5974
  • Gabesz amd64
    naés...pár tóni beböfögi h így szar ugy szar akkor minek veszik? höh?

vegyél egyet és ha szar akkor add el ugy h mintha semmi baja nem lenne :)
  • grebber
    És akkor? Fél év alatt se voltak képesek orvosolni.
  • ollie
    Ezt próbálja már ki valaki ATI kártyához, kiváncsi vagyok, hogy gyorsabban futnak e az opengl játékok. Nekem már sajnos nem ATI van.

GLdirect
  • Gabesz amd64
    talán driver,nem?
  • grebber
    Sok játáknál hibák észlelhetők.
  • Gabesz amd64
    bugos? mért?
  • ollie
    pontosan :)
  • Antrax #5287
    remélem is :D
  • LittleMole
    sztem "ajjaj" hogy megérte XD
  • Antrax #5285
    ajjaj?
  • ollie
    ajjaj
  • Evogordon
    Megérte és nem fogsz benne csalódni :)
  • Antrax #5282
    40k-ért megérte vennem egy MSI X1950pro-t????

Nem fogok benne csalódni?
  • ollie
    Engem speciel nem nagyon érdekel, hogyí a felső kategóriában melyik gyártó fog győzni. Az viszon igen, hogy a középkategóriában az ATI nyerjen, hiszen a legtöbben abból a kategóriából vásárolunk.
  • grebber
    Hát ja ,mert bugos nvidiát nemszeretnék venni!
  • the Godfather
    Egyszerü, mert te nem tetted meg.
  • Gabesz amd64
    má megin? LOL
  • hykao #5277
    Ha még nem lett volna: Catalyst 7.3 (Remélem CCC hibát kijavították)
  • grebber
    Tesztek alapján üti az nvidiát :D remélem lesz valami fasza ati ami hasonló áron lesz mint a 8800GTS és tudásban legalább azonos szintű lesz!
  • VidositsAndrás
    Nem hiszem el...

Setup cant find an operatition system or driver what is compatible with the setup....Setup will now exit...

ÉS WINDOWS 2003/64-et választottam :((((((((((((((((((((((((((((((

Nem értem...és a tetves driver nélkül nem fut SEMMMI
  • VidositsAndrás
    Köszi a helpet.. épp most töltöm a drivert de azért leszedjem az előző drivereket (elkeseredésemben felraktam 4 fajta catalystot ) na mar le is hozta ha még lesz problem akkor még írok :))) ha nem akkor is thx
  • Inquisitor
    A belinkelt kamu teszt és a hosszú kártya képe is több hónapos, most miért lett j infóként belinkelve?
  • Landren
    hmm
    Szerintem, így lassan fél évvel a 8800GTX kijövetele után nem túl meggyőző a fölénye az R600-nak. Mire végre kijön, az Nvidia ismét újítani fog valamit.
  • Nemcso
    Kár, hogy ilyen rövidke...
  • ollie
    tök jó, még füle is van, hogy könnyebben lehessen cipelni
  • the Godfather

AMD announced to its partners that 700 million transistor R600 will be called Radeon X2900.

Tehát kimarad a 2800...
  • the Godfather
    Egy kis R600 azaz alias X2900XTX benchmarkolás:R600 bench at Level 505
  • ajem kisa
    Ok, köszönöm, megcsinálom!
  • ollie
    Gyluld le a drivert, és próbáld újratelepíteni. Nekem is volt már ilyen, és általában az újratelepítés megoldotta (használj driver cleaner-t).
    És persze még érdemes a szokásos CPU recovery és AGP fast writes ki/be kapcsolgatásával is szórakozni.
  • ajem kisa
    Hello!
    Lehet nemide kellene irnom , de szerintem a videokártya csinálja!
    Néhány játék (fear, condemned, colin05...) a menünél is, meg a játék közben is megáll egy pillanatra, elindul, megáll...
    Levettem a minöséget is, de pl a c&c3, vagy a call of duty...mennek rendesen ugy ahogy kell, uj driverek vannak fennt (direkt x, ati...)!
    A kártyám x1650pro 256mb Gigabyte silent pipe II
    x2 3800+
    1Gb Kingston
    ...
    Valakinek valami ötlete?
    Köszönöm!
  • Zsoldos
    legelso talalat a googliban ;)

http://www.drivers.hu/product.php?prodid=3625
    (Operációs rendszer: Windows 2003/XP64bit)

mivel az xp64 is 2003 alapu, realisnak latszik hogy egy csomagban laknak.
  • VidositsAndrás
    Hali

A problémám...nos...végtelenül egyszerű...:

Felraktam egy új operációs rendszert: Windows Server 2003 (eXperienced edition de ez nem fontos)

Na,most: A videókártyám egy Ati Radeon 9650 XT és ugyan megvan a 7.2-es catalyst DE ez nem kompatibilis a server 2003-mal és emiatt semmit nem tudok csinálni a ""különféle fórumok és a Google böngészése a megoldásért"" helyett...A kérdés is szintén egyszerű: tudtok e olyan oldalt mondani ahol megtalálható (letölthető) a Radeon 9650 XT for Server 2003 driver...ugyanis így semmi nem megy...:)) légyszi Help! mert teli a búrám és nincs megoldás...Öhm a telepítő cd nincs meg..
    E-mail is jöhet: [email protected] bármilyen help jöhet ezt a fórumot majd még nézegetem :) azért kösz
  • oneal1
    aha köszi:)
  • Inquisitor
    Nekem a felső volt az, szívtam vele a TV kimenet miatt :)
  • oneal1
    melyik az elsődleges és a másodlagos?
    a baloldali vagy a jobb?
  • Inquisitor
    Hiába húzkódsz le dolgokat róla, ha a PCIE táp (akár az alaplapi +4 csati, akár a VGA-n lévő 6 tűs) 12V-os ága nem kap elég kakaót, az akkor SE fog, ha minden mást lehúztál.
    De nem tudom, milyen drivert használsz? 6.12-esnél régebbi nem ajánlott, az újabbak meg nem elég jók még ... Esetleg azt lehetne még megnézni, hogy nem e másodlagos csatira van kötve a monitor, bár attól ilyen nem lehetne.
  • The Termentor
    tap lehet???
    480 as codegen tapom van es ki is probaltam ugy hogy lehuzkodtam mindent rola, csak az alapdolgokat hagytam rajta. ugy is befagy, talan meg hamarabb is. Neztem a biosban az ilyen frequency voltage ertekeket es nincs nagy elteres max par szazadvolt. Egyedul a 12 voltnal van nagy ott neha egy fel volt is. De mozog ossze vissza mert van hogy csak egy tized a kulonbseg. Ez lehet tre?
    Ezelott is szarra volt zsufolva a gep, bar akkor agp s karit hasznaltam, most az alaplap-vidkari cserevel doglodik az egesz.
    elotte ment masik kartyaval x700 al, meg az 1650 est is kiteszteltuk mielott egyaltalan beleraktam a gepembe. Akkor tokeletesen ment. Neki is a8n lapja van de neki sli...
    ha van esetleg javaslat akkor szivesen varom.
  • oneal1
    nekem ugyanez van csak indításkor....
    de elindulgat azért, de van amikor elmegy a kép mikor bejön a windows
  • Inquisitor
    Első blikkre gyenge táp lehet a gond vagy túlmelegszik a házban ...
  • The Termentor
    Hello! Nemreg vettem egy X1650 XT 256MB kartyat. Van egy ASUS A8N-E lapom rajta egy 3000+ A64. Most a kartya azt csinalja, hogy ha 3D-t lat, egy ido utan megall a kep, majd "kikapcsol" a kari, azaz nem ad jelet a moncsinak, es total leall. Tobb helyen teszteltuk a kartyat, es mindenhol ment, csak nalam nem. Ezelott egy X700-zal toltam, es azzal nem volt gond... HELP ME PLS!!!