5546
  • lachun
    Addig is ne várakozzatok bocs az off ért:)) video:itt
  • switch
    thx
  • robotnyk
    jó a logód :)
  • switch
    meg persze maga a D-nap is
  • switch
    Hát azért a D-nap utáni 8 nap elég intenziv volt szerintem,szóval nem fogunk unatkozni
  • Nahar
    Vagy nagyon részletes dolgozza fel,akkor elég lesz!
  • robotnyk
    szerintem nem, ha másért nem azért mert nehéz is lesz :)
  • Nahar
    Nem lesz rövid szerintetek a játékmenet ,hogy csak 8 napot dolgoznak fel?
  • Gabe18
    Nincs,magányos hősként lövetem halomra magam...
  • Nahar
    hm,nem hallotam még ezt...! lenyomja a CoD-ot,de h a CoD2-őt...nehéz! CoD-ba van klanod?
  • Gabe18
    CoD szuper,nyomom sokat a HQ modot neten.Hát ha ezt valóban jól megcsinálják,akkor az eddig látott videók alapján biztos még jobb lesz mint a CoD,pedig az is király.

Ugy értem hogy egy ember a multiban nem más playereket fog irányitani,hanem cpu katonákat,tehát minden játékos egy 4-5 /nem tudom hány/ fős kis osztagot irányit majd.De ezt valahol olvastam-hallottam,már nem tudom hol /lehet épp itt/,azt fene tudja valóban igy lesz-e.
  • Nahar
    Call of Duty-tál már? szerintem simán lemossa,de a CoD:united Offensive-el már nehezebb dolga lesz!Nagy a konkurencia!!
  • Nahar
    Ki fog rÁ hallgatni?! :DD Mer én nem az biztos!!! :PP
  • Gabe18
    Hát ez passz...
    A multira én is,főleg hogy állitólag egy játékos ott is egy kis csapatot fog irányitani.Nem tudom ezt hogy fogják összehozni.
  • Nahar
    Egy baj lehet! A single rész nem elsz egy kicsit rövid? Mer csak 8 napot dolgoz fel,Tudnának annyi ''pályát'' csinálni h hosszan lekössön?? Multira kiváncsi leszek!
  • Gabe18
    Igen,a gamefaqs-on is Okt.4 az USA megjelenés.És egy demó,hát az valóban kellemes lenne.
  • Nahar
    Október 4.-re mondják,de nem bánnám ha hamarabb kijönne,de erről csak álmodhatok...sajna! Ami az E3-as videóban van pálya azt a nagy közönségnek kiadhatnaák gamelni!
  • Gabe18
    576-ról:

Minden különösebb kommentár nélkül: az Ubisoft nyakunkba (illetve: az elektronikus postaládánkba) hajította az Európára vonatkozó idei megjelenési listáját, mi pedig most szépen megosztjuk veletek. Íme:
    Brothers in Arms (Xbox, PC): 2004 október közepe
    Brothers in Arms (PS2): 2005 első negyedév

Prince of Persia 2 (Xbox, PS2, GC, PC): 2004 november

Splinter Cell Chaos Theory (Xbox, PC): 2004 november
    Splinter Cell Chaos Theory (egyébb platformok): 2005 eleje

Star Ocean Till The End Of Time (PS2): 2004 október 1

Playboy The Mansion (PS2, Xbox): 2004 november 5

• Serpa
    szerinted?
  • Nahar
    Akkor csak szórakoztak?!
  • Serpa
    nincs.
  • Nahar
    NA!!! VAN VAGY NINCS?
  • robotnyk
    :o))))
  • Nahar
    DEMO???? Honnan lehet leszedni?????
  • Nahar
    A GameStar jóslata: Akik a klasszikus történetvezérelt,morális töltésű mondAnivalóval rendelkező haborús FPS-eket kedvelik (mint pl CoD,MOHAA) azok ne haggyák ki a BiA-t!! Kecsegtető az új szakaszvezetős megközelítés ,reméljük valóban szereves részét adja majd a játékmenetnek ,s nem csupán egy ficsőr túllihegéséről van szó. Az MI kÉtségkívül meg fog izzasztani minket,a grafikán is láttuk,h jól néz ki.Ha a nagy fokú realizmus egy hihető - és kellőképp izgalmas -sztorival párosul szinte biztos,h az új királyt üdvözölhetjük a BiA kÉpében!!!
  • Serpa
    8 kép

újaknak nézznek ki.
  • Gabe18
    Jól hangzik,végre egy játék ahol 1% energiával nem ugyanugy rohangál az ember mint fullon...
  • Nahar
    Parancsoljatok :P >> Nem lesz pl számokkal mérhető életerőpontja katonáinknak,s a harctéren se találunk majd egészégügyi csomagokat, amelyek ''csodálatos módon'' hirtelen felgyógyitanak bennünket. Ha eltalálnak megúszhatjuk kisebb horzsolással,nagyobb sebeknél azonban egyszerűen elkezd romlani a harctéri teljesitményünk(szédülünk,nem látunk rendesen,lassabban mozgunk stb..) Túl sok ilyen jellegű találat után egyszerűen meghalunk.
  • Glpetyus
  • robotnyk
  • Glpetyus
    (kikészült----> )
  • skorpio7
  • Gabe18
    Még abból a szerencsétlen új Medal-ból sem képessek a beigért demót kiadni,nem hogy ebből...
  • Glpetyus
    ...
  • skorpio7
    Kira! Az egyik biztos az, ami az E3-as trailerben is benne volt?...
  • Glpetyus
    Van 1 pálya,de nemérdekes mer' szingliből 2 van!!!!!
  • skorpio7
    Köszi! Már jön is lefelé az anyag! Már csak 1,5 óra és játszhatunk is vele... nem tudod van benne multi?
  • Glpetyus
    na elég :P
  • Glpetyus
    ha kiadják:)
  • DarkHorSe
    jodemolink