5974
  • sopi
    Kiprobálom akkor azt az irást kikapcsolni...De miért cscak az rts-ek meg fpsek fagynak le és a stratégiák meg nem?...még a CC3 is ment rajta elég szépen és egy ilyen ps2-es átirat(oni3) meg 5 mp alatt lefagy quake 3 meg 1 ora alatt vagy pl más játékok meg 5 perc alatt.....biztos ez lenne a baj?
  • Gabesz amd64
    ez nem teszt :)

ennél részletesebb kéne :P
  • grebber
    Csunyán leszerepelt az Ati :(
  • buldozer99
    hali!
    test:)
  • ollie
    Asus-t ajánlok. Nekem is az van, és elég jó a hűtője. A Sapphire hűtőjéről sok jót nem hallottam, nagyon hangos. Még alternatíva lehetne a HIS ICEQ (csak az ICEQ), de az meg nagyon drága, bár az a legjobb hűtés szempontjából.
  • ollie
    Kár, mert ha kikapcsolnád az AGP fast writes-t, nem fagyna többet.
  • Shaman
    ezek szerint te MSI-t ajánlassz? :-p
  • schrank
    szerinted egy MSI miért drágább mint egy ázusz
  • Shaman
    ATI-t szeretnék venni,s sok tesztet olvastam.
    Jól látom azt,hogy Ár/teljesítmény arányban az egyik legjobb az X1950PRO? legalábbis a legtöbb tesztben ez jött ki.
    Viszoiont mivel félig-meddig eldöntöttem,hogy ez lesz,ajánlanátok hozzá gyártót? ASUS jó? vagy legyen Saphire,esetleg Gigabyte? Mondjuk a Saphire tünt a legdrágábbnak. Én az ASUS-sal szemezek. Vélemény?
  • oneal1
    oks hnap próbálom:)
  • sopi
    Köszi a segitséget....de a kártyát két hete vettem igy sztem nem lehet a hütövel semmi baj...a másik hogy nem vált be a kikapcsolás...a 3. viszem vissza mert garis :D :)
    azért kösz nektek .)
  • yas
    Én azért nem javaslom a vpu recover kikapcsolását, elsőre!
    Mivel ez egy régebbi kártya ezért szvsz, nézd meg a hűtést, mennyire koszos, poros a borda, valamint ellenőrizd, hogy a venti forog-e rajta.
    Nekem sokszor bevált, hogy régi kártyán a hűtést teljesen szétszedtem, a gpu-t újra pasztáztam, a ventit kipucoltam és megolajoztam.

Ha a venti megy, hűtő tiszta, újra van pasztázva, jól van rajta a hűtő és még mindig adja a hiba üzenetet csak abban azesetben kapcsolnám ki a vpu recovert.
  • kircso13
    vpu recover! Driveren bellűl ki lehet kapcsolni! Kapcsold ki és megszünik a hibád
  • sopi
    Hi mindenkinek. Ati 9600Xt karim van kb 2-3 hetes és mikor játszok akármilyen játékkal kivéve stratégiával kifagy a játék bizonyos idö után...valoszinü hogy a driver lebnne a baj? melyiket ajánljátok hozzá...(tehát játszok és egyszer csak kidob egy hibaüzit valamelyik ati izére és azután 1-2 mp és még a gép is lefagy.....valami GPU vagy micsoda....vagy mittudomén :)
  • a shot
    mikor feltettem, rögtön volt egykét hibás effekt, pl árnyékolás a bf2,ben, vagy ha célzott lövést akartam akkor egy fekete négyszög jelent meg előttem. tegnap még a kép is elment. előző driverrel ilyenek nem voltak
  • ollie
    Mit csinál pontosan? Ha semmiképpen sem akarod azt hazsnálni, akkor 7.2. A 7.3-ast kerüld.
  • a shot
    szasztok!az lenne a kérdésem, hogy melyik drivert ajánljátok hogy installálásra az asus eax1950pro kártyámhoz, mert a 7.4-es baszaxik
  • ollie
    Nem akartalak megsérteni, de akkor írd bele a hozzászólásodba azt is, hogy már nézted.
    Alternatív megoldások:
    ATI Tray Tools -> Refreshlock menüpont
    Refreshlock progi
  • grebber
    Valami kavarást én is halottam mert állítólag nagyon gázra sikeredett a ddr4 miatt.
  • berlinboy6329
    Május 14-e az új generációs ATi kártyák megjelenési dátuma.Ezen a napon az összes kari megjelenik középkategóriával mindennel vagy csak a csúcskat?És ehhez a kérdéshez egy másik:A csúcskategóriás HD 2900 XTX is ekkor jelenik meg?Mert olyat olvastam,h mintha Q3-at írnának rá. :(
  • grebber
    2900XT vs 8800GTS 640MB

• oneal1
    azér hülye nem vagyok köszi...
    néztem én azt is de 85-n megy de 60 a valós mert megvakulok tőle
  • ollie
    Egyébként meg próbálj kreatív lenni. Miért van az, hogy mindenki segítségért könyörög, pedig csak be kéne nézni a CCC-be?
  • ollie
    CCC-ben tudsz refresh rate override-ot állítani, vagy esetleg használj ATI tray tools-t.
  • oneal1
    hali!!

Miért van az hogy 85 hz en megy a monitor és átállítom 60 ra akkor nincs semmi különbség??
    én úgy rézem hogy 60 on megy akkor is ha 85 re van állítva....7.4 es c van fennt!

akit tud segítsen, köszi!
  • Inquisitor
    Hivatalos infó hiányában elképzelhető, hogy a Radeon HD X2600 sorozat is 128 bites lesz csak. (Bár a nyák mérete alapján akármi is lehet.)
  • schrank
    de az nv olyan driverek kell hogy kidobjon ami rontja a gts teljesítményét a gtx-szel szemben mert ....
  • Gabesz amd64
    amire kiadnak olyan ati-t addigra az nv is kidob normális drivert...és gondolom addigra a GTS ára olcsobb lesz mint az uj ati :)
  • grebber
    Engem nemérdekel a középkategoria mivel a 8800GTS sem az.
    Nekem ezzel egyszintű és egyárú ATI kell :D nem bugos nvidia driveres cucc.
  • Gabesz amd64
    2600 lesz a középkategória
  • Wanax
    Nekem Asus 1950xt-m van, annak is asszem ugyanennyi az órajele terheletlenül. viszont ha elindítasz valami progit ami használja a 3d-t, akkor mindjárt felnyomja az órajeleket a rendesre. Ezt könnyen ki tudod próbálni egy Atitool-Everest párossal.
  • schrank
    akkor mi lesza z ati közép 2800-2700 ?
  • grebber
    Az közel sem 8800GTS szint arról ne is beszéljünk hogy 128bites fos.
  • schrank
    olvastad a friss híreket a főoldalon az x2600-zal kapcsolatban
  • grebber
    Remélem ebből az R600XT-ből is lesz valami olyasmi mint a 8800GTS-ből 320MB-os verzió vagy felőlem lehet 512MB-is csak egyáron legyen a 8800GTS 320-al.
  • grebber
    Szemét pokolfajzat már szerzet egyet magának:D
  • schrank
    nem ártana lecserélni abannert
  • schrank
    hmmmmm ...
  • Sland
    gyári
  • schrank
    attól függ milyen klafa a hűtője