5974
  • CUCLI
    olvass
    http://www.prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=197829&arc=f
  • CUCLI
    van X800GT
  • wander01
    hát x800-ból ha megszakadsz se találsz GT-t, azt garantálom :DDD
  • CUCLI
    nem. GT. 6600GT ellenfele :D
  • wander01
    esetleg xt-re gondoltál?
  • Mr Manson
    X800GT kapható már?
  • wander01
    hehe megoldodott a gondom a mediumon akadó bf-el csak egy ujratelepités kellett. ki hitte volna... pfff
  • CUCLI
    nm :)
  • GanXstaZoleeWrk
    hmm és mit megy 3dmar2005-ben? mert nekem is xl de még csak 5.8ngonal vagyok.
  • Narancs
    Érdekes...amikor annó először hallottam azt mondtam halott ügy. A 64bitre állás is kurvamód lassan megy, pedig hatalmas cégek tesznek meg mindent a fölgyorsításért, az egész számtek ipar rajta van. Most meg jön vmi kis fika cég és meg akar változtatni mindent. Szvsz csak úgy lehetne eladni ezt a cuccot, ha MINDEN jövőbeli játék támogatná, és integrálnák a közép-felső kategóriás VGA-kra.
    De az 5let tetszik, csak nehéz lesz kivitelezni...
  • Goliath
    LOOOOOL

36%-al lett gyorsabb a kártyám az új 5.9-essel köszi hogy szóltál hogy kijött..
  • wander01
    skacok, valaki pliz help!!
    az a szitu hogy van egy Sapphire X850XT-m és olyan gáz van vele hogy a BAttlefield 2 1024*768-on ugy megy csak vele mint az elözö karimmal, egy HIS 9600xt-vel. ez olyan medium mindenből, ilyenkor nem szaggat és semmi dynamic shadow meg lightning vagy micsoda, de ha egyvalamit is feljebb teszek, akkor vége. szaggat mint a barom, de két nagy akadás között eszméletlen gyönyörüen megy. TIPP valaki? már mindenféle drivert probáltam hozzá, recovery kikapcs, ha bekapcs az is ugyanugy szar, kifogytam az ötletekből. más gámék teljesen királyul mennek, HL2 ami a monitoron kifér, határ a csillagos ég, de a BF2-vel az istenért nem boldogulok...
  • grebber
    OFF

Érdekességnek csakPPU - fizikai gyorsítókártya

• CUCLI
    kintvan az 5.9es driver
  • grebber
    Én még ráérek vele ugyis csak 2006 márciuástól felefele jönnek csak izom gamek addig kihuzom a mostanival.(Jó a FEAR az jön és aláz :D )
  • Punker
    nekem november-december lesz.
  • grebber
    Hát én előbb azért megvárok még több új ati tesztet és azt hogy nálunk legyen valami formában ha akkor is a 7800GT dukál a maga bruttó 86k-jával akkor GT-t veszek de ez még a jővő zenéje (2006-é).
  • Punker
    "nem akarok" de ha íg ymaradnak az árak akkor az lesz.
  • grebber
    Hár érthető is mivel ár/teljesítményben eléggé ottvan.
  • Gabesz amd64
    sajna az annyi nem lesz :(
  • sse2
    Szerintem a 6800GT-k ára egy kissé lejjebb menne ez által, az lenne jó! 6800GT-k 99,5%-ban mind mennek ultra órajelen vagy jóval felette. Egy ilyen bivaly VGA bőven sok mindenhez, de minimum a DX10 megjelenéséig biztosan állja majd a sarat. Na, szal ha 6800GT DDR3 256MB-t mostani 70K helyett kerülne 50K-ba azt hiszem mindent ütne..
  • Gabesz amd64
    már egy ideje adja a VGA-it az Nvidia!szal már most nagyon megnővekedett a
    bevétele!sőt már a 6600Gt-nél is megmutatkozott.

emléxem az Nvidia mindig is drágábban adta a kártyáit.egészen a 6-os szériáig
  • Gabesz amd64
    Punker is 7800Gt-re akar váltani
  • sse2
    Ezekkel az árakkal labdába sem rúghat az ATI. Aztán, egy-két elvakult ATI-fan kevés az üdvösséghez. Ezen eredmények láttán, már ha igazak (mint tudjuk, nem zörög a haraszt) a 7800-as széria a nyerő. Nem baj, majd jön a duma, hogy nem olyan átütő, elsöprően gyors az ATI mint hangoztatták, de a képminősége az veri az Nvidiát… És jönnek a Fanok a most is drága 6800 Ultra 512MB-hoz való árhasonlítgatással. Önámítást meg hagyjuk meg másna... Nemsokára (?) úgy is minden kiderül. ( vagy beborúl)
  • grebber
    Na akkor Ati seholba sincs sajna 7800GT-t veszek majd pedig nem akartam áttérni de nincs más választásom.
  • Gabesz amd64
    hát jah majd ha a nagyobb tesztelő honlapok letesztelik akkor kiváncsi leszek Én is,de az árak azért huzosak
  • Narancs
    Én azért még nem temetném az R520-at. Majd ha hivatalos tesztek is lesznek róla, nem ilyen anyám kertésze sógorának unokája barátnője előző férje talán hallott valamit információk...
  • Gabesz amd64
    ezsgés cikk az Atiról

és most télleg nagy bajban van az ATi.
    Ez elég durva: "Ami igazán érdekes, az X1800 Pro több esetben is alulmarad a jelenlegi csúcstartóval, vagyis az X850XT PE-vel szemben, amely meglehetősen jól teljesít"

a másik durva:"Az ATI az áraknál sem teljesít jól: az X1800 XT 600 dollárba, az XL 500 dollárba kerül, míg Pro 450, az LE pedig 350 dollárt kóstál. A GeForce 7800 GTX ezzel szemben 500-550 közötti áron, míg a GT 450 dolláron indult, és a teljesíményt figyelembe véve jelenleg jobb ajánlatnak tűnik."

akkor ki fog venni ezek után ATI kártyát?
  • PxE
    BLIZZARD RADEON X850 XT Platinum Edition és lehet valahol kapni eszt a karit??
  • cseneles
    itt egy kisinfó!
  • PxE
    THX
  • Punker
    a Blizzard az a Sapphire folyékony fém hűtésű kártyája:
    katt
  • PxE
    Valaki mondja meg mi külömbsék az BLIZZARD RADEON X850 XT Platinum Edition és a RADEON X850 XT Platinum Edition közöt??
  • deep
    Még nem, de másfél év volt az intervallum.
  • LBandi
    jah csak monjuk itt arról van szó hoyg eggynelö esetekben a ati gyorsabb érezhetöen, a ps 3 meg kurvára nem fontos. (még) :D
  • Thanatos
    igazad van, javaslok neked egy gef4ti-t és kruva gyors lesz neked 640*480ban min beállitásokkal :)
  • Gabesz amd64
    akkor vegye meg a konkurenciát
  • sse2
    Gondolom azért, mert ha valaki lecsenget egy kisebb vagyont, egy ilyen kaliberű képkártyára akkor az nem éppen szívderítő, hogy úgy köszönnek vissza a tesztprogramok: "PS3/VS3 not supported."
    (Aztán meg egyre jobban kezdenek szállingózni az "extra" fricsőröket kiaknázó gémek.)
  • LBandi
    mért is nyirna ki a shader 3 hiánya? én szerintem negy nagy cucc...... ngem a sebesség érdekel azt mega x85ö xt tudja :D
  • Narancs
    Jah, ATi most kicsit elkavarta...