5546
  • switch

• switch

• Nahar
    Minden csúszni fog bazz?? és az ember mivel játszon 2004 őszén telén? ?? Szemét fejleseztők! MOHAA:PA is BiA is STALKER iss!!!ahhh....
  • Ma2ska
    Akkor csuszik minden vonalon...
  • Gabe18
    Pedig de!
  • Ma2ska
    Mert lesz x-dobozra is? Ezt nem tudtam..
  • Ma2ska
    Hát ami multiplatform az bizony sajna igen...
  • Petyus_
    Ezt nem értem.. Xboxra is csúszik.
  • Ma2ska
    De én csak jót akarok nektek.../ hajra real/...balra, konzoltopikba el...
  • robotnyk
    megint egy konzol huszár... van belőletek elég, el lehet ballagni a konzol topikba.
  • Ma2ska
    Olyan unalmas már....hát ki mondta nektek hogy csak ezen a telelökött pc-n lehet játszani...persze hogy csuszik, amugy is az összes normális fejlesztö konzolra gyur mert abban van a zs...venni kell egy x-boxot, vagy ps2-t stb azt mehet a zuzás...
  • Glpetyus
  • Eisenhower
    side of its WWII FPS. Full hands-on report! (regisztráció szükséges)
  • Eisenhower
    BROTHERS IN ARMS MULTIPLAYER: FIRST LOOK! angolul tudók előnyben ^.^ de azért a fejlesztők bevehetik a lőcsöst. még a végén az őszre beigért sok gammából egyse fog megjelenni mert mindet eltolják nah akkor fogok egy szamurájkardot és végighasítok az összes fejlesztőbrigádon
  • Gabe18
    Na jó,elmegy az összes kiadó,meg fejlesztő a b..s p...ba.
  • Hentes Bill #436
    Brothers in Arms csúszka
    PC - 2004-07-30 17:26:00
    Nem csak a mai napon már említett Pacific Assault Demo, hanem az E3-on bõszen mutogatott Brothers in Arms is jókorát csúszik. Az eredetileg idén októberre datált vállalkozás eddig ismeretlen okokból jövõ évre, 2005-re csúszik át - jelenti a Bluesnews. A Normandiai partraszállást és az 1944 júniusa után bekövetkezett eseményeket feldolgozó alkotás fejlesztõje, a Gearbox Software egyelõre nem kommentálta az eseményeket.

info: 576 Online

hát ez no comment. lassan minden játéknak eltolják a megjelenését. f*szért kell a népet átb*szni
  • KM
    De az nagyon ott van!
  • Serpa
    szintén.
  • Eisenhower
    nekem az ^.^
  • Serpa
    új ?
  • Nyers
    Nem rossz, hangulat ezerrel, de semmi új.
  • Eisenhower
    muvi
  • cyrus #429
    Ha fizetsz érte, szerintem bárki :D
  • Nahar
    Vki készit honlpot a BiA-nak? Mert nagyon kellenne!!
  • lachun
    Na akkor nézd meg nagyon kira lett!!!!!!
    Toborzó video
  • cyrus #426
    Gportál, beszarok !!! :DDDDDDDDDDDD
    "Készítettem egy honlapot!!" :DDDD

• Glpetyus
  • soliol
    Hello!
    Készítettem egy honlapot ami a PC gamekről szól!Mindent megtalálhatokk rajta amit csak el tudtok képzelni!Letöltés,VÉgigjátszás, Magyarositás, Demó,Napi hirek stb...
    Ha honlapom elnyeri tetszéeteket látogassatok el oda máskor is
    www.sologame.gportal.hu
  • weine
    de hát attól még belinkelheted...
  • lachun
    oké de majd ha valami BIA hír ki jönn ,mert nem akarok több offot akit érdekel atoborzó video az irjon a WWII Online topikban!!!!
  • skorpio7
    Linkeld be nekik a toborzó videót, annak sokkal jobb a minősége és többet mutat a magyar WWIIonline-os scene életéből. :)
  • lachun
    ez igy igaz a tankok motorcseréje nem hoz eredményt a játéké viszont elég ütös dolgokat csinál:)))
  • robotnyk
  • weine
    de ha a tankban kicserélik a motort, attól a tank még nem lesz szebb:))

• lachun
    A tankok be vannak fejezve csak ez ilyen motorral készült a felvétel sajna gyengus de a motor csere folyamatban:)
  • weine
    ja, ez nem BIA, de még csak nem is szép a kidolgozása, olyan befejezetlennek tűnnek a tankok nekem...
  • lachun
    Ez vadonat uj:)))de nem BA
  • Nahar
    Ez melyik VIDEO? Az E3-as? Vagy egy vadonat új?
  • Glpetyus
    LÁL
  • Glpetyus