5546
-
switch #491
-
switch #490 Igaz hogy Xbox-os képek de nagyon jók :
Link
-
switch #489 4 új shakycam videó:
Link
-
Hamlet #488 Nem biza! -
#487 Nem rossz! -
switch #486
-
switch #485
-
Hamlet #484 Gratula! :) -
cyrus #483 de :D
de nem baj... nyertem és kész -
Hamlet #482 Ugye ez nem az az E3-as videó amit már pár verzióban letölthettünk? -
cyrus #481 Én meg egy 130 megás ingame videot....most akkor ki nyert ? :D -
#480 Találtam pár új képet a gameről.
Képek -
#479 na azé :) -
cyrus #478 nehogymá !! fujjj....
[ujjait keresztberakva egy fokhagymát vesz a szájába] -
#477 akkó húzzá dúm3azni -
cyrus #476 htx -
#475 szilikon gyerek -
cyrus #474 nemis jó képek..
xar grafika -
#473 jó képek, de ez már kezd kevés lenni :) -
#472 up -
#471 up.
6 új kép ! -
switch #470 Hangokat keresnek a játékba
úgyhogy aki ott lakik a közelben az azonnal jelentkezzen ,hogy beépitett emberként tudjon nekünk információt
csepegtetni. -
Gabe18 #469 #436 -
#468 Még ebben az évben kijön,vagy várni kell ezzel is 2005-ig?? Nagyon lapítanak.... -
#467 lehet nem full részletességgel van beállítva a graf ^^ de kit érdekel? multiba ugy is le kell butítani ^^ minél több fps-t ^^ -
#466 jó az, csak jelenjen má meg -
#465 Kb. a fazon olyan MOHAA szintü :/ -
#464 Hmmmm...ezen a képen elég szar a grafika :( -
#463 Hát ja. Sztem pont jó, hogy halasztottak, hiszen akkor egy még tökéletesebb játékkal lehetünk gazdagabbak, szerintem nem érdemes a csúszás miatt bánkódni. (Same to STALKER) -
cyrus #462 vagy emlihtetném a fahasábos képet is... -
cyrus #461 elég ellentmondásos képek....
pl az első....
az arca tökéletes, mintha emberi arc lenne valóban, de ahogy azt a puskát fogja..... -
#460 Úgy tűnik vki kinyitotta a csapot és most csöpögtetik a képeket, minden site-nak 3-4 új darabot. ;-) -
#459 ujképek? -
#458 Sztem semmi gáz. Én tényleg nem értem miért nem adják ki a képeket rendesen, úgy kell összehalászni innen onnan. :) -
Nagydög #457 "Mert lesz x-dobozra is? Ezt nem tudtam.."
Lesz. A Gamer DVD mellekleten van egy 14 perces bemutato a jatekrol. Nem ertettem a fejleszto faszi mit szerencsetlenkedik annyit, aztan mikor odaballagott az Mg42-eshez, a jatek kiirta hogy "nyomd meg az A gombot", es leesett hogy csorikam egy gamepaddal probalta megcelozni az ellent. -
switch #456 Basszus !!! Ha én ezt tudom akkor nem azt a logo-s vackot szúrom be. -
#455 Játszol majd a ShellShock: Nam '67-el az sem lesz gyenge eresztés és szeptember 3.-án jön. -
#454 Megtaláltam, de miért csak így adják ki ezeket a büntetős képeket?! Itt is vannak: BIAHQ.com
Nem tudjátok hol lehet elérni az eddig kiadott képeket legjobb minőségben logó nélkül? -
weine #453 megmondom én neked szívesen: www.cgno.com
:)) -
#452 Jesszus Mária! Honnan a képek? Állati ...