5974
  • ollie
    Az X1900XT gyorsabb az X1950PRO-nál. Érdemes azt venni, ha kb annyiba, vagy kicsivel többe kerül, mint az X1950. Viszont sokkal jobban melegszik, és erősebb táp is kell neki.
  • mikiking
    megoldottam,átdobtam a biost pcie re
  • yas
    Ööö...
    Ez nem egy Radeon X Series topic? :)

Szokásos dolgokat átnézted?
    Tápcsati be van kötve, Mind két monitor csatlakozást kipróbáltad?
    Nvidia-nál általában az alaplaptol távolabbi az elsődleges.
    Nem sípol az alaplap?
    Jól bele van nyomva a kértya?
  • mikiking
    megvettem a 8600 gt-t,de kéne helőp.nem tudom hasznánli,mert beledugom a monitort,és kiirja a monitor,h no signal,és nem megy
  • csabika6630
    www.digit-life.com (ha valaki nem ismerné).
    Rákattintotok a video menüre utána görgövel lejjebb mentek és ott lesz csomó teszt.
    Érdemes megnézni őket.
  • csabika6630
    Most néztem egy x1900Xt-t. Arról mi a vélemény? Tudásban van annyi mint az 1950 pro ugye?
    csak árat nem találok sehol. :(
  • mikiking
    Amugy a radneon 2600 xt-nél gondolom jpbb a 8600 gt nem ?
  • Inquisitor
    Passz, életben nem hallottam róla :D
    Valószinüleg zsír ugyan az mint a Thrust, MS Industrial és társai nnéven kijövő tápok.
  • csabika6630
    Én értem, de az LcPower az milyen minőségű?
  • Inquisitor
    A probléma nem az, hogy nem elég egy pl. 350-es táp a gépnek ami 260-270W-ot zabál, hanem az, hogy az olcsó sz*r tápok, amikre 400, 450 meg 600W van írva (vagy nagyobb!), jó ha a 300W-ot le tudják adni, kispórolnak belőle egy csomó hűtőbordát és jó pár biztonsági áramkört. Aztán ha véletlenül elbírják is a gépet, egy kisebb áramingadozásnál viszik az egész gépedet. De inkább 350-es FSP táp, mint 650-es noname. Így már világos?
  • Dzsur82
    A 420 w-os tápod simán elviszi az x1950pro-t!!Amúgy nem értem ezt a tápmizériát mert nekem 300 wa-os ctx tápom van és simán elviszi ezt:dual 2 core E6550 proci + ati x1950 pro 512mb!!Ja és van ismerősöm akinek számtech bolja van és ő is azt mondta hogy fölösleges 500-600w-os tápokat venni mert úgy se vesz fel a gép ennyit!! U.i:x1950pro dobozán min. 450w-os tápot javasol a gyártó!:DD
  • Inquisitor
    Coolinket nagyon nem ajánlom. Nem mindegy, hogy Coolink vagy Cooler Master. Hogy a Kolinket ne si említsem ;)
  • csabika6630
    8 ezerért, de van rendesen súlya.
    Volt ott egy coolink vagy cooler mastar nemtom már az 550 es volt és a súlyuk ugyanannyi volt.
    Amúgy gyúrok. :)
  • Inquisitor
    Nagyon egyszerű, ha kézbe veszel egy tápot és nem érzed úgy, hjogy lezsakad a kezed tőle, akkro már nem lehet jó :)
    (Kivétel persze ha gyúrsz vazze'.)
    Persze vannak kivétele, a Codegennek volt 480-as tápja ami nehéz volt, még se volt nagyon jó.
    Mennyiért vetted azt a tápot?
  • csabika6630
    Nah hát akkor mégse olyan vészes a helyzet. :)
    Még van egy problémám, nemrég vettem egy tápot 420w-os lcpower, 12v-on 20A-t ad le.
    Amikor megvettem aztmondák hogy nagyon jó, de most meg hallottam hogy egy nagy xar.
    Szted elbírja a videokarit?
  • Inquisitor
    Jó esetben +5-10%.
  • csabika6630
    a hyper threading nem jelent semmit?
  • Inquisitor
    A Pro és GT majdnem ugyan az, az árkülönbség döntsön. Ha minimális, akkor Pro. Csak az órajelük más. Bizonyos gyártóknál csont nélkül mehet Pro órajelen a GT.

Crysist senki sem tudja, de jön 25-én a demo :)
    Saccolok: 1024-ben DX9-ben valamivel médium beállítások felett menni fog ... ha van mellette legalább kétmagos proci.
  • csabika6630
    Értem, de akkor végülis melyiket lenne érdemes megvenni? a pro-t vagy a gt-t?
    Crysis? szted hogy megy majd?
  • Inquisitor
    CoD4-et szerintem senki nem fogja tudni megjósolni.
    Az egymagos procid nem éppen gyors, legalább 20%-át elbukod a VGA teljesítményének. Persze a fillrate miatt még mindíg jobb mint egy X1650XT.
  • csabika6630
    Nem köszöntem, HELLO :)
  • csabika6630
    van egy 2800 mhz-s nortwood magos híper threadinges proci, 2 giga ram, és most szeretnék venni egy x1950gt-t vagy ha találnék olcsón akkor egy x1950prot.
    Mennyivel érnék el kevesebb FPS-t mint ami a tesztekbe van? (%)
    Másik topikba már hallottam hogy az új medal futott normálisan ezen a vga-n. Ennek örültem nagyon.
    Cod 4 ről mi a véleményetek? Az hogy futna?
  • mikiking
    Akkor azt hiszem anyit le lehete venni,h 2600Xt, köszi
  • Inquisitor
    DX9-ben pöttyet gyorsabb lehet az X1650XT, a jövendő játékokban azért a 2600XT gyorsabb. Én minden esetre most cseréltem elöbbit az utóbbira ... szóval szerintem a 2600Xt jobban megéri. Persze csak bizonyos áron vagy alatta. Itt 24-26K kötül vannak a GDDR3-as verziók. A GDR4-es sokkal drágább, de gyakorlatilag nem gyorsabb, mert nem ellensúlyozza a GDDR4 sz*r késleltetését a sokkal magasabb órajel, meg a 128 bit is megfogja.
    Az X1650XT legtöbb DX9 játékban gyorsabb egy 7600GT-nél. De pl. OpenGL alatt lasabb.
  • mikiking
    Meik éri meg jobban : meik jobb kari : Ati x1650xt ddr3 vagy hd 2600 xt ?
  • ollie
    Fogd fel, hogy gyenge a géped, és csak az segít, ha procit meg videokártyát is cserélsz. A memóriáról meg alplapról már nem is merek beszélni...
  • grebber
    Videokártyák erősorrendje!!!
  • mikiking
    kösz,ez nem segit
  • ajem kisa
    Vegyél konzolt, most vitték lejjebb az árát!:)
  • mikiking
    akkor msot mi az eget tegyek,h jol menjenek az uj játékok,de nix zsém most procira
  • ajem kisa
    Akkor igy!
    Svarcit ültetnéd egy polski fiatba, de nehezen fog elindulni, és lassan megy vele, mert kicsi a moci a verdában!;)
    Ugyanez a te gépeddel, a vga-t belerakod egy gyenge gépbe...hiába elég a kártya, de a procid...
  • mikiking
    nem fogja kihajtani ? mit ofg vele csinalni ? nem létezik,h nm fog meni vele a crysois,vagy az uj játékok,mondom a bioshock ment mimimumon szar graf kártyával akadás nélkül,de minden mimimumon
  • mikiking
    Nem tudtok vmi jo infokat grafikus kártyárol ? vmi net cimet,vagy sorrendet vagy mittom én mit
  • ajem kisa
    Az jo, csak a procid nem fogja kihajtani, mer' gyengusz!
  • mikiking
    ÉS EZ ?VGA Sapphire HD2600XT 256MB
  • ajem kisa
    Akkor szerintem kezd a procinál a beruházást...:S
    BIOSHOCK:
    Minimum rendszerkövetelmény:
    CPU: P4 2.5 GHz single core.
    System RAM: 1GB
    Video Card: Pixel Shader 3.0 compliant video card with 128 Meg Ram and floating point frame buffer blending.
    Sound Card: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
    Hard Drive: 7 GB
  • mikiking
    de sztem ennél a krainál,meg annál amit te mondtál jobb a G-force 7600 Gt DDr3 128 bit , 256 mb.legalábis statisztikák szerint igen
  • mikiking
    AMD SEMPHRON(tm)3000+ 1gb RAM.
  • ajem kisa
    Á, minimum egy X1650XT...
    Meg milyen gépbe raknád?
  • mikiking
    ja és nem minimumon szeretnék jácani,mert minimumon a bioschoccal az én g-force 6150 se,-mel is tudok jácani XD