5546
-
#291 magyarul=csak jövőre:P -
#290 tervek szerint ősszel jön. -
#289 cool game lessz nyárra remélem -
lachun #288 nagyon várom hu hez olyan coopos multy lesz:) -
#287 -
#286 -
#285 ugyanazok aképek, csak kicsit jobb minőségben:
-
Gandibá #284 Én változatlanul várom a játékot. A váróhelyen a második, mert az első a Battle for Middle-Earth :) -
#283 "Brothers in Arms képek !
Gearbox Software-ék nem gyengébb feladatra vállalkoztak, mint a II. világháborús FPS-ek megreformálása, melyre talán még komoly esélyük is lehet a Brothers in Arms bevetésével. A komplex taktikai rendszer, a történelemhű megvalósítás, a valós karakterek és a grafikai megoldások mind-mind arról tanúskodnak, hogy a stúdió szándékai valóban komolyak, így kiemelt figyelmet szentelünk az utolsó negyedévben érkező alkotásnak. Ha újabb infókkal jelenleg nem is, de új képekkel tudunk szolgálni, melyeket a galériában találhatjátok meg."
Képgaléria
by 576.hu -
#282 Brothers in Arms infók
Friss infók a Gearbox Software által az utolsó negyedévre ígért II. világháborús Brothers in Arms-ról, mely forradalmi újításokat kíván hozni a mára kissé megfáradt háborús FPS-ek mezõnyébe. A nagy szerepet játszó taktikai parancsok alkalmazása a hírek szerint igazán felhasználóbarát módon lesz megoldva, így nem kell majd attól félnünk, hogy egy-egy véletlen parancsot kiadva a fél osztagunkat mészárszékre küldjük. Csapatunkban szereplõ embereinkkel együtt összesen 20 részletesen modellezett karakter fog szerepelni a játékban, mindegyik egyéni személyiséggel felruházva. Multiplayer terén is rendhagyó dolgokra számíthatunk, ugyanis a többjátékós móduszokban 3-3 AI játékos alkotta csapatokat kommandírozhatunk majd.
info: 576 Online -
lachun #281 ezt meg szoktuk :)de inkább legyen jó játék mint pacs hegyek minden héten:) -
#280 Ahogyan akarták - június 6 - nem jön ki, sajnos. :( -
lachun #279 igen és a leg tutibb mikor te vezeted a PZIII:) -
#278 a gamerben 2004 október a megjelenési időpont. -
Gandibá #277 :D -
#276 az a legtutibb amikor allsz semmit nem hallasz eloszor csak halk morajt/csikorgast aztan egyre erosebb femcsikorgast .. majd duborogve kirobban a sovenybol egy Panzer IV es elszabadul a pokol nyaaaammmi -
lachun #275 akkor oké meg nyugodtam:) -
#274 ööö Ne keverjük a videó minőségét a játék minőségével! :) igenis hangosan jönnek elő csak zúg minden meg ordibálnak közben.. :) -
lachun #273 Én is rengetegszer néztem meg a videot!! Remélem a német tankok nem ilyen halkan rohanak elő a sövényből, mert ez nem nagyon tetszik:) -
#272 Hmm :) ja! -
Gabe18 #271 Hát a hirek szerint lesz,aztán ki tudja... -
#270 Nah most akkor lesz vagy nem lesz idén nyáron? :( -
#269 le vagyok maradva, mint a borravaló -
#268 én is észrevettem :D -
Gandibá #267 Mostanában mindig késel egy pöttyet :) -
#266 NP ;) -
#265 bocsika -
#264 Picit olvassunk vissza mielőtt beteszünk vmit! -
antijedi #263 vagy végre valami igazán jó reklámfogás a cégtől azt majd halasztanak... :) vagy pedig végre megint valami idióta elterjedt pletyka ami csak találgatás és msotmár csakazértse igy fogja kihozni a kiadó :))) -
#262 asztaqrva, ezt nézzétek:
"Figyelemreméltó felhozatallal készülnek az idei esztend?re az Ubi Soft-nál, hiszen az els?sorban folytatásokra épít? felhozatalban jónéhány húzótételt találhatunk. Még a 2004-es esztend?ben kerül a boltokba a Splinter Cell 3, Prince Of Persia 2, illetve a Settlers széria ötödik tagja is, míg a Brothers in Arms megjelenése már idén nyáron esedékes lesz"
info:576 Online
végre vmi igazán jó hír :))) -
#261 :) -
Gabe18 #260 Megnéztem a lentebbi videoját,hát tényleg nagyon jónak tünik.Mondjuk én egy kissé attól tartok hogy ezt a csapatirányitgatást /ami amugy jó ötlet/,túlbonyolitják.De remélem nem... -
#259 Szemüveges katonával vagyunk, vagy miért marad meg az esőcsepp? -
Gandibá #258 Már? Az jaú! Csak nehogy elkapkodják :( -
#257 kiralysag -
#256 2004 NYARA??? -
Gabe18 #255 576-ról:
Figyelemreméltó felhozatallal készülnek az idei esztendőre az Ubi Soft-nál, hiszen az elsősorban folytatásokra építő felhozatalban jónéhány húzótételt találhatunk. Még a 2004-es esztendőben kerül a boltokba a Splinter Cell 3, Prince Of Persia 2, illetve a Settlers széria ötödik tagja is, míg a Brothers in Arms megjelenése már idén nyáron esedékes lesz. A dátumok csupán tájékoztató jellegűek, pontosítások a megjelenések előtti hetekben várhatók. Íme:
Dukes Of Hazzard: Return Of The General Lee (Xbox, PS2: szeptember)
Pacific Fighters (PC: 2004 ősz)
Myst IV Revelation (PC: Q3 2004)
Silent Hunter III (PC: Q3 2004)
Ghost Recon 2 (Xbox, PS2, GC, PC: Q3 2004)
The Settlers: Heritage Of Kings: (PC: Q4 2004)
Prince Of Persia 2 (Xbox, PS2, GC, PC: Q4 2004)
Rocky Legends (Xbox, PS 2: Q4 2004)
Brothers In Arms (Xbox, PC: 2004 nyara)
Splinter Cell 3 (PC: 2004)
-
#254 tényleg nagyon tuti volt ez a videó -
Gandibá #253 Teljesen egyetértek :) -
lachun #252 huh nagyon jó szoval,tényleg a német tankok meg gyözöek voltak:)