RADEON X Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem, így lassan fél évvel a 8800GTX kijövetele után nem túl meggyõzõ a fölénye az R600-nak. Mire végre kijön, az Nvidia ismét újítani fog valamit.
sose nyomd fullba a kretént
AMD announced to its partners that 700 million transistor R600 will be called Radeon X2900.
Tehát kimarad a 2800...
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
És persze még érdemes a szokásos CPU recovery és AGP fast writes ki/be kapcsolgatásával is szórakozni.
Lehet nemide kellene irnom , de szerintem a videokártya csinálja!
Néhány játék (fear, condemned, colin05...) a menünél is, meg a játék közben is megáll egy pillanatra, elindul, megáll...
Levettem a minöséget is, de pl a c&c3, vagy a call of duty...mennek rendesen ugy ahogy kell, uj driverek vannak fennt (direkt x, ati...)!
A kártyám x1650pro 256mb Gigabyte silent pipe II
x2 3800+
1Gb Kingston
...
Valakinek valami ötlete?
Köszönöm!
http://www.drivers.hu/product.php?prodid=3625
(Operációs rendszer: Windows 2003/XP64bit)
mivel az xp64 is 2003 alapu, realisnak latszik hogy egy csomagban laknak.
A problémám...nos...végtelenül egyszerû...:
Felraktam egy új operációs rendszert: Windows Server 2003 (eXperienced edition de ez nem fontos)
Na,most: A videókártyám egy Ati Radeon 9650 XT és ugyan megvan a 7.2-es catalyst DE ez nem kompatibilis a server 2003-mal és emiatt semmit nem tudok csinálni a ""különféle fórumok és a Google böngészése a megoldásért"" helyett...A kérdés is szintén egyszerû: tudtok e olyan oldalt mondani ahol megtalálható (letölthetõ) a Radeon 9650 XT for Server 2003 driver...ugyanis így semmi nem megy...😊) légyszi Help! mert teli a búrám és nincs megoldás...Öhm a telepítõ cd nincs meg..
E-mail is jöhet: [email protected] bármilyen help jöhet ezt a fórumot majd még nézegetem 😊 azért kösz
De nem tudom, milyen drivert használsz? 6.12-esnél régebbi nem ajánlott, az újabbak meg nem elég jók még ... Esetleg azt lehetne még megnézni, hogy nem e másodlagos csatira van kötve a monitor, bár attól ilyen nem lehetne.
480 as codegen tapom van es ki is probaltam ugy hogy lehuzkodtam mindent rola, csak az alapdolgokat hagytam rajta. ugy is befagy, talan meg hamarabb is. Neztem a biosban az ilyen frequency voltage ertekeket es nincs nagy elteres max par szazadvolt. Egyedul a 12 voltnal van nagy ott neha egy fel volt is. De mozog ossze vissza mert van hogy csak egy tized a kulonbseg. Ez lehet tre?
Ezelott is szarra volt zsufolva a gep, bar akkor agp s karit hasznaltam, most az alaplap-vidkari cserevel doglodik az egesz.
elotte ment masik kartyaval x700 al, meg az 1650 est is kiteszteltuk mielott egyaltalan beleraktam a gepembe. Akkor tokeletesen ment. Neki is a8n lapja van de neki sli...
ha van esetleg javaslat akkor szivesen varom.
És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?
de elindulgat azért, de van amikor elmegy a kép mikor bejön a windows
!Forza Ferrari!
És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?
X1950GT Super 512 DDR3
!Forza Ferrari!
Remélem sikerrel járok!!
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Aztán csináld ezt:
Decane
Maha Guru
CLI.exe is a process which used to be associated with the proper functioning of CCC. It used to be a process which would either need to be present, or need to be started each and every time you would open CCC. Now, since you are getting an error stating that CLI.exe cannot be found, I'm assuming that your registry entries are pointing at the wrong value.
So, my solution: Reinstall the drivers, but do it exactly as I describe below:
1) Go to Add/Remove Programs and uninstall the driver components in this order! Don't reboot before I tell you to.
a) Catalyst Control Center
b) ATI Display Driver
c) ATI - Software Uninstall Utility
2) Download and install CCleaner. It is a nifty program which I'll trust over RegSupreme any day. It is not bloated, and if you don't wish to keep it after we're done, you can safely uninstall it without having to worry of it having left anything behind.
3) Reboot your PC.
4) Go to Safe Mode, by tapping F8 during the black screen with ~4 or 5 lines of text which comes before the Windows loading screen, and then selecting Safe Mode as the startup type, and Windows XP for the OS.
5) Log on to an administrator account (doesn't matter which one, but I'd suggest you use your own), and once at your desktop, start Driver Cleaner Pro.
6) In the Cleaning selection, tick "Select multiple cleaning filters" and choose the following:
- ATI
- ATI CCC
- ATI Uninstall Utility
- ATI WDM
Then press the "Start" button, and after it's done cleaning, close the program.
7) Start CCleaner and go to the "Issues" section.
8) Tick all of the filters, and run the scanner, remembering to create a registry backup when it automatically prompts you to.
9) Run the scanner again as many times as needed until nothing shows up at the screen.
10) Reboot and install your drivers in normal mode as you usually would.
*Notice: You should perhaps use ATI Tray Tools instead of CCC. It's much better in every aspect. Also, you do not need to ever install WDM drivers if you have a card that is not VIVO compliant.
Valaki esetleg...??

Remélem jó helyre írom a kérdésemet. Szal újratelepítettem az xp-t alaplap és proci csere miatt.Van egy X700-as PCI kártyám amihez letöltöttem a legújabb (asszem 7.2-es) Catalystot. Induláskor viszont mindig ez a kép fogad, és nem indul CCC. Mi lehet a gond?

Csak remélem nem lesz valami 160e ft-os ára..
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
tehát az eddigi reakciókból ítélve a kártyát érdemes megvenni DX9-es játékokhoz ? ( függetlenül a többi hardvertõl ami a gépben van )
A proca meg harmatos.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egy 8800gts -el esetleg. Nomeg a p4 sem egy eros gamer proci.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Egy Palit X1950GT Super 512 DDR3 PCI-E kártya vásárlása mellett tettem le a voksomat!
hivatalos oldal
A kártyát csakis és kizárólag JÁTÉKRA fogom használni , kérdésem hogy ezzel a kártyával maxon tudok e R6 VEGAS , OBLIVION , összes unreal engine 3 ( !! ez a léyneg !! ) , CRYSIS játékokkal játszani ???????
A gépem többi részével nem lesz gond ( 560W táp , 2048MB DDR II KINGMAX , Intel P4 3400 ........ )
de ha újra indítanám lehet nem menne...
!Forza Ferrari!
1. Ha bármi húzva van a gépedben, tedd alapra (mindent)
2. Kapcsold ki (vagy éppen be) a fast writes-t
3. Kapcsold ki (vagy éppen be) a GPU recovery-t
4. Tedd "gyári"-ra a memóriák késleltetését.
5. Stb, stb.
Olyan a kártya ha indítom a windowst egyszer ad képet egyszer meg nem...
ha már elindult egyszer akkor utána fut rendesen minden, úgyhogy nem értem mi a baja....próbáljam esetleg másik driverrel?
annyit vettem észre hogy néha úgy vált felbontást hogy nem rakja ki az egész monitorra a képet.
help😊
!Forza Ferrari!
Van egy kis gondom. Van egy Sapphire x1950xt-m 256mb pci-e.
És ilyeneket müvel néhány programban. Mi lehet ez???
Még annyit hogy nincs húzva és nem babráltam rajta semmit sem még a hütö is a gyári.[/img]
Together we'll fly someday...
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.