5974
-
#5294 naés...pár tóni beböfögi h így szar ugy szar akkor minek veszik? höh?
vegyél egyet és ha szar akkor add el ugy h mintha semmi baja nem lenne :) -
#5293 És akkor? Fél év alatt se voltak képesek orvosolni. -
#5292 Ezt próbálja már ki valaki ATI kártyához, kiváncsi vagyok, hogy gyorsabban futnak e az opengl játékok. Nekem már sajnos nem ATI van.
GLdirect -
#5291 talán driver,nem? -
#5290 Sok játáknál hibák észlelhetők. -
#5289 bugos? mért? -
#5288 pontosan :) -
Antrax #5287 remélem is :D -
#5286 sztem "ajjaj" hogy megérte XD
-
Antrax #5285 ajjaj? -
#5284 ajjaj -
#5283 Megérte és nem fogsz benne csalódni :) -
Antrax #5282 40k-ért megérte vennem egy MSI X1950pro-t????
Nem fogok benne csalódni? -
#5281 Engem speciel nem nagyon érdekel, hogyí a felső kategóriában melyik gyártó fog győzni. Az viszon igen, hogy a középkategóriában az ATI nyerjen, hiszen a legtöbben abból a kategóriából vásárolunk. -
#5280 Hát ja ,mert bugos nvidiát nemszeretnék venni! -
the Godfather #5279 Egyszerü, mert te nem tetted meg. -
#5278 má megin? LOL -
#5277 Ha még nem lett volna: Catalyst 7.3 (Remélem CCC hibát kijavították) -
#5276 Tesztek alapján üti az nvidiát :D remélem lesz valami fasza ati ami hasonló áron lesz mint a 8800GTS és tudásban legalább azonos szintű lesz! -
VidositsAndrás #5275 Nem hiszem el...
Setup cant find an operatition system or driver what is compatible with the setup....Setup will now exit...
ÉS WINDOWS 2003/64-et választottam :((((((((((((((((((((((((((((((
Nem értem...és a tetves driver nélkül nem fut SEMMMI -
VidositsAndrás #5274 Köszi a helpet.. épp most töltöm a drivert de azért leszedjem az előző drivereket (elkeseredésemben felraktam 4 fajta catalystot ) na mar le is hozta ha még lesz problem akkor még írok :))) ha nem akkor is thx -
Inquisitor #5273 A belinkelt kamu teszt és a hosszú kártya képe is több hónapos, most miért lett j infóként belinkelve? -
#5272 hmm
Szerintem, így lassan fél évvel a 8800GTX kijövetele után nem túl meggyőző a fölénye az R600-nak. Mire végre kijön, az Nvidia ismét újítani fog valamit. -
#5271 Kár, hogy ilyen rövidke... -
#5270 tök jó, még füle is van, hogy könnyebben lehessen cipelni -
the Godfather #5269
AMD announced to its partners that 700 million transistor R600 will be called Radeon X2900.
Tehát kimarad a 2800... -
the Godfather #5268 Egy kis R600 azaz alias X2900XTX benchmarkolás:R600 bench at Level 505 -
#5267 Ok, köszönöm, megcsinálom! -
#5266 Gyluld le a drivert, és próbáld újratelepíteni. Nekem is volt már ilyen, és általában az újratelepítés megoldotta (használj driver cleaner-t).
És persze még érdemes a szokásos CPU recovery és AGP fast writes ki/be kapcsolgatásával is szórakozni. -
#5265 Hello!
Lehet nemide kellene irnom , de szerintem a videokártya csinálja!
Néhány játék (fear, condemned, colin05...) a menünél is, meg a játék közben is megáll egy pillanatra, elindul, megáll...
Levettem a minöséget is, de pl a c&c3, vagy a call of duty...mennek rendesen ugy ahogy kell, uj driverek vannak fennt (direkt x, ati...)!
A kártyám x1650pro 256mb Gigabyte silent pipe II
x2 3800+
1Gb Kingston
...
Valakinek valami ötlete?
Köszönöm! -
Zsoldos #5264 legelso talalat a googliban ;)
http://www.drivers.hu/product.php?prodid=3625
(Operációs rendszer: Windows 2003/XP64bit)
mivel az xp64 is 2003 alapu, realisnak latszik hogy egy csomagban laknak. -
VidositsAndrás #5263 Hali
A problémám...nos...végtelenül egyszerű...:
Felraktam egy új operációs rendszert: Windows Server 2003 (eXperienced edition de ez nem fontos)
Na,most: A videókártyám egy Ati Radeon 9650 XT és ugyan megvan a 7.2-es catalyst DE ez nem kompatibilis a server 2003-mal és emiatt semmit nem tudok csinálni a ""különféle fórumok és a Google böngészése a megoldásért"" helyett...A kérdés is szintén egyszerű: tudtok e olyan oldalt mondani ahol megtalálható (letölthető) a Radeon 9650 XT for Server 2003 driver...ugyanis így semmi nem megy...:)) légyszi Help! mert teli a búrám és nincs megoldás...Öhm a telepítő cd nincs meg..
E-mail is jöhet: [email protected] bármilyen help jöhet ezt a fórumot majd még nézegetem :) azért kösz -
#5262 aha köszi:) -
Inquisitor #5261 Nekem a felső volt az, szívtam vele a TV kimenet miatt :) -
#5260 melyik az elsődleges és a másodlagos?
a baloldali vagy a jobb? -
Inquisitor #5259 Hiába húzkódsz le dolgokat róla, ha a PCIE táp (akár az alaplapi +4 csati, akár a VGA-n lévő 6 tűs) 12V-os ága nem kap elég kakaót, az akkor SE fog, ha minden mást lehúztál.
De nem tudom, milyen drivert használsz? 6.12-esnél régebbi nem ajánlott, az újabbak meg nem elég jók még ... Esetleg azt lehetne még megnézni, hogy nem e másodlagos csatira van kötve a monitor, bár attól ilyen nem lehetne. -
The Termentor #5258 tap lehet???
480 as codegen tapom van es ki is probaltam ugy hogy lehuzkodtam mindent rola, csak az alapdolgokat hagytam rajta. ugy is befagy, talan meg hamarabb is. Neztem a biosban az ilyen frequency voltage ertekeket es nincs nagy elteres max par szazadvolt. Egyedul a 12 voltnal van nagy ott neha egy fel volt is. De mozog ossze vissza mert van hogy csak egy tized a kulonbseg. Ez lehet tre?
Ezelott is szarra volt zsufolva a gep, bar akkor agp s karit hasznaltam, most az alaplap-vidkari cserevel doglodik az egesz.
elotte ment masik kartyaval x700 al, meg az 1650 est is kiteszteltuk mielott egyaltalan beleraktam a gepembe. Akkor tokeletesen ment. Neki is a8n lapja van de neki sli...
ha van esetleg javaslat akkor szivesen varom. -
#5257 nekem ugyanez van csak indításkor....
de elindulgat azért, de van amikor elmegy a kép mikor bejön a windows -
Inquisitor #5256 Első blikkre gyenge táp lehet a gond vagy túlmelegszik a házban ... -
The Termentor #5255 Hello! Nemreg vettem egy X1650 XT 256MB kartyat. Van egy ASUS A8N-E lapom rajta egy 3000+ A64. Most a kartya azt csinalja, hogy ha 3D-t lat, egy ido utan megall a kep, majd "kikapcsol" a kari, azaz nem ad jelet a moncsinak, es total leall. Tobb helyen teszteltuk a kartyat, es mindenhol ment, csak nalam nem. Ezelott egy X700-zal toltam, es azzal nem volt gond... HELP ME PLS!!!