5546
-
lachun #411 Addig is ne várakozzatok bocs az off ért:)) video:itt -
switch #410 thx -
#409 jó a logód :) -
switch #408 meg persze maga a D-nap is -
switch #407 Hát azért a D-nap utáni 8 nap elég intenziv volt szerintem,szóval nem fogunk unatkozni -
#406 Vagy nagyon részletes dolgozza fel,akkor elég lesz! -
#405 szerintem nem, ha másért nem azért mert nehéz is lesz :) -
#404 Nem lesz rövid szerintetek a játékmenet ,hogy csak 8 napot dolgoznak fel? -
Gabe18 #403 Nincs,magányos hősként lövetem halomra magam... -
#402 hm,nem hallotam még ezt...! lenyomja a CoD-ot,de h a CoD2-őt...nehéz! CoD-ba van klanod? -
Gabe18 #401 CoD szuper,nyomom sokat a HQ modot neten.Hát ha ezt valóban jól megcsinálják,akkor az eddig látott videók alapján biztos még jobb lesz mint a CoD,pedig az is király.
Ugy értem hogy egy ember a multiban nem más playereket fog irányitani,hanem cpu katonákat,tehát minden játékos egy 4-5 /nem tudom hány/ fős kis osztagot irányit majd.De ezt valahol olvastam-hallottam,már nem tudom hol /lehet épp itt/,azt fene tudja valóban igy lesz-e. -
#400 Call of Duty-tál már? szerintem simán lemossa,de a CoD:united Offensive-el már nehezebb dolga lesz!Nagy a konkurencia!! -
#399 Ki fog rÁ hallgatni?! :DD Mer én nem az biztos!!! :PP -
Gabe18 #398 Hát ez passz...
A multira én is,főleg hogy állitólag egy játékos ott is egy kis csapatot fog irányitani.Nem tudom ezt hogy fogják összehozni. -
#397 Egy baj lehet! A single rész nem elsz egy kicsit rövid? Mer csak 8 napot dolgoz fel,Tudnának annyi ''pályát'' csinálni h hosszan lekössön?? Multira kiváncsi leszek! -
Gabe18 #396 Igen,a gamefaqs-on is Okt.4 az USA megjelenés.És egy demó,hát az valóban kellemes lenne. -
#395 Október 4.-re mondják,de nem bánnám ha hamarabb kijönne,de erről csak álmodhatok...sajna! Ami az E3-as videóban van pálya azt a nagy közönségnek kiadhatnaák gamelni! -
Gabe18 #394 576-ról:
Minden különösebb kommentár nélkül: az Ubisoft nyakunkba (illetve: az elektronikus postaládánkba) hajította az Európára vonatkozó idei megjelenési listáját, mi pedig most szépen megosztjuk veletek. Íme:
Brothers in Arms (Xbox, PC): 2004 október közepe
Brothers in Arms (PS2): 2005 első negyedév
Prince of Persia 2 (Xbox, PS2, GC, PC): 2004 november
Splinter Cell Chaos Theory (Xbox, PC): 2004 november
Splinter Cell Chaos Theory (egyébb platformok): 2005 eleje
Star Ocean Till The End Of Time (PS2): 2004 október 1
Playboy The Mansion (PS2, Xbox): 2004 november 5
-
#393 szerinted? -
#392 Akkor csak szórakoztak?! -
#391 nincs. -
#390 NA!!! VAN VAGY NINCS? -
#389 :o)))) -
#388 DEMO???? Honnan lehet leszedni????? -
#387 A GameStar jóslata: Akik a klasszikus történetvezérelt,morális töltésű mondAnivalóval rendelkező haborús FPS-eket kedvelik (mint pl CoD,MOHAA) azok ne haggyák ki a BiA-t!! Kecsegtető az új szakaszvezetős megközelítés ,reméljük valóban szereves részét adja majd a játékmenetnek ,s nem csupán egy ficsőr túllihegéséről van szó. Az MI kÉtségkívül meg fog izzasztani minket,a grafikán is láttuk,h jól néz ki.Ha a nagy fokú realizmus egy hihető - és kellőképp izgalmas -sztorival párosul szinte biztos,h az új királyt üdvözölhetjük a BiA kÉpében!!! -
#386 8 kép
újaknak nézznek ki. -
Gabe18 #385 Jól hangzik,végre egy játék ahol 1% energiával nem ugyanugy rohangál az ember mint fullon... -
#384 Parancsoljatok :P >> Nem lesz pl számokkal mérhető életerőpontja katonáinknak,s a harctéren se találunk majd egészégügyi csomagokat, amelyek ''csodálatos módon'' hirtelen felgyógyitanak bennünket. Ha eltalálnak megúszhatjuk kisebb horzsolással,nagyobb sebeknél azonban egyszerűen elkezd romlani a harctéri teljesitményünk(szédülünk,nem látunk rendesen,lassabban mozgunk stb..) Túl sok ilyen jellegű találat után egyszerűen meghalunk. -
#383 -
#382 -
#381 (kikészült----> ) -
#380 -
Gabe18 #379 Még abból a szerencsétlen új Medal-ból sem képessek a beigért demót kiadni,nem hogy ebből... -
#378 ... -
#377 Kira! Az egyik biztos az, ami az E3-as trailerben is benne volt?... -
#376 Van 1 pálya,de nemérdekes mer' szingliből 2 van!!!!! -
#375 Köszi! Már jön is lefelé az anyag! Már csak 1,5 óra és játszhatunk is vele... nem tudod van benne multi? -
#374 na elég :P -
#373 ha kiadják:) -
#372 jodemolink