5546
  • Glpetyus
    magyarul=csak jövőre:P
  • Serpa
    tervek szerint ősszel jön.
  • bodesz
    cool game lessz nyárra remélem
  • lachun
    nagyon várom hu hez olyan coopos multy lesz:)
  • zaki
  • zaki
  • zaki
    ugyanazok aképek, csak kicsit jobb minőségben:

• Gandibá
    Én változatlanul várom a játékot. A váróhelyen a második, mert az első a Battle for Middle-Earth :)
  • Serpa
    "Brothers in Arms képek !

Gearbox Software-ék nem gyengébb feladatra vállalkoztak, mint a II. világháborús FPS-ek megreformálása, melyre talán még komoly esélyük is lehet a Brothers in Arms bevetésével. A komplex taktikai rendszer, a történelemhű megvalósítás, a valós karakterek és a grafikai megoldások mind-mind arról tanúskodnak, hogy a stúdió szándékai valóban komolyak, így kiemelt figyelmet szentelünk az utolsó negyedévben érkező alkotásnak. Ha újabb infókkal jelenleg nem is, de új képekkel tudunk szolgálni, melyeket a galériában találhatjátok meg."

Képgaléria

by 576.hu
  • zaki
    Brothers in Arms infók

Friss infók a Gearbox Software által az utolsó negyedévre ígért II. világháborús Brothers in Arms-ról, mely forradalmi újításokat kíván hozni a mára kissé megfáradt háborús FPS-ek mezõnyébe. A nagy szerepet játszó taktikai parancsok alkalmazása a hírek szerint igazán felhasználóbarát módon lesz megoldva, így nem kell majd attól félnünk, hogy egy-egy véletlen parancsot kiadva a fél osztagunkat mészárszékre küldjük. Csapatunkban szereplõ embereinkkel együtt összesen 20 részletesen modellezett karakter fog szerepelni a játékban, mindegyik egyéni személyiséggel felruházva. Multiplayer terén is rendhagyó dolgokra számíthatunk, ugyanis a többjátékós móduszokban 3-3 AI játékos alkotta csapatokat kommandírozhatunk majd.

info: 576 Online
  • lachun
    ezt meg szoktuk :)de inkább legyen jó játék mint pacs hegyek minden héten:)
  • PREMIERE1
    Ahogyan akarták - június 6 - nem jön ki, sajnos. :(
  • lachun
    igen és a leg tutibb mikor te vezeted a PZIII:)
  • robotnyk
    a gamerben 2004 október a megjelenési időpont.
  • Gandibá
    :D
  • PTW
    az a legtutibb amikor allsz semmit nem hallasz eloszor csak halk morajt/csikorgast aztan egyre erosebb femcsikorgast .. majd duborogve kirobban a sovenybol egy Panzer IV es elszabadul a pokol nyaaaammmi
  • lachun
    akkor oké meg nyugodtam:)
  • ranGer2
    ööö Ne keverjük a videó minőségét a játék minőségével! :) igenis hangosan jönnek elő csak zúg minden meg ordibálnak közben.. :)
  • lachun
    Én is rengetegszer néztem meg a videot!! Remélem a német tankok nem ilyen halkan rohanak elő a sövényből, mert ez nem nagyon tetszik:)
  • ranGer2
    Hmm :) ja!
  • Gabe18
    Hát a hirek szerint lesz,aztán ki tudja...
  • ranGer2
    Nah most akkor lesz vagy nem lesz idén nyáron? :(
  • zaki
    le vagyok maradva, mint a borravaló
  • robotnyk
    én is észrevettem :D
  • Gandibá
    Mostanában mindig késel egy pöttyet :)
  • Nyers
    NP ;)
  • zaki
    bocsika
  • Nyers
    Picit olvassunk vissza mielőtt beteszünk vmit!
  • antijedi
    vagy végre valami igazán jó reklámfogás a cégtől azt majd halasztanak... :) vagy pedig végre megint valami idióta elterjedt pletyka ami csak találgatás és msotmár csakazértse igy fogja kihozni a kiadó :)))
  • zaki
    asztaqrva, ezt nézzétek:

"Figyelemreméltó felhozatallal készülnek az idei esztend?re az Ubi Soft-nál, hiszen az els?sorban folytatásokra épít? felhozatalban jónéhány húzótételt találhatunk. Még a 2004-es esztend?ben kerül a boltokba a Splinter Cell 3, Prince Of Persia 2, illetve a Settlers széria ötödik tagja is, míg a Brothers in Arms megjelenése már idén nyáron esedékes lesz"

info:576 Online

végre vmi igazán jó hír :)))
  • Glpetyus
    :)
  • Gabe18
    Megnéztem a lentebbi videoját,hát tényleg nagyon jónak tünik.Mondjuk én egy kissé attól tartok hogy ezt a csapatirányitgatást /ami amugy jó ötlet/,túlbonyolitják.De remélem nem...
  • I.C.ram
    Szemüveges katonával vagyunk, vagy miért marad meg az esőcsepp?
  • Gandibá
    Már? Az jaú! Csak nehogy elkapkodják :(
  • rezsofiz
    kiralysag
  • robotnyk
    2004 NYARA???
  • Gabe18
    576-ról:

Figyelemreméltó felhozatallal készülnek az idei esztendőre az Ubi Soft-nál, hiszen az elsősorban folytatásokra építő felhozatalban jónéhány húzótételt találhatunk. Még a 2004-es esztendőben kerül a boltokba a Splinter Cell 3, Prince Of Persia 2, illetve a Settlers széria ötödik tagja is, míg a Brothers in Arms megjelenése már idén nyáron esedékes lesz. A dátumok csupán tájékoztató jellegűek, pontosítások a megjelenések előtti hetekben várhatók. Íme:

Dukes Of Hazzard: Return Of The General Lee (Xbox, PS2: szeptember)
    Pacific Fighters (PC: 2004 ősz)
    Myst IV Revelation (PC: Q3 2004)
    Silent Hunter III (PC: Q3 2004)
    Ghost Recon 2 (Xbox, PS2, GC, PC: Q3 2004)
    The Settlers: Heritage Of Kings: (PC: Q4 2004)
    Prince Of Persia 2 (Xbox, PS2, GC, PC: Q4 2004)
    Rocky Legends (Xbox, PS 2: Q4 2004)
    Brothers In Arms (Xbox, PC: 2004 nyara)
    Splinter Cell 3 (PC: 2004)
  • zaki
    tényleg nagyon tuti volt ez a videó
  • Gandibá
    Teljesen egyetértek :)
  • lachun
    huh nagyon jó szoval,tényleg a német tankok meg gyözöek voltak:)