5974
  • Inquisitor
    Csak ha nem 64 bites, de akkor is csak nyögvenyelve, annyiért lhet kapsz GDDR3-as GF 7300GT-t, ami gyorsabb
  • bakvarnyu
    heló, Radeon x1600 az megér 12 rúgót?
  • Casillas
    lényeget meg pont nem írtam
    szóval eddig akiket kérdeztem, azt mondták hogy 80 fok alatt ne aggódjak
  • Casillas
    nekem is annyi szokott lenni a sapphire x1950 pro-m
  • tibiszabo
    Sziasztok
    A héten vettem agy asus 1950 pro karit
    terheléskor 60 fok felé is megy a hőfok
    üresjáratban 40 fok
    ezek jo adatok???
    terheléskor nem sok a 60fok???
  • normanrls
    sziasztok

Vettem egy X1650XT-t es a gondom az, hogy a TV kimenetet osszekotottem a TV-vel es fekete-feher a TV-n a kep, akarmit allitok a Catalyst control centerben. Elotte egy Radeon 9600-om volt es azzal nem volt ilyen gondom, vagyis volt eloszor mikor azt vettem, de valahogy sikerult megoldani es mar nem emlekszem ra hogyan. Foltettem mar tobbfele driver-t es catalystot is.
  • atesz02
    Nah, megoldottam minden problémát! Köszi a segítséget!!! :D:D:D
  • Zsolt1964
    pedig kell keresni mert anélkül nem sokat ér, a cleaner elvileg a fölösleges vackokat törli ki
  • atesz02
    És az a legjobb, hogy a .NET Freamwork-öt nem találom! hahahahahaha :D
    ez már kezd egyre viccesebb lenni! :D
  • atesz02
    És a Cleanerrel mit érdemes törölnöm? Mert most ezt kérdezi, és ahogy végignéztem, amit akar, azok kellenek nekem!
  • atesz02
    Ok, meglesz! Köszi, és bocs, hogy húzom az agyadat! Dehát, nem megy... :D
  • Zsolt1964
    szerintem kissé összekavartad a dolgokat! vegyél le minden ATI cuccot+a NETframeworkot is. Utána futtas le ha van egy cleaner progit www.ccleaner.com Telepitsd újra a megfelelő sorrendben/dd-ccc-wdm/ a legújabbat 7.9 catalystot. természetesen előtte a keretrendszer2.0-át!
  • atesz02
    Affene, erőteljesen tévedtem! Felraktam a .NET Framwork 2.0-t és amikor elindítanám a Catalyst Control Center-t ezt írja ki:
    "Could not load file or assembly CLI.Implementation, Version=2.0.2789.36944, Culture=neutral, PublicKeyToken=90ba9c70f846762e or one of its dependencies. A rendszer nem találja a megadott fájlt."
    Nah most, kérdem én: Mi a tököm van itt???? Kezdek bekattanni! :D :S
  • atesz02
    Nah köszi szépen! Úgy érzem, helyrejönnek itt a dolgok! :D
  • dara
    A Catalyst Control Center csak ezzel megy, révén erre írták. Innen letöltheted.
  • atesz02
    Aha, pont azokra! és a .NET Framework 2.0-t a netről elérhetem?
    És ez amúgy kell? Tehát fontos?
  • dara
    A CLI.exe-re vagy a MOM.exe-re hivatkozik gondolom.

Annyi a probléma, hogy nem raktad fel a .NET Framework 2.0-t.
  • atesz02
    Köszi, de van egy másik kérdésem is! :) Kiír valami Alkalmazáshibát nekem, valami "Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő."
    Ez micsoda? szerintem valami gáz! :S
  • dara
    Normális. Azt a mappát egyébként úgy ahogy van letörölheted.
  • atesz02
    Hy! Én azt akarom kérdezni, hogy amikor frissítem a kártyát a netről, akkor a Support mappában még ott van egy rakás régi frissítés! Ez normális? Bocs, tök hülye vagyok ebből! :D
  • Jimanszky
    Köszi szépen a segítséget!!Picit azért jobb lett az új driverrel:)))
  • Zsolt1964
    ATI honlap - optimális letöltés- ccc nyelv kiválasztás+WDM+DRIVER Ferakás- Driver, ujraindit-CCC-ujraindit,beállit/felbontás, ha kell, frissitési freki,ha kell,/ utoljára WDM-ujraindit. a régi cuccot leveszi ráfrissithetsz nyugodtan a legújabb a 7.9 Catalyst
  • Jimanszky
    Jaj sorry!!!Most frissült a lap,akkor mégse olyan kihalt a topik és ennek örülök!!
  • Jimanszky
    Hahó!
    Segítségre lenne szükségem,de nagyon kihalt a topik!!
    Az lenne a kérdésem,ha új drivert szeretnék felrakni az ATI X1950Pro-hoz,akkor a régit törölni kell vagy felülírja a régit:S?Meg az,honnan lehetne beszerezni a legújabbat.Voltam az ATI hivatalos oldalán és onnan leszedtem.Akkor elvileg a legújabb van fönt?Huh,nem értek én az ilyenekhez,de eszeveszetten se szeretnék mindent töltögetni.
    Előre is köszi!!
    Üdv!
  • ollie
    Játék közben nem.
  • Zsolt1964
    nem sok a 70 ?
  • Zsolt1964
    microsoft honlap
  • MaSzKa
    nem is tudtam van már framework 3.0
  • ollie
    Mondom! No para...
  • Light
    Hali!

Hát, legtöbb eddig 65 fok volt. Pár ismerőseim is megnyugtattak mondjuk, h az még korrekt, de nem tudom. Én onnan indulok ki, h az X800-asom max 40 fokos volt (volt rajta mindenféle hűtés:). De akkor nyugodjak meg, azt mondjátok?:)

Üdv
  • ollie
    Nem sok. Az én 1950PRO-m 70 fölé is megy néha.
  • Zsolt1964
    régebbi catalysttal?
  • Zsolt1964
    fene tudja,azért az everest se halál pontos, nézted-e a ccc-ben?
  • Light
    Hali újra!

Közben visszavittem a szervízbe, megnézték, a 3D mark 2006 ott is szétfagyott, szval sz*r volt a kártya alapból. Ki is cserélték egy Sapphire X1950 Gt 256mb-ra, most ezzel eleddig nincsen gondom.
    Annyi talán, h a Bioshock alatt, Everest 4-gyel mérve produkált 64 fokot. Sztetek ez nem túl sok? Windows alatt max 51 fok a cucc.

Köszi
    Üdv
  • Zsolt1964
    csak úgy volt hajlandó menni a 3.0-val, azért irtam de lehet hogy más konfiba nem kell
  • BaLeeX
    Kérdésem lenne Catalyst témában. Most tértem vissza ATI-ra (sulinetben csak 6600gt-t kaptam anno) és ez az újfajta control center nekem még kicsit idegen. Na a problémám az az lenne, hogy win újraindítás után néha (nem mindig, de sokszor) a fényerősség el van állítva a windowsban és ilyenkor mindig kézileg kell visszaállítani a control centerben az ATI színbeállítások újraaktiválása (vagy valami hasonló) gombbal. Ez mitől lehet? Nem lehet valahol beállítani, hogy fixen egy megadott értékre állítódjon minden windows betöltésnél?

Op rendszer vista64bit és legújabb driver + cc.
  • dara
    Magának a VGA-nak nem kell egyik .NET sem, csak a Catalyst Control Center-nek. Annak viszont a 2.0 kell.
  • Zsolt1964
    Net framework 3.0 fenn van? az X1950 - nek lehet hogy kell!!
  • Light
    Az tutterra megoldja a problémát? Vagy csak tipp?
  • MaSzKa
    ja bocs elnéztem

telepísd újra az xp-t