5974

-
Nem tetszik ez a kötekedő arrogancia...
Egyszerűen gondolkodásra használom az agyam és a korábban olvasottak alapján kombinálok: egyetlen ATI sem fogyasztott többet az NVidia kártyáinál...
-
Ezt honnan tudod?Talán Te gyártod? -
7800GTX-nél tuti nem fogyaszt többet.
-
jajde megnyúlott...talán a fogyasztása is -
ATi R520 hivatalos képek. Kezdek kíváncsi lenni, hogy mire is lesz képes a kicsike... -
Most van először ati kártyám és azt szeretném megtudni hogy szerinetek a catalyst vagy az omega jobb? Egyelőre nem akarom húzni, de állítgatni szeretek :) -
45 -
Thanatos #2326 menyibe fájt? :) -
Meglett a C3D X800RXem :) 256 bit, 256 mb holnap tesztelem ha minden jól megy.... :) -
szerintem valamit megterveztek csak éppen a gyártás nem müxik, lesz pár 32 csöves csillagászati áron a a többi meg 16/24 lesz valszeg. -
ATi-nak csak gratulálni tudok, hogy csak keverik a szart és nem tudnak pontos behatárolást adni arról mennyi pipeline-el jelenik meg az R520 -
akkor olvasd el a Geforce 7 series topicban a 1010 h.szolástól,hogy mi a helyzet. :) -
7800GTX-alázás lesz -
na erre kiváncsi leszek :) -
ATi X1800-ról (R520) - 16, 24 és 32 pixelfeldolgozó csővezetékkel szerelt változatok egyaránt készültek már az új sorozatból, bár a 32-es verzióból eddig összesen csak 10 darab tesztpéldány készült. A grafikus processzor órajele várhatóan 650 MHz, míg a memória órajele 1400 MHz lesz. A kártyát 1,26 ns-os GDDR3 memórialapkákkal szerelik. Az oldal információi szerint az R520 kódnéven fejlesztett grafikus kártya valószínűleg majd az X1800 nevet kapja. Várható megjelenésére októberben kerül majd sor.
Link -
izb #2318 Aktív fórumozó az ipse........
-
hát jah itt felénk is van egy-két fanatikus...akármit mondasz az csak az intelnél köt ki:)))annál nagyobb segget nem láttam még.
És beeszik a memcsihibát az a lényeg :P -
Tisztelet a kivételnek, de akkora balekok vannak a a pultok mögött. -
ezért már 78000Gtx-t is kapsz -
akkor biztos örültek neked,hogy sittre vágod a 9800Pro-kat :DDDD -
szerintem én egy be-telhetetlen homoszapi vagyok, mert amikor rám jön addig nem nyugszom amíg ki nem próbálom ezt a frekit vagy azt az időzítést. Aztán ha olykor megvan a sikerélmény .....akkor mehet tovább a gitárpro :-). Ha nem akkor , a legrosszabb esetben már hazavágtam 2 db Connect 9800Pro-t, szerencsére mindkettőt kicserélték (memória hibára) hivatkozva.
De szvsz ezzel a tuning örülettel sokan vagyunk így. -
na de hagyjuk, egyébként én is bele estem volna, hogy gyüjtök egy jópofa PS3 -ra.
De közbe jött egy Marshall kombó a gitárhoz.
Egyébként én ott lennék az elsősorban aki lebeszélné az embereket ezekről a hihetetlen költekezésekről. ha jobban belegondolok egy kisebb fajta vagyonba van már ez a masina. -
470 euro volt a kártyád? -
ahogy gondolod. :)
és most mi értelnme van egy kártyát feltépni?pl mint a tied! nem fut rajt jól valami? de hát ezt kétlem... -
de ezeket Te bizti jobban tudod, hiszen már két csillagod is van.
Peace -
Hupika!Ez melyik agyadból pattant ki?
"De most mutass egy olyan tesztet ahol az X850Xt Pe visz mindent.Nemtudsz mivel ott kullog a nyomába 6800U.Valahol még le is haggya.
Szal ennyit a labdába rugásról."
Ha eltolod a bringádat olyan tesztet mutatok neked a "kis" vadállatommal, hogy beultrázol :-) nem kell ide x850 xt pe, csak über cooling & brutál memória időzítések a karin. -
Hupika!Ez melyik agyadból pattant ki?
"Az utobbi időben labdába nem rugott ez a szerencsétlen társaság."Nem rugott? mutass egy 6800Gt-nek ellenfelet! 6800Ultra is ott van a topon nem úgy mint anno a az 5950Ultra Vs 9800Xt.Ott toronymagasan a 9800Xt vitt mindent.
De most mutass egy olyan tesztet ahol az X850Xt Pe visz mindent.Nemtudsz mivel ott kullog a nyomába 6800U.Valahol még le is haggya.
Szal ennyit a labdába rugásról.
Hun van most az ati?mondjál egy jobb chipsetet mint az Nforce4.Szerintem nem tudsz.És miféle gondokkal küzködik.
5xxx szériát már feleslegesen hozod fel,mivel nem sok emberke volt aki olyat vett.Most ugyan ez a helyzet az Ati-nál eléggé megszívta mert nem jött ki idővel egy AGP-s középkategóriás VGA-val.Azt utána meg csak sinylődik a szánalmas GT-jével,újjítani nem tud,de butitani annál inkább.
És nemtom mi a gondod a 7800-as szériával?amiből még csak kettő típus kapható azt lesz abból legalább még 4.
Peace -
a "preis" már nem aktuel
-
ATI Radeon X800 Grafikchip
16 Pixel- Pipelines
6 Vertexshader
AGP 8x
256 MB GDDR3 Speicher mit 1,6ns
256 Bit Speicherinterface
Taktung Grafik-Chip 520 Mhz
Taktung Speicher 1120 Mhz
Auflösung max. 2048 x 1536
Darstellbare Farben 16.7 Mio.
Unterstützung DirectX 9.0 und Open GL 2
VGA-Anschluss
Video-In
Video-Out
DVI-I-Anschluss
Lieferumfang:
Die Grafikkarte mit vormontiertem Zalman Heatpipe
ZM-OP1 Zusatzlüfter
Adapterkabel für den zusätzlichen Stromanschluss
ViVo Kabel
HDTV Kabel
DVI-VGA Adapter
Treiber- und Software CD
Hitman Contracts Softwarepaket
Preis: 469.90 EUR -
egyébként egy jó nagy fa*ok vagyok, mert mostanában a F.e.a.r. demon kívűl csak a gitar-pro-t használom rendületlenül, de tökéletesen fut rajta :-) -
éppen csak kölcsön nem ad :-) pedig néha nem jönne rosszul -
Mit tud a kicsike?
-
Hagyjuk már ezt az "NViiidiia the way it's meant to be played" marketinges nyáladozást. Az utobbi időben labdába nem rugott ez a szerencsétlen társaság. Ha nem lenne konzol meg chipset piac ennyire barátságos, régen lehúzhatta volna a rolóját a "kis" kedvenc. Az Intel idén ajánlotta fel neki nagy kegyesen (gondolom nem kevés suskáért), hogy a procijai mellé rakhatja nf4 sza*át, ami mellesleg a megjelenés pillanatában már komoly gondokkal küzd. Adok még pár lélegzetet ennek a szánalmas csőcseléknek akik képesek voltak a fanjaikat is átk*rni a palánkon az 5***-s szériával, aztán repülhet 7800 felé 5900-as alakzatban.
Addig is mutatok egy VIDEOKÁRTYÁT amit nem kevés utánajárással vásároltam Németország egyik legelismertebb tuning műhelyétől (CPU4U.de) Szívesen elküldeném kedvenc Nvidiámnak is,de nem engedik feltölteni. (vajon miért). http://www.kepfeltoltes.hu/view/050905/CP4U_Enhanced_X800_Pro_ViVo___XT_Ultimate.jpg -
Még egy fórum hozzá, nem túl élő, de talán lehet ott egy-két hasznos dolog... -
It's based on the same R480 GPU that is used on ATI's top-of-the-line Radeon X850 series video cards with half of the pixel pipelines disabled in the BIOS.
Ez jó :D
Innen van.....valaki tudja hogy lehet kiiktatni a bios tiltást? :) -
Sziasztok! Nagyon sűrgősen szükségem lenne válaszra :)
A kérdés: Szerintetek megéri megvenni egy ilyet: Club3D Ati Radeon X800-RX 256MB Dual DVI ár: 36.000,- nettó(bruttó: 45000-Ft) (475/900MHz; 8 pipe; 256bit)
Aktiválhatóak a pipe-ok? Gondolom ha nem nem éri meg....
Előre is köszi!
UI.: Ha nem aktiválhatóak a pipok akkor megéri mondjuk egy 6600gtvel szemben? sokat nyom a latba 256bites, 256 megás mem?
UI2.: Mit tud teljesítményben? Tudtok róla tesztet linkelni? Én nem találtam... :( -
igen akkor nézz körül a ready-be ott 88k. -
ezek közül melyiket vegyem meg?
http://www.pcland.hu/aa110555.htm -
100 -ért soha és sehol sem kapsz... -
sse2 #2294 Viszi az NV most minden kategóriában, arról nem is beszélve, hogy PS3, VS3 stb.. (DX9c) 1éve már, csak hírből ismeri az ATI.