5974
-
#3414 GT -
#3413 na most én full belezavaarodtam már GT vagy GS a jobb? -
Inquisitor #3412 A 7600GS-ről írtam. Az kerül 35-be, bár gondolom az AGP-s drágább lesz. 57e-ért meg még nettoban SE láttam 7800GS-t. 7800GT PCI kb. 70e körül kapható, a 7800GS/AGP meg annál drágábban. -
#3411 57 nettóért talán, mondjuk még az is szűkös. -
#3410 LOL ?
35 egy 7800GT ? :P
57ert viszont kapsz mar 7800GS-t. -
Inquisitor #3409 Hű de jó! Tényleg? :D
Ja, csak annyiba kerül mint egy 7800GT PCIE, de legalább lasabb.
Nem mindegy, hogy a kártya 70e, vagy csak 35e. -
Anotino #3408 Jo cucc, de passzivan 80 fokig felmegy a kartya vele pedig csak egy x1600 -as.. Egy kisteljesitmenyu 19db-es ventillatorral viszont 40 fok alatt megy terheles alatt is. -
#3407 Van 7800GS is AGPben. -
Inquisitor #3406 7600GS-t kapni lehet japánban, de persze csak PCIE verzióban, csak volt spekuláció, hogy csak abból lesz AGP-s a GT-ből nem. Már ha lesz. -
#3405 Azt hittem a 7600gs agp csak pletyka de lehet hogy elmulasztottam valamit.
Most 7800 vagy 7600-ra gondoltál akkor? :)
De ha a 7600gs megteszi majd úgy mint annak idején másoknak a 6600gt akkor jó az nekem.
Szóval megérné körülnéznem az ATI háza táján azért? Vagy váltsak alaplapot és dobhatom ki a procimat a vga-val együtt? -
Inquisitor #3404 Mondom ha AGP-s kell, akkor nem jó neked.
Amúgy sok tesztben lefőzi az X1800GTO-t, ami nm kicsit gyorsabb az x1600 szériánál. Megy gyorsabb a 6800GS-nél is. Ára kb. 48-55e között van most.
Viszont AGP-s csak 78600GS-ből lesz, ami ugyan ólcsóbb (35-40e), de lasabb is. -
#3403 Na igen de az nem lesz NAGYON drága? És nem lehet hogy lesz/van egy radeon ami veri azt?
ATI kártyák terén nagyon nem vagyok tájékozott :| -
Inquisitor #3402 "A lényeg az, hogy most vagy 6800gs-en gondolkoztam, vagy pedig egy ATI kártyán, nos a kérdés melyikkel járok jobban?"
Ezek szerint AGP? Mert különben 7600GT ... (7600GS már van, de csak PCIE) -
#3401 Lassan egy új karit kéne vennem, mert az fx5200 bizony már nem egy mai darab, és gondolkoztam hogy esetleg vége az nvidiás korszakomnak, amiután az fxel így beszopattak.
A lényeg az, hogy most vagy 6800gs-en gondolkoztam, vagy pedig egy ATI kártyán, nos a kérdés melyikkel járok jobban?
Csak mostanában kezdtem nézegetni az ati kártyákat, és szeretném tudni hogy van e egy középkategóriásuk, ami jól bírja mondjuk az Obliviont, meg úgy megfelel a XXI. századnak? Most az x1600 pron van a szemem, mert árban is megfelel és teljesítményben is. (?)
AGP, 30-40k közöttiekre célzok elsősorban.
ez egy kicsit off, de mennyire fogná vissza egy ilyen "bika" kártyát a 2 ghz cerka? -
izb #3400 nagyon baba kis cucc.
-
#3399 már megvan a kártya csak kicsit hangos -
#3398 vegyél sapphire ultimate-et, az gyárilag passzív -
#3397 Ilyet használ valaki?
Link!
Vagy esetleg valami más halk vagy passziv X800GTO-hoz! -
#3396 szerintem is az lesz. -
#3395 ez szerintem egy fx5800, amit nem sokáig gyértottak, mivel iszonyatosan melegedett :) -
#3394 A helyzet az, hogy akkor, amikor a GF FX-ek fűtését divat volt szapulni a Radeon X-sorozat még sehol sem volt!
-
#3393 Picit nosztalgiáztam a régi szép nvidia vs. ATI veszekedős időből mikor megtaláltam ezt a videót amiből ezt a kockát copyztam:
Ez itt a régi FX-em, ez volt végül is nagyobb, vagy a Radeon X-ek? Nem emlékszem, mert mikor leált a nemzetközi vitázás én is ráuntam foglalkozni hasonlókkal. -
Attlen #3392 AMi azt jelenti, hogy a hütövel vagy mivel ird le hogy lehetne jó pls vagy vegyél fel msn köszi:)[email protected] -
CUCLI #3391 azzal vigyázz. ha jól rárakod akkor csak nagyon nehezen tudod leszedni. -
#3390 Hát ezek nem StarForce-osok... Akkor VGA-val van gond. :(
-
Attlen #3389 hát fifa 06,madden 06,05,nba06, MW-ezek nem indultak régen mind indultak valami progi lehet a baj már mentem vissza idöbe nem segitett:S:S -
#3388 Hidd el, nincs sok köze hozzá - a játék védelme kavarhat be. Gondolom, Starforce-védelmes játékokkal próbálkozol. Olvasd el a melléjük tett *.nfo fájlokat! -
Attlen #3387 hello létszievs válaszoljatok erre a kérdésemre:):Ati RADEON 9600XT 256 megás vidi kártyám van alap nem indulnak a clone-cds-dvd-s gamek elehet amiatt mert nicns friissitve a kártyám nem ir ki smemit csak nem indul el, szval honnan lehet leszedni egy video card frissitést? -
#3386 ehh!!! kitakaritottam az osszes szamtek dobozt es talaltam ilyen ket oldalu ragacsot!!:D:DD: muhahaa -
#3385 azért ilyen olcsó mert teljesen aluminimun
hg1 vagy mi -
#3384 spire is van már 1000ft alatt
én revoltecet fogok venni vagy primeccolert lehet már kapni alu-ba (ventis)olyan mint a zalman vf700+bga hűtő hihetetlen 1900ft-os áron a mIstralba -
#3383 teljesen réz ram bga cooler 2200ft-ért :-)
ez revoltec akar lenni -
#3382 vegyél zalman rsh1 bordát 1600ft
vagy teljesen réz ram bga cooler 2200ft-ért :-) -
#3381 :D persze!
a muanyagot levettem rola.. de alig ragadnak az ontapado ragacsok:(
sot... egyet sikerult leejtenem a szonyegre.. szal. az meg inkabb nem tapad... szal van valami otlet?? -
#3380 én ugy gondoltam hogy csinalja meg az aki ért hozzá én még sosem szedtem le gyári hűtőt és nem raktam fel ujat :) ha meg ők elbasszék akkor van kin számonkérni :) + gari is megmaradt. -
CUCLI #3379 én itthon raktam fel az x800ra a w700cut. azóta énsem hallottam koppanást szal rajta van még szerintem :)
viszont anno mikor az abit ic7re vettem passzív hűtést az leesett ,mert 2fázisu ragasztóval raktam rá és nem hagytam eleget száradni (15perc helyett max 10volt). örülök a fejemnek mint álatt, elkezdek játszani erre egy baxott nagy koppanás jelezte azt ,h a passzív hűtés megadta magát és a 9800pron landolt. na akkor a szar is megfagyott bennem... -
#3378 en ezert rakattam fel a bolt szervizessel ahol vettem a kartyat + hutest ra hogy ne potyogjon le kesobb :D -
CUCLI #3377 levetted róla a műanyag fóliát ugye?... -
#3376 miko' szereltem a zalman hutest az x850re a ram heatsinkek elfelejtettek tapadni.. majdhogynem maguktol lepogyogtak non stop... azthiszem hogy meg a hulyukon vannak amiota beraktam a gepbe de kitudja. majd holnap meglesem.. a kerdes hogy mit lehet ezzel kezdeni? milyen ragacsot kell venni? -
#3375 ha megnézed az aláírásomban linkelt oldalt, láthatod, hogy mindegyikben R480 van...
mondjuk ezek régebbi szériák, nem tudom, hogy mostanában mi a helyzet.