RADEON X Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
teljesen bontatlan volt

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
prohardveren mikádó és laci06-tól vettem

MaSzKa
prohardveren mikádó és laci06-tól vettem

MaSzKa
na megjött a sapphire x1950 pro 41900meg 2200posta volt
kisdodozos
kispórólták belõle a powerdvd-t meg a da vinci code de igy is 1 táska cucc volt benne

hykao
Az, hogy magyarul indul el a telepítõ szvsz nem az ATI driveren múlik, sokkal inkább a win installer verzión. De könnyen megnézheted magad is, ha bekukkantasz a CCC nyelvválasztási opciójába. Ha te is csak angol lehetõséget látsz ott, akkor ennyi...
ollie
Nekem angol a Windows, angol a CCC is, de magyarul(!) indul el a telepítõ, aztán átvált angolra. Szóval kell lennie benne magyar nyelvnek.

hykao
Nem, de mondom a nyelvválasztó opcióban is csak az angol nyelv választható. Neked amúgy a 7.1-es CCC van fenn, és neked magyar? Én a ~34 megás változatot töltöttem le, de nem is találtam más - esetleges több nyelvet tartalmazó - verziót az AMD oldalán. Lehet, hogy nem jól néztem körül?
ollie
Nem lehet, hogy nem magyarra vannak állítva a területi beállítások?

Landren

sose nyomd fullba a kretént

Gabesz amd64
Ph!-n...

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

hol láttál 42Ezer Forintért x1950prot bruttoba?

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

hykao
Hát nem tudom mi van, a winem az magyar, de mégis angol a 7.1-es CCC. További hiba, hogy amikor a 3D-s beállításoknál a különbözõ lehetõségekre akarnék menni, mindig valami DirectX hibát ír ki, és nem jelenik emg semmi az ablakban...Mondjuk ez legyen a legkisebb baj, fene sem kíváncsi a képes prezentációra, úgyis inkább az összesített beállítási lehetõséget szoktam buherálni.
És szerinted nagy változások voltak a Direct Input és egyébb részekben? Mert szerintem az egész dolog, legalább is 3D engine, fõleg a D3D-rõl szól, nem a DirectX többi részérõl. Persze, hogy használ DirctX-et, mivel azon keresztül megy egy csomó input/output mûvelet, egér, keyboard, hálózat és internet, stb.

ollie
Miért, szerinted az opengl nem használ directx-et?
dx<>d3d

ollie
na ez érdekes, akárhányszor telepítettem catalyst-t magyar windowsra, mindig magyarul beszélt (sõt soxor még angolon is a területi beállítások miatt)

<#worship>

De tudom, nagyhírû arc aki OPEN-GL alapú 3D motorokat fejleszt nagy erõkkel. Mondom OpenGL, nem D3D ...

Te akkor nem tod ki az a John Carmack. Gúgle a barátod, wiki a barátnõd.

Arra próbáltam rávilágítani, hogy Carmack eddig NEM fejlesztett DirectX-re, már ezért is sántít a dolog.
Másrészt viszont arra próbáltam utalni, hogy ennek ellenére van benne valami, mert ugye jön a DX10.1 õsszel, és már most tudni, hogy pár új VGA támogatja ... pár új meg nem.

Ez is egy szempont. Még jó, hogy te nem vagy fejlesztõ ezek szerint.

"Carmack megmondta a tutit, és mivel a cége elég komoly játékok fejlesztésével van elfoglalva, így valószínûleg lehet valami igazságtartalom abban, amit mondott."

Mega Lol. Nem mondod, hogy Carmack DirectX alá fejleszt???? :D
Egy világ omlott össze bennem. <#ravasz1>

Nem mellékesen ha ÉN lennék fejlesztõ, akkor (hosszú távban gondolkodva persze) ÉN azon ráncolnám a homlokomat, hogy DX10-re vagy DX10.1-re fejlesszek. Avagy mennyire szivassam elsõgenerációs DX10 vas tulajokat? :)

Hatalmas árakkal és feleslegesen, még. Carmack megmondta a tutit

R600 final silicon turns up

Only six months late

By Charlie Demerjian: szerda 24 január 2007, 09:06
WORD IS TRICKLING in about R600, or at least the final spin of it.

We hear that ATI received production silicon over the last couple of days, meaning that barring a showstopper of a bug, things are 'done'.

This puts the firm on track for the oft-rumoured March launch date.

MaSzKa
ja és be se volt kapcsolva a gép
csak be volt dugva konnektorba

ilyenkor is kap a gép 3.3v -ot ez kell hogy bekapcsoljon a gép a powergombal lannal magától stb.

MaSzKa
különben Acorp táp volt a gépben amibe a p4 volt és elfingatta az egészet csak a memória és cpu maradt épen majdnem a lakás is kiégett
akinek ilyen sûrgõsen dobja kia kukába mert ennyit nem ér meg kockáztatni

codegen meg vargáné és tsa (mert ilyen rémség is van ) ezek is mehetnek a kukába mielött még az egész ház kiég

MaSzKa
emlékszem hawer nagyra volt a 2.4 pentium4-el (40eFté-rt vette, nem celeron)
most meg itt figyel a szekrényembe fél éve 7-8e Ft-ért talán elviszi valami láma de nem érdeklõdnek nagyon

MaSzKa
kb 12eFtért elmegy 8eFt-al kerül többe játékokba lenyomnja ha feltuningolod a p4ee ht 3466mhz-ot
és az 1év gari sem mellékes és pont 13eFt-al olcsóbb a pie-es
én tutti így csinálnám

Mint írtam lesz X1950XT is, de egyrészt sokára, másrészt úgy érzem ott igen is fölösleges már AGP-be ...

MaSzKa
abit nv8 -as alaplap 11eFt pci-e
sempron 2800+ 256kb 64-bit 9eFt

add el a régit hidd el megéri pár forintot rákölteni a ramokat nem kell mert ddr
x1950pro agp 55eFt
x1950pro pcie 42Ft

Persze, tudom, de egy PCI-E sokkal költségesebb lenne, és most én erre lusta vagyok. Úgy döntöttem marad a jól bevált AGP még ameddig húzza a kari, és utána... Vagy egy X1650 XT-t veszek, vagy megpróbálok egy X1950 Pro-t, mert jelenleg ez a legerõsebb, legjobb kari AGP-ben.

Intel P4 HT 3.06 Ghz, Intel 865GLC, Sapphire Radeon X1300 Pro, 4x512MB Samsung RAM (DC)

MaSzKa

MaSzKa

MaSzKa
van 1 lyuk a venti alatt ezért hangos a venti

de én beragasztom és megy rá egy kurva halk 8cm jety loon venti assem így irják

MaSzKa
ati no1 mint a geforce 7 topic-be leírtam oda is nézzetek be mert írogattam

Landren
Sztem a sapphire az egyik legjobb márka, bár mint az elõbb is írtam az x1950pro esetében van némi tervezési hiba.

Landren
hát, az a necces típus az x1950pro-k közül, de legyen szerencséd vele

én meg sapphire x1950xt-t. Apropó sapphire, miért van az, hogy majdnem minden online katalogusban a sapphiret úgy jelölik, hogy noname? Én úgy tudtam elég jó máreka, sõt most is azt modnom.

MaSzKa
sapphire x1950 pro rendeltem

hykao
Nem. Angolul. És a nyelvválasztásnál is csak angol lehetõség van...azaz nincs lehetõség...
Nem mintha ez problémát jelentene, de már megszoktam az nV drivereknél, hogy magyarok...
ollie
Szerintem is célszerû x1650xt-t venned, sokkal jobb az x1600pro-nál, de azt is vedd figyelembe, hogy az AGP-s változatok akár egy tizessel is drágábbak lehetnek a PCIE-snél.

ollie
Az X1600PRO jobb mint a 6600GT, tapasztalatból mondom. Persze nem sokkal.

ollie
Olyan nincs, hogy 6x AGP. 4x meg 8x van.

ollie
driver ez nem magyarul települ?

hykao
Hmm, a 7.1-es CCC nem elérhetõ magyar nyelven?
Me0w
A gepemben jelenleg a leghangosabb a tap 2 ventije ;)) Igaz sokba volt a procihuto :D

Together we'll fly someday...

Sir Quno Jedi
Ja, de minima 12-14 centis ventik ugye!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Normális szelõzésû ház, plusz 2db 9dB-s venti, persze szilikon rögzítõvel ÉS rezgéscsillapítóval azért csak csak, kivéve persze, ha passzív X1950XT vagy GF7950GT van a gépében :)

Sir Quno Jedi
Passzív dolgokról annyit azért nem árt tudni, hogy a legtöbb passzív hûtõhöz természetesen aktív légmozgás KELL. Tehát házventi, vagy valami. Így az egész igazándiból fából vaskarika.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Guer
megbírja simán (ha nem kodogány)

Megvót a szõnyegpadló.

A többi (www.tts-kft.hu) innen már berendelve a vinyó gumibak és egy passzív 400Watt:) VGA-n a sor...
Apropó 400W: remélem az x1950xt nem eszik sokat... (2vinyó, 2 dvd mellett)