RADEON X Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
kisdodozos
kispórólták belõle a powerdvd-t meg a da vinci code de igy is 1 táska cucc volt benne
sose nyomd fullba a kretént
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Másrészt viszont arra próbáltam utalni, hogy ennek ellenére van benne valami, mert ugye jön a DX10.1 õsszel, és már most tudni, hogy pár új VGA támogatja ... pár új meg nem.
Mega Lol. Nem mondod, hogy Carmack DirectX alá fejleszt???? 😄
Egy világ omlott össze bennem. <#ravasz1>#ravasz1>
Nem mellékesen ha ÉN lennék fejlesztõ, akkor (hosszú távban gondolkodva persze) ÉN azon ráncolnám a homlokomat, hogy DX10-re vagy DX10.1-re fejlesszek. Avagy mennyire szivassam elsõgenerációs DX10 vas tulajokat? 😊
Only six months late
By Charlie Demerjian: szerda 24 január 2007, 09:06
WORD IS TRICKLING in about R600, or at least the final spin of it.
We hear that ATI received production silicon over the last couple of days, meaning that barring a showstopper of a bug, things are 'done'.
This puts the firm on track for the oft-rumoured March launch date.
csak be volt dugva konnektorba
ilyenkor is kap a gép 3.3v -ot ez kell hogy bekapcsoljon a gép a powergombal lannal magától stb.
akinek ilyen sûrgõsen dobja kia kukába mert ennyit nem ér meg kockáztatni
codegen meg vargáné és tsa (mert ilyen rémség is van ) ezek is mehetnek a kukába mielött még az egész ház kiég
most meg itt figyel a szekrényembe fél éve 7-8e Ft-ért talán elviszi valami láma de nem érdeklõdnek nagyon
és az 1év gari sem mellékes és pont 13eFt-al olcsóbb a pie-es
én tutti így csinálnám
sempron 2800+ 256kb 64-bit 9eFt
add el a régit hidd el megéri pár forintot rákölteni a ramokat nem kell mert ddr
x1950pro agp 55eFt
x1950pro pcie 42Ft
Intel P4 HT 3.06 Ghz, Intel 865GLC, Sapphire Radeon X1300 Pro, 4x512MB Samsung RAM (DC)
de én beragasztom és megy rá egy kurva halk 8cm jety loon venti assem így irják
Nem mintha ez problémát jelentene, de már megszoktam az nV drivereknél, hogy magyarok...
Together we'll fly someday...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A többi (www.tts-kft.hu) innen már berendelve a vinyó gumibak és egy passzív 400Watt😊 VGA-n a sor...
Apropó 400W: remélem az x1950xt nem eszik sokat... (2vinyó, 2 dvd mellett)