5974
-
#4974 Elvileg az ott leirtakból az jött le nekem hogy csak a ramot felezik! -
Inquisitor #4973 Reméljük csak a rmaot felezik, nem a sávszélleséget. Ellenkező esetben ugye durván 35%-al lasabb lesz (meg ami órajelből változhat), mint a nagytesó. Akkor meg már nem fog 80K-t érni, hiszen rendelésben már Galaxy-ból is 100K alatt van a GTS. :) -
Inquisitor #4972 ATI 8.33.6 Display Drivers (Linux)
In the past we have also seen ATI Linux support come a month or two after the hardware launch, but ATI has fortunately learned its lesson. ATI/AMD will be providing timely Linux support for the Radeon X2000 (R600) series. In fact, the 8.33.6 display drivers have listed support (available in the Xorg.0.log) for the Radeon X2300HD as well as the Mobility Radeon X2300HD (M71). It is important, however, to keep in mind that it is only preliminary support, but it exists in the driver and in the coming releases will improve. Much adoration goes out to ATI/AMD for providing timely Linux support, which is a first in recent history for them. More on the Radeon X2000 family will come at Phoronix on a later date.
Szóval NEM X2800 lesz az új csúcskártya. Viszont ebből az következik, hogy nagyon hamar jön egy 65 nanométeres R620 mondjuk X2400, vagy 2350 néven. :) -
#4971 Kösz! Lesz.
Nvidia pont most jelentette be hogy lesz 8800GTS 320MB rammal.LINK!!
És ez pont olyan amit csomo helyen leirtam az SG-n DX10-es hozza sőt le is veri az X1950 szériát és csak 60 rugó jó tudom több lesz de 70-80 ért is megveszem! -
Inquisitor #4970 A második linken ami van kártya, az T-D-8-ra végződik. Az árlistán elvileg ami T-D-X az PCI-Expresses, ami 8-ra végződik az meg 8x-os AGP-s. Persze mivel nincs fixre odaírva ... (persze gyanúsan olcsó, de pont egy hete írta valaki, hogy az 512-es verzióból az AGP és PCIE nagyker ára ugyan az!) -
#4969 Köszi, megjöttek a privik. Reális akkor lehet szvsz, ha pl. elvariálják az ÁFA-t... :) -
Inquisitor #4968 Küldtem privit. De tudod mennyire nem biztos semmi ami rendelési listán van. Lehet elírás vagy simán nem jön meg.
Például szerinted mennyire reális 36.000Ft egy s939-es X2-4600+ prociért (OEm 1év garral), ha általában 42.000 körül van egy 4200+ jelű optimista esetben? :) -
#4967 X1950PRO-ra gondoltam természetesen. Hisz ez a Radeon X sorozat topikja! :)
Adnál linket is azokhoz az 52-55e-s karikhoz? -
Inquisitor #4966 Ha meg a Galaxy 7600GT-re gondolsz, azt meg 35K-ért másoktól ... szóval az se. -
Inquisitor #4965 Ahhoz képest, hogy két másik arcnál 52-55K között van ugyan ez a kártya ... nem.
A kép a lap tetején meg jól néz ki, kár, hogy az egy X1950XTX hűtés. -
#4964 Ez jó ár? -
#4963 HBD!
Na lesz új géped idén? :DD hehe -
#4962 Végre valami innováció!!! LOÁL! :D -
#4961 CES: Itt az első dupla GPU-s Radeon X1950 Pro kártya -
Gascan #4960 ennyi idő elteltével sikerült megoldanom a problémát, letöltöttem egy driver cleaner programot amivel leszedte nekem az összes drivert, beleérve a szemetet is és újratelepitettem a 6.12-tes cuccokat és igy már rendben működik minden -
#4959 A control centerben is ki lehet kapcsolni, de most ne kérdezd pontosan hol. Aki keres, az talál... -
#4958 Grafitcerka? :)) -
#4957 bios?hmm?! -
Gascan #4956 :) és azt hol kell megtennem? -
#4955 Akkor kapcsold ki a fast writes (gyorsírás)-t. -
Gascan #4954 Chieftec tápom van, ami szerintem egyáltalán nem gyenge, a kari meg nem melegszik túl mert mindig nézem, és eddig még 60 fok fölött nem igazán volt, szerintem inkább lehetséges, hogy valami kompatibilitási probléma van v. nemtudom -
#4953 Esetleg a táp gyenge, túlmelegedik a kari, mert rossz a szellőzés, stb... -
Gascan #4952 és miért? -
izb #4951 oka van hogy jelent..... -
#4950 csoki 0422AA magos X800prot érdemes szerintetek pro modra felnyomni? :D tudjátok a kis 4 pixelfutószalag aktiválására gondolok.. . Kérdésem hogy fűtőszáljavítót hol kapok? ha nem találok sehol mivel oldjam meg a dolgot szerintetek? mert nagyon de nagyon pici helyet kéne áthidalni és nincs megfelelő ezközöm.. help! :D -
Gascan #4949 ha kikapcsolom akkor meg lefagy a gép és restartolnom kell -
#4948 Kapcsold ki ezt a sz@r VPU Recover-t, és nézd meg úgy. Amikor Ati kártyám volt én mindíg kikapcsoltam, mert csak a gond volt vele. -
Gascan #4947 Sziasztok. 2 hete vettem meg a Sapphire X1950 Pro karimat és olyan gondom akadt vele, hogy a Company of Heroes -ban ha a felbontást felteszem 1280*1024re akkor miután betöltötte az aktuális missziót és ráklikkelek, hogy akkor induljak >kikapcsol a monitor, kiirja, hogy nem érzékel jelet(LCD monitorom van, más játékoknál simán működik minden, 3dMark06ban 4054pont, 6.12driver, WinXP HU SP2)aztán kidob a Windowszba(ekkor visszajön a kép)és kijön egy hibaüzenet, hogy a "VPU Recover alaphelyzetbe állitotta a grafikus gyorsitót, mivel" -a többit meg találjam ki. Mi lehet a gond? Lehetséges, hogy a grafikus kari a rossz? Ezelőtt a régi x550nemmel működött a játék, igaz lasabban de ment, és a sógoromnak ugyan ez a verzió is szitnúgy működik Geforce 6600al. -
#4946 Biztos, hogy lesz jó középkat kártyájuk is, de mint már korábban írta valaki, mindig sokat késnek vele. -
CSONTI123 #4945 Köszi, nah ez egy érdekes dolog, hogy én is csináltam ilyen módszert, csak én nem a monitor kábelét mozgattam, hanem magát a videókarit persze amennyire engedte, és néha bedöccen a jó képre, de megy is az xp gondtalanul meg minden, csak mikor egy gamet elindítok, akkor leakad.. előfordúlhat, hogy kontaktos valami? Illetve most ez a 3. monitorom, és hát ezért nem gondolom, hogy a kábellal lehet a gond. És mondom a 9600-al nem volt gondom a 9700 már gondos volt illetve most ez is.. most egy 9200 döcög benne, avval semmi gondom sincs.. Tom furi de úgy vettem észre, hogy csak olyan vidikarinak van gondja, aminek külön áram kell. Persze nem biztos, hogy ez a fő gond, de én nekem ez a következtetésem..
-
#4944 Lehet, hogy most a legjobbak, de félévvel ezelőtt kellet volna megjönniük, a 7300Gt/7600Gs/7600Gt-vel együtt , így már nem tudják az eladásokkal behozni a 7600Gt-t , hiába jó kártya.Az x1650pro meg nagy átbaszás, x1600xt újracsomagolva, újracimkézve, szánalmas... -
#4943 Egyik havernál volt ilyen probléma egy 7600Gt-vel.Meg ahogy mondtad, ha mozgatod akkor egyszercsak jó, tehát a monitor kábelét kéne megnézned, hogy nincs-e rajta a gép, nem törik meg, vagy hogy jól rávan-e kötve.
Havernál is ugyanez volt a megoldás, a kábellel volt gubanc, megigazítottuk és jó lett. -
Zsoldos #4942 Hat igy elore eros kijelenti hogy siralmas lesz a kozepkat. Az x1650xt es az x1950pro a legjobbak most kozepkategoriaban sztem.
Az 1600-asok tenyleg eleg gazdasagosak voltak, de nem hiszem hogy elkovetik ugyanazt a hibat megegyszer. -
Inquisitor #4941 Ok, csak egy friss driverben (Linux?) van már X2100, X2300 Mobility támogatás :)
Remélhetőleg ez nem csak egy új integrál cucc típúsa. -
#4940 Hát a geforcenál meg az ATI-nál mindig a 800-as az 1. Aztán jön a közép és alsó kategória meg aztán erősebb mint pl az x1900,x1950 -
Inquisitor #4939 Hmmm. Ha nem kamuk a szivárgott infók, akkor a köv. generációs ATI kártyák X2000 (pl. 2100, 2300, stb.) jelzésekkel jönnek. Tehát várhatóan X2800(?) lesz az első kijövő delikvens? -
#4938 300Wattos tápnak simán vinnie kell egy x1600-at
És neki márkás tápja van nem ratyi codgány -
Inquisitor #4937 Sapphire Radeon X1650XT teszt (magyar!)
Powercolor Radeon X1650XT AGP (!!!) teszt (angol)
GF7600GT vs X1600pro vs 4 féle X1650XT teszt (lengyel)
(Ezt azért mert különböző X1650XT-ket mér össze, és hogy legyen mihez viszonyítani a gázos AGP-s teszt eredményeit.) -
Inquisitor #4936 Nem negyedelt, hanem felezett kártyát kellett volna kihozniuk középkategóriában, ill. kihozták az X1650XT-t meg az jó is, de már nem sokakat fog érdekelni. (Ha jól emlékszem anno a gagyi X700 helyett is későn hozták ki az X800GTO-t?) -
Anotino #4935 Hat en erosebb configot hajtok 300wattos tappal. Az x1600pro keveset fogyaszt.
Chieftechnek el kene birnia. Bar ha a sokadik vga hibazik ugyanigy, az tenyleg gyanus. Egy probat meger.