne próbáld már azt is megmagyarázni nekem, hogy mit hogy értettem, légy oly szíves. :)
  • I.C.ram
    IGEN, DE EURÓPÁBAN AZ ANGOLOK HASZNÁLTÁK ELÖSZÖR!

Ha nem felejtettem volna el a kínai változat nevét, akkor most azt is leírnám :)
  • K.András
    Dehogynem,senki nem mondta, hogy szar lesz a játék,csak annyit, hogy ua lesz mint a többi,te pedig azt mondod szerintünk szar lesz,hát mi ez ha nem félreértés?
  • robotnyk
    nem értettem félre semmit
  • K.András
    Persze,jo játék lesz ez is,csak olyan mint a többi,szo nincsen rola, hogy szar játék lenne,egy kicsit félreértettél minket...
  • robotnyk
    nem írom le, mert baromságnak tartom hogy az első 5 képből lejön neked hogy ugyanaz mint a többi.
  • K.András
    Nem :DDD
    Ötször ird le,hogy ua mint a többi, és akkor megvagyunk:)))))
  • robotnyk
    jó, kész, feladom.
    utolsó szar játék lesz ez is, mint az összes többi fps, kész na, most elégedettek vagytok?
    :)
  • K.András
    Semmit nem számit ez,pl GPL 5-6 éves és mai szintre lehet hozni grafikában...
  • robotnyk
    kicsit utópisztikus elképzelés 10 évre etalon játékot követelni, mikor az éppen aktuális csúcskonfig elavul mire hazaérsz a boltból
  • Gandibá
    Ebben viszont igazad van. De reméljük hogy esetünkben a BiA etalon lesz :)
  • FREAK
    ezt értem, de ez EGY játék, amihez nem szükséges 3 havonta kiadni egy olyat, ami egy az egyben olyan, mint az előző öt...

kezdjék el csinálni, csinálják meg 3 év alatt, és legyen etalon a következő 10 évben, annak lenne értelme
  • Gandibá
    Meg is fogom, de most télleg nem lenne jó egy olyan játék mint a SoF2 csak WW2?
  • weine
    nézd meg a Passiót..:)

Bár az nem nagyon WW2,de van benne vér meg szenvedés bőven.
  • Gandibá
    Hát nem :)
    Szvsz még több ilyet! Én imádom a második világháborús játékokat és filmeket egyaránt. Valami olyasmit is alkothatnának már élethűség szempontjából, mint amilyen a Ryan közlegény volt. Szakadjanak a végtagok meg ilyenek!! :D
  • K.András
    Akkor ma már nyugodtan alszom :P
  • FREAK
    jól hitted, az ókori Kínából ered Krisztus előtti időkből, utánanéztem
  • K.András
    Én azt hittem joval régebbi!
  • FREAK
    az is, de ne offoljunk
  • [Walaki]D`Lair
    LFS? :P
  • Lacc
    Koreai fps? Attól függ hogy értelmezzük. Mert már van: Nitro Family :D
  • Punker
    ja 1 koreai fps-t díjjaznék :))
  • I.C.ram
    Rómaiaknak max. ballistájuk volt, de az megint más tészta.
  • I.C.ram
    !!! Angolok használták elöször a franciák ellen.
  • K.András
    ???
  • I.C.ram
    Szerintem a Mordheimet kéne megcsinálni FPSben. Van benne pisztoly, puska, mág agyú is, de ott van ugye a reapiting crossbow, kis számszeríj, nagy számszeríj, longbow, shortbow, stb. és hozzá lehetne rakni a CS legjobb részét a vásárlást is, mivel a Mordheim ugye vásárlással kezdődik. Fasza lenne. Arról nem is beszélve, hogy xy. fajt/bandát lehetne belerakni, akár kieg formájában is.
  • I.C.ram
    Rómaiak nem használtak számszeríjat.
  • Nyers
    Vissza a témához!
  • switch
    meg
  • K.András
    Ha mindig csak azt csinálná, hogy széteszi a lábát és mindig ugyanugy,akkor azt te megkurnád?:)
  • FREAK
    nemtom, nekem a team based taktikai stílus jött be jobban (H&D, DD), a MOH nagy csalódás volt, a BF még csak leszpott párszor, de a COD-ot már bottal sem piszkálnám meg :D
  • robotnyk
    ha grafika érdekelne, nem Combat Missionöznék, hanem C&Cznék teszem azt :)