5546
-
switch #451
-
switch #450
-
#449 Minden csúszni fog bazz?? és az ember mivel játszon 2004 őszén telén? ?? Szemét fejleseztők! MOHAA:PA is BiA is STALKER iss!!!ahhh.... -
#448 Akkor csuszik minden vonalon... -
Gabe18 #447 Pedig de! -
#446 Mert lesz x-dobozra is? Ezt nem tudtam.. -
#445 Hát ami multiplatform az bizony sajna igen... -
#444 Ezt nem értem.. Xboxra is csúszik. -
#443 De én csak jót akarok nektek.../ hajra real/...balra, konzoltopikba el... -
#442 megint egy konzol huszár... van belőletek elég, el lehet ballagni a konzol topikba. -
#441 Olyan unalmas már....hát ki mondta nektek hogy csak ezen a telelökött pc-n lehet játszani...persze hogy csuszik, amugy is az összes normális fejlesztö konzolra gyur mert abban van a zs...venni kell egy x-boxot, vagy ps2-t stb azt mehet a zuzás... -
#440 -
#439 side of its WWII FPS. Full hands-on report! (regisztráció szükséges) -
#438 BROTHERS IN ARMS MULTIPLAYER: FIRST LOOK! angolul tudók előnyben ^.^ de azért a fejlesztők bevehetik a lőcsöst. még a végén az őszre beigért sok gammából egyse fog megjelenni mert mindet eltolják nah akkor fogok egy szamurájkardot és végighasítok az összes fejlesztőbrigádon -
Gabe18 #437 Na jó,elmegy az összes kiadó,meg fejlesztő a b..s p...ba. -
#436 Brothers in Arms csúszka
PC - 2004-07-30 17:26:00
Nem csak a mai napon már említett Pacific Assault Demo, hanem az E3-on bõszen mutogatott Brothers in Arms is jókorát csúszik. Az eredetileg idén októberre datált vállalkozás eddig ismeretlen okokból jövõ évre, 2005-re csúszik át - jelenti a Bluesnews. A Normandiai partraszállást és az 1944 júniusa után bekövetkezett eseményeket feldolgozó alkotás fejlesztõje, a Gearbox Software egyelõre nem kommentálta az eseményeket.
info: 576 Online
hát ez no comment. lassan minden játéknak eltolják a megjelenését. f*szért kell a népet átb*szni -
#435 De az nagyon ott van! -
#434 szintén. -
#433 nekem az ^.^ -
#432 új ? -
#431 Nem rossz, hangulat ezerrel, de semmi új. -
#430 muvi -
cyrus #429 Ha fizetsz érte, szerintem bárki :D -
#428 Vki készit honlpot a BiA-nak? Mert nagyon kellenne!! -
lachun #427 Na akkor nézd meg nagyon kira lett!!!!!!
Toborzó video -
cyrus #426 Gportál, beszarok !!! :DDDDDDDDDDDD
"Készítettem egy honlapot!!" :DDDD
-
#425 -
soliol #424 Hello!
Készítettem egy honlapot ami a PC gamekről szól!Mindent megtalálhatokk rajta amit csak el tudtok képzelni!Letöltés,VÉgigjátszás, Magyarositás, Demó,Napi hirek stb...
Ha honlapom elnyeri tetszéeteket látogassatok el oda máskor is
www.sologame.gportal.hu -
weine #423 de hát attól még belinkelheted... -
lachun #422 oké de majd ha valami BIA hír ki jönn ,mert nem akarok több offot akit érdekel atoborzó video az irjon a WWII Online topikban!!!! -
#421 Linkeld be nekik a toborzó videót, annak sokkal jobb a minősége és többet mutat a magyar WWIIonline-os scene életéből. :) -
lachun #420 ez igy igaz a tankok motorcseréje nem hoz eredményt a játéké viszont elég ütös dolgokat csinál:))) -
#419 -
weine #418 de ha a tankban kicserélik a motort, attól a tank még nem lesz szebb:))
-
lachun #417 A tankok be vannak fejezve csak ez ilyen motorral készült a felvétel sajna gyengus de a motor csere folyamatban:) -
weine #416 ja, ez nem BIA, de még csak nem is szép a kidolgozása, olyan befejezetlennek tűnnek a tankok nekem...
-
lachun #415 Ez vadonat uj:)))de nem BA -
#414 Ez melyik VIDEO? Az E3-as? Vagy egy vadonat új? -
#413 LÁL -