5546
-
#251 .. nehez ra szavakat talalni........
AKAROM AKAROM AKAROM vegre egy WW II fps ami nincs henteskotenybe bujtatva hanem tenyleg a taktikara es a korhusegre van kielezve.. ZSENIALIS -
lachun #250 ja irkálnak valamit riasztoó az eleje de remélem a fegyver ropogástol:) -
#249 nem a legjobb minőség, de nagyon állati, megéri leszedni. -
lachun #248 Most szedem remélem nagyon jó lesz:) -
#247 ott van a 237esben -
#246 TŐCCSÉTEK MÍG MELEG
hivatalos előzetes -
#245 én ugy nézem hogy ez vmi xboxos video lehet mert amikor irja hogy pl mg42-őt mivel lehet használni eléggé olyannak tűnik^.^ nem is baj ennél a pc-s már csak jobb lehet -
#244 Nah, én még mindig a videó kábulatában vagyok. Még van egy fél év a kiadásig legalább, szóval ennél csak jobb lesz. Ha a multi is ilyen jó lesz - tud vki róla vmit? - akkor 99%, hogy új II vh.-s etalon születik. -
#243 ahogy egy újságban olvastam, innen ezt már elbaszni lenne művészet. -
Robbb #242 Brutáááááális!Most csak ez jutott eszembe:))) -
Hamlet #241 Nekem az tetszett, hogy van rendes pin-down. Tehát nem rohangászik mindenki mint a vakegér a kereszttűzben, hanem behúzza fülét farkát és kialakulnak szép tűzpárbajok -
#240 Vége, ez lesz a #1 game! Egyszerűen hihetetlen! A Full Spectrum Warrior méltó társa lesz, csak más környezetben. Egyedül ez a mutogatós dolog nem tetszik, ez már a FSW-ben sem jött be, de ez van. Frenetikus az egész. -
Hamlet #239 Hát... nem is tudom. Vannak benne jó dolgok, de :) DE ez kibaszott jó! Ha tényleg jó lesz az AI akkor ez ütni fog. Fantasztikus! -
#238 Switch beindult, köszi! :) (BIA, Soldiers) -
switch #237 E3 demo with narration by Gearbox President Randy Pitchford and Col John Antal 103 Mbyte 13:35 min
szóhoz sem jutok... -
lachun #236 nem baj én nekem mindegy csak német cucc is legyen:) -
#235 Mondjuk ez má' a COD-ba is ígyvolt... -
lachun #234 "akár német fegyverekre is. ..." EZ nagyon tetszik love K98:) -
#233 ez durva lesz! -
#232 ez is csúnya rossz játék lesz -
#231 "Brother in Arms - Xbox
... A Gearbox Software első önálló játéka egy, a II. Világháborúban (a valóságban is...) aktívan ténykedő szakasz történetét mutatja be. A "Fox company" veteránjai (502. légidesszantos ezred) elbeszéléseikkel segítették a fejlesztést, és az ő történetüket ismerhetjük meg a játékból, mely egy 8 napon át tartó időszakot ölel fel.
A játék 20 küldetést tartalmaz, melyek során lassanként gyűjtjük össze a D-Day során különböző helyeken földet ért csapattagjainkat. A csapattársaink elvesztése "engedélyezett" lesz, azaz valakinek a halálával nem ér véget a játék, a kiesőket mindig pótolhatjuk más katonákkal. Medikit nincsen, mint ahogy a katona egészségét sem mutatja semmilyen ikon. A bekapott találatokat a játék reálisan kezeli, amennyiben súlyos sérülést szenved valamelyik katonánk (és túléli), az a későbbiekben is kihat rá (mozgására, észlelőképességére, stb.).
Fegyverekből egyszerre kettőt tarthatunk magunknál (mint a Halo-ban), ezt persze kedvünkre lecserélhetjük küldetések közben, akár német fegyverekre is. ..."
folytatás a Hardwired -en. -
#230 a hát -
lachun #229 Fu nagyon jo a mozi amit leadnak !!!sajna a német cuccok alig látszanak:) -
#228 up -
#227 Kösssz -
#226 ubisoftban bízom, legkésőbb februárig meglesz :) -
#225 Ahogy mondod "elvileg"
Sajna ebbe mostanában nemigen szabad bízni...:((( -
#224 december, elvileg -
#223 soká:(((( -
#222 Néztétek a HWn a moviecsomagot? Büntet nagyon! -
#221 Ez nagyon durva lesz! :(
Mikor is jön? -
Gandibá #220 Hát ez gyilkol! -
#219 Megnéztem...ez ütni fog,ez ÜTNI fog! -
switch #218 találtam egy új videót itt -
#217 aranyos -
Gandibá #216 Uristen.. AKAROOOOOM! -
#215 Brothers in Arms - els? benyomások
Tegnap óta vehetik alaposabban szemügyre a Gearbox új tételét az arra méltóak, a csapatot segít? nyugalmazott John Antal ezredes ugyanis egy hangulatos bemutatót tartott a játékból az újságíróknak. Az egykoron az amerikai seregben szolgált úr egy öt nappal a D-nap után játszódó missziót mutatot be, melyben az amerikai osztagnak egy Carentan közelében fekv? faluban kell kiiktatnia az ellenséges er?ket. A desszantosok közeledtére a német er?k er?s t?zzel reagáltak, így embereink teljesen szétszóródtak a terepen fedezéket keresve. Természetesen az szpk igyekezett gyors oldaltámadásokkal az ellenséges er?k mögé kerülni, ám els? próbálkozását a németek egy MG-42-es gépfegyverrel sikeresen megállítottták.
Szembet?n? volt, ahogy az AI tökéletesen kiképzett katona módjára reagált a helyzetekre, többször is visszaverve a játékos által irányított osztagot. A jobbszárnyon végül sikerült a germán t?zfészek mögé kerülni és összt?zet zúdítani rá, likvidálva így a megmaradt egységeket. Nem sokkal ezútán azonban újabb ellenséges katonák és egy panzer is felbukkant, dönt?en befolyásolva az ütközet végkimenetelét. A látottak alapján egyértelm?, hogy a roppant képzett AI miatt valóban faltól-falig kell majd taktikáznunk, s az ütközet hevében is alaposan megfontolt döntésekre lesz szükség, különben akár egész osztagunk is odaveszhet.
Info: 576 Online -
Gandibá #214 Hm, akkor az jó :) -
#213 nem, a téli szünetre tervezik hivatalosan. -
#212 Csinálhatnának egy hasonlót csak a német oldalról. 1939-45-ig minden esemény benne lehetne. Nem tudom miért írtóznak tőle, hisz pl. multiba beleteszik. Vagy ugyanez a japcsi oldalról. Kínától-Tokióig címmel. Na mindegy.