RADEON X Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Akkor a CoD egy láma játék... <#hehe>

===============================
.:i2k:. melóból

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

milyen karid van?

codban nincs freki állítási lehetõség!

vagy a refreshfix...

[Jakuza]
Akkor en hogyan jatszok Quake3-at 100MHzen ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

IMYke2.0.0.0
Nálam - érdekes mód - nincsenek frissítési gondok.
A titka:
- Windows-ban a monitoroknál belövöm a frissítést
- VGA-nál a csatolóra bízom
- Játékban pedig - ha rinyál - beállítom a kívánt értéket újfent.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Punkerwork
nekem az enermax táp magában jó lenne, de a tetves ASUS venti a 6600GT-n qrva hangos 😞((((

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

IMYke2.0.0.0
Asztal - Jobb klikk - Tulajdonságok - Beállítások - Jobb klikk az elsõdleges monitor képén (nagy 1) - Tulajdonságok - Monitor - és ott "képernyõ beállítások".

Több módon is idejuthatsz.

[NST]Cifu
Tévedés. Sajnos rengeteg játékban bizony így is 60Hz-en nyomul (pl. az összes OpenGL alatt), emiatt kell a force refresh...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Azt hol?

IMYke2.0.0.0
Az én gépemben 7 ventillátor teszi a dolgát - hát összességében hangosak sajna...
Az új gép (ami vélhetõleg õsszel realizálódik) már nem fog tartalmazni egyetlen ventillátort sem. Tehát, rohadt drága lesz 😞(( Szép lassan tudom majd csendessé tenni, de muszáj.

[Jakuza]
Neked uzemel annyin.
Nem artana beallitani a windowsban a monitornal a kivant frekvenciat az adott felbontason es a kovetkezo felbontasvaltasnal, mar azt fogja hasznalni a kartya a windowsban is meg a jatekban is.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

IMYke2.0.0.0
Ja, korán van még nekem ... 😞)

Punkerwork
nem befektetésnek szánom, + nálam az elsõdleges cél még mindig a venti nélküli gép, szal vag yez vagy a VGA-ra is vízhûtés a megoldás részemrõl.

Jakuza testvér! Próbáld ki, utána írj ide véleményt!
kikapcs ddc (xp 1280*1024/75 ben), áés beállítasz vmelyik gémben 1024*768-at. Lám 60Hz en üzemel a dolog! Na akkor?....

[Jakuza]
Minek ?
Most a kerdes nem a katyanak szolt, hanem mi ertelme van kidobni az ablakon 100k-s osszeget ?
Marhasag.
Szepen megvarja az ember, mig megfizetheto aron hozzalehet jutni egy turheto sebessegu kartyahoz.
1,5 ev mulva az ilyen kartya erteke mindossze tizedet eri, jobban inflalodik az erteke, mint barminek.Nekem aztan mindegy, hogy 50FPSel tobbet tud nagy felbontason a kartya.
Itt van pl a kis gepemben egy 9500 es minden szepen fut rajta 1024-ben, akkor minek befektetni egy 100k-s kartyaba ?
Eleg egy szimpla kozepkategorias kartya. Az enyem nagyobb effektus miatt veszi meg a ficsurok 99%a az ilyen kartyakat.

Punkerwork

[Jakuza]
CRT gondolom eliras. Igaz ketszer. 😛

Punkerwork

IMYke2.0.0.0
Köszi, értem.

IMYke2.0.0.0
Támogatom. Nem kell refresh fix.
Nekem 17"-es katódsugarasom, és most mellé egy 19"-es LCD-m is van, mindkettõ külön frekin (CTR: 85 Hz, LCD: 75 Hz) és különbözõ felbontáson (CTR: 1024*768, LCD: 1280*1024) megy. DDC kikapcsolva és mindkettõ tökéletesen mûködik.

Punkerwork
CoD:UO

IMYke2.0.0.0
Ez melyik game?

[Jakuza]
Na akkor most ki is a nagyokos ? 😛
Csak megsugom, ha kivan kapcsolva a DDC akkor is menni fog a monitor 1024*768 75Hz-en refreshfix nelkul is.
Sot hova tovabb, ha beallitod kezzel az adott frissitesi erteket az adott felbontasnal, azt az erteket allitja be a Catalyst felbontasvaltas utan.
Tehat nem kell refreshfix.

Pl: én az xpt 1280*1024/75ön!, codot 1024*768 75ön!

Lol, ti lámák!!! Ez feltételezés, kedves láma fórumozók!

Punkerwork
szal a fanatisták, én sz@rok a célzásra 1280*1024 minden maxon nem érdekel ha uccsó vagyok amíg szép a játék pl tegnap este 😊

IMYke2.0.0.0
Azok, akik azt hiszik, így pontosabban tudnak célozni - kis felbontás, nagy frame értékek => jobb célzás. Gondolják õk.

Punkerwork
X -es kártyán miért nyomná a CoD-ot 800*600-ban? 😊 egyáltalán ki az aki még 800*600-ban játszik?

Meg mi van akkor, ha mondjuk a kedves fórumozó codozik, és a codot 800*600 85 hzen, de az xpt 1024* 75hzen nyíomja! Akkor is jó a ddc ki/be????????????

Szerinted mért kérdeztem nagyokos?😄 Általában, ha olvasol readme.txt fájlokat, (és naná hogy van a refreshfixnek is) ott le van írva, hogy mik azok a dolgok, mely bekavarhat a beállításánál. DDC is fel van sorolva! CSak idáig a kedves fórumozó nem jutott el, hogy elmondja, van vagy nincs! És persze én se voltam!😄😄😊

[Jakuza]
Ha DDC nincs bekapcsolva, ugy jo a 85Hz megadasa, amugy ha bevan kapcsolva a DDC akkor a monitorbol veszi a frekijeleket.

Mégegyszer köszi most éppen tesztelek.
Figyelj csak és ha ott DDc -nél alegmagasabb felbontásnál és képfrissitésnél a monitor legmagasabb értékét adom meg az ugy jó lesz?
Jelen esetben nálam az lg-m 1024*768 -at tud,85 hz-n.
[Jakuza]
Rem3ljuk.
Bar altalaban, a segitseget kapo userek, nem igazan szoktak visszaterni, hogy megosszak velunk, hogy mi a fama.

Köszönöm megtaláltam ott egy magasabb érték szerepelt,amikor a pipát kivettem belöle,beállitottam ahogy mondtad az asztal frissitésével és felbontásával azonosra.Remélem mükszik csak nem ertem hogy ott alapbol miert a legmagasabb érték volt?
[Jakuza]
Minek az a refreshfix ?
Catalystbol belehet szepen allitani.
Irany a VGA beallito menuje, majd -> Megjelenito eszkozok -> A monitornal raklikkelni a megjelenito reszre, majd DDC informacio kikapcs es a jobboldalt beallitani a frissitesi frekvencia felulirasanal, a megegyezik az asztallal.
Es voila mar muxik is.
Monitornal meg megadod a megfelelo felbontasnal a kivalasztott frissitesi erteket es kesz is van.
Nem kell semmifele refreshfix vagy egyeb mas program.

DE cat 5.5 van fent es a probléma még mindig fent áll.Van vmi más ötleted?
Ezek szerint nincs: refreshfix.exe
cat 5.5?

Narancs
refresh --> képfrissítés

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

A legujabb catalyst drivert használom,es nem tudom mit értesz refresh alatt?
arnyek1000
Nekem néha a 9800 prosom is ezt csinálja és nem nagyon segített eddig semmi és senki mondjuk nekem 939es A64 van drivert már rengeteget cserélgettem segített 1 kicsit a hangkártya csréje de a problémát nem oldotta meg csak ritkábban csinálja ja és nálam a frissítést nem változtatja <#nemtudom>

Milyen drivert használsz? És van e feltelepítve Refresh?

Sziasztok!
Segitségeteket szeretném kérni egy olyan problémában amit nem tudok megoldani.
A kártyámat lecseréltem egy x800xt-re es olyan képernyövel találkozok/csak játék közben/hogy elsötétül és utána kikapcsol.A képernyõ frissités megváltozik.Resetelés után a monitor beállitásnál 72 herzet találok 85 herz helyett./1024*768-ban/Alapbeállitásnál.A configom hátha segit:
asus p4 p800se
gigabyte x800xt platinum
2*400 herzes 512 ddr brand memoria
chieftec 460w táp
2db winchester
3.0 prescott intel proci

Elöre is köszönök bármit még az ötleteket is mert én már kifogytam belölük.
ja, hát ez olyan dolog hogy a konfigom:
athlon 1700+
radeon 9500
4 nagy vincseszter (2*60gb+2*80gb)
dvd olvasó
dvd író
cd író
és 300w táppal is simán ment (egy ócska kodegen volt a régi 4 évvel ezelõtti toronyházamban,akkor még az is nagy számnak számított méretileg és férõhelyileg)
és úgy hogy cd-t, dvd-t írok közben filmet futtatok az olvasón, kitömörítek két vincseszter között, a harmadikra letöltés megy netrõl, a rendszervincsesztert a net böngészése miatti swappelés bizgatja is hibátlanul elment.minõ csoda.csak az új geforcéknak iszonyat a fogyasztása, na abból tényleg nem jó kettõ,mire meg a legnagyobb amd-k elavulnak annyira és lemegy az áruk hogy érdemes legyen többet is egy gépbe rakni akkorra a tápoknak is felmegy a teljesítményük és lemegy az áruk

Hali!
Honnan tudnék letölteni ATI Mobility U1-hez drivert? Nem tudok DVD-t nézni, mert valami hibát ír ki, és megpróbálkoznék valami drverfrissítéssel.
Az www.ati.com nem jön be nekem...<#lama>

Gabesz amd64
amire Te megvennél még egy procit(már elavult a géped azaz 2év múlva) addigra már megint kijön egy új proci,VGA, meg sorolhatnám...

Punkernak meg igaza van fogyasztás...mennyi tápot rakjak a gépbe? ha bövitem a gépet még egy procival ,VGA-val akkor még egy táppal is bõvítenem kéne? LOL<#nevetes1><#nevetes2><#nevetes1>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Ergo plussz ventik nagyobb zaj nagyobb táp. Szóval a végére lehet, hogy nem is úszod meg olcsóbban mire megveszed hozzá a kütyüket.

Punker
gondolkozz 4 proci 4x annyi fogyasztás és annyi hõt termel hogy tuti nem kell télen fûtened 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

miért is? mert a windows xp home edition nem támogatja,pontosabban tök mindegy neki mert nem tudja kihasználni. még a windows nt-nél mûködött a dolog.és elsõsorban videokártyáról beszéltem, olyan meg vagy geforceban.és ha csak a teljesítmény ár arányt vesszük prociknál akkor:
sempron 2400-as - bruttó 13.000
athlon xp 3200-as - bruttó 28.000
és megfelelõ oprendszer támogatás alatt két sempron jóval erõsebb mint a jelenlegi csúcskategóriás amd proci.és ha már korábban vásárolt vki akkor még drágábban egy 2400-es sempront, most egy kisebb befektetéssel erõsíthetné a konfigját.aki meg most vesz drágán egy athlont,az késõbb vehetne bele még egy ua procit, amikor már az is olcsóbb. számunkra ez lenne a kedvezõ. miért érné meg a gyártóknak is?mert nagyon sokan akik nem ilyen fos országban élnek fos fizetésekkel rögtön a legerõsebb legdrágább prociból vennének kettõt ha már bele lehetne rakni az alaplapba és támogatná az oprendszer is