5546
-
lachun #91 Nyugi eggyre jobbak lesznek ez tuti:) -
Gandibá #90 Illetve jövőídőben :D -
Gandibá #89 Az bizti! Remélem azért a CoD-nál jobb lesz, ha igen, akkor már bőven megérte megszerezni! -
#88 a CS is öt éve indult, azóta nem sokat szépült, trónkövetelő is volt sok, de mégis tartja magát stabilan a legnépszerűbb online FPS-ként
a 10 év egy idealista vágyálom, legyen 5, de a lényeg megint csak nem ez, hanem az, hogy elég lenne EGY jó játék a kurva sok középszerű hulladék helyett (lásd GPL, Nascar az autósok közül) -
lachun #87 Nekem a én figyelem, mohaa ,cod ot is bf1942 ofpwwii modokat és minden játékot ami wwii vel kapcsolatos!!!
-
#86 na végre, vártam már hogy valaki áttévedjen ide a WWII online topicból :) már akartam ajánlani felétek a játékot, de hülyén jött volna le, hogy az első hozzászólással rögtön más programot reklámozok :) -
Gandibá #85 Így van! -
lachun #84 !S sziasztok én is figyelem a játékot nekem mindegy mennyi WWII játék jönn, én imádom öket:) -
#83 ne próbáld már azt is megmagyarázni nekem, hogy mit hogy értettem, légy oly szíves. :) -
#82 IGEN, DE EURÓPÁBAN AZ ANGOLOK HASZNÁLTÁK ELÖSZÖR!
Ha nem felejtettem volna el a kínai változat nevét, akkor most azt is leírnám :) -
K.András #81 Dehogynem,senki nem mondta, hogy szar lesz a játék,csak annyit, hogy ua lesz mint a többi,te pedig azt mondod szerintünk szar lesz,hát mi ez ha nem félreértés? -
#80 nem értettem félre semmit -
K.András #79 Persze,jo játék lesz ez is,csak olyan mint a többi,szo nincsen rola, hogy szar játék lenne,egy kicsit félreértettél minket... -
#78 nem írom le, mert baromságnak tartom hogy az első 5 képből lejön neked hogy ugyanaz mint a többi. -
K.András #77 Nem :DDD
Ötször ird le,hogy ua mint a többi, és akkor megvagyunk:))))) -
#76 jó, kész, feladom.
utolsó szar játék lesz ez is, mint az összes többi fps, kész na, most elégedettek vagytok?
:) -
K.András #75 Semmit nem számit ez,pl GPL 5-6 éves és mai szintre lehet hozni grafikában... -
#74 kicsit utópisztikus elképzelés 10 évre etalon játékot követelni, mikor az éppen aktuális csúcskonfig elavul mire hazaérsz a boltból -
Gandibá #73 Ebben viszont igazad van. De reméljük hogy esetünkben a BiA etalon lesz :) -
#72 ezt értem, de ez EGY játék, amihez nem szükséges 3 havonta kiadni egy olyat, ami egy az egyben olyan, mint az előző öt...
kezdjék el csinálni, csinálják meg 3 év alatt, és legyen etalon a következő 10 évben, annak lenne értelme -
Gandibá #71 Meg is fogom, de most télleg nem lenne jó egy olyan játék mint a SoF2 csak WW2? -
weine #70 nézd meg a Passiót..:)
Bár az nem nagyon WW2,de van benne vér meg szenvedés bőven. -
Gandibá #69 Hát nem :)
Szvsz még több ilyet! Én imádom a második világháborús játékokat és filmeket egyaránt. Valami olyasmit is alkothatnának már élethűség szempontjából, mint amilyen a Ryan közlegény volt. Szakadjanak a végtagok meg ilyenek!! :D -
K.András #68 Akkor ma már nyugodtan alszom :P -
#67 jól hitted, az ókori Kínából ered Krisztus előtti időkből, utánanéztem -
K.András #66 Én azt hittem joval régebbi! -
#65 az is, de ne offoljunk -
[Walaki]D`Lair #64 LFS? :P -
#63 Koreai fps? Attól függ hogy értelmezzük. Mert már van: Nitro Family :D -
#62 ja 1 koreai fps-t díjjaznék :)) -
#61 Rómaiaknak max. ballistájuk volt, de az megint más tészta. -
#60 !!! Angolok használták elöször a franciák ellen. -
K.András #59 ??? -
#58 Szerintem a Mordheimet kéne megcsinálni FPSben. Van benne pisztoly, puska, mág agyú is, de ott van ugye a reapiting crossbow, kis számszeríj, nagy számszeríj, longbow, shortbow, stb. és hozzá lehetne rakni a CS legjobb részét a vásárlást is, mivel a Mordheim ugye vásárlással kezdődik. Fasza lenne. Arról nem is beszélve, hogy xy. fajt/bandát lehetne belerakni, akár kieg formájában is. -
#57 Rómaiak nem használtak számszeríjat. -
#56 Vissza a témához! -
switch #55 meg -
K.András #54 Ha mindig csak azt csinálná, hogy széteszi a lábát és mindig ugyanugy,akkor azt te megkurnád?:) -
#53 nemtom, nekem a team based taktikai stílus jött be jobban (H&D, DD), a MOH nagy csalódás volt, a BF még csak leszpott párszor, de a COD-ot már bottal sem piszkálnám meg :D -
#52 ha grafika érdekelne, nem Combat Missionöznék, hanem C&Cznék teszem azt :)