5974
  • Zetorg
    GT
  • Punker
    na most én full belezavaarodtam már GT vagy GS a jobb?
  • Inquisitor
    A 7600GS-ről írtam. Az kerül 35-be, bár gondolom az AGP-s drágább lesz. 57e-ért meg még nettoban SE láttam 7800GS-t. 7800GT PCI kb. 70e körül kapható, a 7800GS/AGP meg annál drágábban.
  • Zetorg
    57 nettóért talán, mondjuk még az is szűkös.
  • [Jakuza]
    LOL ?
    35 egy 7800GT ? :P
    57ert viszont kapsz mar 7800GS-t.
  • Inquisitor
    Hű de jó! Tényleg? :D
    Ja, csak annyiba kerül mint egy 7800GT PCIE, de legalább lasabb.
    Nem mindegy, hogy a kártya 70e, vagy csak 35e.
  • Anotino
    Jo cucc, de passzivan 80 fokig felmegy a kartya vele pedig csak egy x1600 -as.. Egy kisteljesitmenyu 19db-es ventillatorral viszont 40 fok alatt megy terheles alatt is.
  • [Jakuza]
    Van 7800GS is AGPben.
  • Inquisitor
    7600GS-t kapni lehet japánban, de persze csak PCIE verzióban, csak volt spekuláció, hogy csak abból lesz AGP-s a GT-ből nem. Már ha lesz.
  • Muki100
    Azt hittem a 7600gs agp csak pletyka de lehet hogy elmulasztottam valamit.
    Most 7800 vagy 7600-ra gondoltál akkor? :)
    De ha a 7600gs megteszi majd úgy mint annak idején másoknak a 6600gt akkor jó az nekem.
    Szóval megérné körülnéznem az ATI háza táján azért? Vagy váltsak alaplapot és dobhatom ki a procimat a vga-val együtt?
  • Inquisitor
    Mondom ha AGP-s kell, akkor nem jó neked.
    Amúgy sok tesztben lefőzi az X1800GTO-t, ami nm kicsit gyorsabb az x1600 szériánál. Megy gyorsabb a 6800GS-nél is. Ára kb. 48-55e között van most.
    Viszont AGP-s csak 78600GS-ből lesz, ami ugyan ólcsóbb (35-40e), de lasabb is.
  • Muki100
    Na igen de az nem lesz NAGYON drága? És nem lehet hogy lesz/van egy radeon ami veri azt?
    ATI kártyák terén nagyon nem vagyok tájékozott :|
  • Inquisitor
    "A lényeg az, hogy most vagy 6800gs-en gondolkoztam, vagy pedig egy ATI kártyán, nos a kérdés melyikkel járok jobban?"
    Ezek szerint AGP? Mert különben 7600GT ... (7600GS már van, de csak PCIE)
  • Muki100
    Lassan egy új karit kéne vennem, mert az fx5200 bizony már nem egy mai darab, és gondolkoztam hogy esetleg vége az nvidiás korszakomnak, amiután az fxel így beszopattak.
    A lényeg az, hogy most vagy 6800gs-en gondolkoztam, vagy pedig egy ATI kártyán, nos a kérdés melyikkel járok jobban?
    Csak mostanában kezdtem nézegetni az ati kártyákat, és szeretném tudni hogy van e egy középkategóriásuk, ami jól bírja mondjuk az Obliviont, meg úgy megfelel a XXI. századnak? Most az x1600 pron van a szemem, mert árban is megfelel és teljesítményben is. (?)
    AGP, 30-40k közöttiekre célzok elsősorban.
    ez egy kicsit off, de mennyire fogná vissza egy ilyen "bika" kártyát a 2 ghz cerka?
  • izb
    nagyon baba kis cucc.
  • Mr Manson
    már megvan a kártya csak kicsit hangos
  • Zetorg
    vegyél sapphire ultimate-et, az gyárilag passzív
  • Mr Manson
    Ilyet használ valaki?
    Link!

Vagy esetleg valami más halk vagy passziv X800GTO-hoz!
  • Punker
    szerintem is az lesz.
  • Zetorg
    ez szerintem egy fx5800, amit nem sokáig gyértottak, mivel iszonyatosan melegedett :)
  • IMYke2.0.0.0
    A helyzet az, hogy akkor, amikor a GF FX-ek fűtését divat volt szapulni a Radeon X-sorozat még sehol sem volt!
  • janos666 #3393
    Picit nosztalgiáztam a régi szép nvidia vs. ATI veszekedős időből mikor megtaláltam ezt a videót amiből ezt a kockát copyztam:

Ez itt a régi FX-em, ez volt végül is nagyobb, vagy a Radeon X-ek? Nem emlékszem, mert mikor leált a nemzetközi vitázás én is ráuntam foglalkozni hasonlókkal.
  • Attlen
    AMi azt jelenti, hogy a hütövel vagy mivel ird le hogy lehetne jó pls vagy vegyél fel msn köszi:)[email protected]
  • CUCLI
    azzal vigyázz. ha jól rárakod akkor csak nagyon nehezen tudod leszedni.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát ezek nem StarForce-osok... Akkor VGA-val van gond. :(
  • Attlen
    hát fifa 06,madden 06,05,nba06, MW-ezek nem indultak régen mind indultak valami progi lehet a baj már mentem vissza idöbe nem segitett:S:S
  • IMYke2.0.0.0
    Hidd el, nincs sok köze hozzá - a játék védelme kavarhat be. Gondolom, Starforce-védelmes játékokkal próbálkozol. Olvasd el a melléjük tett *.nfo fájlokat!
  • Attlen
    hello létszievs válaszoljatok erre a kérdésemre:):Ati RADEON 9600XT 256 megás vidi kártyám van alap nem indulnak a clone-cds-dvd-s gamek elehet amiatt mert nicns friissitve a kártyám nem ir ki smemit csak nem indul el, szval honnan lehet leszedni egy video card frissitést?
  • CSOCSO
    ehh!!! kitakaritottam az osszes szamtek dobozt es talaltam ilyen ket oldalu ragacsot!!:D:DD: muhahaa
  • MaSzKa
    azért ilyen olcsó mert teljesen aluminimun
    hg1 vagy mi
  • MaSzKa
    spire is van már 1000ft alatt

én revoltecet fogok venni vagy primeccolert lehet már kapni alu-ba (ventis)olyan mint a zalman vf700+bga hűtő hihetetlen 1900ft-os áron a mIstralba
  • MaSzKa
    teljesen réz ram bga cooler 2200ft-ért :-)

ez revoltec akar lenni
  • MaSzKa
    vegyél zalman rsh1 bordát 1600ft
    vagy teljesen réz ram bga cooler 2200ft-ért :-)
  • CSOCSO
    :D persze!

a muanyagot levettem rola.. de alig ragadnak az ontapado ragacsok:(
    sot... egyet sikerult leejtenem a szonyegre.. szal. az meg inkabb nem tapad... szal van valami otlet??
  • GanXstaZoleeWrk
    én ugy gondoltam hogy csinalja meg az aki ért hozzá én még sosem szedtem le gyári hűtőt és nem raktam fel ujat :) ha meg ők elbasszék akkor van kin számonkérni :) + gari is megmaradt.
  • CUCLI
    én itthon raktam fel az x800ra a w700cut. azóta énsem hallottam koppanást szal rajta van még szerintem :)
    viszont anno mikor az abit ic7re vettem passzív hűtést az leesett ,mert 2fázisu ragasztóval raktam rá és nem hagytam eleget száradni (15perc helyett max 10volt). örülök a fejemnek mint álatt, elkezdek játszani erre egy baxott nagy koppanás jelezte azt ,h a passzív hűtés megadta magát és a 9800pron landolt. na akkor a szar is megfagyott bennem...
  • GanXstaZoleeWrk
    en ezert rakattam fel a bolt szervizessel ahol vettem a kartyat + hutest ra hogy ne potyogjon le kesobb :D
  • CUCLI
    levetted róla a műanyag fóliát ugye?...
  • CSOCSO
    miko' szereltem a zalman hutest az x850re a ram heatsinkek elfelejtettek tapadni.. majdhogynem maguktol lepogyogtak non stop... azthiszem hogy meg a hulyukon vannak amiota beraktam a gepbe de kitudja. majd holnap meglesem.. a kerdes hogy mit lehet ezzel kezdeni? milyen ragacsot kell venni?
  • Zetorg
    ha megnézed az aláírásomban linkelt oldalt, láthatod, hogy mindegyikben R480 van...
    mondjuk ezek régebbi szériák, nem tudom, hogy mostanában mi a helyzet.