5974
-
#5134 nah egyenlőe problem megoldva...
Vidikarin venticsere(az a pörgő :P)
Annak nem volt elég feszültsége, akkor a tápegységből kzvetlenül áram belévezet és faxán forog :P
Jah meg uj ventik a gépbe, meg lehet lesz egy passzív is, ha szükséges...
A segítséget azért kösz -
ent #5133 Kb. 1/2 évig használat ezzel a problémával, de anno én mindent kicseréltem körülötte és ua a jelenség volt. Utána meguntam és vettem egy x800pro-t.
Az aláírásomban olvashatod, hogy eladó:) Alku tárgya. Ha esetleg érdekel PÜ.
Rendeltem egy x1950xt-t.
Apropó x1950xt. Van e esetleg vkinek saapphire-ban ilyen karesza? Azt olvastam, hogy a gyári ventije hangosabb a kelleténél. Igaz? -
#5132 :( Egy megbízható, mégis nem olyan drága videokari mennyibe kerül?
Meg mellé azt hogy melyik kerül annyiba pls.
Jah és még fajulhat a dolog vagy ez itt megáll? ugy olyat nem fog h egyszer csak semmi nem megy rajta? -
ent #5131 Hasonló problémám volt egy 9800pros karesznál. Egyértelmű behalás. A ventije teljesen jó volt. -
#5130 Hát ezt nem tudom :P
Hogyha a ventivel van kapcsolatban akkor fos, most veszünk bele :D
Az informatikus csávó azt mondta h szar...
PL a mohpa-t nem birja el mert tulmelexik a gép XD -
#5129 A karinak jó a hűtése? -
#5128 Sziasztok ati radeon x9600 am van. Már több játéknálelőfordult (age of empires 3, CoD2, Godfather, STB.) hogy játszok(bármilyen felbontáson van a játék)elmegy a kép a monitoron, és visszajön(mintha kikapcsolna a monitor meg vissza). Ezt eljátsza 2-3* utána pedig kidob egy ati hibaüzenetet, és kiirja h send meg don't send(hibajelentést küldök e)
Aztán meg már vissza se jön a kép, de ha alt+ctrl+del el kilépek a játékbol rendesen megy minden, illetve a játék ura már nem indul el hanem gép ujraíndítás kell... Ha nem indítom ujra akkor nem lép be semmilyen játékba, ha entre megyek és görgetni akarom az oldalt akkor szép lassan szaggatottan megy.
Meg tudjátok mondani mi a gond? volt driver frissítés -
Inquisitor #5127 "kispórólták belőle a powerdvd-t meg a da vinci code de igy is 1 táska cucc volt benne"
Nem lehet, hogy a valu verzió volt? Rá volt írva a dobozra, hogy benne van? -
#5126 használd egészséggel :) -
#5125 PCI-os? -
#5124 teljesen bontatlan volt -
#5123 prohardveren mikádó és laci06-tól vettem -
#5122 prohardveren mikádó és laci06-tól vettem -
#5121 na megjött a sapphire x1950 pro 41900meg 2200posta volt
kisdodozos
kispórólták belőle a powerdvd-t meg a da vinci code de igy is 1 táska cucc volt benne -
#5120 Az, hogy magyarul indul el a telepítő szvsz nem az ATI driveren múlik, sokkal inkább a win installer verzión. De könnyen megnézheted magad is, ha bekukkantasz a CCC nyelvválasztási opciójába. Ha te is csak angol lehetőséget látsz ott, akkor ennyi... -
#5119 Nekem angol a Windows, angol a CCC is, de magyarul(!) indul el a telepítő, aztán átvált angolra. Szóval kell lennie benne magyar nyelvnek. -
#5118 Nem, de mondom a nyelvválasztó opcióban is csak az angol nyelv választható. Neked amúgy a 7.1-es CCC van fenn, és neked magyar? Én a ~34 megás változatot töltöttem le, de nem is találtam más - esetleges több nyelvet tartalmazó - verziót az AMD oldalán. Lehet, hogy nem jól néztem körül? -
#5117 Nem lehet, hogy nem magyarra vannak állítva a területi beállítások? -
#5116 pl. itt -
#5115 Ph!-n... -
who am I 7 #5114 hol láttál 42Ezer Forintért x1950prot bruttoba?
-
#5113 Hát nem tudom mi van, a winem az magyar, de mégis angol a 7.1-es CCC. További hiba, hogy amikor a 3D-s beállításoknál a különböző lehetőségekre akarnék menni, mindig valami DirectX hibát ír ki, és nem jelenik emg semmi az ablakban...Mondjuk ez legyen a legkisebb baj, fene sem kíváncsi a képes prezentációra, úgyis inkább az összesített beállítási lehetőséget szoktam buherálni. -
Inquisitor #5112 És szerinted nagy változások voltak a Direct Input és egyébb részekben? Mert szerintem az egész dolog, legalább is 3D engine, főleg a D3D-ről szól, nem a DirectX többi részéről. Persze, hogy használ DirctX-et, mivel azon keresztül megy egy csomó input/output művelet, egér, keyboard, hálózat és internet, stb. -
#5111 Miért, szerinted az opengl nem használ directx-et?
dx<>d3d -
#5110 na ez érdekes, akárhányszor telepítettem catalyst-t magyar windowsra, mindig magyarul beszélt (sőt soxor még angolon is a területi beállítások miatt) -
ent #5109 -
Inquisitor #5108 De tudom, nagyhírű arc aki OPEN-GL alapú 3D motorokat fejleszt nagy erőkkel. Mondom OpenGL, nem D3D ... -
ent #5107 Te akkor nem tod ki az a John Carmack. Gúgle a barátod, wiki a barátnőd. -
Inquisitor #5106 Arra próbáltam rávilágítani, hogy Carmack eddig NEM fejlesztett DirectX-re, már ezért is sántít a dolog.
Másrészt viszont arra próbáltam utalni, hogy ennek ellenére van benne valami, mert ugye jön a DX10.1 ősszel, és már most tudni, hogy pár új VGA támogatja ... pár új meg nem. -
ent #5105 Ez is egy szempont. Még jó, hogy te nem vagy fejlesztő ezek szerint. -
Inquisitor #5104 "Carmack megmondta a tutit, és mivel a cége elég komoly játékok fejlesztésével van elfoglalva, így valószínűleg lehet valami igazságtartalom abban, amit mondott."
Mega Lol. Nem mondod, hogy Carmack DirectX alá fejleszt???? :D
Egy világ omlott össze bennem.
Nem mellékesen ha ÉN lennék fejlesztő, akkor (hosszú távban gondolkodva persze) ÉN azon ráncolnám a homlokomat, hogy DX10-re vagy DX10.1-re fejlesszek. Avagy mennyire szivassam elsőgenerációs DX10 vas tulajokat? :) -
ent #5103 Hatalmas árakkal és feleslegesen, még. Carmack megmondta a tutit -
Inquisitor #5102 R600 final silicon turns up
Only six months late
By Charlie Demerjian: szerda 24 január 2007, 09:06
WORD IS TRICKLING in about R600, or at least the final spin of it.
We hear that ATI received production silicon over the last couple of days, meaning that barring a showstopper of a bug, things are 'done'.
This puts the firm on track for the oft-rumoured March launch date.
-
#5101 ja és be se volt kapcsolva a gép
csak be volt dugva konnektorba
ilyenkor is kap a gép 3.3v -ot ez kell hogy bekapcsoljon a gép a powergombal lannal magától stb. -
#5100 különben Acorp táp volt a gépben amibe a p4 volt és elfingatta az egészet csak a memória és cpu maradt épen majdnem a lakás is kiégett
akinek ilyen sűrgősen dobja kia kukába mert ennyit nem ér meg kockáztatni
codegen meg vargáné és tsa (mert ilyen rémség is van ) ezek is mehetnek a kukába mielött még az egész ház kiég -
#5099 emlékszem hawer nagyra volt a 2.4 pentium4-el (40eFté-rt vette, nem celeron)
most meg itt figyel a szekrényembe fél éve 7-8e Ft-ért talán elviszi valami láma de nem érdeklődnek nagyon -
#5098 kb 12eFtért elmegy 8eFt-al kerül többe játékokba lenyomnja ha feltuningolod a p4ee ht 3466mhz-ot
és az 1év gari sem mellékes és pont 13eFt-al olcsóbb a pie-es
én tutti így csinálnám -
Inquisitor #5097 Mint írtam lesz X1950XT is, de egyrészt sokára, másrészt úgy érzem ott igen is fölösleges már AGP-be ... -
#5096 abit nv8 -as alaplap 11eFt pci-e
sempron 2800+ 256kb 64-bit 9eFt
add el a régit hidd el megéri pár forintot rákölteni a ramokat nem kell mert ddr
x1950pro agp 55eFt
x1950pro pcie 42Ft -
Adam350 #5095 Persze, tudom, de egy PCI-E sokkal költségesebb lenne, és most én erre lusta vagyok. Úgy döntöttem marad a jól bevált AGP még ameddig húzza a kari, és utána... Vagy egy X1650 XT-t veszek, vagy megpróbálok egy X1950 Pro-t, mert jelenleg ez a legerősebb, legjobb kari AGP-ben.